fuckingems - it's all about me

Valborg

Kategori: Allt och lite till

HEJ! Sorry att jag inte har skrivit någonting idag, jag vaknade klockan 3 på dagen och då gick jag upp och duschade och sen har jag varit med Mickis. Men nu är jag här och skriver lite, Mickis sitter bredvid mig och sminkar sig hehe. Vi dricker "twisted" och jag dricker öl :D hihi I love öl <3

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer mer än att jag ska med Mickis till majbrasan och där kommer nog hennes kille och hans kompisar att vara så vi kommer väl vara med dom lite. Sen senare ska jag kanske träffa lite vänner men det vet jag inte än men jag tror det men vi får se hehe.

Vad ska ni göra idag? :)

Snart får jag panik

Kategori: Allt och lite till

Alltså.. mamma ligger och hostar i vardagsrummet för hon är väl förkyld eller något och jag verkligen hatar när folk hostar. Jag vet inte varför men jag får panik för jag tänker att dom kanske inte kan andas eller typ har sattit någonting i halsen. Vet att de låter helt knasigt men det har hänt så många gånger att min syster typ sattit mat i halsen och börjat hosta, så nu när folk hostar så tänker jag att dom kanske har satt något i halsen. Så snart får jag damp om hon inte slutar hosta och går till henne och väcker henne..

Flipsyde - when it was good

Kategori:

10 bra saker med att vara singel

Kategori: Allt och lite till

  1. Man har friheten att flirta, dejta, hångla och ha sex med vem man vill
  2. Man får mer tid för sig själv
  3. Man har inga krav på att vara på ett visst sätt och behöver inte leva upp till förväntningar som kan finnas i en relation
  4. Det kan vara lättare att njuta av varandras sällskap utan att känna skuldkänslor eller svartsjuka
  5. Det är lättare att göra vad man vill på sin fritid
  6. Det går inte att vara otrogen
  7. Man har mer tid för att träffa sina kompisar
  8. Man behöver inte känna sig tvungen att alltid se bra ut
  9. Man kanske sköter skolan bättre
  10. Det kan bli billigare eftersom man bara behöver lägga pengar på sig själv

Vad tycker ni? Stämmer detta?
Jag älskar att vara singel

Tog lite bilder idag

Kategori: Allt och lite till

Vet ni vad jag älskar att göra? Ta bilder! Det kunde ni nog nästan räkna ut eftersom inlägget handlar om just bilder. Jag har inte världens bästa kamera och jag är nog långt ifrån bra på att ta bilder om man jämför med en som går foto på någon medialinje eller en fotograf men jag älskar att göra det och det är väl det som räknas?

Tråkigt nog så kan jag inte komma in på någon sån linje men någon gång i framtiden ska jag jobba med sånt. Det gäller att tro på att man klarar det och aldrig ge upp!










Trött som en ko

Kategori: Allt och lite till

Råkade somna efter middagen och vaknade klockan 10 och kände mig väldigt ofräsch eftersom jag hade somnat med sminket på mig, så det var bara att hoppa i duschen och tvätta av allt smink. Jag har suttit här en stund nu och pratat med lite vänner, ska nog snart gå och lägga mig i sängen igen men först vill jag byta alla sängkläder hehe.

Imorgon ska jag nog sätta tillbaka mina svarta gardiner, trivs inte med vita gardiner. Det är liksom inte jag, så hejdå med dom vita gardinerna och welcome back dom svarta. Sen ska mitt rum städas också för det har jag lovat mamma och så ska jag byta i Hollys bur för den luktar bajs. Det är ju valborg imorgon så ska vara lite snäll och fixa mitt rum så blir mamma glad..

Vad ska ni göra på valborg?


Äntligen hemma

Kategori: Allt och lite till

Nu är jag hemma igen, äntligen! Inte för att det var tråkigt att gå runt i stan men det var så himla kallt och jag har bara en vit topp och en rosa kofta på mig så gick omkring och frös nästan hela tiden. Men nu är jag hemma igen och sitter här med mitt täcke och försöker värma mig.

Jag köpte 1 kofta från gina tricot och 2 tröjor från H&M. Åt på mcdonalds också och där inne träffade jag faktiskt på en kompis, kände inte igen honom först men sen fattade jag vem det var. Det var inte igår man träffade honom haha. Mamma köpte bara ett linne till sig och sen åkte vi typ hem och nu är vi hemma. Jag är så jävla trött, därför jag skriver så tråkigt just nu, ska lägga in bilder på det jag köpte och sen ska jag lägga mig i sängen och vila en stund.







Nu ska jag gå och äta middag, puss!

Snart dags att åka till stuvsta..

Kategori: Allt och lite till

Ojoj, nu har jag varit skit duktig enligt mig själv. Först så har jag strykt och bytt gardiner och sen gav jag min syster mat - potatissallad, rostbiff och lite vanlig sallad och ett glas juice. Sen efter det var jag fan tvungen att sätta mig ner en stund så gick och kollade på tv och pratade med Anna i telefon och sen tog jag ett snabbt bad för jag frös så mycket och nu har jag precis diskat och fixat till sminket lite.

Jag ska ta bussen som går 14:21 till Stuvsta och där ska jag möta mamma och så ska vi in till stan. Ska äta lite mat (mcdonalds) och sen gå runt i lite affärer, det blir nog nice! Vi hörs när jag kommer hem ;)

Baby, I'm back!

Kategori: Allt och lite till

HEJ! :D Nu är jag tillbaka, har ni saknat mig? :) Anledningen till varför jag inte har uppdaterat någonting på hela dagen igår är för att mamma hade glömt en räkning så dom stängde av internet men nu har dom satt på det igen. Jag har nyss kommit hem från tandläkaren, eller jag kom hem för typ en halvtimme sen men ändå. Hade tid där idag klockan 9, det gick faktiskt jättesnabbt men gjorde lite ont för att jag har en lös tand och dom tog bort en sak från den så den blev helt öm och sen när dom satte tillbaka en ny sån där sak så blev den ännu ömmare, det var inte så skönt men sånt är livet ;)

Jag ska snart ställa mig i hallen och stryka ett par vita gardiner som jag har tänkt sätta upp i mitt rum. Vettefan hur det kommer gå för jag har inte satti upp ett par gardiner på några år så vet knappt hur man gör men det kan väl inte vara så svårt. Sen senare vid halv 3 tiden ska jag åka till Stuvsta och möta upp mamma där och sen ska vi in till stan, ska försöka övertala henne att vi ska äta på mcdonalds för jag har inte ätit någonting idag, sen ska hon handla någonting på gina tricot och jag ska bara handla 2 tröjor och en ny mascara och en nagelfil om jag får. Men nu ska jag ställa mig och stryka gardiner och sedan sätta upp dom, wish me luck! ;)

Vad ska ni göra idag?


Michaela!

Kategori: Allt och lite till

Emelie får inte igång sitt internet, därför räddar jag henne litegrann! ;)
Hon skriver såfort hon får igång det och till dess får nog jag skriva lite åt henne :)

Ha en bra kväll allihopa! KRAM / michaelagustavsson.blogg.se 




jag och emelie för x antal år sedan!

The all-american rejects - Damn girl

Kategori: Allt och lite till

Tjenamors :) Sitter och äter fil och flingor, lyssnar på den här låten och väntar på att mitt hår ska torka. Ska snart fixa mig och sånt, sen senare ikväll ska jag och mamma sola solarium, det blir nice. Det behövs nog nu när jag har så här mörkt hår. Men nu ska jag äta klart och sen fixa mig, skriver senare.. puss!



You stole my heart and then you kicked it aside

You don't got a hold of me anymore

Kategori: Allt och lite till

Du verkar tro att du är någonting, att du kan få mig precis när du vill.
Men det är inte så och det ska du få se.



Nu ska jag sova, godnatt alla sötnosar!

Min kanin är dum!

Kategori: Allt och lite till

Det negativa med att ha kanin: Dom biter sönder sladdar.

Idag köpte mamma en ny tv-sladd ju, sen hör jag någonting som låter under sängen. Gissa vad det var? Jo, min kanin som sitter och biter på den sladden. Tror inte mamma kommer bli så glad på mig imorgon för nu kanske den sladden inte fungerar heller, det här var helt klart sista gången min kanin får springa omkring i mitt rum.

Lite bilder

Kategori: Allt och lite till












Nu ska jag gå och duscha

Kategori: Allt och lite till

Tänkte lägga mig i sängen och kolla på tv ett tag, mamma hade nämligen köpt ny tv-sladd åt mig idag. Men självklart så ska det inte fungera, fattade inte vad som var fel för alla sladdar satt rätt och allting men sen märkte vi att sladden i vardagsrummet var helt sönder så mamma ska köpa en till sladd imorgon.

Men nu ska jag gå och ta en dusch faktiskt, känner att jag vill ta bort allt smink och sätta på mig min hammarbytröja och sen lyssna lite på musik och sedan sova kanske... får se :) nu ska jag duscha i alla fall, vi hörs om ett tag!

Resultatet

Kategori: Allt och lite till

Nu lägger jag in MASSOR bilder som jag tog efter jag hade färgat och fixat håret. Det känns lite konstigt att ha så här mörkt hår som jag har just nu, känner mig lite ovan men jag vänjer mig nog. Vad tycker ni, blev det fint? Eller var det jag hade först finare?







Så, det får räcka hehe..  Ser rätt så ofräsch ut på bilderna och är ganska ofräsch just nu också iofs, inte najs. Ska gå och ta en dusch nu och tvätta bort sminket + hårfärgen som är på min kind. Hörs senare, puss!

Färga håret!

Kategori: Allt och lite till

Jag bestämde mig för att färga mitt hår mellanbrunt trots allt. Jag kommer sakna mitt hår lite tror jag, det är ganska ljust just nu men tror nog att det blir snyggt med mellanbrunt också + att slingor är ju inte så svårt att fixa igen ifall jag nu skulle vilja ha det igen. Men det ska bli skönt att få bort utväxten i alla fall. Tror ni att det kommer bli snyggt? :)

Mitt hår just nu



Och den här färgen ska jag färga till



Ni får se hur det blev när jag är klar :)

Tacos!

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag precis ätit tacos, gott som fan vare!



Hemma igen

Kategori: Allt och lite till

Nu är jag hemma igen, ska strax gå och hjälpa mamma att laga tacos men först tänkte jag skriva lite snabbt om hur det gick på mötet. Jag tycker att det gick ganska bra, vi pratade lite om vad jag skulle göra fram tills skolan börjar och om vad jag har gjort den senaste tiden, vilket är bara varit hemma och det tyckte inte hon var bra men ah.. sen kom vi fram till att jag kanske inte ska börja skolan till hösten utan istället skulle hon prata med någon LSS någonting och så ska vi tillbaka på möte där nästnästa vecka så kanske jag får någon praktikplats/jobb istället, hon tyckte inte det verkade som att skolan riktigt var min grej och det är ju i och försäg sant.. Jag har aldrig varit den personen som lyckats med skolan, alltid haft mycket frånvaro och sånt där, inget jag är stolt över och ångrar det som fan men gjort är gjort. Vet inte riktigt hur det blir nu, får antingen börja skolan eller så får jag en praktikplats, och jag får lön också. Tror nog att det blir bra tillslut oavsett hur det blir, får hoppas det i alla fall..

Men nu ska jag i alla fall hjälpa mamma att göra tacos och sen ska jag rensa jordgubbar, sen efter vi har ätit och mamma har diskat så ska jag färga håret, köpte mellanbrun men tror nog det kommer bli ganska mörkt. Det blir nog nice, vi hörs senare.. puss!




 

Snart ska man på möte..

Kategori: Allt och lite till

Har fortfarande hur ont i magen som helst, jävla mensvärk säger jag bara. Gör så jävla ont. Men snart ska jag i alla fall börja gå ner mot centrum och gå på möte, orkar egentligen inte men måste. Har inte fixat mitt hår än så ska nog ta och göra det nu så att jag hinner göra det innan vi går, skriver när jag kommer tillbaka och berättar hur det gick :)

Lägger mig i soffan och vilar ett tag..

Kategori: Allt och lite till

Jag har riktigt ont i magen alltså, ska göra ett glas oboy och bre två knäckemackor och sedan ta mitt täcke och lägga mig i soffan och kolla på tv tills mamma kommer hem, så vi hörs lite senare.. puss! :)

Ska jag färga håret mörkbrunt?

Kategori: Allt och lite till

Det är något jag funderar väldigt mycket på, att färga håret mörkt igen. Jag har fått utväxt och jag är trött på mitt hår, vill göra någonting med det och det behövs ju verkligen färgas pga utväxten så det vore ju inte helt fel att göra det. Men jag har världens beslutsångest för att jag har ju gjort en massa slingor för att få det ljusare och sen bara färga över dom, känns lite tråkigt även fast jag gillar att ha mörkt hår. Jag ska be mamma ringa upp mig och fråga om jag får handla hårfärg idag, ska kolla på ica vad det finns för färger sen får jag se om jag färgar..



Så ser det ut just nu

Då har man fixat sig då :)

Kategori: Allt och lite till

Sådärja! Nu har man fixat sig och grejer, känns skönt att ha det gjort. Har precis ätit en knäckemacka, är så jävla hungrig men finns ingenting gott att äta så jag väntar till senare då jag och mamma ska göra tacos! Hon ska göra köttet och jag ska skära grönsakerna. Jag har fortfarande världens jävla magvärk höhö, inte kul alls. Ska snart fixa mitt hår tror jag, måste bara samla lite energi först hehe. Klockan 5 ska jag på möte i alla fall, tror vi ska prata om skolan och fixa så att jag får gå om dom där 2 veckorna som jag inte gick förut när jag skulle göra det. Sen hoppas jag på att få en praktikplats också så att man slipper sitta hemma hela tiden, it's boring.

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till



Rosa kofta
Vit topp
Jeansleggings

Precis duschat

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag precis duschat, skönt som fan vare! Dock lite jobbigt för tre kompisar tjatade om att jag skulle komma till dörren och lämna drickan som blev över från i lördags men vägrade gå upp med balsam i håret så dom fick vänta lite. Men nu har jag lämnat den till dom så nu är dom nog nöjda. Annars så sitter jag bara här i handduk nu och har ont i magen, hoppas att jag inte får mens för jag orkar verkligen inte ha det. Men aja, ska gå och klä på mig nu och fixa mig, puss!

Sleep tight sweethearts!

Kategori: Allt och lite till

Sitter och dricker ett glas cola light just nu och väntar på att en snygging ska skicka bilder på sig, hehe. Men ska alldeles strax gå och borsta tänderna och gå och lägga mig i sängen och sova, ska bli riktigt skönt! Något annat som också ska bli riktigt skönt är att jag kan sova ut imorgon och inte gå upp klockan 8 som jag egentligen skulle göra eftersom jag skulle till tandläkaren men nu blev det ju inte så, ibland har man tur :) Men aja, nu ska jag sova! Puss och kram, ses på stan ;)


Alltid samma sak

Kategori: Allt och lite till

Jag är trött på dig men är nästan ännu tröttare på mig själv. Varför gör jag såhär mot mig själv? Jag vet ju att jag bara blir kär i dig men ändå är jag med dig och sen hittar du någon annan och då mår jag piss. Helt ärligt borde jag ha avslutat det här a long time ago men det är någonting med dig som gör att jag inte kan, kanske tror jag att det ska bli annorlunda någon gång. Men du ändrar dig aldrig va? Du kommer alltid vara såhär och det där kommer alltid vara det ända du vill med mig.

My heart can't take this anymore

Bilder från helgen

Kategori: Allt och lite till










Duscha

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag gå och duscha och när jag kommer tillbaka tänkte jag lägga in lite bilder från helgen. Tyvärr bara på mig, undra vad som hände med dom på Mickis? Kan det vara så att hon kanske raderade dom från kameran höhö? I think so. Men bilder blir det i alla fall, fuling bilder men det bjuder jag på för jag är ju så snäll ;)

Förresten så läste mamma på lappen som tandläkaren hade skickat att det låg på dalgatan i stan och dit hittar inte jag, så gissa vad?! Jo, jag slipper åka till tandläkaren imorgon :D *glad* Men nu drar jag till duschen, puss på skinkan

My baby

Kategori: Allt och lite till

Har fixat i rummet nu och när jag var klar med det så tog jag upp min bebis och borstade henne lite och tog bort en fet tova som hon hade i pälsen. Det var dock lite svårt för hon ville inte riktigt att jag skulle röra henne men fick i alla fall bort tovan och en massa jävla löst hår så nu får man hoppas att hårbollen fäller lite mindre. Ni ska bara veta hur mycket hår hon fäller...









Ni ser ju själva, inte lite hår det där inte!

Städa lite

Kategori: Allt och lite till

Nu tror jag att jag ska lyfta på min rumpa och göra lite nytta. Mitt rum känns så stökigt så jag ska ta och städa lite och sedan ska jag nog ta en lång dusch och tvätta håret och sånt, känns som att det behövs. Känner mig så jävla trött idag, är helt död typ så ska nog sova tidigt ikväll, måste ju ändå upp typ klockan 8 så det är lika bra.. men nej, nu ska jag ta och städa så att jag får det gjort

Avslutar inlägget med en bra låt..

Uttråkad

Kategori: Allt och lite till

STEG 1
Namn: Emelie
Födelseplats: Huddinge sjukhus
Bor: Salem
Ögonfärg: Blågrågröna
Hårfärg: Slingat men funderar på att färga mörkt
Skostorlek: 35-36
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Vänster


STEG 2

Skor som du bar idag: Jag har inte varit ute idag
Dina svagheter: Blir svartsjuk väldigt lätt
Rädsla: Att någon som står mig nära ska försvinna


STEG 3
Första tanke när du vaknar: Hur mycket är klockan
När somnar du: När jag är trött, vilket är typ klockan 1-3 på natten


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Cola light
McDonalds eller Frasses: Mcdonalds
Vans eller Converse: Båda
Lipton Ice Tea eller Nestea: Ingen av dom
Choklad eller vaniljglass: Choklad


STEG 5

Svär du? Haha ja, varje dag
Sjunger du? Självklart
Duschar du varje dag? Ja, 1-2 gånger om dagen
Röker du? Nej
Gillar du skolan? Nej
Har du bra självförtroende? Ja
Kommer du överens med dina föräldrar? Ja

STEG 6
Har du under den senaste månaden..
Druckit alkohol? Ja, tror det i alla fall
Rökt? Nej
Shoppat? Ja
Ätit en hel ask müsli? Haha nej
Ätit sushi? Nej
Stått på scen? Nej
Skejtat? Nej, kan inte sånt :(
Bakat? Kanske, minns faktiskt inte
Stulit? Hehe nej
Rakat dig? Ja
Kysst någon? Kanske, minns inte
Kramat någon? Ja
Haft sex? Ja

STEG 7

Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull? Ja
Varit full? Ja
Blivit kallad hora? Nej, inte vad jag vet
Blivit nerslagen? Nej
Busring någon? Ja
Gjort något som du ångrade? Ja
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Ja
Kastat en sten på nån ruta? Ja, fast inte så den gick sönder

STEG 8

I framtiden..
Namn på barn? Har inte tänkt på det än
Hur vill du dö? Vet inte
Vad vill du bli när du blir gammal? Rik


STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för? Mamma
Antal CD-skivor du äger? Haha många, fast bara dåliga
Antal piercings? Ingen, men vill ha i naveln
Antal tatueringar? Ingen ännu men det kommer ;)
Hur många gånger har du varit med i tidningen? Haha ingen

STEG 10
Vad ska du göra i sommar? Sola, bada, kröka och ha kul som fan
Vad ska du göra i vinter? Gå i ide haha.. nej men jag vet inte
När tar du studenten? Vet inte
Vad gör du efter gymnasiet? Vet inte, går inte i skolan ens..
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Ja
Vad händer till helgen? Kröka kanske, det är ju valborg så!
Vad vill du helst göra just nu? Sova


STEG 11

Vill du ha pojk/flickvän? Det vill jag väl
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Klädstilen och utseendet
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? Dom har redan pojkvänner
Vem är den perversaste person du känner? Jag själv!
Hur många gånger har du varit utomlands? Vet inte, har inte varit det på några år
Vilket land är bäst? Don't know

Påslakan

Kategori: Allt och lite till

Någon som kan säga affärer/sidor på internet där man kan kolla efter påslakan? Jag vet typ "jysk" och "ikea" och lite annat men de står typ still i mitt huvud så jag kommer inte på någon mer än det. Vill ha nya sängkläder, älskar dom jag har nu men skulle vara kul med nya. Så, om ni vet någon sida så tell me babes ;)

Duschat och fixat mig

Kategori: Allt och lite till

Sådärja, nu har jag duschat och fixat mig. Sitter här med Michaela nu och vi håller på att steka hamburgare, ingen av oss har ätit någonting idag så vi ska äta lite, känns lite onödigt att äta mycket eftersom klockan är över 3 så det är typ middag om 1-2 timmar. Jaa... har faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu så jag återkommer lite senare ;) Puss!



Min sötnos!

Lite bilder från igår...

Kategori: Allt och lite till

...På mig och Mickis, hehe. Vi hade så tråkigt medans vi väntade på att Mattias och dom skulle komma och sånt så det blev lite fina *host* foton på oss medans vi väntade. Det finns egentligen några till men tänker inte lägga in dom för jag vet inte om jag får för Mickis men dom här får ni i alla fall se.


Gud va fina vi är... :)
Nu ska jag duscha, pussis

Precis vaknat

Kategori: Allt och lite till

Eller ja, egentligen så vaknade jag för typ 1 timme sedan men det känns fan som att jag vaknade nyss för mina ögon vill stängas hela tiden och fortsätta sova men det vill inte jag. Så jag sitter här just nu och försöker bli pigg med hjälp av lite cola light men det går inge bra..

Jag funderar på att göra om lite i bloggen, alltså bara ändra lite teckensnitt och sånt så det ska jag göra lite senare. Sen så kommer ju Michaela hit också, vet inte vad vi ska göra riktigt, eller hon ska duscha men bortsett från det så vet jag inte. Förhoppningsvis så hittar vi på något kul =)

USCH!! jag fick nyss ett sms från folktandvården att jag ska dit imorgon klockan 11, fan också.. jag vill inte ju :( och nu fick jag ett till fast klockan 10:45 från en annan tandläkare.. fattar ingenting :(

Sova

Kategori: Allt och lite till

Mamma ville sova så Matte och dom fick inte komma hit hehe, hon ville att det skulle vara lugnt hemma och så. Jag är så himla hungrig men hittar ingenting att äta, eller jag åt nyss en macka men den gjorde verkligen inte så att jag blev mätt. Men jag funderar på att skita i att äta och gå och borsta tänderna och sen sova, kommer ändå somna på direkten.. haha så säger faktiskt godnatt nu så hörs vi imorgon :)

Har ni haft en bra lördag?

Det blev ingen grillning

Kategori: Allt och lite till

Jag och Mickis sket i att grilla för det var så jävla kallt ute och vi höll på att frysa ihjäl. Men vi har krökat lite med några vänner i alla fall, det var nice. Dom är ute just nu och gör någonting, vet inte riktigt vad men dom skulle i alla fall komma tillbaka en stund. Jag börjar bli så jävla trött så jag lär väl typ somna eller något men då får dom väl väcka mig haha.

Jag och Mickis var lite elaka mot den ena killen, han är några år yngre än oss hehe, vi har mobbat honom hela kvällen (a) taskigt va? ;) hehe. Gud va tråkigt inlägg det här blev men jag har typ ingenting att säga mer än att jag är trött och att jag fryser och sen är jag hungrig också. Japp.. det var väl allt, skriver kanske senare eller så hörs vi imorgon :)

Sitter här med Michaela..

Kategori: Allt och lite till

Har precis fixat mig och bredvid mig sitter Michaela och sminkar sig, vi sitter och lyssnar på nordman HAHAHA, det är sån musik vi ska kröka till förstår ni ;) höhö, eller inte..  men han är fan grym, han var min idol när jag var liten faktiskt! Vi sitter och väntar på att mamma ska laga middag, det blir hamburgare med bröd och pommes :) gott! Känns dock som att jag äter det väldigt ofta men det gör väl inget hehe ;p

Kanske inte kan uppdatera så mycket idag för vi ska ju ner till mölle eller något och grilla senare så då kommer jag inte ha tillgång till någon dator men jag skriver direkt när jag kommer hem och så kanske jag lägger in lite bilder och sånt :)

Väntar på en kompis

Kategori: Allt och lite till

Sitter och väntar på en kompis hehe, hatar att vänta, det är så tråkigt

Titta på tv och äta mat

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag faktiskt ta och klä på mig myskläder och ta mitt täcke och gå in i vardagsrummet och sätta mig där och glo på tv i några timmar, jag är så jävla trött! Gick ju upp klockan 6 imorse. Ska äta lite mat också, har blivit hungrig igen haha.. vi hörs lite senare, puss!

Såhär sminkar jag mig

Kategori: Allt och lite till

Det var någon som skrev en kommentar till mig idag och undrade om jag kunde skriva ett inlägg om hur jag sminkar mig så jag tänkte att jag skulle göra det nu medans jag inte är för trött :)



Först smörjer jag in mig med DKNY body lotion, mest för att den luktar så himla gott, tror den finns att köpa på kicks!



Sen använder jag den här foundationen, märket är maybelline och färgen heter 03 light sandbeige


Efter jag har smörjt in mig med den så brukar jag låna den här från mamma och använda en lite större rougeborste att sätta på det med, det finns nog att köpa på H&M och kicks skulle jag tro

Efter det sätter jag en brun ögonskugga på nästan hela ögonlocket, brukar lämna lite i ögonvrån eller vad det heter (närmast nästan ialf) och där brukar jag sätta lite vitt, hittade inga bilder på den ögonskuggan men märket är clinique och den finns att köpa på kicks



Efter jag har lagt ögonskugga så använder jag den här mascaran, den finns nog att köpa lite överallt.. H&M och kicks



Och sen använder jag den här rougen, det är H&Ms egna. Den är lite mörk så man får vara lite försiktig när man lägger på den så att de inte blir för mycket..



Och till sist så använder jag den här till ögonbrynen, märket är clinique och färgen heter 03 deep brown, det brukar bli ganska mycket när man lägger på så brukar använda en sån där ögonbrynsborste och borsta dom lite efter så att färgen inte blir jättemörk och så att det inte ser alldeles för målat ut.. eller vad man nu ska säga

Sådärja, hoppas att ni förstod haha, jag är inte så bra på sånt här.. så om det är något som ni undrar över så är det bara att fråga!

Blev utmanad

Kategori: Allt och lite till

Blev utmanad av: http://mathildajohanzzon.blogg.se

Vilken mat äter du ofta?
Haha jag vet faktiskt inte, jag äter typ olika hela tiden..

När du är på kalas, är du den som sitter, eller hjälper du till med att duka av?
Haha den som sitter, om ingen ber om hjälp så hjälper jag inte till hihi ;)

Vart sitter du helst när du bloggar?
Jag har ingen bärbar dator så jag kan inte sitta någon annanstans än där jag sitter nu men som tur är min stol skön fast den håller på att gå sönder... haha

Köper du trisslotter ofta?
Haha nej, jag köper aldrig sånt ;p

Vilken stad eller land har varit din bästa semester?
Haha.. jag vet fan inte.. brukar inte dra på semester så ofta, det var typ as längesen jag gjorde det.. lite tråkigt faktiskt men whatever

Vilken TV kanal tittar du mest på?
3:an tror jag, haha

Jag utmanar:
deadkidwalking.blogg.se
michaelagustavsson.blogg.se
ddisconnected.blogg.se

Detta köpte jag idag

Kategori: Allt och lite till

Skulle ju visa bilder på vad jag köpte när mitt batteri till kameran hade laddats och nu har det gjort de så här kommer det lite bilder:



En svart tubkjol eller vad de heter
Bilden blev väldigt mörk haha :P



Ett linne, det var dock väldigt stort på mig men det kan va nice ;D



JEANSLEGGINS :D hehe, älskar!



Och ett svart hippieband, hehe :D

Taggad!

Kategori: Allt och lite till



HEHE.. nu har snälla jag fixat allt men grabbarna får fan fixa elden/grillen och dom ska fan få komma hit och bära allt. Blev inte så mycket dricka som jag hade hoppats på men det blir nice ändå! ;p Vill ha lördag nu ;)

Angående dom där små marshmellowsarna (stavas de så?) så köpte jag dom bara för att dom var så söta :D Lite sådär halvt onödigt köp för dom lär ju inte gå och grilla, hehe.. men man kan ju alltid äta upp dom :D Jag smakade faktiskt några, skit goda :D

Svar till anonym

Kategori: Allt och lite till

Anonym om Nu drar jag till stan!:
Hej! Kan du göra ett inlägg om hur du sminkar dig? Tycker det är skitsnyggt och det passar verkligen dig :)

Svar: Det kan jag absolut göra lite senare :) Måste fixa lite saker och sånt just nu så får vänta lite med det men jag lovar att fixa ett inlägg om det så fort jag kan! ;)

Hemma från stan!

Kategori: Allt och lite till

Kom hem för en stund sedan. Mötte ju som sagt Anna i stan och sen gick vi och åt på mcdonalds och satt där en stund och pratade och sen gick vi runt på stan och kollade i olika affärer och så gick vi till kungsträdgården och satt där i solen en liten stund. Jag har nu köpt mina älskade jeansleggings :D är superglad över dom även fast det känns lite konstigt att ha dom på sig.. sen köpte jag en kjol också och ett linne som är ganska stort, nästan lite för stort kanske men om man har en kofta till så blir de snyggt..

Sen köpte jag en korallröd tanktopp till mamma och lite örhängen åt henne, hon ville ha det haha. Jag tror att den här helgen kommer bli bra trots allt, ska ner med mamma till systemet om ett tag och köpa dricka och lite annat. Så det blir nog en nice helg! Visar bilder på det som jag köpte lite senare för mitt batteri till kameran var helt slut så håller på att ladda det just nu :)

Nu drar jag till stan!

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag snart gå till centrum och handla ett dyngskort och sen drar jag till stan och möter Anna. Vi ska äta mcdonalds och gå runt på stan, det blir nice! Skriver när jag kommer hem puss!

Dagens outfit

Kategori:



Haha, bilden ser lite konstig ut..

Define-a-lash

Kategori: Allt och lite till



Måste bara säga att jag älskar den här mascaran. Jag brukar inte tycka att mascaror med gummiborstar är bra för på mig blir ögonfransarna jättekonstiga av det men så hade mamma köpt den här mascaran till sig och hon tyckte inte den var bra alls så då provade jag den och fastnade direkt. Ögonfransarna blev inte alls så konstiga som dom brukar bli, kan visa bild på hur det blir senare om ni vill? :) I love this mascara!

Vilken mascara använder ni? :)

Här är två bilder på hur bra det blir när man/jag använder mascaran, älskar den! ;)

Coldplay - the scientist

Kategori: Allt och lite till

Ingenting blir som jag vill

Kategori: Allt och lite till

Jag är lite irriterad just nu för att det var meningen att jag skulle få 1200 men har bara fått 1100, inte jättestor skillnad I know men grejen var att jag skulle spara 300 men nu kan jag inte det eftersom jag ska köpa lite kläder också. Hade planerat allting men nu verkar det inte bli som jag hade tänkt att det skulle bli för min syster hade inte fått in pengar på sitt konto så jag vettefan hur det blir imorgon. Det var meningen att jag och Mickis skulle grilla/kröka med några vänner men eftersom det blev såhär så vet jag inte om det kommer gå.. men man får hoppas på det bästa, i värsta fall får man väl ta det nästa lördag istället :(

Nu går jag och lägger mig och sover..

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och smsa lite med någon och sedan ska jag sova. Är hur trött som helst, skulle kunna somna här på stolen. Imorgon ska jag upp tidigt, klockan 5-6 på morgonen för att följa med mamma ner och hämta ut mina pengar + lite pengar från henne också för att jag ska köpa två linnen åt henne. Kommer antagligen vara helt död imorgonkväll för att jag går upp så tidigt och sen springa runt på stan hela dagen (okej, inte hela men ändå) sånt blir man trött av! Men aja, ska gå och borsta tänderna nu.. sov gott alla :)

Gillar låten grymt mycket!

Kategori:

Shoppa tomorrow!

Kategori: Allt och lite till

Imorgon blir det stan med Anna, ska möta upp henne i stan vid 11 tiden och så ska vi väl äta något och sen ska jag handla lite kläder. Vet inte riktigt vad, eller jo.. ljusa jeansleggings och ett hippieband men mer än det vet jag inte, blir väl några tröjor eller nått annat fint.


Här är i alla fall lite tröjor och sånt som jag tycker är fint, kanske blir det något av det här man kommer hem med :) det får ni se imorgon ;)

Just nu!

Kategori: Allt och lite till



Dricker apelsin loka och äter choklad

Har varit med Matte och Linus..

Kategori: Allt och lite till

Gick ut för att möta Matte och Linus för att jag skulle få en hundring av Matte för att vi ska köpa lite dricka imorgon som vi ska ha på lördag. Stannade kvar med dom ett tag och satt och kollade på när dom spelade fotboll och slängde massa svarta små saker på Linus, typ små gummisaker. Linus kasta det i min bh, har tagit bort det mesta men det är lite kvar som inte gick bort haha ;/

Dom skulle ner till centrum nu i alla fall så jag gick hem ett tag, ska fixa lite saker sen kanske jag drar ut sen igen fast jag vet inte. Mina händer är helt svarta av det där gummigrejset, måste gå och tvätta händerna för det blir svart överallt annars haha.. blev svart när jag klia mig på näsan haha.. ska gå och tvätta händerna nu :) Skriver senare puss!

Dagens outfit

Kategori:

I want them all

Kategori: Allt och lite till

Godmorgon :)

Kategori: Allt och lite till

Godmorgon snyggingar! Sitter här med mjukisbyxor och en handduk på huvudet och är glad. Klockan är bara 07:12 så jag borde väl egentligen ligga och sova nu, bara för att jag kan. Men jag vaknade av att min kanin bet i en sladd här borta vid datorn och tur det att jag vaknade annars kanske hon hade bitit sönder den helt och hållet, försökte fånga henne så jag kunde sätta in henne i buren och fortsätta sova men det gick inte så jag fick vänta tills hon hoppade in där och sen stängde jag luckan. Inte alltid så kul att ha husdjur kan jag säga..

Vad ska ni göra idag då?
Själv så ska jag på möte lite senare i kommunhuset eller vad det nu heter. Jag ska möta mamma i centrum och sen ska vi dit, ska prata med någon tjej om skolan och om jag kanske ska få en praktikplats, det är i alla fall vad jag tror att vi ska prata om, I'm not sure... men nu ska jag lämna handduken som sitter på mitt huvud i badrummet, puss!

Nu ska jag sova!

Kategori: Allt och lite till



Nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan gå och sova. Det ska bli så jävla skönt, även fast jag inte är så trött just nu, tänker tvinga mig själv att somna om för jag vill sova! :D Godnatt alla sötnosar!

<3

Kategori: Allt och lite till

Internet-kärlek

Kategori: Allt och lite till

Internet-kärlek, kärlek via internet, you name it. Vad tycker ni om det? Tror ni att man verkligen kan få känslor för någon genom att bara prata med en person via msn/telefon och sånna saker? Tycker ni att man kan säga att man är tillsammans/på g med en person utan att ha träffat den? Eller säga att man är kär i någon man aldrig träffat?

Kollat på film

Kategori: Allt och lite till

Sådärja, nu har jag kollat på "låt den rätta komma in" och svarat på alla era kommentarer :) Filmen var faktiskt skiiit bra, gillar den grymt mycket. Handlar om någon 12 årig pojke som blir mobbad i skolan och sen flyttar det in en tjej i hans trapp som är lika gammal som honom och så börjar dom umgås, han blir kär i henne. Men hon är typ vampyr så dom umgås typ bara på nätterna och massa grejer, jag är sämst på att förklara men ni borde verkligen se den filmen!

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, tror jag ska gå och ta ett bad och tvätta bort sminket. Kanske göra ansiktsmask? Det skulle i alla fall vara skönt men jag får se. Är rätt så trött faktiskt och det är jag glad över att jag är för då kanske jag kommer kunna sova tidigt inatt och det skulle vara hur skönt som helst! Aja, nu går jag och badar.. pussss på er sötnosar!

Har varit och kollat på fotboll..

Kategori: Allt och lite till

Sorry att jag har varit så seg på att uppdatera men direkt efter jag hade städat i rummet så stack jag ner till centrum och mötte Michaela och så handlade vi kokosbollar och sen gick vi till fotbollsplanen och satte oss på läktaren och kollade när hennes pojkvän och hans vänner spelade fotboll. Det var ganska kul men så jääävla kallt, höll nästan på att frysa ihjäl på vägen hem och jag fryser fortfarande. Skicka sms till Emil att ringa mig på vägen hem så pratade jag med honom tills jag kom hem för jag ville ha sällskap, så tråkigt att gå själv och sen är han rolig att prata med, man blir glad av honom.

Nu ska jag ta mitt täcke och mina chips, ett glas cola och en film som jag fick idag, "låt den rätta komma in" och så ska jag sätta mig i soffan i vardagsrummet och kolla på film. Skriver sen, puss på er!

Äta chips, dricka cola, musik och städa

Kategori: Allt och lite till



Rubriken säger nog det mesta för det är precis det jag ska göra om några minuter. Jag ska byta sängkläder, dammsuga, damma, torka golvet och allt det där som man gör när man städar, fy vad tråkigt det låter och är men det måste ju också göras. Med hjälp av musik, cola och chips så kanske det blir kul? Eller i alla fall gott, haha. Man får faktiskt vara tjock medans man städar tycker jag, eller vad säger ni?

Dagens outfit

Kategori:

Godmorgon sötisar!

Kategori: Allt och lite till

Larmet på mobilen började ringa klockan 10, högt som fan. Trodde först att det var någon som spelade musik i mitt rum men fattade sen att det var min mobil. Gick faktiskt upp typ direkt efter jag hade stängt av det för jag kände att jag ville upp tidigt, orkar inte sova bort hela dagarna. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem från centrum och laga lunch, sen ska hon och min syster iväg på något möte så då blir jag ensam hemma. Ganska skönt faktiskt. Har inte så mycket mer än det att berätta just nu faktiskt, skriver senare :)

Nej, nu är det dags att sova!

Kategori: Allt och lite till



Jag har pratat i telefon med Emil en stund. Han somnade i telefonen, ovanligt haha.. men jag gillar att prata med honom även fast han alltid somnar. Han är rätt så gullig när han försöker säga någonting och så låter det typ bara "va nej mmm" typ haha..

Jag ska gå till badrummet nu och borsta tänderna och sen ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Jag hoppas verkligen att jag somnar för jag orkar inte sova bort hela dagen imorgon, allting blir så konstigt då. Man blir seg och orkar inte göra ett skit, vilket är jävligt tråkigt. Säger väl godnatt nu då, hoppas att ni sover gott för antar att ni somnat för längesen.. puss och kram!

Juste kom på en sak, hjälpte en jättesnäll tjej med hennes blogg, gjorde en header och lite annat. Ifall ni vill se hur den blev så tryck här: http://mathildajohanzzon.blogg.se

B.F.V - Det bara e så

Kategori: Allt och lite till



Om du lyssnar på den här låten så vet du hur jag känner..

Hårvård - olivolja

Kategori: Allt och lite till

Olja till håret
Det kan verka konstigt att blanda olja i håret när man lägger så mycket tid på att tvätta det rent från fett, men det fungerar faktiskt. Hårtvätt tar bort också det fett som borde finnas kvar. Resultat: risigt hår. En rejäl oljeinpackning mjukar upp och ger glans. Det fungerar bättre ju längre oljan får sitta i. Om håret är riktigt torrt hjälper det inte att packa in det en kvart, det behöver timmar på sig för att suga upp oljan.

• Kvällsinpackning: Hela håret arbetas in med uppvärmd olja, packas in i plast och handduk och får sitta i upp till ett par timmar. Värme förenklar så gör det i bastun eller ta ett varmt bad.

• Helginpackning: Borsta in olja bara i hårslingorna eller hårtopparna. Låt sitta kvar under natten. Håret kan suga upp förbluffande mängder olja; på morgonen kan det vara helt torrt. Borsta in nytt, och fortsätt så tills håret inte suger upp mer.

Olja till hårbotten
En oljeinpackning kan också lugna en torr och irriterad hårbotten. Massera in i hårbotten med fingrarna, strunta i håret.

Hur får man bort oljan?
Försök inte skölja ur oljan med varmt vatten, då sitter den kvar ännu mer. Har man ägg i inpackningen också blir det rena äggstanningen. Skölj med kallt eller ljummet. Allra bäst är att inte blöta håret alls utan ta schampo direkt i håret. Först när man har schamponerat en stund blöter man med ljummet vatten. Bli inte förskräckt om håret ändå verkar lite flottigt. Efter en dag har det sugit upp oljeresterna och är glansigt och elastiskt. Svart hår behöver inte alltid sköljas utan blir glansigt som av vilken hårolja som helst.


Det här ska jag gå och göra nu. Sätta olja i hela håret och sen en handduk och ha det över natten och tvätta bort på morgonen.
Brukar ni använda olja i erat hår någon gång, eller använder ni kanske något annat? Bortsett från hårinpackningar alltså.

Just nu!

Kategori: Allt och lite till



Det här sitter jag och äter/dricker just nu.

Was looking for a place to hide away, instead I lost the heart I gave away

Kategori: Allt och lite till



Tröjor/blusar från kappahl

Kategori: Allt och lite till

Jag kollade lite på Kappahls hemsida medans jag väntade på att middagen skulle bli klar. Kappahl är ingen favorit affär direkt, tycker att deras kläder är rätt så tantiga. Men hittade faktiskt några tröjor/blusar som jag tycker är rätt fina för att vara från kappahl. Men jag vet inte om det är något som jag skulle köpa för jag går aldrig in på kappahl om inte någon kompis vill in på den affären såklart..

Vad tycker ni, fina eller fula?


Where would we be now

Kategori: Allt och lite till



I smile, you laugh, I look away
I sigh, you ask me why, I say
it's okay and I'm just feeling down
your hand on mine I hear the words
if only love had found us first
our lives, they would be different

 

so I stand
and wait
I'm just a man

 

where would we be now, baby
if we found each other first
where would we be now, baby

 

and now I must confess, that I'm a sinking ship
and I'm anchored by the weight of my heart cause it's filled with these feelings
but I keep my true thoughts locked beside my heart's black box
it won't be found, it won't survive, through the smoke or the wreckage

 

so I crash
and burn
I got a lot of things to learn

 

where would we be now, baby
if we found each other first
what would you do now darling
if I said these simple words
I'll wait, I'll wait
as long as you want
where would we be now, baby

Holly har hittat ett nytt hem

Kategori: Allt och lite till



Holly (min kanin) sitter i min tv-bänk och äter på en tidning tror jag, låter som det i alla fall. Hon har hittat ett nytt hem, imorse när jag gick och la mig så satt hon där och nu när jag vaknade satt hon fortfarande där, störd kanin. Hoppas fan inte att hon har kissat där för då får jag damp.

Det är kul att redigera bilder!

Kategori: Allt och lite till



Hade ingenting att göra så kollade igenom mina bilder lite, varje gång jag redigerar någon bild så kommer det en mapp som heter "original" och i den sparas alla bilder man redigerar fast oredigerade. Tyvärr hittade jag ingen sån mapp, brukar ta bort dom men hittade två bilder som jag gjorde svartvita och satte ihop.
Vad tycks, blev de fint eller fult?


Nu ska jag fixa mig lite, tjingeling!

Bara för dig

Kategori: Allt och lite till

Klockan är 05:29...

Kategori: Allt och lite till

...Och jag har inte gått och lagt mig än. Eller jag la mig i sängen för någon timme sedan men kunde inte somna så gick upp igen. Och nu på morgonen så har min urinvägsinfektion som jag trodde hade gått bort av sig själv gjort come back och visat att den inte alls är borta så jag blir nog tvungen att hämta ut medicin mot den trots allt. Kul... eller inte. Gör jävligt ont kan jag säga. Har inte så mycket mer att berätta än att jag har jävligt ont just nu faktiskt och måste gå på toaletten hela tiden, skit jobbigt faktiskt men förhoppningsvis så försvinner det snart. *hoppas*

Fin tröja + jeansleggings

Kategori: Allt och lite till

Kollade inte på så mycket kläder, orkade inte. Men hittade den här fina tröjan och ett par jeansleggings på gina tricots hemsida. Funderar på att köpa ett par jeansleggings men vet inte om jag ska köpa ljusa eller mörka. Vad tycker ni är snyggast? Tröjan är jag helt kär i, den måste jag köpa om jag tycker om den lika mycket som jag gör just nu efter jag har provat den.





Den tröjan och dom här jeansleggingsen hade varit ganska fina ihop, eller vad tycker ni?

Snygging!

Kategori: Allt och lite till



Visst är han snygg?


Jag har nu duschat och gjort ansiktsmask och tagit bort nagellack. Är typ jättehungrig så ska alldeles strax gå och ta någonting att äta och sen sitta vid datorn en stund och sen är det nog sova som gäller. Jag är fett trött trots att jag vaknade halv 3 på dagen så idag ska jag nog gå och lägga mig ganska tidigt.

Ska gå och hämta någonting att äta nu och sen kolla lite kläder.


Magnum classic

Kategori: Allt och lite till

Mamma köpte glass åt mig :D Ville ha den med vit choklad och rosa innuti men den fanns tydligen inte så hon tog magnum classic istället. Inte lika god men den duger.



Marco och Robin kom hit för ett tag sedan, fast nu är dom inte här längre, dom skulle någonstans men tror att dom kommer tillbaka sen men jag vet inte. Dom var lika knasiga som vanligt hihi. Men nu kom dom igen så ska sluta sitta vid datorn, skriver senare.. puss

Hemma igen

Kategori: Allt och lite till

Sådärja, nu har jag solat. Känner mig lite brunare faktiskt, dock så har jag blivit lite torr på bröstet så nu gäller det att smörja in mig mycket. Min mammas förra kille är här just nu och hälsar på, han ska hämta lite saker som är hans och sen ska han åka hem till sig tror jag. Det var inte igår man träffade honom. Men nu ska jag ladda ner lite låtar åt Anna och sen äta god mat, potatis gratäng med vegetariska majs schnitzlar. Såg inte så gott ut på förpackningen men man får väl hoppas att dom smakar godare än vad dom ser ut att göra.

Nu drar jag och solar

Kategori: Allt och lite till

Hej raringar.

Jag vaknade lite sent idag, halv 3. Det är så det går när man är uppe sent på natten, inte bra! Mamma skulle köpa ny tv-sladd åt mig idag men det fanns bara korta i Tumba centrum så det blev ingen, hon ska kolla på något annat ställe imorgon. Hoppas att det finns där för jag orkar inte gå till vardagsrummet hela tiden, det är så kallt där inne så man måste sitta med tjocktröja eller täcket. Men nu ska jag faktiskt ringa Anna och sen ska jag gå bort till filmkedjan och sola. Vi hörs efter, puss!

Glad

Kategori: Allt och lite till

Har varit med J nu hehe, it was fun :)

Fick dock reda på en sak nyss som inte var lika kul.. men den personen skiter jag i, hejdå med honom. Känner inte ens honom så fuck honom. Blir bara irriterad på folk som inte säger sanningen men nog om det.

Jag är inte trött, jag borde vara det haha. Klockan är ju rätt mycket fast det kanske inte är så ovanligt att jag inte är trött vid den här tiden. Men jag ska nog ändå snart gå till badrummet och tvätta bort sminket och borsta tänderna, ska bara dricka upp min cola först och sitta här lite och lyssna på några bra låtar.

Väntar på en kompis

Kategori: Allt och lite till

Sitter och väntar på en kompis som ska komma hit, lite udda tid att träffa en kompis I know men ska inte vara med honom så länge, max 2 timmar.

Alltså, jag vet inte vad jag ska göra med min blogg. Nu tog jag ju som sagt en gammal design och bytte header på den men jag är fortfarande inte nöjd, ångrar nästan att jag gjorde om men vill ändå inte ha den förra designen heller så jag vettefan vad jag ska göra. Har ni några förslag, färger, teckensnitt, eller något annat? I really need help with this!

Förutom tänker på vad fan jag ska göra med bloggdesignen och väntar på en kompis så gör jag inte så mycket, dricker ett glas cola och luktar på mitt knä. Det luktar goooott som fan, Ralph lauren - body lotion. Måste vara den godaste som finns bortsett från DKNY's body lotion som också luktar jävligt gott. Ni borde köpa! Tyvärr vet jag inte vart man gör det men skulle tro att de finns på Kicks. Men om ni inte gillar body lotion med glitter i så är kanske Ralph laurens body lotion inget för er, jag gillar inte att det är glitter i den men jag använder den just nu bara för luktens skull.

Tar en paus!

Kategori: Allt och lite till

Det blir inge bra det här och jag får damp. Har suttit skit länge nu och försökt fixa men inget blir bra, så tog en gammal design och bytte ut headern så länge. Ska ta en paus och sen fixa det andra.

Göra om bloggen

Kategori: Allt och lite till

Jag ska göra om designen på bloggen nu, känner att det är lite för mycket för mig med den här bakgrunden och allt. Jag vill nog bara ha en enkel design så ska fixa det nu, hoppas att ni kommer gilla den :)

Nu känner jag mig fräsch!

Kategori: Allt och lite till

Jag har precis duschat, rakat benen och sånt men inte tvättat håret fast det skulle behövas men det gör jag imorgon på morgonen. Har även ätit två rostade mackor nyss och nu sitter jag här och ska snart smörja in mig med någon Ralph Lauren body lotion som jag hittade i min systers rum. Den luktar verkligen gott, ända negativa med den är att det är lite glitter i den men tänker ändå smörja in mig med den bara för att den luktar så gott!

Efter de ska jag spara lite låtar från en sida och sen ska jag träna lite. Kanske bara gör sit-ups, beror på om jag orkar göra mer än det. Men nu ska jag smörja in mig, puss!


Så här kan det se ut när Michaela och jag ligger i soffan och sjunger opera

Ras cricket - Skin

Kategori:

Kom nyss från badet

Kategori: Allt och lite till

Frös så mycket efter jag hade följt Michaela till bussen så efter middagen tog jag ett bad, kom nyss därifrån. Nu luktar man gott, typ citron och någonting :) Sitter och lyssnar på musik just nu, musik är fan det bästa som finns. Det kan få en att bli så jävla glad. Lite senare ikväll ska jag träna, tänkte egentligen sluta med det för jag kände att jag inte orkar det här men sen läste jag något på en blogg och då kände jag att jag fan ska göra det även om jag inte orkar, hihi.

Imorgon är det måndag, vilket betyder att jag ska sola! :D längtar =)
Ska be mamma köpa 2 ansiktsmasker också..


Uppdatering

Kategori: Allt och lite till

Sitter här med Mickis just nu, vi har tagit massa bilder men batteriet på kameran tog slut så kan inte lägga in dom än så jag lägger in dom senare. Nu ska vi gå och ta undan våran disk och sen ska vi ner till centrum och handla busskuponger sen ska Mickis typ hem..

Skriver senare, puuuss!

Godmorgon

Kategori: Allt och lite till

Vaknade för en stund sedan av att mamma ropade att lunchen var klar, så jag försökte vakna till lite och sen gick jag upp och åt - spagetti och köttfärsås! Nu sitter jag här och lyssnar på Ken ring - Mamma, är helt fast i dom där låtarna. Laddade ner dom lite snabbt bara för att dom inte fanns på spotify och nu kom jag på en annan som jag skulle laddat ner också men får göra det någon annan dag, orkar inte nu.

Jag ska alldeles strax gå och duscha, måste tvätta håret. Tror att Michaela kommer hit senare så kommer nog att vara med henne ett tag, kanske inte uppdaterar så mycket under den tiden men ska försöka! Men nu ska jag lyssna klart på Ken ring - Kelian och sen ska jag duscha, puss!

I'm happy

Kategori: Allt och lite till

Jag är på fett bra humör helt plötsligt. Börjar tro att jag har humörsvängningar or something eller så är det som Emil sa till mig, jag är tonåring ;) Sitter och lyssnar på Ken ring - Kelian, så jävla bra låt! Ni kan lyssna på den i inlägget under det här om ni vill + två andra låtar som också är bra. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och vara glad.

PUSS!

Älska låtarna

Kategori:







Tråkigaste lördagen ever..

Kategori: Allt och lite till

Har legat i soffan ett tag nu och kollat på någon film på ZTV som var rätt bra. Det här måste vara världens tråkigaste lördag, jag har verkligen ingenting att göra, alla är skit tråkiga. Men nästa helg ska bli bättre, då ska jag och Mickis göra någonting kul, visst Mickis?

Ska nog bara sitta vid datorn resten av kvällen och gå och lägga mig ganska tidigt så att det blir söndag som förhoppningsvis blir lite roligare än den här dagen. Börjar bli på lite dåligt humör igen, fattar inte vad det är med mig. Men om jag blir på ännu dåligare humör än vad jag är nu så tänker jag gå och lägga mig, ingen ide att sitta uppe när man är på dåligt humör.

Måste verkligen fixa leg den här månaden känner jag, vill ut och ha lite kul. Smsade Anna förut och sa att jag ska fixa det den här månaden och när jag har fått det så ska hon och jag ut, roligt! :D

Bada

Kategori: Allt och lite till

Mamma sitter på mitt golv och viker/hänger upp alla mina kläder. Hon vägrar fatta att jag inte är sån där ordningsmänniska som vill ha ordning överallt.. lite irriterande haha.. men aja, jag ska gå och bada nu :) Sen ska jag ta ett glas oboy och två rostade mackor och sätta mig i vardagsrummet och glo på tv en stund. Byebye!

Varit med Mickis

Kategori: Allt och lite till

Har inte uppdaterat mycket alls idag, har varit med Michaela hela dagen och inte riktigt orkat gå in på bloggen och uppdatera. Jag och Mickis har inte gjort så mycket, mest suttit vid datorn och kollat på folk på facebook och sen har vi ätit tacos och glass med chokladsås och strössel.

Jag brukar inte gilla tacosen som mamma gör men den här gången var det faktiskt riktigt gott! Och jag åt köttfärs som jag inte har ätit på typ 1 år haha. Nu tänker ni säkert "är hon knäpp eller?" som inte äter köttfärs men jag brukar tycka det ser äckligt ut och inte smakar gott men den här gången var de faktiskt det.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra i alla fall, får se om jag träffar någon kompis eller om jag bara är hemma. Känner inte riktigt för att vara med någon just nu men kanske ändrar mig senare. Det är verkligen irriterande att inte min tv-sladd funkar just nu men på måndag får jag ny, längtar lite haha.



Glass <3 Blev jättesugen på det nu igen när jag såg dom här bilderna
Ska snart gå och äta det igen, godaste som finns ibland!

Är på bättre humör idag

Kategori: Allt och lite till

Vaknade för typ en timme sen, har ätit lunch och sen la jag mig i sängen och lyssnade på vad mamma och min syster pratade om. Orkade egentligen inte gå upp och klä på mig men gjorde det ändå så nu sitter jag här och väntar på att Mickis ska komma.

Jag är på bättre humör idag i alla fall så förhoppningsvis blir den här dagen och kvällen bättre än gårkvällen blev. Blev lite arg och när jag är arg så börjar jag väldigt lätt att gråta, vet inte varför men så är det. Men idag ska jag vara glad så det så! :)

Just nu

Kategori: Allt och lite till



Livet var bättre förr.

Sätt på film

Kategori: Allt och lite till

Filmen som jag och Michaela såg var rätt så bra faktiskt, inte för läskig/överdriven som de flesta skräckfilmerna är nu för tiden. Den handlade om någon kille som hade blivit besatt av en film så han klädde ut sig till en äcklig grej som var med i den filmen och sen var det en tjej som drömde mardrömmar och typ gillade att vara rädd, hon blev typ upphetsad då, sen varje gång hon sa "I wish" och något mer så hände det och det var typ den där killen som var besatt av filmen som gjorde alla sakerna. Jag är inte så bra på att förklara men hoppas ni förstår, bra film i alla fall.

Några kompisar vill att jag ska komma på fest eller något men jag orkar inte. Är inte så mycket för fester, fast den här månaden ska jag fixa nytt leg och sen ska jag ut med Anna på krogen. Det ska bli kul :)

Vad har ni gjort ikväll?


Godis + film

Kategori: Allt och lite till

Jag och Mickis ska kolla på "the wisher" och äta massor med godis snart. Egentligen så skulle hon på bio men hon sket i att följa med och var med mig istället :D Skriver efter vi har sätt filmen, puss!

Hemma igen

Kategori: Allt och lite till

Jag och Mickis kom precis hem. Mickis ska duscha och jag ska äta rostade mackor, är så jävla hungrig. Eftersom jag vaknade rätt sent och fixade mig direkt och drog ner till fotbollsplanen så har jag inte ätit något så ska göra det snart. Ikväll blir det god middag hihi, nudelwok typ eller vad det nu heter, värsta gott! :D Men nu ska jag äta mackor och dricka cola, skriver lite senare puss!



Min drömbil hihi

Nu drar jag

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag ner till fotbollsplanen och hålla Michaela sällskap, sen ska vi hit. Vi hörs när jag kommer hem, puss!

Duscha, sen fixa mig..

Kategori: Allt och lite till

Blev väckt av Anna för ett tag sedan men nu skulle hon duscha så vi la på. Michaela vill att jag ska komma ner och se på fotboll med henne men jag vill duscha och sminka mig först så tänker gå och göra det nu. Ska smsa henne när jag är klar och se om dom fortfarande är kvar där så kanske jag går ner dit. Men nu är det i alla fall duschen som gäller och sen fixa mig, skriver senare.. puss på er!

Kom nyss från duschen

Kategori: Allt och lite till

Kom nyss från duschen. Jag råkade somna vid 8 så jag vaknade för ungefär 1 halvtimme sen. Inte bra att somna såhär på kvällen då är man typ pigg när man vaknar och sen kan man inte sova på natten, fast jag kanske kan det för jag är rätt så trött fortfarande.

Jag ska bara sitta vid datorn och ta det lugnt resten av kvällen tror jag, kanske träffa en kompis senare men tror inte att det kommer bli av för klockan börjar bli mycket och jag har inget smink på mig, hatar att träffa folk när jag är utan smink hehe. Så kanske träffar honom imorgon istället, vi får se...

Medina - Sagoland

Kategori:

Gillar inte alls sån här musik egentligen men den påminner om en viss person, eller vissa saker gör det.

Bara för att jag är uttråkad

Kategori: Allt och lite till

Favoritbok?
Gömda av Liza Marklund och Pojken som kallades det

Hur ser din handstil ut?
Haha ojoj, inte den finaste kanske? Skriver rätt slarvigt för hand

Vad gör du en vårig dag?

Det beror ju på om man är med någon eller inte..
Men om jag är med någon så typ går promenad, äter glass, solar

Favoritord?

Hm.. det är nog typ "fett synd" och "hur vet du" eller dom orden är så jävla typiskt mig i alla fall

Favoritdialekt, svenska och engelska?
Irländsk engelska låter fett coolt och svensk vet jag fan inte

Det vackraste du vet?

Haha mig själv såklart? Nej, skoja.. men jag vet inte

Vart skulle du bo om du fick bo vart du ville i hela världen?

Los angeles

Hur vill du att ditt liv ska vara när du är 65?

Jag ska bo långt ifrån Salem och vara gift med en rik man som ger mig allt jag vill ha. Sen ska jag ha en rosa ferrari eller porsche och så ska jag få frukost på sängen varje dag ;)

Hur vill du att ditt liv ska se ut om 10 år?
Jag ska inte bo hemma och jag ska ha ett bra jobb, säger jag som inte ens går i skolan? hm.. fast jag ska ju börja i höst så det är ju inte helt omöjligt

Vad har du för sommarplaner?
Bada och sola, åka någonstans, prova något nytt

Vart fikar du allra helst?
Fikar inte så ofta så jag vet inte

Vart shoppar du allra helst?

Stockholm eftersom Gina tricot, HM och massa andra affärer finns där

Vad är kärlek?
När två människor tycker om varandra. Kärlek kan ju vara mycket saker, när någon som är gravid ser sitt barn för första gången, finns ju mycket saker som har med kärlek att göra.

Vilka personer (kända) inspireras du mest utav?
Haha, vet faktiskt inte

Vilka är dina favoritfilmer?

Finns många som är bra men skräckfilmer är bäst!

Vad tycker du är meningen med livet?
Vänner och familjen, that's what I live for.. inte bara det såklart men dom ger mig en anledning att fortsätta leva, dom gör mitt liv värt att leva och det är dom man kan prata med om något har hänt och dom kan alltid göra en på bättre humör!

Om du fick göra precis vad som helst en dag, och du skulle aldrig behöva ta itu med konsekvenser eller liknande senare, vad skulle du hitta på då?

Råna en bank kanske? Jag menar.. om man ändå slapp ta itu med konsekvenserna för att man rånade banken så why not? Det tror jag faktiskt många skulle göra om dom slapp alla konsekvenser, alla älskar ju pengar.. eller?

De topp 10 bästa sakerna du gillar att förtära?
ALLT - Älskar mat!

Favoritdjur?

Hund och kanin

Favoritglass?
Magnum och daimstrut

Kan du beskriva färgen blå på ditt unika sätt att skriva?

Haha va? Det kan jag nog inte höhö

Var hittar du dina fina bilder?

Jag tar dom själv ;)

Trött och seg

Kategori: Allt och lite till

Känner mig lite trött och seg idag, orkar inte göra så mycket. Men jag var faktiskt snäll och diskade allt i köket så att man slipper höra mamma klaga på att ingen gör något här hemma när hon kommer hem. Jag är rätt lat av mig det kan jag erkänna. Efter jag hade diskat så la jag alla handdukar som fanns på mitt golv i tvätten och sen slängde jag alla kläder i sängen bara och sen la jag faktiskt på allt, haha. Kände mig så jävla trött, skulle ta kort på Holly som på något konstigt sätt lyckades hoppa upp i sängen från golvet? Förstår inte, den där kaninen är knasig alltså :) Men hon hoppade ner i buren när jag la mig i sängen, värsta dissen haha. Så kramades med min nalle BÖRJE istället :D hehe..

Killar asså...

Kategori: Allt och lite till

Skrev på msn "killar är störda, det har jag fan bevis på" för det har jag! Men det är ingenting jag tänker ta upp i bloggen, it's a secret. Men kan säga att det var en kompis till mig som berättade om en sak som hade hänt inatt och det som hände var rätt så stört haha.

Men jag förstår inte varför precis alla killar tar åt sig om man heter "killar är" då tror dom att man menar just dom och börjar försvara sig och säga att dom inte alls är så och säga att dom vet att många killar är rövhål men att vi tjejer inte är mycket bättre än dom. Men om man nu inte är ett rövhål så behöver man ju inte säga något right? Hahah.. det är lite synd om er grabbar... men vad vore vi tjejer utan er egentligen? ;)

Bikinisar

Kategori: Allt och lite till



Funderar på att åka in till stan på måndag och kolla på bikinisar. Känns som att om man vill ha en riktigt snygg så borde man köpa bikini tidigt, visserligen kan det ju komma in ännu snyggare bikinisar närmare sommaren men ändå. Man kan ju alltid köpa en till.

Egentligen, varför köper man ny bikini varje sommar? Är det för att man inte vill se likadan ut som sommaren innan eller för att det kommer in nya och finare bikinisar?

Har ni köpt någon bikini än?

Shululu

Kategori: Allt och lite till

Vaknade för någon timme sedan, nu sitter jag här och bara tar det lugnt men ska snart fixa mig. Klarade av att gå upp tidigt idag även fast jag sov jättesent igår, gud vad duktig jag är hehe ;D Vet inte vad som händer idag riktigt, bara att jag ska träffa en person och snacka om en sak men har ingen aning om när eller om vi ens kommer göra det, men jag hoppas.

Vad ska ni göra idag?


Laga mat mitt i natten

Kategori: Allt och lite till

Det är precis det jag håller på att göra just nu, normal man är haha. Kanske inte är så bra att äta mitt i natten egentligen men är så jävla hungrig så skiter i det och förresten så är mat mycket godare på natten. Gör vegetariska köttbullar och spagetti, sen efter jag har ätit ska jag faktiskt gå och lägga mig. Jag ska ställa alarmet på mobilen också så att jag vaknar vid 11 typ så vi hörs då, sov gott alla! :)

Woodale - Keep driving

Kategori:

Tycker om den här låten

The words that I could never say, gonna come out anyway

Kategori: Allt och lite till

Gud vad allting känns jobbigt just nu. Det känns som att jag gjorde allting jättekrångligt men jag tror att det här är bra för mig. Tror det är bra att jag säger som det är och sen ser vad du säger. Tror att allting kommer kännas så jävla mycket bättre för mig då, hoppas bara att du håller det du lovade nu för om jag bara får säga som det är och du sen säger att du bara vill vara min vän så accepterar jag det.

Varit med kompisar

Kategori: Allt och lite till

Marco och Bobbo kom hit lite tidigare ikväll eller hur man nu säger. Satt typ i köket och pratade bara men sen skulle Bobbo dra så då var Marco kvar här och så gick han typ för ett tag sen. Vi gjorde inte så mycket, satt vid datorn och lyssnade på musik och typ snackade. Sen kladdade han vaselin i mitt ansikte också så är helt kladdig och glansig på ena kinden, tack så mycket för det Marco.. haha ;D

Sitter här nu och dricker varm oboy och tjuvlyssnar på mamma och hennes kompis som sitter i vardagsrummet och pratar och kollar på tv. Funderar på att gå och duscha snart och sen göra 30 sit-ups och sen vet jag inte, typ sitta vid datorn ett tag och sen sova.

Vad har ni gjort ikväll?


Har ätit för mycket godis

Kategori: Allt och lite till





Gick och köpte godis några minuter innan Unga mödrar började, sen när jag kom hem så kollade jag på det. Nu känner jag att jag har ätit lite för mycket godis, mår lite illa så ställde undan godiset så att jag inte ska bli sugen och äta ännu mer. Ni vet säkert hur det är, man är proppmätt men man blir sugen bara för att de står nära än och så äter man och sen får man ont i magen haha. Exakt så är det för mig just nu, inte bra alltså!

Ikväll blir det 30 sit-ups till. Hur ska jag klara det med den här träningsvärken? Får helt enkelt bita ihop och kämpa haha! Kommer nog göra ganska ont eller i alla fall bli jobbigt. Men vill man bli fin får man lida pin, right? ;)

Ny design

Kategori: Allt och lite till

Vad tycker ni, är den något att ha kvar eller ska jag byta tillbaka till den gamla?

Vinn snygga underkläder

Kategori: Allt och lite till

Såg att Josie hade gjort en tävling på sin blogg, brukar inte vara med i sånt här men tänkte att jag skulle testa en gång. Så.. har du tröttnat på dina underkläder eller vill vinna nya snygga underkläder så gå in där och delta i tävlingen om en riktigt snygg och sexig chemise från www.evasunderklader.se

Rostade mackor och oboy

Kategori: Allt och lite till



Det här sitter jag och äter nu, skit gott! Är så jävla hungrig men orkar inte ställa mig och laga mat klockan 3 på dagen, då kan man likagärna vänta tills middagen. Sitter här i mjukiskläder och väntar på att mitt hår ska torka, ska snart sminka mig lite tror jag men vet inte om jag orkar.

Drar nog ner till kommunen imorgon istället, vaknade så sent idag och nu är jag helt seg bara för det. Orkar inte göra någonting haha.. Ska fixa mig nu, puss!

Äckelpäckel kanin

Kategori: Allt och lite till

Blev nyss väckt av Anna, min nya väckarklocka :D hehe. Min kanin hade skitit på golvet, värsta stora bajsklumpen. Typ massa bajs som satt ihop i varandra, så jävla äckligt! Och det är ju självklart jag som blir tvungen att ta bort det och jag klarar typ inte av att göra det för jag får värsta kvällvningarna och grejer. Men jag gjorde det ändå med överdrivet mycket papper, haha. Höll på att spy, såååååå äckligt!

Men nog om det, jag ska gå och ta en dusch nu och sen ska jag kanske dra ner till kommunen för att hämta ett sånt där papper där man söker om sommarjobb. Behöver verkligen ett sommarjobb, lite pinsamt bara om jag skulle söka och så får jag gamlingar igen för jag sket i det förra sommaren, fråga inte varför haha. Men aja, duschen väntar... puss!



Snuskig kanin!

Natti natti!

Kategori: Allt och lite till

Jag ska kolla om det finns någonting i kylskåpet att äta och ta ett glas cola light, sedan är det sova som gäller så tänkte bara säga god natt :)


Svar till Evelina

Kategori: Allt och lite till

evelina om Shopping:
Har du någon favorit ansiktsmask du skulle kunna rekommendera?
IP: 83.252.164.41

Svar: Det gick inte att svara på din kommentar i din blogg så jag gör det här istället. Jag har inte användt ansiktsmasker speciellt mycket så jag har faktiskt inte någon favorit. Iofs finns det en på HM som torkar som jag tycker är ganska bra och sen den här varma som jag använde idag, vet inte om den finns på HM och vet inte heller vad den hette, bastumask tror jag. Det är nog mina favoriter just nu i alla fall..

Lite bilder

Kategori: Allt och lite till

Är lite sen med att lägga ut dom här bilderna från mitt bad höhö. Det var bara för att ett program fuckade sig och sen började Andra avenyn så då gick jag och kollade på det istället, men här kommer det i alla fall lite bilder.



The naked truth!
Nu har ni sätt mig helt osminkad, me don't like it
Hahaha.. ursäkta handen där men var tvungen att gömma :$




Göra anitsmask och läsa veckorevyn!




HAHAHA ojoj, den här kommer jag ångra att jag la upp
Ser lite rolig ut, hehe.. men det bjuder jag på

Bada och fixa!

Kategori: Allt och lite till

Tjenixen sötnosar. Jag kollade nyss på Unga mödrar och åt lite chips, skulle egentligen sluta äta massa sånna där saker men blev jättesugen så åt några stycken bara men dom var inte så goda så jag ska nog slänga dom sen.

Har fått nya veckorevyn-tidningen nu så ska gå och ta ett långt och skönt bad och läsa den och göra ansiktsmasken. Känns egentligen lite tidigt att tvätta bort allt smink och sånt men tänker göra det ändå, bara hoppas på att ingen kompis kommer hit helt plötsligt och knackar på mitt fönster eller något för jag hatar att vara osminkad bland folk.

Shopping

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag tagit mig orken att ta kort på sakerna som jag köpte idag, så här kommer det lite bilder:



Min mugg, kanske lite onödigt köp men ville ha en egen
Jag ska dricka oboy i den senare ikväll! :D



Ansiktsmask och två nagellack
Nagellacken ser ut vara i samma färg men det är dom inte
Den ena är knallrosa och den andra är typ orangerosa, eller vet inte hur man ska förklara

Brukar ni använda ansiktsmask ofta? Eller använder ni andra krämer?

Hemma igen

Kategori: Allt och lite till

Kom precis hem från Tumba, trodde inte det skulle vara kallt ute men märkte när jag hade kommit ner till centrum att det var skit kallt. Men då hade jag inte tid att gå hem och sätta på mig varmare kläder så fick stå och frysa medans jag väntade på bussen. I Tumba gick jag i alla fall till pappas affär och möttes av en kram, hehe. Det var trevligt att träffa honom, det känns som hundra år sen som jag gjorde det så det var kul. Stod och snackade med honom i kanske 20-30 minuter sen ringde mamma och sa att hon var i Tumba så då gick jag och mötte henne och kollade lite på väskor men det fanns inga fina. Då kom jag på att jag skulle köpa nagellack så gick till HM och köpte 2 stycken (visar bild senare) sen gick vi till Inn&Finn och där köpte jag en egen kopp och en ansiktsmask som jag ska göra ikväll.

Sen åkte vi hem.. skönt att vara hemma faktiskt, blev helt trött av det här. Visar bilder på allt jag köpte lite senare för orkar inte ta bild och lägga in just nu..

Vad har ni gjort idag?


Då var man färdig :)

Kategori: Allt och lite till

Sådärja, nu sitter man här helt fixad och hungrig som jag vet inte vad, ska strax gå och laga lite mat eller värma någonting i micron. Mitt humör har gått väldigt upp och ner dom senaste dagarna men nu känns det som att det börjar bli bra. Jag har så mycket att tänka på just nu, även om det inte verkar som att jag har det. Finns en person som jag trodde att jag hade kommit över men det visade sig att jag hade fel och nu måste jag prata med honom om det. Jag som verkligen inte är bra på att säga hur jag känner, är rädd att det ska bli fel och att han inte kommer vilja vara vän med mig längre. Det har liksom gått 1 år utan att jag har pratat med honom på de sättet så det är inte så lätt... men nog om det!

Jag ska gå och göra mat nu och sedan sätta mig i vardagsrummet framför tvn som en tjockis och äta. Skriver snabbt innan jag drar till bussen, puss!

Good morning

Kategori: Allt och lite till

Vaknade halv 10 av att det plingade på dörren men det var inte till mig så fortsatte sova lite. Gick upp när larmet ringde (klockan 10) och duschade och nu sitter jag här och lyssnar på en låt som väcker minnen. Inte för att låten har något med personen att göra men ändå.

Snart ska jag i alla fall börja fixa mig lite och sen ska jag åka till Tumba och gå till pappas affär och hälsa på honom. Mamma slutar klockan 2 så vid 3 tiden ska jag möta henne i Tumba och så ska vi kolla i någon affär som tydligen säljer väskor ganska billigt, ska kolla om det finns någon snygg väska där. Vet inte om jag ska/får köpa någon men vill i alla fall kolla. Men nu ska jag fixa mig, puss!

Sista inlägget för ikväll

Kategori: Allt och lite till

Är det bara jag som tycker att jag har uppdaterat väldigt mycket idag? Det här är i alla fall sista inlägget för ikväll, tänkte bara säga god natt till alla sötnosar som läser min blogg. Sååå.. god natt alla :)

Sit-ups

Kategori: Allt och lite till

Gjorde nyss 10x3 sit-ups. Det gjorde ont kan jag säga och det känns lite i magen just nu. Enligt Emil så ska man göra 10x3 sit-ups och sedan vänta 48 timmar innan man gör igen så jag kör på det! Jag kan ingenting om träning så jag följer hans råd och hoppas på bra resultat.

Brukar ni träna?
I så fall, hur?
Gör ni det på gymmet eller hemma?

Lista

Kategori: Allt och lite till

Berätta om första fyllan:
Det var med Edona, min syster och hennes kompisar drack och vi snodde massor dricka från dom om jag minns rätt. Vi tyckte att det var skit kul, jag låg bakom tv:n och kollade upp i taket och garvade. Kvällen slutade med att jag kräktes 9 gånger och sen somnade jag.


Berätta om första kyssen:
Jag var 14 år tror jag, tänker inte nämna killens namn. Vi satt i alla fall i mitt vardagsrum och pratade och kollade på tv medans Michaela och Anna satt vid datorn i mitt rum. Helt plötsligt så kysste han mig och jag var inte beredd så det blev lite konstigt, haha.


Har du hånglat med fler än en person under en 24-timmarperiod:
Nej


Säg något du är nöjd med i ditt utseende:
Allt! Nej men, I don't know..


Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig:
Det varierar men älskar killars händer och ögon och leende


Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha:
Zac efron, he is so fucking hot!


Har du ljugit för att få någon i säng:
Nej


Har du strippat för någon:
Nej


Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång:
Haha, kanske det kanske, när jag var mindre hade jag alltid två behåar på mig för att jag ville ha stora bröst. Men jag tror jag bara hade det i några veckor, sen slutade jag med det om jag minns rätt..


Har du snattat:
Haha ja, men helt seriöst.. vem fan har inte gjort det?


Den du levt och upplevt mest med:
Familjen och Michaela tror jag, vi har gjort så jävla mycket saker tillsammans :)


Käraste ägodel:
Mobilen och datorn. Jag skulle typ dö utan det, jag kan inte föreställa mitt liv utan min dator och min mobil, love you datorn<3 love you mobilen<3 Låter som värsta nörden men man blir ju så beroende av dom här sakerna så vafan..


Vad skulle göra dig mest glad nu:
Om jag slapp sova ensam inatt, NÅN SOM VILL GÖRA MIG SÄLLSKAP?


Homo, hetero, bi?
Älskar killar


Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet:
Jag har mycket inom mig som ingen annan vet, vissa saker berättar man inte för vem som helst. Det är för privata saker så det håller jag för mig själv.

Min mage ska bli smal

Kategori: Allt och lite till



Jag ska börja göra sit-ups, börjar ikväll.
Och jag ska sluta äta chips/godis och allt vad det nu finns.
Och jag ska börja gå långa promenader.

Evergrey - Closure

Kategori:

Don't know what's wrong with me

Kategori:



Kan inte vara glad
Försöker, misslyckas
Blir ledsen
, gråter
Blir på bra humör igen
Blir jättesur över någon liten skit sak
Blir deppig, tänker för mycket, börjar gråta

The words that I could never say, gonna come out anyway

Kategori:

Det finns alltid någon som man aldrig riktigt slutar älska. En person som man alltid har känslor för, även om dom med tiden blir svagare och man kanske inte känner på samma sätt som man gjorde första gången man träffades. Det finns alltid någon man har otroligt svårt att glömma. Och det kan kännas som att det tar år att komma över den personen och gå vidare, lämna allting bakom sig.

Man vill alltid ha den man inte kan få, varför är det så? Det finns alltid en person som får en att må bra och gör så att man inte kan sluta le. Det finns alltid någon man älskar att vara med och älskar att prata med. Och det finns alltid någon man är rädd att säga hur man känner till. Man är rädd att den personen aldrig kommer vilja prata med en igen och kanske inte vilja vara kompisar mer.

Du är en av dom. Och jag vet inte hur jag någonsin ska kunna säga hur jag känner, öga mot öga. Jag borde gjort det för längesen, du borde vara ett avslutat kapitell. Men av en anledning så är du inte det och det är för att jag är för rädd för att säga hur jag känner. Men jag orkar inte mer nu, jag måste berätta det för dig för min egen skull, så att jag kan gå vidare. Så att jag kan må bra.

Dagens outfit

Kategori:

Är lite sen med att lägga ut "dagens outfit" men här kommer den i alla fall..

Varit med Edona

Kategori: Allt och lite till

Kom precis hem från filmkedjan, följde med Edona och solade. Mötte henne först på vägen till Rönninge för att hon missade bussen så hon gick hit och så gick vi hem till mig så tog hon en macka och så satt vi och pratade lite. Sen gick vi till filmkedjan så satt jag och höll henne sällskap medans hon solade, det var trevligt att träffa henne. Det var verkligen inte igår som jag gjorde det :) Hon tyckte att jag hade fått jättefint hår och blivit värsta brun :D

Nu ska jag typ sitta här och ta det lugnt en stund och sen när tonårsliv börjar ska jag gå till vardagsrummet och kolla på det. Jag kan ju inte kolla på min tv just nu för sladden är sönder så bilden är inge bra. Mamma ska nog köpa ny sladd imorgon och en sån där spray som man sprutar på sladdar så att kaniner inte biter på dom så sen kommer hon faktiskt kunna springa lite hur/när hon vill.

Träffa Edona senare :)

Kategori: Allt och lite till

Fick nyss ett telefonsamtal från min älskade vän Edona. Hon undrade om jag ville hänga med henne och sola och då sa jag att jag redan har solat idag men att jag kan hänga med och hålla henne sällskap. Det var inte igår som jag träffade henne så det ska bli kul att göra det :)

Annars så gör jag inte så mycket.. väntar på att middagen ska bli klar bara och har allmänt tråkigt, ska snart gå bort från datorn och göra någonting annat för jag blir på dåligt humör av en viss person...

Hemma igen

Kategori: Allt och lite till



Nu har jag solat, skönt vare! Känner mig faktiskt brunare nu. Jag undrar vilken radiokanal det är dom har på i solariumet för det är skit bra musik på den.

Jag ringde min moster nyss och frågade om hennes affär var öppen idag för jag ville gå ner och handla ett nagellack. Dom säljer typ tantkläder i hennes affär men sen har dom lite annat också, bland annat nagellack och det brukar vara ganska fina färger men det var tyvärr inte öppet. Blir så arg på henne, jag försökte vara lite trevlig och fråga om det var öppet och vad får man till svar "skärp dig, det är rose-marie" och hon lät värsta otrevlig och sur, jävla cp!

Börjar tro att jag har attitydsproblem eller något för jag blir så jävla sur av minsta lilla sak. Vet inte varför men det är otroligt jobbigt, blir nästan gråtfärdig. Men aja, nog om det för nu ska jag sminka mig och fixa håret. Puss på er!

Gå och sola

Kategori: Allt och lite till

Jag har nyss ätit frukost. En macka med kaviar på och ett glas oboy blev det, gott! Jag sitter och funderar på om jag ska dra till filmkedjan och sola själv istället, orkar inte vänta på att mamma ska fixa sig och grejer. Men jag gillar inte att sola själv, ska testa ringa Anna och fråga om hon kan prata med mig en stund. Efter de ska jag hem och fixa mig, sen vet jag inte vad jag ska göra.. vill åka till Södertälje och handla något men tror inte att jag får pengar till det.


The fray - Little house

Kategori:

Lite snygga nyheter från HM

Kategori: Allt och lite till

Kollade på "nyheter" på HM:s hemsida och då hittade jag det här. Gillar shortsen och tubtoppen mest. Får sån lust att shoppa när jag kollar på kläder och som tur så är det inte så länge kvar tills jag får pengar, då ska jag till stan och shoppa lite :)



Sorry att man inte ser priserna så bra, om det är något pris ni vill veta så är det bara fråga eller kolla på deras hemsida :)

Tv-sladden är sönder

Kategori: Allt och lite till

Hur kul är det när man vaknar tidigt och ska kolla om det är något bra på tv och så märker man att bilden på tv:n nästan är mryornas krig? :( Inge roligt alls! Det är min jävla kanin som har varit och tuggat på sladden så nu måste jag nog köpa en ny sladd eller så får jag möblera om i rummet tror jag. Bajs på min kanin.

Jag är vaken tidigt idag i alla fall. Funderar på att vänta tills mamma vaknar och fråga om hon kan hänga med mig och sola när hon har fixat sig och så. Gillar inte att sola själv, haha. Nu ska jag gå och ta ett varmt bad innan jag fryser ihjäl. Vi hörs sen :)

SOVAAA

Kategori: Allt och lite till

nu SKA jag nog gå och sova! jag är så jävl atrött, om någon vll mig något så fåi smsa:) jag finns på mobilen! eller ing istället för jag kommer nog inte hröa er sms. Pussssssssssssssssssss

Tack!

Kategori: Allt och lite till

Vill bara säga tack. Tack ni som pratar med mig just nu för det behövs.

Take me away

Kategori:

Jag vet inte vad det är med mig idag, ena stunden är jag glad och andra stunden är jag gråtfärdig. Just nu gråtfärdig. Vill bort någonstans och bara vara och slippa tänka på allt och alla. Bara skita i precis allting och vara. Vet ni hur skönt det skulle vara? Allt är inte så bra som det ser ut att vara. Jag kanske verkar vara den personen som inte bryr sig om något men innerst inne så bryr jag mig om allt.

Egentligen är jag nog bara någon som blivit sårad för många gånger. En som aldrig hittar någon som finns där och pratar när man behöver det. Jag är nog bara någon som är olyckligt kär i en person som jag aldrig någonsin kommer få. Någon som får ett leende på läpparna varje gång han hör av sig men som vet att det aldrig blir han och jag.

Och jag är nog bara någon som har en syster som är sjuk och som kanske aldrig blir frisk igen. Någon som saknar att ha en syster som man kan festa med, prata med, bryr sig om sitt utseende och umgås med vänner. Är nog bara någon som spelar hur glad som helst men som egentligen skulle kunna gråta i floder.

Jag är nog bara någon som saknar att ha en pappa som ringer varje dag och frågar hur det är och vad man gör. Någon som saknar att ha en pappa som man gör saker med.

Någon som varje dag ångrar att den inte skötte skolan när den hade chansen. Någon som inte vet vad och hur det kommer gå med framtiden. Någon som är rädd att den kommer att misslyckas med allt och aldrig kommer ha ett bra jobb och någon som vill göra någonting åt saken men som inte vet hur eller vart den ska börja. Och någon som inte vet om den kan, någon som ger upp alldeles för lätt. Någon som behöver någon som tror på att man klarar det och får höra varje dag "du klarar det här".

Någon som har lovat och sagt för mycket och hållt för lite

Men det här förstår ni nog inte för man kan bara förstå om man själv känner så. Om man själv har kännt så eller varit med något av det här. När jag tänker på allt det här så börjar tårarna rinna och jag kan inte stoppa dom. Jag vill bara ha någon och jag vill bara ha en frisk syster som är precis som vilken jävla människa som helst och jag vill bara ha bra kontakt med min pappa och jag vill bara lyckas. Men nej, det gör jag fan aldrig.

Två bra låtar

Kategori:

Lyssna och njut föööööfan!


Fick dricka från mammsen

Kategori: Allt och lite till

Jag fick en cider och en öl från mamma, det tycker jag var snääääällt! Sitter och dricker den nu, det är den konstigaste smaken jag någonsin har druckit haha. Lime med smak av lakrits?! HAHA hallååååå knas. Hoppas någon vill göra mig sällskap senare hihi ;)

Är på dåligt humör

Kategori: Allt och lite till

Ååå.. jag är skit sur, nästan gråtfärdig. Don't ask why. Jag ska nog gå bort från datorn ett tag och göra någonting annat. Fixa håret och mina naglar kanske, måste få annat att tänka på en stund.

Ätit mat och fixat mig lite

Kategori: Allt och lite till

Har ätit middag för ungefär 1 timme sedan - bakpotatis, kött och sallad blev det. Men jag åt bara bakpotatis och sallad för jag äter typ inte kött så mycket. Efter jag hade ätit så sminkade jag mig lite, känner mig så ofräsch när jag är helt osminkad så.

Min kanin har kommit på att man kan hoppa ut genom buren och att man kan hoppa upp i sängen, det gjorde hon inatt, precis när jag hade somnat så hör man värsta dunsen så kollade jag och då satt hon i sängen. Irriterande bajs kanin som lär sig sånt, haha. Visst det är kul men inte när man sover.

Två av mina naglar har gått av så jag ska snart gå och ta bort nagellacket och fila naglarna lite och prova använda någon olja som vi har för naglarna (tror de är en olja) som tydligen ska vara bra, sen ska jag måla dom igen men vet inte vilken färg.

Äntligen klar

Kategori: Allt och lite till

Sådärja, nu har jag städat färdigt tycker jag, orkar inte städa mer.


Städa rummet

Kategori: Allt och lite till

Kom nyss hem, följde med Mickis till pressbyrån för att hon skulle köpa bussbiljetter och så köpte jag en cola och sen följde jag med henne till busshållsplatsen och väntade på bussen med henne. Har världens huvudvärk bara för att jag inte har druckit någon cola idag. Har ni sätt några humlor än? Jag har gjort det och dom är skit stora. Jag tycker dom är skit läskiga, dom flyger helt galet. Det är nog det värsta med sommaren, alla jävla insekter.

Nu ska jag i alla fall städa mitt rum. Det är någon godis i mitt påskägg som luktar curry och det luktar typ så i hela rummet nu och sen ligger det saker överallt och det behövs dammsugas, så jag ska göra det nu. Sen när mamma kommer hem så ska jag ringa pappa och fråga om det är okej att jag kommer till hans affär imorgon istället för jag orkar inte åka idag, är helt ofixad och har huvudvärk.

Vad har ni gjort idag?


Nyklippt

Kategori: Allt och lite till

Blev väckt av Mickis idag, haha.. så jag gick upp och tog en dusch och tvättade håret. Efter det så åt vi mat och sen så klippte hon mina toppar. Hatar att klippa håret men det är ju bra för håret i alla fall hihi. Nu ska jag gå och torka håret och sen ska jag sminka mig, vi hörs senare :)

Dark water

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag sätt på filmen, såg Dark Water för er som inte vet. Jag tycker att den är så sorglig på något sätt, i slutet när Natasha (ett spöke i filmen) försöker dränka Ceci (dottern till mamman i filmen) och så säger mamman "ta mig istället" och sen kommer det massor vatten och så dör hon. Fick typ tårar i ögonen av det eller blev i alla fall gråtfärdig.

Någon mer än jag som såg den filmen?
Tycker ni den är bra/dålig?



Jag ska prata lite med Emil nu och sen ska jag nog gå och lägga mig i sängen, kanske ringa honom och prata lite innan jag somnar. Imorgon tänkte jag åka till pappas affär och hälsa på för det var så jävla längesen jag träffade honom men jag glömde gå ner till bankomaten som jag hade tänkt göra innan Mickis skulle till hennes pojkvän, tänkte fråga om hon och jag kunde gå men det glömde jag som sagt bort så vet inte om jag kan åka dit nu för har inga pengar. Men om jag inte kan det imorgon så ska jag göra det på måndag för då är mamma ledig.

Skräckfilm på 4:an

Kategori: Allt och lite till

Snart börjar Dark Water på 4:an, den ska jag se. Jag har världens huvudvärk och är hur trött som helst så det ska bli skönt att krypa ner i sängen med ett glas oboy och en macka och se på film. Vi hörs efter filmen eller så hörs vi imorgon :)

Vad ska ni göra ikväll?


Jag gjorde världens längsta sugrör

Kategori: Allt och lite till

Jag gjorde ett jättelångt sugrör, från köket till hallen men när jag skulle dricka i det så gick det av och så drickan kom aldrig så det gick inte så bra, men jag tror nog att det var världens längsta sugrör.



Vet inte om man ser så bra men det går i alla fall ända från stolen och ut i hallen :D

Facewarp är kul

Kategori: Allt och lite till




Just nu!

Kategori: Allt och lite till







OBS: Jag snusar inte bara så ni vet, haha

Ett litet videoklipp

Kategori:



Mobba oss inte för mycket nu haha :)

Vi har färgat ägg

Kategori: Allt och lite till

Jag och Mickis hade ingenting att göra så vi ringde mamma och frågade om det fanns vattenfärger hemma. Hon sa att det fanns några färger i vardagsrummet som man kunde färga äggen med, så vi tog dom och blandade med vinäger och vatten. Det var ganska kul att göra faktiskt..



Nu ska jag och Mickis sätta oss på balkongen och dricka en bärs/cider. Hoppas ni har haft en bra påskafton, vi hörs lite senare :)

Mitt påskägg

Kategori: Allt och lite till



Gott med godis <3

Nu ska jag sätta på hög musik och laga mat till mig och Michaela medans hon duschar. Spagetti och köttbullar blir det, fast på vårat egna lilla sätt ;)

Glad påsk!

Kategori: Allt och lite till



Idag är det påskafton och då får man påskägg, kul! Fast jag fick mitt igår men tog bara 1 godis och sen la jag undan den, ska ta fram den lite senare. Har ni fått något påskägg än? :)

Mina jeans

Kategori: Allt och lite till

Jag har hämtat ut jeansen nu. Har dom på mig just nu och är faktiskt ganska nöjd, tycker bara dom kunde sytt in liiiite mer i låren men skitsamma, jag får gå runt med dom lite och känna hur dom känns.

Såhär blev dom:

Pratat i telefon med Emil..

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag pratat med Emil i telefon, han somnade nästan i telefonen den sötnosen. Han ville inte lägga på även fast han nästan höll på att somna men jag tvingade honom, ska ringa honom senare idag istället.

Såg att Sebbelina hade tagit massa bilder med min kamera på mig, mamma och Marco när vi satt och snackade i sängen, ska ta ut dom på datorn snart och kolla på dom. Kan tänka mig att jag ser ganska hemsk ut på dom bilderna, bilder brukar inte bli så snygga när man är oberedd. Ska bli lite kul att se dom.

Har inte gått och lagt mig än

Kategori: Allt och lite till

Ja, ni ser ju rubriken. Marco och Sebbe kom hem till mig så satt i köket med dom och mamma och snackade om allt och inget, haha. Men sen skulle Sebbe dra till bussen så var bara Marco kvar här en liten stund och tog en cigg, sen drog han också.

Jag ska snart ringa sötnosen Emil och prata med honom en stund men han skulle hämta något och dricka först sa han för några minuter sen så jag väntar på att han ska göra det bara. Stackars mamma som ska upp klockan 4, hon blev ju väckt av Marco och Sebbe tror jag, eller hon vaknade i alla fall så hon var uppe i ungefär 1 timme. Jag ska iofs också upp tidigt eftersom jag ska ner till bankomaten och hämta ut pengar, sen vet jag inte om jag kommer sova något när jag kommer hem för jag är rädd att jag kommer sova skit länge då och inte hinna hämta ut mina jeans. Men aja, ska lägga mig i sängen igen och kolla på "sanningens ögonblick" tills Emil smsar så jag kan ringa honom.



Åt pastasallad för några timmar sedan, så himla gott <3

Snygga väskor!

Kategori: Allt och lite till

Innan jag går och lägger mig tänkte jag bara visa lite snygga väskor från bagsandfashion. Dom har så mycket snygga saker på den hemsidan. Armband som jag visade er igår, sen har dom jättesnygga halsband och ringar också.

Här är mina favoriter av deras väskor i alla fall, I want them so bad!
Någon av dom här 4 snyggingarna ska bli min när jag får pengar








Nyduschad och trött

Kategori: Allt och lite till



Kom från badrummet för en stund sen, tog ett snabbt bad och tvättade kroppen, skönt vare! Jag är jättetrött, vilket är lite skumt för jag vaknade ju inte precis tidigt idag. Tror att jag ska gå och lägga mig och titta på tv om någon timme, imorgon måste jag nämligen gå upp 4-5 för att springa ner till bankomaten och ta ut 200 från mammas konto, jag ska ju hämta ut mina jeans från skomakaren imorgon och mamma hinner inte ner innan hon åker till jobbet så därför blir jag tvungen att göra det. Om det ens är öppet imorgon? Han som jobbade där sa i alla fall att jag skulle komma ner imorgon så man får ju hoppas att det är de. Nu ska jag lyssna på några låtar och sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv tills jag somnar.

Lovar att jag ska uppdatera mycket mer imorgon än vad jag har gjort idag, jag har blivit så jäkla dålig på det men jag ska bli bättre på det!

Spenderat dagen med Mickis..

Kategori: Allt och lite till

Följde nyss Michaela till dörren, hon skulle möta sin pojkvän och så skulle dom gå promenad. Jag och Mickis har inte gjort speciellt mycket idag, vi skulle kolla på när hennes pojkvän och hans vänner spelade fotboll men det blev inte så, så därför var vi bara hemma hos mig och chillade hela dagen.

Imorse märkte jag att jag hade fått en sticka i fingret, det var helt svullet runt om den. Fattade först inte hur jag hade fått den men sen kom jag på att jag gav min kanin hö mitt i natten eftersom hon lät så jävla mycket i buren så var nog då jag fick den, den satt under skinnet men fick ut den med en nål.


KÄRLEK

Kategori: Allt och lite till

Allt är från bagsandfashion och jag bara älskar det!
Jag vill ha varenda ett av dom här armbanden!












Nyduschad

Kategori: Allt och lite till

Ååå, jag hade precis målat naglarna så kliade jag mig på huvudet så förstördes en nagel lite, fail haha. Får göra om det imorgon om jag orkar, syns iofs inte så mycket. Sitter här med en skål full av godis och äter just nu, duschade för ett tag sedan, det var riktigt skönt hihi. Nu är håret nytvättat och jag känner mig fräsch och ren, vilket jag inte gjorde när jag hade kommit från solariumet.

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll/natt, blir väl att sitta här en stund till och sen lägga mig i sängen och kolla på tv och kanske prata lite i telefon men ska försöka att inte somna så sent ikväll. Behöver nog sova, såg ut som jag vet inte vad när jag hade tvättat av sminket idag, var typ svart runt ögonen. För lite sömn = svarta ringar runt ögonen = inte snyggt! Så nu ska det bli LITE ändring på det, hehe!

Äta mat och sen ta ett långt bad

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag gå och kolla om det finns kvar mat från middagen och så ska jag värma det i micron och sedan äta lite, känner att jag börjar bli hungrig, vilket jag inte var när det var middag. Sen ska jag ta ett långt och skönt bad och tvätta håret, raka benen, fixa naglarna och massa andra grejer. Det är så skönt när man har fixat allt det där, man känner sig så fräsch då. När jag är klar med allt det så ska jag nog bara ta det lugnt och så tänker jag nog spendera resten av kvällen/natten, kolla om det är någon bra film på tv, prata lite i telefon och sådär. Det kan behövas efter den här dagen.



Jag <3 mina nya solglasögon

Torsdag

Kategori: Allt och lite till

Oj, har nästan inte uppdaterat någonting idag. Det är bara för att jag har haft så mycket annat för mig, först mötte jag Mickis i centrum och så lämnade vi in mina jeans hos skomakaren, jag håller tummar och tår för att dom ska bli bra! Efter det så gick vi hem till mig en snabbis och fixade lite saker och sen gick vi ner till Felinos och åt pizza. Det var riktigt gott men känner att jag inte vill äta det på ett tag nu, man blir så jävla mätt av det och sen så är det ju inte världens nyttigaste mat men vem bryr sig om det egentligen? haha.



Efter vi hade ätit så skulle vi egentligen åkt hem till Mickis och varit där ett tag men eftersom hon inte fick låna något SL kort av sin mamma så blev det inte så, så vi drog till Södertälje istället. När vi kom dit så gick vi i lite affärer och sen gick vi till HM och så köpte jag ett par solglasögon, skulle egentligen köpa rosa men det fanns inte så det fick bli ett par lila istället, dom är fett snygga. Vi köpte ansiktsmask också som vi gjorde när vi kom hem, kändes fett knasigt att ha det och man blev sugen på tårta för den såg ut som sån där gelé som man brukar skriva med på tårtor. Det var roligt att dra bort ansiktsmasken när den hade torkat haha, kändes helt knasigt.

Vi har solat solarium också, fett skönt det var att göra det nu när det har varit ganska kallt ute. Dock inte lika skönt när man har legat där ungefär 20 minuter för då blir det nästan för varmt och man vill bara att solariumet ska stängas av, haha..

Brukar ni sola solarium?
I så fall, hur ofta?

Fixa mig, sen ner till skomakaren

Kategori: Allt och lite till

Sitter och lyssnar igenom 3 doors down låtar och har ont - hata urinvägsinfektion! Men idag ska mamma i alla fall hämta ut medicin så snart är det över, tack och lov för det!

Ska alldeles strax sminka mig och försöka fixa mitt hår som är helt blä just nu, det behövs tvättas men schampot var slut så ska göra det ikväll istället. Efter jag har fixat mig så ska jag nåla mina jeans, ska lämna in dom hos skomakaren lite senare. Jag ska säga till att dom ska tänka på att hälen ska in också så dom inte syr skiiit tajt där nere som dom gjorde med mina svarta jeans, det var mitt fel egentligen men ändå. Då var jag tvungen att klippa lite där nere så att jag fick in foten.. det är tur att det går att vika in så det inte syns i alla fall :)

Vad ska ni göra idag då?


Good morning

Kategori: Allt och lite till

Jag är uppe ovanligt tidigt idag, för att vara jag. Tryckte nyss upp spotify och satte på en bra låt. Jag har fått 400 av mamma som jag skulle köpa skor för men känner att jag inte orkar åka till stan och göra det idag, kanske orkar senare men ändå. Jag och Mickis ska kanske ner till Felinos lite senare och äta pizza, gott! Men jag ser att det inte är speciellt bra väder idag så man får väl se om man orkar gå ner dit, kanske bara drar ner till centrum och köper hem mat eftersom att det är mycket närmare. Nu ska jag i alla fall ta det lugnt och vakna till lite och sen ska jag fixa mig lite..

Hej, jag sover "inte" länge...

Kategori: Allt och lite till

Vaknade för en stund sen. Den här gången var det faktiskt inte mitt fel att jag sov så jävla länge, en kompis kom till mig typ halv 5 på morgonen (fråga inte varför, för jag vet inte) så vi satt i köket med mamma och snackade till typ halv 7 på morgonen sen drog han och då gick jag och la mig och sov. Blev väckt klockan 12 men var för trött för att gå upp så jag sov ännu längre och vaknade nu. Jag får nog ställa larmet på mobilen i fortsättningen så jag vaknar tidigt..

Men.. skulle behöva lite tips från er, är det något ni vill att jag ska skriva mer om? :)


James morrison - You give me something

Kategori:

Snygga kläder

Kategori:

I want it all



Allt är från bikbok för er som vill veta :)

Min älskling

Kategori: Allt och lite till

Holly var ute och sprang i sängen lite tidigare idag så passade på att ta bild på henne, det var inte lätt! Hon rörde sig hela tiden ;p




Beslutsångest

Kategori: Allt och lite till

Provade nyss mina ljusblå jeans, asså jag vet inte vad jag ska göra med dom. För inte så länge sedan fick jag för mig att jag skulle göra massor hål i dom och det gjorde jag också men resultatet blev inte så snyggt och nu kan jag inte använda dom längre och det tycker jag är jättetråkigt för dom var ganska snygga. Nu är frågan vad jag ska göra med dom... slänga dom eller sy in ganska mycket så att dom blir jättetajta och hoppas på att det blir snyggt eller klippa av dom så att dom blir ett pars jeans shorts istället.



Vad tycker ni att jag ska göra med dom?

1. Slänga dom
2. Sy in dom och hoppas att det blir snyggt
3. Klippa av dom till ett par shorts

Behöver verkligen era åsikter om vad ni tycker jag ska göra med dom just nu för jag kan inte bestämma mig

Årets första sommarbilder

Kategori: Allt och lite till










Jävla insekt :(

Kategori: Allt och lite till

Jag har legat i sängen och kollat på tv ganska länge nu. Kollade på Unga mödrar, sen på 2 1/2 män och sen på sjukhuset och sen började jag kolla på familjen annorlunda men självklart ska någon liten äcklig insekt komma och surra skit högt i mitt öra så jag blev skit rädd och typ flög upp ur sängen. Det negativa med sommaren, alla jävla insekter! usch! Nu sitter jag och pratar med Emil istället fast han är seg på att svara, undra vad han gör ;)

Hemma igen

Kategori: Allt och lite till

Det var inte speciellt länge dom spelade fotboll haha. Nu är jag hemma igen och fryser som jag vet inte vad. Jag är så jävla förkyld så jag borde egentligen hålla mig inomhus känns det som, min näsa rinner som aldrig förr haha. Börjar nästan tro att det bor ett vattenfall i den.

Det var rätt kul att kolla fotboll i alla fall, fast kollade inte så mycket stod mest och pratade med Michaela.. men det var trevligt! Roligare än att bara sitta hemma i alla fall. Jag måste gå och snyta mig nu och sedan ska jag sätta på mig mjukisbyxor och lägga mig i sängen och kolla på tv en stund. Hörs senare, puss!

Kolla på fotboll med Mickis

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag ut och möta Michaela nere vid "buren" eller vad fan dom nu kallar det. Sen ska vi vara där och kolla på när hennes pojkvän och hans vänner spelar fotboll, blir säkert roligt ;) Vet inte hur länge jag kommer vara där men svarar i alla fall på alla kommentarer när jag kommer hem. Vi hörs då!

I'm happy!

Kategori: Allt och lite till

Godmorgon! :) Jag sitter här och lyssnar igenom en massa Relient K låtar, dom är sjukt bra! Jag har inte sovit speciellt mycket inatt eller jag har inte sovit något alls och till min förvåning så är jag fortfarande inte trött. Jag förväntade mig att jag skulle bli trött vid 8-9 tiden och sova några timmar men icke sa nicke! Är inte ett dugg trött men lär nog vara det ikväll men det har jag ingenting emot för det är skönt att sova tidigt ibland.

Jag var ute på balkongen en stund så just nu sitter jag och typ fryser ihjäl här. Jag ska strax gå och sätta mig i sängen och kolla om det är någonting bra på tv, det brukar ju vara typ Rachel ray och sånna där program vid den här tiden om jag inte minns fel och dom brukar vara riktigt bra så ska kolla om det är något sånt på tv nu :) Vi hörs lite senare, puss!

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till

Kan inte sova (som vanligt)

Kategori: Allt och lite till

Klockan är nu 02:18 och jag har inte gått och lagt mig än. Träffade nyss en kompis en stund och snackade lite och sånt, fick två snusar av honom. Nu tänker ni "usch, snusar hon?" och då kan jag säga att det gör jag faktiskt inte. Men ibland kan jag tycka det är gott att göra det men det är absolut ingenting jag skulle vilja bli beroende av eller så! Jag gör det faktiskt aldrig, bara om jag träffar någon kompis som har snus och det gör jag faktiskt inte så ofta.. men nog om det!

Jag har som sagt inte gått och lagt mig än vilket jag borde gjort för ungefär 2 timmar sen, inte för att jag ska någonstans imorgon utan mest för att jag inte ska vakna på dagen haha. Jag ska fan börja ställa larmet på min mobil, så man vaknar tidigare, vid 10-11 tiden...

Men aja, jag ska vara lite social på msn nu hihi. Puss på er!

Springa imorgon (kanske)

Kategori: Allt och lite till

Känner att jag vill göra en massa saker. Sola solarium, shoppa, kröka, alltså det är saker jag vill göra under påsklovet men har inga pengar just nu så det är ganska omöjligt att göra dom där sakerna men någonting kul hittar man väl förhoppningsvis på...

Imorgon ska jag och Michaela kanske ut och springa i alla fall men jag är lite sjuk så jag vet inte om jag kommer springa hela tiden + att jag har världens sämsta kondition så jag antar att jag inte kommer orka springa så mycket. Men jag ska försöka mitt bästa, jag ska tvinga mig själv att springa även om jag inte orkar mer, ska springa tills jag ramlar ihop haha. Nej, riktigt så kommer det nog inte att bli.. men jag ska göra mitt bästa!

Vet ni någon bra sida där man kan kolla hur man tränar rumpan/låren osv?


Skön låt

Kategori:

Det ska komma en 2:a

Kategori: Allt och lite till

Gissa om jag blev glad nu? Jag loggade ut från blogg.se och såg att det ska komma en 2:a av Sex and the city filmen. Det är visserligen ganska länge kvar innan premiären, 28 maj nästa år. Men jag blev ändå glad, älskar Sex and the city och tänker gå och se 2:an på bio utan tvekan!

Dags för en ny väska!

Kategori: Allt och lite till

Nu kom jag på en sak som jag tror att jag ska köpa den här månaden också. En ny väska, jag har gått omkring med min ganska så länge nu och det är nog dags för en ny. Men jag vet inte vad för någon, det finns ju så många affärer som säljer väskor så jag får väl ta med mig Mickis och gå runt och kolla i massor affärer och se om jag hittar någon.

Annars så är ju den här rätt snygg, den är från HM.

Vaknade sent idag

Kategori: Allt och lite till

Ojoj, jag sov lite länge idag. Vaknade typ halv 4 och då gick jag upp och klädde på mig lite snabbt sen köpte jag cola (ja, jag är beroende av det) hehe. Sen har jag inte hunnit göra så mycket mer, pratat med Anna i telefon om allt som har hänt och sen pratat lite med Emil också, fast inte i telefon.

Väntar på att middagen ska bli klar och sen efter jag har ätit ska jag gå och ta en dusch och tvätta håret och sen vänta på att det ska torka och kanske sminka mig om jag orkar. Det är ju trots allt söndag och det är ju typ en sån dag då man tar det lungt..

Vad ska ni göra på påsklovet?


Vid din sida

Kategori: Allt och lite till

Kollade nyss på "vid din sida" som var på 4:an. Det är faktiskt en riktigt bra film tycker jag, den är lite sorglig i slutet bara, fick tårar i ögonen haha. Någon mer än jag som såg den? :)

Nu ska jag gå och tvätta bort allt smink och gå och lägga mig tror jag, så skriver nog ingenting mer ikväll.. så vi hörs imorgon, god natt alla! :)

Händer mycket saker just nu

Kategori: Allt och lite till

Shit alltså, först har en kompis hamnat på sjukan för att han körde in med sin cross i en bil. Tänker inte skriva värsta historien om det men han ligger i alla fall i koma just nu och läkarna vet inte om han kommer vakna igen. Sen fick jag veta av Michaela att någon tjej hade hoppat framför tåget eller blivit puttad, först brydde jag mig inte så mycket om det för jag tänkte det är ju ändå ingen jag känner men sen gick jag in på en blogg och där var det en bild på henne och då fattar jag vem det är. Känner inte den tjejen skärskilt bra men hon har varit hos mig 2-3 gånger och hon var faktiskt skit snäll och jättesöt tjej.

Alltså, är det inte bara för hemskt att sånna här saker händer? Att folk råkar ut för värsta olyckorna och hamnar i koma medans andra tar livet av sig/blir puttade framför ett tåg. Jag har ingen aning om vad som hänt henne eller något men om det var någon som puttade henne så hoppas jag att den personen ångrar sig så jävla mycket!

Känner som sagt inte henne så bra men... R.I.P Malin Karlsson, och sen hoppas jag att du vaknar snart Bobbo... för jag vet att det skulle göra många glada om du vaknar...

This years love

Kategori:

Här är låten som jag skrev om igår som är så jävla bra.
Jag älskar den, kan inte sluta lyssna på den.
David gray - this years love

Detta ska köpas den här månaden!

Kategori:

Det är ju ett tag kvar innan jag får pengar men jag lägger ändå in saker som jag tror att jag ska köpa den här månaden, fick sådan lust att göra det så här kommer grejerna:



Chinos
men det beror på om det finns i min storlek och hur dom sitter
dom kostar: 179:- och är från HM



Shorts

kan dock inte bestämma mig vilken färg
jag har ett par svarta, skulle vilja ha vita eller bruna eller båda
dom kostar 98:- och är från HM



T-shirt
jag har en sån som ni säkert vet som är rosa/vit-randig
men jag vill ha den i flera färger, tycker dom är så fina och sköna!
dom kostar 129:- och är från Gina tricot

Och så var man hemma igen

Kategori: Allt och lite till

Kom hem för ett tag sedan. Jag, mamma och Jennie gick ner till garnudden/bryggorna. Mamma plockade typ videungar som hon skulle ha som påskris eller vad det nu heter och jag gick mest runt och var flummig och tog bilder. Men det var mysigt att gå en promenad, det är ju så jävla fint väder. Hoppas att det håller sig såhär soligt och fint nu och inte kommer någon mer snö, älskar vädret! Blir på så bra humör när solen skiner.

Jag har inte sovit mycket alls inatt så är alldeles flummig och övertrött just nu. Men på ett sätt så är det bra att jag inte har sovit mycket och att jag gick upp tidigt idag för då lär jag nog kunna somna normal tid ikväll, vilket är skiiiit bra! Nu ska jag ta det lugnt och prata med Emil tills middagen är klar, haha. Sen vet jag inte vad jag ska göra men något hittar man väl på.










Ut och gå på promenad

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag fixa håret lite snabbt och sen ska vi ut och gå promenad. Hinner inte skriva så mycket just nu för mamma tjatar på att jag ska bli klar, så jag skriver när jag kommer hem. PUSS!

Dagens outfit

Kategori:

Ont i huvudet

Kategori: Allt och lite till

Godmorgon på er! :) Alltså, jag har så himla ont i huvudet, tror att det är bara för att jag har varit så snorig och dragit in det istället för att gå och snyta mig. Jag har suttit och pratat med Fille ett tag men nu skulle han gå och sova så jag ska faktiskt gå och ta en dusch. Måste tvätta håret, senare blir det typ att träffa lite kompisar tror jag och så har jag lovat mamma att ta en promenad med henne så det ska jag göra också. Men nu är det duschen som gäller, puss!

hföshfökdshö

Kategori: Allt och lite till

Hur ska jag förklara för dig att jag tror att jag inte kan känna någonting för dig igen, inte på det sättet. Jag vill inte såra dig eller göra dig ledsen.

Du gjorde verkligen mig det. Jag kan förstå om du kanske var osäker på dina känslor och sånt men det är ingen anledning till att leka med någon annans känslor och såra den personen om och om igen. Jag vet att det var längesen och du har säkert förändrats en hel del sen dess men det tog sån jävla lång tid för mig att släppa dig och gå vidare. Och jag vet inte om jag kan eller ens vill känna någonting igen.

Det är svårt när en person som har sårat en, inte bara en gång utan flera gånger helt plötsligt kommer och säger att den önskar och vill att det ska bli vi igen och sedan skickar en massa sms och ringer varje dag. Förlåt, men allt blir för mycket för mig och då backar jag, just nu vet jag inte om jag vill träffa dig. Det är inte för att jag inte tycker om dig som vän eller något, allt blir bara för mycket med alla sms och allt tjat på om du får komma hit eller inte. Jag kan förstå att du vill det om du nu känner som du säger att du gör men du måste ta det lungt, du måste fatta att jag inte känner likadant och inte vara så jävla på. Det blir för mycket...

Miami ink

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag ta täcket och gå och lägga mig i sängen och kolla på Miami ink som börjar på discovery channel, tror det var på den kanalen i alla fall. Det är så jävla bra och dom är så grymma på att göra tatueringar.

Brukar ni kolla på det?
Vilket tycker ni är bäst, Miami ink eller LA ink?

It's hard to love somebody who doesn't love you back

Kategori: Allt och lite till

När det gäller dig, det är då jag önskar att jag kunde styra mina känslor eller att det fanns en knapp som man kunde trycka på och så försvann dom.

Uppdatering eller nått

Kategori: Allt och lite till

Duschade för ett tag sedan och nu sitter jag här och lyssnar på en sjukt bra låt och pratar med Oscar. Frågade om han visste någon bra låt så sa han en och det är den jag lyssnar på nu, skit bra! Ska lägga in den på bloggen någon dag så får ni höra.

Är så jävla hungrig, det är nog för att jag dricker cola light för man blir ju hungrig av det. Vet dock inte vad jag ska äta, vill ha något gott men tror inte att det finns något. Men aja, ska dra till köket och kolla om jag hittar något, puss!

Äta glass och kolla på singing bee

Kategori: Allt och lite till

Jag har ätit glass och kollat på Singing Bee nyss. Det är nog inte slut än men jag orkade inte kolla mer, kunde inte sitta still haha. Dom som är med i det programmet är så jävla roliga, vissa sjunger ju bara för hemskt! Men det är modigt av dom att vara med i det, jag försöker få mamma att vara med i det och då säger hon "du kan vara med i det" men jag skulle aldrig någonsin kunna vara med i det, skulle skämmas ihjäl. Däremot så skulle jag vilja dra dit, alltså som publik inte sjunga, det hade nog varit ganska kul.

Någon som har varit där kanske?
I så fall, var det kul?




Donna summer - Hot stuff

Kategori:

Haha så ful bild i videon men låten är skön ;)

Gjort om designen lite

Kategori: Allt och lite till

Som ni ser så har jag gjort om designen. Jag tröttnade lite på den gamla hihi. Vad tycker ni om den nya? Beautiful or ugly? Själv så är jag ganska nöjd och ska nog ha såhär ett tag.

Annars så har jag inte gjort så mycket idag, mamma har städat hela mitt rum och flyttat på sängen och datorn. Hon är en jävel på att städa. Själv så kollade jag bara på när hon gjorde det och lyssnade på musik och gosade med Holly i sängen. Är ganska lat och rätt så dålig på att städa och tro mig inte nu när jag säger att jag ska försöka hålla det såhär fint som det är nu för det kommer jag aldrig att klara haha. Men nu ska jag gå och hämta någonting att dricka, sen blir det väl att sitta här en liten stund till och lyssna på musik, sen är det duschen som gäller!

Puss på er!

Älskar vädret!

Kategori: Allt och lite till

Idag är jag på riktigt bra humör! Älskar att det är så fint väder och att solen skiner och allt. Mamma kom hem och hade plockat lite tussilago, nu är det verkligen vår hihi. I just love it! En annan bra nyhet är att jag inte har ont i halsen längre, kan det bli mycket bättre än såhär eller? Tror inte det :) Bra väder och en hals som inte gör ont = jag blir glad!

Dagens outfit

Kategori:



Svarta jeans - Gul och blå
Gräddvit (eller vad de heter) topp - HM
Brun cardigan - HM

ÅH! Mamma skulle ut och handla och så ville jag följa med men hittade inga jävla skor. Jag måste verkligen köpa ett par skor, ballerina eller något. Det är ett måste när pengarna kommer, tills dess får jag använda min systers skor eller nått =/

Torsdag

Kategori: Allt och lite till

Jag sov lite länge idag, det var inte meningen men det råkade bli så bara för att jag inte hade kunnat sova på natten. Nu är jag skit pigg och sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck och dricker cola. Tror att jag ska gå och ta ett bad snart och tvätta håret och lite grejer och sedan kolla om det finns någonting bra på tv...

Imorgon är det fredag och jag vill göra någonting kul men får se vad som händer, vad ska ni göra imorgon? :)

Världens bästa låt

Kategori: Allt och lite till

Jag älskar den här låten, så jävla bra!
Kan inte sluta lyssna på den

The shutter

Kategori: Allt och lite till

Fick dom här videoklippen av Emil igår men jag vågade inte kolla så mycket men idag gjorde jag det. Jag MÅSTE se den här filmen, den verkar grymt läskig, eller vad tycker ni? ;)



Kolla från 04:30 på den här!

Blää

Kategori: Allt och lite till

Jag undrar hur många det är som fortfarande laddar ner musik. Jag använder ju spotify just nu men jag är inte skärskilt nöjd över det för låtarna är jättekonstiga i början, det låter som att dom spolas fram och vissa är inte ens från början. Skulle vilja ladda ner Limewire igen och ladda ner därifrån men vet inte om jag vågar göra det.

Blir irriterad på den/dom personerna som kom på att det skulle förbjudas den 1:a april. Orka att dom ska hålla på så, dom borde göra det lagligt istället. Men det är väl bara för att dom inte tjänar några pengar när folk sitter och laddar ner musik gratis. Bajs på dom.

Måste bara få klaga lite

Kategori: Allt och lite till

Alltså, jag har inte kunnat sova på hela natten tack vare min hals så klaga inte på mig för att jag klagar på den just nu. Inte nog med att min hals irriterar som bara den så vägrar min näsa sluta rinna. Det är som att det vore ett vattenfall i den så jag måste gå och snyta mig hela tiden vilket jag inte orkar. Jag får kvällvningar bara för att min jävla hals irriterar, vet inte hur man ska förklara för det kliar inte och det gör inte ont heller, det känns bara jävligt konstigt och obehagligt när man sväljer.

Jag försökte sova vid 3-4 tiden men det gick inte så gick upp och pratade lite med Emil på msn som visade mig läskiga youtube-klipp av någon skräckfilm, det var inte kul! Blev rädd haha. Sen skulle han gå och lägga sig och då gick jag också och la mig, så sms:ade vi lite och sen tror jag att han somnade för han slutade svara så då kollade jag klart på Outsiders och sen tänkte jag också sova. Men tror ni att jag kunde det? Nej, tack vare min hals!

Men aja, ska väl sluta klaga nu. Det finns folk som har det värre än mig så jag borde egentligen inte klaga alls men kände att jag behövde det för jag är så arg på min hals. Mamma är i alla fall uppe nu och gör sig iordning för att åka och jobba och jag vet inte vad jag ska göra för jag kan inte sova och det finns inte så mycket att göra klockan 6 på morgonen. Ska vänta tills någon rolig vaknar som kan underhålla mig i några timmar.

Dags att sova

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag gå och lägga mig och sova. Det känns som att jag har varit lite dålig på att uppdatera dom senaste dagarna så imorgon ska jag bättra mig med det! Men nu ska jag som sagt sova, sov gott alla! :)

Unga mödrar

Kategori: Allt och lite till

Snart börjar unga mödrar! :D Trodde att jag hade missat det så blev lite ledsen för jag har missat det igår och i måndags men nu kom jag på att det börjar 18:30 så ska snart gå och lägga mig i sängen och kolla på det. Jag lovar att middagen kommer vara färdig mitt i allt och så måste man gå och äta så då missar jag det typ i alla fall..

Men aja, nu ska jag faktiskt gå och göra någonting annat, datorn är så tråkig. Puss på er!

Idag blev det förbjudet att ladda ner musik/filmer

Kategori: Allt och lite till

Idag blev det ju förbjudet att ladda ner musik/filmer. Vad tycker ni om det? Själv så tycker jag faktiskt att det är rätt så dåligt och jag tror inte att dom kommer kunna ta fast speciellt många människor. Det finns liksom över tusen människor som laddar ner musik och då kan man ju undra hur dom ska kunna hitta alla dom. Jag tror inte dom kommer kunna stoppa det där helt och hållet, dom kanske lyckas ta fast några men det kommer fortfarande finnas en hel del som laddar ner.

Visserligen finns det ju ett program som heter Spotify där man typ bara söker på musik så kommer det massor låtar. Det fixade jag idag och det är faktiskt bra. Men låtarna är lite konstiga i början, det låter som om någon spolar fram dom eller något och det stör jag mig lite på.

Brukar ni ladda ner musik/filmer? Använder ni spotify?