fuckingems - it's all about me

It hurts

Kategori:


Ibland känns det fortfarande som att jag får en kniv i hjärtat
It hurts... a lot

Dagens..

Kategori:



Dagens låt: Elin lanto - I won't cry
Dagens frisyr: Knut på huvudet
Dagens smink: Foundation, mascara, rouge, ögonskugga
Dagens klädsel: Svarta jeans, grå t-shirt
Dagens händelse: Inget speciellt
Dagens planer: Blev att vara med Mickis och äta godis
Dagens vill ha: En bra film och myspys!
Dagens saknad: Ingen
Dagens tråkigaste: Byta i Hollys bur
Dagens mat: Lunch: potatis och kött. Middag: spagetti och köttfärsås
Dagens kärlek: Vitkål <3
Dagens mående: Irriterad
Dagens köp: Julkalender åt syrran och godis

Tråkig söndag

Kategori:

Den här dagen har varit ganska tråkig. Den blev inte som jag trodde att den skulle bli så jag gick och mötte Michaela vid pressbyrån och så gick vi till ica och köpte en julkalender åt min syster och sen till filmkedjan och köpte godis. Jag måste sluta äta godis, kommer bli värsta tjockisen annars. Fast nu är det ju typ jul och då äter typ alla godis och sånt så det blir lite svårt att inte äta de men efter jul ska jag sluta äta så mycket godis, punkt slut!

Snart ska jag i alla fall äta middag, spagetti och köttfärsås och vitkål. Älskar vitkål! :D

Orkar inte bry mig

Kategori:

It's up to you

Give it to me baby

Kategori:

 

If only you

Kategori:


If only you, would know me better
If only you, would listen better
If only you, would see me better
If only you, would hear me better
Set me free, before you press delete

Ny hårfärg

Kategori:

Skulle ha träffa en kompis idag men det gick inte så jag bestämde mig för att fixa min äckliga utväxt och mitt hår som enligt Mickis såg orange ut. Orange hår är ju inte direkt något man vill ha, eller vad säger ni? Köpte i alla fall Kastanjebrun eller vad det nu var och färgade de. Nu äre ganska mörkt men jag tror det går ut lite när man tvättar de och så, de brukar de göra. Har tyvärr ingen bild på resultatet, känner mig inte så fin idag så orkar inte ta någon heller. Men visar resultatet senare i veckan.

Nu ska jag i alla fall lyfta på mitt feta arsle och fixa lite i mitt rum. Det är hur stökigt som helst som vanligt och jag orkar inte ha de så. Har ändå ingenting bättre för mig förutom datorn och den är tråkig. Puss på er!

29 november

Kategori:

Kunde inte skriva något igår för att internet har inte fungerat förrän idag. Tänkte bara skriva lite snabbt om gårdagen, jag och Michaela bakade lussebullar och pepparkakor. Lussebulldegen blev jättekonstig först men sen blev den bättre fast den var jättekladdig och de gick typ inte att forma den så bra. Våra bullar blev väl inte världens sexigaste direkt men dom blev goda i alla fall. Men pepparkakorna blev bra! :)

Här är lite bilder från gårdagen.


 
 
 

Dagens..

Kategori:



Dagens låt: Beyonce - If I were a boy
Dagens frisyr: En knut mitt på huvudet
Dagens smink: Foundation, rouge, mascara och lite ögonskugga
Dagens klädsel: Blå tröja, skärp, mörkblå jeans
Dagens händelse: De har inte hänt något speciellt..
Dagens planer: Var att gå till skomakaren och lämna in min väska
Dagens vill ha: Hårfärg och sola solarium
Dagens saknad: Ingen
Dagens tråkigaste: Att dammsuga köket
Dagens mat: Lunch: pizza från ica. Middag: ris och kyckling med currysås
Dagens kärlek: Mig själv
Dagens mående: Sjukt bra!
Dagens köp: Pizza från ica och cola light

Beyonce - If I were a boy

Kategori:



Låten är så bra!

Skomakaren fixar ;)

Kategori:

Gick ner till skomakaren tidigare idag med min väska och frågade om han kunde fixa så att bandet på väskan blir kortare. Det kunde han självklart göra så nu har jag precis varit nere där och hämtat den. Provade den direkt när jag kom innanför dörren och nu sitter den mycket bättre än vad den gjorde förut. Känns jättebra att ha en väska som är lite mindre än min andra väska för jag har egentligen ingenting att lägga i en väska förutom lite småsaker. Nu ringde Anna mig nyss så nu ska jag vara social och prata med henne, vi hörs när vi hörs! :)

Tjenamors!

Kategori:

Idag åkte jag till stan och mötte Michaela. Vi gick direkt till mcdonalds och åt, andra dagen i rad som jag äter på mcdonalds. Måste sluta med det nu, kommer att bli tjock. Efter vi hade ätit klart så gick vi i alla fall och lämnade tillbaka mina tröjor och bh:n på Gina tricot och efter de gick vi runt i massor affärer. Vi fikade inte men vi hade i alla fall trevligt :)

Sen efter vi hade gått runt i stan i några timmar så tog jag tåget mot Södertälje Centrum och så ringde mamma mig när jag hade åkt från Stuvsta och sa att hon var på samma tåg som mig och att hon skulle av i Huddinge så jag gick av där och mötte henne. Vi gick till Intersport och så köpte hon någon jacka som var.... helt okej men inte min stil. Vi gick in på HM en snabbis också för jag skulle kolla om det fanns någon väska som var lite mindre än den jag har nu och jag hittade en men den är väldigt lång så imorgon ska jag gå ner till skomakaren och fråga om han kan fixa så den blir lite kortare. Bara att hoppas att han kan de, it would mean so much to me! ;)

Nu ska ni få se allt jag har köpt :)



Marinblå tröja från Vero moda



Ett skärp i likadan färg, också från Vero moda



Väskan som jag köpte från HM i Huddinge
Hoppas verkligen att skomakaren kan fixa så den blir lite kortare



Rosa bh och trosor från HM



Rakhyvlar från HM
Det behövdes verkligen för dom vi har hemma är sämst!

Såhär ser jag ut idag

Kategori:



Halsduk från HM
Mörkblå jeans från JC
Vit t-shirt och svart kofta från HM


Jag ska åka och möta Michaela i stan om sisådär 3 timmar så jag måste ta tag i mitt rum nu. Det är så jävla stökigt och jag börjar tycka det är irriterande när det ligger saker överallt på golvet. Min kanin har dessutom fått sin äckliga diarré igen märkte jag när jag tog upp henne ur buren och satte henne i min säng. Det är så äckligt, får nog ta henne till veterinären.

Provade mitt nya smink idag också. Det är skit bra men känns lite ovant att ha en foundation som typ inte syns när man lägger på den. Min förra foundation blev det skillnad när man la på den men antar att det bara är bra att de inte syns mycket skillnad för de ska det ju egentligen inte göra. Är riktigt nöjd med det jag köpte!

Aja, jag måste sätta igång här nu. Ni får se bild på det jag köpte när jag kommer hem från stan, vi ska fika också :) Ska bli trevligt!

Puss på er!

Kolatårta

Kategori:



Inte världens finaste bild men skitsamma.
Sitter just nu med min mysiga halsduk och äter kolatårta, så himla gott!
Man kan inte sluta äta den när man har börjat.

Ska alldeles strax gå och ta en lång och skön och mysig dusch och efter det ska jag torka håret och prova lägga min lugg på andra sidan, kan inte riktigt förklara hur jag menar men om de ser bra ut så får ni väl se någon bild någon gång. Så ska jag pröva min nya rengöringsmousse som jag fick från Kicks också, de ska bli kul och se om den gör en så len som dom sa.

Men nu måste jag springa till duschen innan någon annan hinner in dit före mig, puss!

Sakerna som jag köpte

Kategori:



Sminket som jag fick/köpte
Rouge och foundationsvamp från HM och resten är från Kicks
Det som inte är i en förpackning var det som jag fick från Kicks, värt 750 kronor



Necessären som jag fick av Kicks med alla saker i :)
Ska rensa mitt smink senare och lägga i de jag använder i den



Och sen halsduken som jag köpte på HM
Älskar den, den är så mysig!

Äntligen hemma!

Kategori:

Var som sagt i stan idag med mamma och shoppade lite. Hon köpte en everest jacka från stadium och jag köpte mest småsaker. Gick in på Kicks och frågade efter en bra foundation och så berättade dom att om man köper två produkter från Clinique så får man en gratis necessär värt 750 kronor med en liten lotion, en mousse som man rengör ansiktet med, en läppglans, en liten mascara, en ögonskugga och något grejs som jag tror är för naglarna. Det tyckte jag var skit bra, är jätteglad över det!

Sen gick vi runt i massor affärer och så köpte jag en rouge från HM eftersom min som jag använde förut är i tusen bitar, den går visserligen att använda men de kanske inte blir världens finaste resultat eftersom den är sönder. Sen köpte jag en vit halsduk från HM också, den är jätteskön! Köpte två tröjor från Gina tricot också men dom ska jag åka och lämna tillbaka imorgon och så ska jag och Michaela ta en fika också. Dom såg finare ut i affären än vad dom var på mig, ska nog aldrig mer köpa något utan att prova de först. Så köper antagligen en eller två nya tröjor imorgon så ni får inte se några kort på dom idag.

Ska vänta tills mamma kommer hem nu och sen ska ni få se allt som jag har köpt, tar kort :) Vill använda allt sminket redan nu, haha.. eller i alla fall prova allting, men de får jag göra imorgon! Ska göra om designen lite igen, känns som jag gör de hela tiden men jag blir aldrig nöjd! =/

Har ni haft en bra dag? :)

Shoppa med mamma

Kategori:

Idag ska jag och mamma åka in till stan och shoppa lite. Jag ska hjälpa henne att hitta en jacka, själv så ska jag nog bara köpa lite tröjor. Behöver något som man kan ha till leggings och kanske en ny vit t-shirt för min sitter så konstigt. Vi får se vad det blir jag får med mig hem ;) Ni får se senare, nu ska jag fixa mig!

Puss!

24 november

Kategori:

Har nyss kommit från duschen och sitter nu och lyssnar på Enrique iglesias - Somebody's me. Den låten väcker verkligen en hel del känslor. Imorgon ska jag upp tidigt och fixa håret och sånt och sen ska jag och mamma åka till Tumba och så ska jag ta ett foto. Ska fixa legg och sen kommer det ett bankomatkort till mig senare i veckan också. Äntligen säger jag bara! Har tagit lite tid att fixa de där. Sen efter det ska jag och mamma åka till stan, jag ska inte handla så mycket men lite fina saker blir de nog som ni får se imorgon.

Ska väl sitta här och ta de lungt tills Unga mödrar börjar och så ska jag kolla upp lite nummer till en skola i Södertälje också. Hoppas ni haft en bra dag i alla fall, vi hörs!

Damien rice - Cannonball

Kategori:



<3

Här sitter jag...

Kategori:

Och klockan är 02:45. Tror det är första gången på länge som jag är vaken efter klockan tolv. Kan inte sova, vet inte riktigt varför. Har alldeles för mycket tankar i mitt huvud just nu som förstör min skönhetssömn, haha. Ska väl gå tillbaka till min sköna säng och försöka sova nu, hoppas att jag somnar för jag vill sova!

23 november

Kategori:

Are you someone I will forever miss?

Baby bash feat t-pain - Cyclone

Kategori:



Hej snyggingar.
Gårdagen var helt okej, jag och Michaela spenderade några timmar tillsammans med Robin och Freddie och deras kompis som jag tyvärr inte vet hur man stavar hans namn. Vi kollade i någon skolkatalog från Tumba gymnasium, det var kul. Sen gick jag och Michaela hem till mig och kollade på Stjärnor på is och åt sjukt goda chips. Sen gick vi och la oss och sov. Mickis sov hos mig som hon inte gjort på typ 100 år, det var kul men hon höll nästan på att putta ut mig ur sängen på natten och det var mindre kul, jag hade jävligt liten plats att ligga på om man säger så. Sen tillslut så flyttade hon på sig så då passade jag på att lägga mig bättre. Din fis!!!

Nu ska jag i alla fall gå och ta en dusch, färga ögonbrynen lite. Sen äre Ensam mamma söker som gäller. Puss!

Glad musik

Kategori:

Sitter och lyssnar på Kate perry - Hot n' cold.
Märker att man blir mycket gladare av att lyssna på sån musik än av rock. Det är bra för jag vill vara glad.

Igår var det ingen bra dag, mamma kom hem och gjorde jättegod mat och så när jag skulle äta så märker jag att mina tänder är värsta ömma efter tandläkarbesöket. Jag hade seriöst lust att döda någon, var jätte hungrig och så kan man inte bita/tugga maten. Hur kul är det liksom? Blev så jävla sur så jag gick och la mig och sov.

Den här dagen blir förhoppningsvis bättre :)
Nu ska jag gå och duscha och så. Vi hörs senare snyggingar!

Fruktsallad <3

Kategori:

Kollade på "du är vad du äter" för några timmar sen och så visade dom ett fat med massa olika frukter på och att tjejen som var med skulle beställa upp fruktsallad istället för massa fet mat när hon bodde på hotell. Blev så himla sugen på fruktsallad då så jag gjorde en liten fruktsallad åt mig själv med apelsin och äpple, de var jättegott faktiskt! :)


Nu ska jag gå och göra sit-ups och sen ska jag borsta tänderna och gå och sova. Imorgon måste jag åka till tandläkaren i bajs-södertälje, ska vara där 08:40 så det blir att gå upp vid 6 och fixa håret och allt. Vill inte åka dit men måste.

Sov sött, vakna blött! ;)

Pink - So what

Kategori:



Visst är den bra?

Ansiktsmask och ögonbrynsfärg

Kategori:

Mamma köpte ansiktsmask och ögonbrynsfärg så nu är jag glad. Sitter här nu med ansiktsmasken på mig, man ska ha den cirka 15 minuter så därför tänkte jag att jag kan skriva ett inlägg medans jag väntar. Efter jag gjort ansiktsmasken så ska jag färga ögonbrynen, som jag längtat så jävla mycket efter. Äntligen slipper jag använda sån där bajsig ögonbrynspenna, vet inte ens om den är för ögonbrynen. Den suger i alla fall.

Sen måste jag byta i Hollys bur men först tänker jag vänta tills mamma har gjort lunch. Gjorde sit-ups imorse också, 30 stycken. Inte så många men jag känner faktiskt lite i magen, får göra fler ikväll.


 

Nyduschad

Kategori:

Sådärja, nu har jag kollat på "unga mödrar" och sen när det var slut så gick jag och duschade. Har förresten klippt mina älskade naglar korta, gjorde de igår. Det känns lite annorlunda att ha jättekorta naglar men dom gick av hela tiden så tänkte att de kanske var lika bra att klippa dom och låta dom växa ut igen. Men ja, gick i alla fall och duschade efter unga mödrar, rakade benen och sånt. Tänkte prova något vax som vi har hemma men sen stod de att de inte fick användas på ärr och massa saker så jag fegade ur och höll mig till tvålen. Har nyss smörjt in mig med någon hudkräm som vi har hemma, den luktar jättegott. Nu ska jag vänta tills mamma har duschat och sen ska jag be henne hålla fast mina ben medans jag gör 100 sit-ups. Pinsamt eller inte men jag kommer fan inte upp utan att någon håller fast i benen. Brukar inte träna men funderar faktiskt på att börja göra de, i alla fall lite!

Wish me luck ;)

19 november

Kategori:

Har inte skrivit någonting idag så tänkte att nu kanske det är dags att göra de. Jag är så glad för att det är den 20 imorgon för då kan jag köpa goda saker (om jag får) och så ska jag be mamma köpa ögonbrynsfärg så jag äntligen slipper använda en bajsig ögonbrynspenna och måla så att dom blir lite mörkare, tycker att de är så fult. Så förhoppningsvis så köper hon ögonbrynsfärg till mig imorgon, de vore skit bra i alla fall. Sen har jag fått 50 kronor i bonus på www.hm.se fast 50 kronor är ingenting men man kan ju typ köpa någon ögonskugga eller ja, funderar i alla fall på att dra till stan i helgen tillsammans med Michaela och köpa något för den där bonusen. Får bli något sminkgrejs för den lär ju inte räcka till något annat, bajs på den. Borde fått 200 kronor bara för jag är söt ;)

Grattis på födelsedagen Mickis!

Kategori:



Den här prutten fyller år idag, hoppas att du får en jättebra födelsedag. Love you <3

Ont i halsen

Kategori:

Vaknade upp imorse och upptäckte att jag hade ont i halsen. Alltså, det gör inte ont att svälja eller ont så de mer kliar och irriterar i den. Ganska jobbigt faktiskt, får hoppas att de går över och inte blir värre för jag vill verkligen inte bli sjuk. Gick upp typ halv 7 imorse och kollade på veckans "andra avenyn" avsnitt och sen gick jag och duschade. Sen blev jag plötsligt sjukt trött så jag gick och la mig och sov några timmar och väcktes av att mamma ringde och berätta att hon köper cola med sig hem och att vi skulle äta spagetti och köttfärsås till middag. Nu sitter jag här och gör ingenting, ska försöka orka städa mitt rum om någon timme men chansen att jag orkar de är nog inte så stor. Aja, jag skriver senare!

Puss!

Trött som ett svin

Kategori:



Har precis kollat på "ensam mamma söker" och nu sitter jag här och väntar på att bilddagboken ska sluta hänga sig. Så fort jag klickar på någon som har lagt in bilder så blir den seg och antingen så hänger den sig i några minuter eller så går det bara segt att gå in på någons sida. Förstår inte riktigt vad som är fel men hoppas det går bort någon gång för det är lite störande. Idag har jag i alla fall spenderat dagen med Michaela, vi har inte gjort så mycket. Kollat på gardiner och julsaker i någon tidning som mamma hade och suttit och kollat på skor på Halens.se och varit allmänt flummiga. Funderar på att kolla vad alla har lagt in för bilder på bilddagboken och sen gå och borsta tänderna och sova, är så jävla trött.

Har ni haft en bra helg? :)

Mysig frukost

Kategori:

Mamma kom in och väckte mig imorse och sa att hon hade bakat scones och gjort varm choklad. Det var faktiskt mysigt.. tända ljus, scones och varm choklad. Den varma chokladen var dock inge god, vet inte vad hon hade haft i den men den smakade lite för sött. Men sconesen var sjukt goda och ja, det var mysigt! :)

Nickelback - Gotta be somebody

Kategori:

Älskar den här låten.

Stjärnor på is

Kategori:

Har varit med Michaela i några timmar. Vi satt i vardasgrummet och tog massa facewarp kort. Facewarp äger, så jävla kul! Sen skulle mamma ner till centrum och ta ut 200 så då följde vi med henne ner dit eftersom vi ändå inte hade något bättre för oss och så köpte vi chips också. När vi kom hem satte vi oss i vardagsrummet igen och kollade på massor kort. Trodde inte det kunde vara så himla roligt att kolla på gamla kort men de kunde det visst ;) Sen började "stjärnor på is" som vi kollade lite på tills hon skulle dra till filmkedjan och möta Freddie. Nu ska jag måla naglarna med något genomskinligt rosa nagellack och sen tror jag att jag ska gå och ta en skön dusch och sen lägga mig i sängen och se på tv tills jag somnar.


Knasig bild på Mickis och mig
Men det bjuder jag på

Home again

Kategori:

Sådärja, nu har jag varit hos min kusin och fikat. Det var trevligt och gott, fast jag åt ingen tårta för jag tycker inte om morotskaka. Men jag åt en bulle och en liten chokladkaka som var god, fast chokladkakan smakade lite som sånna där bantningskakor från ica som finns i choklad och lite annat men den var inte äcklig. Rogers unge är så himla söt också, alla sånna där småungar är söta i och försäg, vissa lite mer än andra ;) Jag fick en rispåse av Veronica också haha. En viss person hade gått och sagt till henne att jag gillar ris så det var därför. Michaela skulle i alla fall till sin pojkvän i några timmar till så hon kommer till mig vid femtiden. Vi ska se på "stjärnor på is" eller vad de heter, tycker inte det är så bra men finns ju inte direkt något att göra hos mig så kan väl lika gärna kolla på de. Nu ska jag ta de lungt fram tills middagen är klar och sen ska jag äta som fan.

Fika hos kusinen

Kategori:

Känner att jag är på mycket bättre humör än vad jag var imorse, skönt att vara glad. Snart ska jag, mamma och min syster gå och möta Michaela och sen ska vi gå till min kusin Veronica och fika lite. Hon fyller år eller om hon redan har gjort det kanske, jag vet inte riktigt. Hur som helst så ska vi dit och äta tårta. Det ska bli trevligt och gott, tar med mig kameran också men risken att batterierna tar slut är nog ganska stor så vi får se hur mycket bilder jag kan ta om jag nu tar några. Nu ska jag gå bort från datorn och fixa mig lite och sen gå och möta Mickis.

Puss på er!

Väntar på bättre tider som inte blir bättre

Kategori:

Ibland känns det som att ingenting någonsin kommer bli bra. Som att det inte är meningen att det ska vara bra. Som att helvetet började när min syster blev sjuk och nu växer det bara. Eller som att livet blir mer och mer jobbigt för varje år som går. Som i ett spel där banorna bara blir svårare och svårare och till sist vet man inte om man orkar spela längre. Man väntar på bättre tider som inte blir bättre. Man undrar vad man kan göra för att det åtminstonde ska bli lite bättre men vad man än gör så blir det inte bra. Det ända man kan göra är att vänta men man vet inte hur länge man ska orka vänta och man får inte sluta hoppas även fast hoppet sakta försvinner. Man önskar att man kunde spola tillbaka tiden och gjort saker och ting annorlunda men man vet att de är omöjligt. Man vet inte hur man ska orka med allt men på något sätt så orkar man. Man frågar sig själv när allting ska bli bra men man får inget svar för man vet inte.

Så jävla äckligt!

Kategori:

Kollade nyss om min kanin fortfarande har diarré och de har hon. Det sitter värsta klumpen med bajs och det luktar så in i helvete äckligt, man behöver typ cyklop eller en klädnypa när man ska ta bort de där för annars spyr man. Måste snart leta upp någonting som man kan ha på näsan som gör att man inte känner lukten. Jag vet inte varför hon har diarré eller om det är farligt, det blir en stor klump av bajs som sitter fast i pälsen. Läste någonstans att man ska gå till veterinären om ens kanin har fått diarré för att den kan dö över en natt men jag vet inte om de bara är så att hon behöver hö.

Någon som har eller har haft en kanin som haft såhär? I så fall har ni något tips på vad man kan göra för att de ska försvinna.

Nu vet jag i alla fall

Kategori:

Har precis kommit hem från vårdcentralen. Känns både bra och dåligt att veta. En del av mig vill ju, en annan del vill sjukt mycket andra saker. Jag tror jag får lyda den delen som vill sjukt mycket andra saker ett tag. Det blir nog bäst så.

Pille och Nille

Kategori:

Det här inlägget skulle skrivits igår egentligen men jag var för trött efter att jag hade kollat på du är vad du äter så jag skriver det idag. Igår kom Pille och hans kompis Nicklas hem till mig. Först satt vi bara och snackade men sen ville dom kolla på någon film som jag hade så då satte vi på den. Den var faktiskt helt okej, lite tråkig bara. Sen sprayade Pille massor hårspray i mitt hår (stackars mig) men som tur så behövs det inte tvättas idag för jag orkar verkligen inte göra de. Så fick jag snus av Nicklas också. Jag snusar inte eller något men jag tycker faktiskt inte att snus är äckligt. Sen gjorde vi väl inte så mycket mer än såg på tv och snackade. Men dom var roliga att vara med i alla fall och det är ju bra. Sen följde jag i alla fall dom till bussen och så gick jag hem och kollade på du är vad du äter. Efter de så gick jag och borstade tänderna och tvättade bort sminket och så somnade jag direkt när jag hade lagt mig i sängen.

13 november

Kategori:



Who said that it's better to have loved and lost?
I wish that I had never loved at all...

Dags för lite nytt

Kategori:

Som ni ser har jag tagit bort alla inlägg och gjort om designen lite. Det känns både bra och tråkigt att alla inlägg är borta. Jobbigt att börja om med allting men ändå skönt. Har inte haft den så länge men tyckte ändå att det var dags för lite nytt. Nu kanske ni tycker att det suger att läsa min blogg bara för att jag tog bort allt men tänk på att snart kommer det massor nytt.

Puss!