fuckingems - it's all about me

Sömnlös natt

Kategori:

Rubriken säger nog de mesta, har inte kännt mig ett dugg trött. Började läsa på den där boken "Snömannen" som jag fick hem i hopp om att bli trött men de fungerade inte. Jag är inte sån person som läser böcker egentligen men tror nog att jag ska ge den en chans för den verkar faktiskt skit bra.

Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska vakna, måste följa med henne ner till bankomaten så att hon kan ge mig 400 så att jag senare idag kan möta Michaela (och kanske Johan) i stan och köpa tröjan som jag så gärna vill ha! Vi ska fika också :) Det blir nog trevligt! Efter de blir det väl att åka hit kanske? Vet inte om Mickis ska till sin pojkvän direkt efter. För mig blir det i alla fall att åka hem.

Men jaja, vad har jag gjort mer av min sömnlösa natt? Kollat på Förhäxad och sen kollade jag på Miami ink och efter det på någon cp film på trean som handlade om utomjordingar? Haha, de går konstiga filmer på natten. Men den var bra! Sen har jag sms:at med Johan också men han somnade tror jag. Puss på honom ;)

Aja, nu ska jag sluta skriva.. och ni som läser borde kommentera lite mera! ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: