fuckingems - it's all about me

Today I'm wearing this

Kategori:



Vit halsduk från HM
Vit tröja från HM
Mörkblå jeans från JC
Strumporna vet jag inte, troligen från HM


Ska snart ner till folktandvården och göra något, jag vet inte vad. Dom ska antagligen bara kontrollera så att jag inte har några hål. Men känns ganska onödigt att gå till tandläkaren här i Salem när jag redan går i Södertälje typ en gång i månaden. Men det är bara bita ihop och gå, hatar tandläkare.


När jag kommer hem så ska jag ta tag i mitt rum. De är som vanligt stökigt och min kusin har kommit hem till Sverige med sin lilla bebis på 5 månader och hon skulle tydligen komma förbi med den idag så ska städa upp lite ifall att hon kommer. Hoppas att jag får hålla i hennes lilla plutt, jag älskar bebisar. Sötaste som finns!


Måste skaffa mig ett lila nagellack, blev lite avis på Mickis som har köpt ett. Gillar faktiskt lila nagellack men har inget som är bra så ett bra sånt ska jag skaffa mig, kanske i helgen till och med. Har börjat behandla min hårbott också med någon vätska/salva eller vad de är.. det är inte de skönaste jag har haft i håret, det svider som fan. Hoppas att det hjälper i alla fall.. så nu äre tvätta håret nästan varje dag som gäller. Men aja, skriver senare :) Puss!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: