fuckingems - it's all about me

Idag var jag på dop..

Kategori:

Som ni säkert kanske vet var jag på dop idag. Min mammas brors dotter döptes, Ellinor heter hon. Jag, Mickis, min syster och mamma åkte dit tillsammans med André, min kusin för er som vill veta. Hon döptes i Essinge kyrka så det var en bit att åka. Jag tycker det är skit roligt att åka bil, haha. Vet inte varför. Vi kom i alla fall dit och så var de bara att gå direkt in i kyrkan och sätta sig och så gick dom fram till prästen och så började han prata. Sen skulle man sjunga men jag satt bara och kolla på alla andra, försökte se om det fanns någon snygging men icke det. Eller jo det fanns två men det var visst mina kusiner så de sket sig. Haha nejdå, driver. Men dom såg faktiskt bra ut :)

Sen var det fika, jag och Mickis var hungriga som svin. Vi stod och undrade var fan maten var. Den kom i alla fall sen och det var typ små minipizzor med äcklig fyllning på. Det var inge gott :$ Men en bättre sak var att det fanns öl, så jag och Mickis tog en sån och delade på eftersom vi inte visste om vi ens fick ta. Men ingen sa någonting så vi bad mamma hämta en till som vi också delade på. Sen var de dags att åka hem, tråkigt att vi åkte hem så tidigt.. jag och Mickis hade ju precis börjat dricka. Haha nejdå men NÄSTA HELG MICKIS! ;D

När vi kom hem så var vi ganska trötta så vi låg i min säng och vilade. Sen gick Mickis till sin pojkvän och jag fortsatte sova. Tog bara en bild fast jag egentligen hade tänkt ta 100 så jag orkar tyvärr inte lägga in någon, ni får nöja er med denna långa text, nu ska jag gå och fortsätta kolla på Heartbreak hotell.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: