fuckingems - it's all about me

Stjärntecken, gäller perioden 14 maj - 27 maj

Kategori: Allt och lite till

Vattumannen 20/1 - 18/2
Just nu fokuserar du helt och hållet på dig själv och dina behov. Du odlar dina egna intressen, lyssnar på din kropp, unnar dig njutning och använder dina kreativa sidor flitigt. En del av dina vänner känner sig övergivna för att du så uppenbart är ointresserad av deras liv och problem.

Fiskarna 19/2 - 19/3
Du har två lugna försommarveckor framför dig. Betoningen ligger på lugna kvällar, fina stunder med familjen, motion som inte är för ansträngande och intressen som du kan pyssla med utan jäkt och krångel. Du träffar också någon som du delar oväntat mycket med.

Väduren 20/3 - 19/4
Två fina veckor ligger inför dig nu. Mest handlar det om kärlek och sex och på den fronten kan inget stoppa dig. Du är helt enkelt suveränt charmig och snudd på oemotståndlig. Har du en älskling redan så dyker det upp massor av möjligheter att få riktig fart på er förhållande.

Oxen 20/4 - 20/5
Försommaren skall inte vara stressig och eftersom du tänker på det viset så strävar du efter två lugna och harmoniska veckor. Privat lyckas det bra, på jobbet kan det gå sämre. Men på fritiden njuter du verkligen av mysiga kvällar, djupa samtal och kanske en och en annan bok.

Tvillingarna 21/5 - 20/6
Det händer inte så mycket men det trivs du ganska bra med. Dessutom har du onekligen tur på kärleksfronten så möjligheter att njuta saknas inte. Vill du kan detta rentav bli två riktigt heta veckor, i synnerhet om du redan har en partner eller har ögonen på någon som du vill ha.

Kräftan 21/6 - 22/7

Du känner dig lite trött och det gör dig obenägen att satsa på något nytt eller på något hektiskt överhuvudtaget. Nöjesliv och vimmel får vänta och kärleken känns mest irriterande. Du behöver tid för dig själv, tid att vila och gärna djuplodande samtal med en riktig vän.

 Lejonet 23/7 - 22/8
Du och dina vänner drar åt olika håll och när de försöker övertyga dig om att satsa på det som de helst vill göra så kan du bli ganska sur. Du vill ägna dig åt dina egna intressen och inte åt deras. Kärlekslivet däremot fungerar strålande, där finns både samsyn och gott om äkta glöd.

Jungfrun 23/8 - 21/9
Familj och vänner betyder mest för dig. Under dessa veckor betyder en mysig kväll hemma oerhört mycket mer än glittrig vimmelafton. Du granskar dina nära relationer och du vill gärna förbättra dom. Inte minst vill du känna att andra behöver dig och därför är du hjälpsam.

Vågen 23/9 - 22/10
Kärlek och sex hamnar hela tiden i fokus. Allt annat får vänta även om du faktiskt kan göra en del oväntade framsteg på jobbet trots att du är rätt ointresserad. Kärleken betyder allt och du hamnar dessutom i valsituationer ideligen. Kanske hamrar ditt hjärta hårt för mer än en person.

Skorpionen 23/10 - 21/11
Försommarglädje har du gott om och därför känns vardagens sysslor och rutinuppgifterna riktigt trista. Du vill antingen vara vild och satsa på hektiska nöjen eller ägna all din tid åt filosofiska resonemang och äkta gemenskap med dina närmaste vänner. Vardagen lockar inte alls.

Skytten 22/11 - 21/12
Du satsar på kärlek och skön erotik. Du vill vara lite äventyrlig och välja nya vägar och det kan betyda att du kastar dig in i en passionerad kärleksaffär eller att du anförtror din partner saker som du inte sagt förut. Det är viktigt för dig att känslorna är äkta, levande och starka.

Stenbocken 22/12 - 19/1
Du orkar inte riktigt med nya händelser och projekt just nu. Helst skulle du bara ta det lugnt och vissa dagar vill du egentligen bara stanna i sängen. Risken för gräl är ganska stor de gånger som dina anhöriga inte förstår detta eller inte bryr sig om hur du känner. Ganska sega veckor.

Vilket stjärntecken är ni? Tycker ni att det stämmer?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: