fuckingems - it's all about me

Nu har jag min mysiga tröja + två nya nagellack

Kategori:

Gissa om jag är trött eller inte? SOM FAN!

Åkte i alla fall och mötte Michaela i stan idag, vi skippade fikan och åt på mcdonalds istället. Jag och Mickis <3 mcdonalds. Efter att vi hade ätit klart så satt vi där och pratade lite och sen gick vi till guldfynd. Det var faktiskt mycket lättare att hitta en doppresent än vad jag trodde att de skulle vara, jag tänkte att allt skulle kosta ganska mycket men det blev faktiskt bara 110. Jag köpte ett litet silvrigt halsband med ett litet diamant hjärta i rosa och till det fick man en liten gosedjurshund som skäller om man trycker på ryggen.

Sen var det min kära tröja som skulle köpas, så vi gick till Gina tricot. Det är den rosa tröjan som jag har bild på längre ner i bloggen dock köpte jag den i beige istället för rosa. Den rosa ser jättefin ut på bilden men i verkligheten har den någon konstig färg tycker jag. Känns i alla fall bra att jag köpte beige istället för annars skulle det bli så att jag skulle ha den på mig kanske en eller två gånger och sen skulle den bara hänga i min garderob.

Sen gick vi i alla fall till HM och där köpte jag ett vinrött nagellack, efter de åkte vi hem. På bussen fick jag en liten söt julklapp av Michaela, ett lila nagellack var de. Så nu har jag två nya nagellack, fett najs! Det känns dock lite häxigt att ha lila naglar, antar att jag är ovan vid att ha lila naglar bara.

Nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar fast jag är inte så hungrig. Efter de ska jag duscha, tvätta håret och sånt och sen ska jag se om de är någon bra på film på tv ikväll. Är helt jävla fucking död, haha. Vill bara lägga mig ner i sängen och slappa och det är precis de jag tänker göra resten av kvällen!

Vad har ni gjort idag? :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: