fuckingems - it's all about me

Lite tips: Så rengör du dina porer

Kategori: Allt och lite till

Har du gått förbi en spegel, sett en pormask och genast börjat klämma? Se upp! För att undvika skador på huden och samtidigt få ett långvarigt resultat krävs mer än bara ett nyp.

Så gör du - steg för steg.
Vanligaste felet många gör är att man klämmer med bara fingrarna och får fula märken på huden av naglarna. Ta lite papper runt pekfingrarna istället så blir det inga spår. Ta som en vana att göra en porrengöring en gång i veckan och du kommer se en otrolig skillnad. Att underlagskräm inte låter huden andas är en myt. Har du varit på en porrengöring och ska till jobbet är det bara att sminka sig som vanligt. Bra underlagskrämer skyddar huden mot yttre faktorer. De täpper inte till porerna som många tror och jobbar man framför en dator är det bra att ha en underlagskräm som skyddar huden från att bli torr.

Porerna måste öppnas först.
Innan du börjar klämma är det viktigt att öppna porerna så de blir elastiska. Ta ett varmt bad eller luta dig över en kastrull med uppvärmt vatten och ha en handduk över huvudet. - Lirka fram pormaskarna. Kommer det inget när du klämmer, kläm inte mer för då finns det en risk att huden skadas. Öppnas porerna måste de också stängas. - Innan du smörjer in dig med en dag eller nattkräm är det viktigt att du tvättar ansiktet med ansiktsvatten som är porsammandragande och förebygger att porerna skadas.

Kommentarer

  • M a t i l d a ! säger:

    haha jaha :

    ska typ lägga in en imorgon , är trött just nu ;)<3

    2009-05-22 | 23:40:36
    Bloggadress: http://maatilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här: