fuckingems - it's all about me

Du vet vem du är

Kategori: Allt och lite till


<3

Kanske dags att omformatera datan?

Kategori: Allt och lite till

Ska ringa Anders imorgon och fråga om jag kan få låna hans windows xp cd-skiva och så tror jag att jag ska omformatera hela datorn. Internet är typ helt cp, ibland funkar det perfekt (som nu till exempel) och ibland är det jättesegt och så kan den inte hitta sidan. Men jag vet inte, de kanske är något med comhem bara. Ska först ringa dit imorgon och om det inte blir bättre så ringer jag Anders. Hatar när internet blir cp på datorn, de är irriterande.

Har i alla fall spenderat dagen med Michaela, vi har bara tagit det lungt. Förut idag handlade vi en godispåse och så städade jag mitt rum lite som nu är ganska stökigt igen. Förstår inte vad jag gör haha. Sen när mamma kom hem så frågade vi om vi fick gå och hyra film och det fick vi så då hyrde vi "Another gay movie" som faktiskt var ganska rolig. Handlar typ om hur fyra bögkillar ska förlora oskulden eller något sånt, jag vet inte riktigt. En gör det med en gammal gubbe i alla fall men den var faktiskt rolig. Gillar man lite snuskiga filmer så är den värd att se ;)

Sen började vi kolla på melodifestivalen hos mig men sen skulle hon till sin pojkvän så nu är jag själv. Kollar alla på melodifestivalen eller? Själv så är jag inte så förtjust i det och har inte kollat så mycket, sätt det typ två gånger. Alla låtar suger ju...

Godis + städa

Kategori: Allt och lite till

De här sitter jag och Mickis och äter nu.
Men snart ska jag börja städa mitt rum och köket..

Såhär ser jackan ut

Kategori: Allt och lite till



Såhär ser jackan ut hehe
Inte så fint till mjukisbyxor men orkade inte klä på mig jeans

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till



Skjorta från kappahl
Skärp i midjan
Strumpbyxor

HEHE

Kategori: Allt och lite till




I väntan på att Mickis ska vakna...

Kategori: Allt och lite till

Hehe, väntar på att Mickis ska vakna och svara på mitt sms. Jag måste egentligen diska all disk som blev när jag lagade mat men jag orkar typ inte, fast jag ska göra det men inte än. Sen måste jag fixa håret också, de är lite cp just nu. Jag och Mickis ska ju in till stan och köpa jackan som jag la undan igår, längtar tills jag har gjort det för jag är värsta trött så skulle egentligen vilja ligga och sova just nu. När vi kommer hem ska hon slinga mitt hår har jag bestämt. Tycker det blir bäst resultat när hon gör det så jag lät inte mamma göra det på mig igår, hehe.

Finns de något speciellt ni vill att jag ska skriva mer om? Vad som helst alltså, ni får gärna ge förslag i så fall :)

Visst ser det gott ut?

Kategori: Allt och lite till



Nu ska jag sätta mig och äta världens godaste mat, puss på er

God morgon

Kategori: Allt och lite till

Jag är uppe tidigit som fan idag :) Följde med mamma ner till bankomaten och tog ut pengar så att jag och Michaela kan åka och köpa min jacka idag. Fick 400, trodde att jag bara skulle få 200-300 men icke sa nicke.

Håller på att laga mat hehe. Lite tidigt att hålla på med sånt kanske men jag var så himla sugen på vegetariska köttbullar. Så nu håller jag på att koka spagetti och steka sånna köttbullar, så himla gott! Men nu måste jag gå och steka klart dom så dom inte blir helt svarta

New found glory

Kategori:

Lite bra New found glory låtar hihi.

On my mind



Crazy for you



I don't wanna miss a thing



Sådärja, hihi. Nu ska jag sova :)
Ska upp jättetidigt och följa med mamma och hämta ut pengar
Vi hörs imorgon, pusselipuss

Hemma igen

Kategori: Allt och lite till

Idag åkte jag och Mickis till Nacka forum, det var kul.
Orkar inte skriva så mycket just nu, är med Marco och någon kompis till honom. Men lägger in alla bilder som vi har tagit i alla fall.



MCDONALDS <3



Sen efterrätt, hihi



Usch, ignorera mitt ansikte är ni snälla..
Men i alla fall så la jag undan den där jackan idag, ska köpa imorgon

Nacka forum

Kategori: Allt och lite till

Åkte aldrig till tandläkaren idag, var så jävla trött. Kunde typ inte vakna imorse. Men nu efter jag har sovit lite mer så är jag ganska pigg fast ändå inte. Jag ska sminka mig, fixa håret, vänta på Michaela och slänga i mig två mackor sen ska vi dra till Nacka forum.

Vad ska ni göra idag? :)

Duscha och sova

Kategori: Allt och lite till

Sitter och äter mackor just nu och väntar på att min sega syster ska bli klar i badrummet. Jag måste in där och duscha för jag ska vara hos tandläkaren 11:20 imorgon så måste gå upp ganska tidigt. Efter jag har duschat måste jag sova, vill inte egentligen men måste man så måste man.

Sen när jag har varit hos tandläkaren ska jag åka hem och så ska jag och Mickis åka någonstans, Nacka forum tror jag. Jag ska bara köpa en Clinique-foundation från Kicks och vad Mickis ska köpa vet jag inte riktigt. Det blir nog kul, vi hade roligt på bussen idag i alla fall.

Men nu ska jag vänta tills min syster är klar i badrummet, lär väl bara få vänta i 1 år för att hon duschar så länge..

Strumpor

Kategori: Allt och lite till



Fick nya strumpor idag bara för att jag alltid tar min systers, hehe

Nu har jag en kamera igen

Kategori: Allt och lite till

Jag och Mickis skulle ju åka till Slagsta strand idag och köpa min kamera men vi åkte till Heron city istället och gick in på Media market. Vi kollade på den kameran som jag först tänkte köpa men den var slut så jag frågade om han hade någon som kostade ungefär lika mycket som den och som var bra. Han visade en Casio kamera, vet inte vad den heter mer än det men det var i alla fall den jag köpte.

Känns faktiskt jätteskönt att ha en kamera igen. Tog en bild för att testa den och den blev såhär, hade zommat in ganska mycket också, enligt mig så är den faktiskt bra.



Vad tycker ni, bra/dålig? :)

Radio racer - Perfection

Kategori:

Var bara tvungen att lägga in den här låten också.
DEN ÄR SÅ BRA :D

Radio racer - You're just the cutest thing

Kategori:

Onsdag

Kategori: Allt och lite till

Hejhej, har nyss varit och duschat. Eller jag gjorde det för ett tag sedan och nu sitter jag och väntar på att mamma ska städa klart så att hon och jag kan gå till bankomaten och hämta ut pengar. Sen efter det ska jag hem och kanske sminka mig lite, vet inte om jag orkar hihi. Sen ska jag vänta på Michaela och när hon kommer så ska vi åka till Slagsta strand och dra till netonnet och köpa min älskade kamera hehe.

DAMN asså, jag längtar tills jag har den i mina händer.



Frågan är, ska man ta silver eller rosa?

Nu har jag städat klart

Kategori: Allt och lite till

Skönt det känns att jag har städat upp alla kläder i klädkammaren för det såg verkligen ut som att de hade varit andra världskriget där inne eller något. Sen har jag diskat alla glas precis som jag skulle göra men jag har inte dammsugit, orkar verkligen inte haha. Bytte sängkläder också, visst är jag duktig? (a)

Nu ska jag vänta tills mamma kommer hem och sen ska jag gå och ta en dusch och tvätta mitt hår, fan vad skönt det ska bli :) Älskar att duscha.

Imorgon ska jag och Michaela åka till Slagsta strand och köpa min kamera. Den finns på netonnet som ligger där, skönt det ska bli att få ha en kamera igen. Så från och med imorgon blir det MYCKET bilder här i bloggen ;) eller ja.. mer än förut i alla fall :P

Bakis

Kategori: Allt och lite till

Rubriken säger väl det mesta? Mår verkligen inte bra idag, min mage värker på ett äckligt sätt och minsta lukt av sprit får mig att få tusen kvällvningar. Men jag får skylla mig själv eftersom jag drack igår, så jag ska inte klaga. Bara lite.

Jag lovade mamma att jag ska dammsuga köket, diska alla glas och så ska jag faktiskt ta och städa mitt rum också. Egentligen vill jag bara ta en lång dusch och ligga i sängen hela dagen. Men så blir det inte för här ska jag vara duktig och städa. Så är det bara.

PUSS!

Anna och Michaela

Kategori: Allt och lite till

Jag har precis varit och väntat med Anna och Michaela på deras buss. Anna kom hit imorse, vid halv 12 tiden. Det var jättekul att hon kom hit, längesen man träffade henne :) Hon satt vid datorn medans jag fixade mig och sen efter det så mötte vi Michaela och så gick vi till filmkedjan och köpte godis. Sen har vi typ bara suttit vid datorn, kollat på tv, pratat om allt möjligt och läst veckorevyn :)

Jag gick ju med i veckorevyn förut för att man får en väska och en parfym + 5 nummer av veckorevyn. Antar att det här var en av dom 5 tidningarna :) den var rätt bra, tycker dock att Sofies mode är bättre. Vilken är eran favorit tidning? :)

Hihi

Kategori: Allt och lite till



HET MAGE...... ge mig

Savage garden - Crash and burn

Kategori:

Beauty shop

Kategori: Allt och lite till

Har just kollat på Beauty shop, någon film som var på trean. Jag vet inte riktigt vad den handlar om för jag såg den inte från början men jag tror att den handlar om någon tjej som heter Gina som öppnar en egen hårsallong och grejer. Orkar inte skriva, har sån jävla mensvärk just nu. Bajs på mens. Varför har vi tjejer det? De förstör så mycket.. Killar borde ha det istället :) Hur många tjejer håller inte med om det haha? Att killar borde ha det istället för oss :)

Dagen spenderade jag i alla fall med Mickis, vi satt och väntade på en viss person som skulle ge mig en 50lapp men den personen har inte dykt upp än. Kanske han gör senare, who knows. Vill inte tjata så vi får väl se om han dyker upp annars frågar jag imorgon bara hihi ;)

Söndag

Kategori: Allt och lite till

Har nyss varit och duschat och fyfan vad skönt de var. Nu sitter jag här med håret i en knut på huvudet och skulle sminka mig men min fuktkräm är inte här, den är i badrummet och dit orkar inte jag gå just nu. Så nu sitter jag här och pratar med Marco och är helt seg och orkar inte göra någonting.

Senare idag har jag tänkt att jag ska plocka ordning på mina kläder. ALLT ligger på golvet och på min byrå i klädkammaren, jag vet inte vad jag har gjort haha. Det ser ut som att det har varit krig där inne. Men vi får se om det blir gjort för jag orkar inte göra det :P

Tänk om det fanns små robotar som gick runt i ens hus och städade? :D Fett najs! Nä, ska sluta drömma och hämta min fuktkräm från badrummet, PUSS

Nu är vi färdiga!

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag och Michaela fixat klart oss, eller Mickis håller på att fixa sig men ändå. Vi ska vänta tills mamma har gjort middag och sen ska vi dricka lite bacardi och chilla. Vi kommer säkert ta lite bilder som jag lägger upp sen när hon har skickat dom till mig hihi.

Idag åt jag vegetariska köttbullar förresten. Dom var skit goda, godaste köttbullarna jag någonsin har ätit haha. Jag ska köpa fler vegetariska saker tihi dom är goda. Men nu ska jag sluta skriva, puss!

Är helt död

Kategori: Allt och lite till

Vaknade för ungefär en timme sen och känner mig helt död. Funderar på att gå och ta en snabb dusch och tvätta kroppen och sen sätta upp håret och klä på mig mysiga kläder och efter det måste jag byta i Hollys bur och städa lite i mitt rum.

Senare ska jag vara med Michaela, vi får se vad vi hittar på :) Vi ska i alla fall dricka lite bacardi men mer än det vet jag inte. Nu ska jag ta ett glas cola och gå och ta en dusch.

Kidnappa Ante

Kategori: Allt och lite till

Jag är så rolig ibland. Jag och Michaela ska kidnappa Ante, vi ska lägga honom i en svart soppåse och dra honom till södertälje. Han är för tung för att bära hehe. Sen ska vi stänga in honom och en tjej som jag hittade på bilddagboken i ett rum så att dom kan bli kära.

Snällt va? :D

Thomas ska adoptera mig

Kategori: Allt och lite till



Thomas ska adoptera mig, haha :D

Fredag!

Kategori: Allt och lite till

Hejhej, har ni haft en bra dag? :)

Själv så har jag haft en helt okej dag. Först sov jag lite för länge och har inte orkat fixa mig idag men det gör inget för jag ska inte göra något speciellt idag. Sen ringde mamma mig och sa att jag måste ner till centrum för att vi skulle till banken så det var bara att klä på sig jeans och en tröja och gå ner till centrum och vänta på henne. Efter vi var klara på banken så gick vi och köpte lite dricka på systembolaget, jag skulle kröka lite idag men jag orkar fan inte göra det så jag dricker dom imorgon med Mickis istället. Sen handlade vi på ica lite snabbt och sen gick vi hem och nu snart ska jag äta hemmagjord pizza, det ska bli så jävla gott!

Det är väl typ det jag har hunnit göra idag, får se om jag hittar på något senare eller om jag är hemma och tar de lungt. Skriver senare, PUSS!

Fina eller fula?

Kategori: Allt och lite till

Avril lavigne - Don't tell me

Kategori:

Kom nyss från duschen...

Kategori: Allt och lite till

Sitter här och väntar på att mitt hår ska torka och sen ska jag sminka mig lite. Pratade nyss med Anna i telefon, hon skulle på ett möte och var jättenervös för hon inte visste vad hon skulle säga men jag tror att det kommer gå skit bra på mötet :) Håller tummar och tår för det i alla fall ;) Har inte så mycket att skriva just nu så jag återkommer senare :) PUSS

Rätt åt dig biatch

Kategori: Allt och lite till

HAHA!

Nu går jag och sover igen

Kategori: Allt och lite till

Det var inge kul att vara uppe, finns ingenting att göra. Lite tur är det ju att jag är trött fortfarande så nu ska jag bara ta någonting att äta och dricka och efter det ska jag gå och borsta tänderna och sen sova. Puss på er!

Jag råkade somna...

Kategori: Allt och lite till

Hehe, råkade somna efter middagen. Och det var inte så bra för nu lär jag ju vara vaken sent inatt och det var det jag inte ville vara. Men vad ska man göra? Jag ska i alla fall ladda ner The used och Blink 182 hihi.

Blink 182 ska ju återförenas och göra ett nytt album, den sjätte pilen i deras blinksmiley står för det sjätte albumet eller något sånt (kommer inte riktigt ihåg) och så kommer dom typ låta mer som AVA tror jag. För er som inte vet så är AVA förkortning på Angels and airwaves ;) Hoppas deras nya album har bra låtar :)




Tom delonge är typ snygg

Snygga saker från monkigirl.se

Kategori:



Älskar skorna och kjolarna!

Trött

Kategori: Allt och lite till

I köket sitter mamma och syrran och hennes psykolog och någon annan och pratar medans jag sitter i mitt rum och är trött som jag vet inte vad. Jag har legat i sängen ett tag och kollat på tv men det fanns ingenting bra att se på så nu sitter jag här igen. Det känns verkligen att jag gick och la mig sent igår, är så jävla seg idag. Ska nog sova tidigt idag så att jag vänder tillbaka dygnet igen. Jag är värsta geniet på att vända på dygnet verkar de som fast det var Daniels fel hihi. Han höll mig vaken :)


Simple plan - Crash and burn och Simple plan - Everytime<3

Kategori:

SÅ BRA!



Hemma från tandläkaren

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag varit hos tandläkaren och tagit bort tandsten. Jag fick en skit äcklig bedövningsspray som smakade banan och typ starkt, usch! Det gjorde i alla fall inte så ont att ta bort tandsten, bara när dom körde ner den där saken i tandköttet för att komma åt tandstenen. Det känns i alla fall bra att dom har tagit bort allt nu, slipper oroa mig över att mina tänder ska ramla av haha. Känner att min överläpp är lite bedövad och sen smakar det blod i munnen. Tänderna värker lite och så mår jag väldigt illa, inte najs. Men bortsett från det så äre toppen!

Btw, ni vet den där reklamen när två killar står och pratar och så säger den ena "vem gjorde dig till kossexpert?" haha, jag har fastnat i det, går runt och säger de till mamma och syrran hela tiden. hihi ;)

Mina ögonbryn är cp

Kategori: Allt och lite till

Har precis sminkat mig och klätt på mig myskläder och nu sitter jag här och tar det lungt. Jag har ont i magen, känns ungefär som håll blandat med mensvärk, skitjobbigt! Mamma håller på att steka hamburgare i köket, jag var så jävla sugen på det när jag vaknade så därför bestämde jag att vi skulle äta de till lunch hihi.

Ska vara hos tandläkaren kvart över tolv. Inte kul. Jag är lite rädd att det ska göra ont att ta bort tandstenen men jag MÅSTE göra det idag för om man inte tar bort det kan ju tänderna lossna och det vill man ju inte. Så det är bara att bita ihop och gå dit! Önska mig lycka till :)

Puss

Snabbis uppdatering

Kategori: Allt och lite till

Mickis har du en pincett som jag kan få låna i helgen?!
Mina ögonbryn är fucked up just nu okeiii, heiido

Jag blir galen

Kategori: Allt och lite till

Jag blir helt galen på det här spelet. http://apps.facebook.com/mindjolt/games/bouncing-balls Det går verkligen inte att slå Antes rekord, jag har försökt typ 100 gånger idag. Nörd-varning I know men det är helt och hållet Antes fel. Han har gjort mig till en nörd ;) Men känner att jag är för trött för att ens försöka slå hans rekord så jag slutade spela. Imorgon SKA jag slå det, punkt slut! :P

Funderar i alla fall på att gå och ta en dusch nu, ska kolla om det finns någon ögonbrynsfärg kvar också. I need it! Mina ögonbryn är snart blondiner och det går ju inte, katastrof alltså hehe. AAAA men det var nog allt jag hade att säga just nu, så gonatt allihopa! :)



Vill ha en tröja som det står sådär på!

Akon feat kat deluna - Right now (nanana)

Kategori:

Skit i videon och lyssna på låten.
Tycker ni den är bättre än originalet? Jag tycker då att båda är lika bra! ;)

Hamburgare med bröd<3

Kategori: Allt och lite till



Det här åt jag till middag, ursäkta den dåliga bilden men det blir så när man tar bild med mobilen. Hamburgare med bröd och pommes frites (stavas det så?) det var skiiiiiiiiit gott! Jag vill äta ännu mer men det får inte plats mer i min mage. Den är proppfull hihi! =D

Kom nyss från centrum

Kategori: Allt och lite till

Kom nyss från centrum. Måste bara säga att det är jävligt kallt ute och det är inte kul. Var tvungen att gå och handla hamburgare och en lök för mamma hade glömt köpa det när hon handlade.

Jag är så trött på folk som står/sitter och hänger i centrum. Har dom inget liv eller?
Oj, nu såg jag nyss att Unga mödrar har börjat, skriver senare!

Ny header

Kategori: Allt och lite till

Jag har gjort en ny header som jag inte vet om jag är nöjd med. Kanske byter tillbaka till den andra, jag får se. Sen vill jag be om ursäkt för att jag har varit så tråkig dom senaste dagarna och inte uppdaterat så mycket. Jag ska försöka ändra på det och upptadera lite mer. Det känns inte som att det finns så mycket att skriva det är därför det blir så tråkiga inlägg. Händer liksom inte så mycket i mitt liv just nu och det är tråkigt att inte kunna lägga in några bilder heller så tappar liksom lusten lite. Men det blir ändring på det sen när jag har fått ny kamera, det kan jag lova!

Nu ska jag gå in på facebook och spela spel. Jag måste slå Antes rekord även fast det är helt omöjligt för mig att göra det, förlorar alltid. Men jag ger fan inte upp, jag SKA slå hans rekord! :P

Canon Digital IXUS 80 IS

Kategori: Allt och lite till



Jag tror jag ska köpa den här kameran istället, eller jag är ganska säker på det.
Kollade recensioner och sånt och dom hade skrivit väldigt positivt om den.
Den är ganska liten och har laddbara batterier och man får även med en laddare till batteriet. Och så finns den ju i roliga färger, fast jag tror jag kommer köpa silver :)

Ehh..

Kategori: Allt och lite till

Någon radio ringde nyss till mig. Ex-radion eller något sånt, finns det ens någon sån? Dom ville att jag skulle vara med i deras bikt-tävling och svara på tre frågor så kunde jag vinna biljetter till Metallica i sommar. Men jag sa att dom fick ringa någon annan för jag lyssnar inte på Metallica och sen pallar jag inte vara med i deras "bikt-tävling" eller vad dom nu sa, haha!

Då var det måndag igen då..

Kategori: Allt och lite till

Jag vaknade ganska sent idag, tänkte att jag skulle vakna tidigt men så blev det inte. Jag har suttit här och tagit det lungt en stund och nu ska jag gå och ta en snabb dusch och tvätta håret. Efter jag har duschat måste jag fan hitta någonting att äta för min mage skriker typ efter mat just nu.

Jag skulle gått ner till kommunen idag men jag orkar inte göra det nu, gör det imorgon istället. Jag ska ta och städa mitt rum idag i alla fall, måste bara samla lite energi först. Jag hatar när man sover länge och även fast man har sovit länge så är man trött och man är typ trött hela dagen.

Aja, nu måste jag gå och duscha och äta.

Så bra

Kategori:

Jimmy eat world - Hear you me,  Så bra den är!
Men det är inte direkt en låt man vill hoppa och dansa till

Hej världen, lyssnar just nu på...

Kategori:

The kooks - Always where I need to be
Hittade den här låten idag, tycker den är grymt bra!

Lite om gårdagen

Kategori: Allt och lite till

Hejhej.

Skrev ingenting igår och det var bara för att jag var med Edona. Hon ringde mig på dagen och frågade om jag skulle göra något speciellt och det skulle jag ju inte så då bestämde vi att vi skulle ses senare och dricka lite vin och kolla på melodifestivalen.

Hon och hennes syster kom hit, hennes syster är gravid i sjätte månaden. Jag tycker det är så himla gulligt att vara gravid, vet inte varför haha. Det ser helt enkelt bara gulligt ut. I alla fall så kom dom hit och så åt jag middag och sen delade jag och Edona på två flaskor vin. Senare på kvällen så såg vi på melodifestivalen som ingen av oss riktigt hängde med i, det kändes som att det började och sen slutade direkt haha. Edona ringde någon killkompis som vi sen satt och pratade med ganska länge, han var rolig haha.

Idag har jag lite ont i huvudet men det går nog över snart får man hoppas. Bortsett från huvudvärken så mår jag faktiskt riktigt bra! Ska hjälpa Anna att ladda ner lite låtar nu, skriver senare! PUSS


Ända bilden från igår. Blir ju inte så mycket sånt nu när jag inte har någon kamera som sagt men snart ska jag köpa ny och då blir det mycket mer bilder. Edona lär nog döda mig om hon ser den hihi :$

Alla hjärtans dag

Kategori: Allt och lite till

Hoppas att ni får en trevlig alla hjärtans dag! :)

Tror att jag ska köpa denna

Kategori: Allt och lite till

Kollade lite på kameror förut idag och då hittade jag den här. Kodak EasyShare Z8612 IS heter den. Det är inte direkt en systemkamera men jag tror att den är bättre än vanliga digitalkameror, för vanliga digitalkameror har till exempel inte 12x optisk zoom. Jag har i alla fall aldrig sätt att en vanlig digitalkamera har haft det. Jag läste produktbeskrivningen om den och sen kollade jag lite recensioner (alltid bra att kolla sånt) och den verkar faktiskt bra!

Och 1490 är inte så farligt pris heller. Dock så måste jag ju köpa ett minneskort också och det kostade ungefär 200. Men om jag nu får mina pengar den 25:e (vilket jag hoppas!) så behöver inte mamma lägga till så mycket pengar och det är ju bra. Men jag ska inte hoppas allt för mycket för jag vet inte ens om jag får pengar den 25:e men det vore skit bra om jag får dom!



Nu ska jag fixa lite saker, sen stänga av datorn och sova.
Haha, jag som aldrig brukar stänga av min dator.
Men det ska jag börja göra för jag tror det kan behövas, hehe
Vi hörs imorgon, puzzzzzz

Mys med Mickis

Kategori: Allt och lite till

Jag har precis varit med Michaela. Vi köpte en stor godispåse som vi har suttit och ätit, dock inte hela. Har massor kvar. Sen åt vi wok till middag som jag är sugen på nu men ska inte äta det för jag kommer typ att spricka snart. Efter vi hade ätit så kollade vi massor bloggar och sen har vi inte gjort så mycket mer. Jag är helt seg och ska nog snart gå och ta en lång dusch.

Vad har ni gjort idag? :)



Gott! Och en skymt av Mickis i bakgrunden ;)

Piiizza

Kategori: Allt och lite till

Kom nyss hem från centrum, gick och handlade en sån där pizza som man värmer i ugnen. Tjock och onyttig jag är hihi men ibland får man vara det. Handlade cola light åt mig och kärleksmuffins åt mamma och Jennie också. Fick ett samtal från Michaela också att hon är på väg till Salem och att hon kommer hit, roooligt :)



Metro station - Shake it

Trött på svartsjuka människor

Kategori: Allt och lite till

Ojoj, vad trött jag är på tjejer som är så enormt svartsjuka att dom måste skriva till en person att den inte får prata med deras pojkvän. Jag menar ingen speciell person utan skriver bara allmänt. Man börjar ju undra om det är killens flickvän eller killen själv som bestämmer vem den ska prata med och inte ska prata med.

Har hört om tjejer som har gått på sina pojkvänners ex bara för att den tjejen har gjort någonting med deras pojkvän innan dom ens träffades eller var tillsammans. Är inte det lite överdrivet? Alla människor har ju tjejer/killar som dom varit med innan dom var med den dom är nu. Så kommer det ju alltid att vara och det kommer alltid finnas tjejer som börjar prata med ens pojkvän.

Man kan ju undra vad killen/tjejen bestämmer mer? Haha! Kanske vad ens pojkvän/flickvän ska ha på sig, vad den ska äta, vilka den ska umgås med? ;) Nejdå, jag ska inte överdriva men alvarligt talat om jag hade haft en sån pojkvän/flickvän som var sån som skrev att den och den inte fick prata med mig så hade jag dumpat den på direkten eller sagt åt den att sluta hålla på som en idiot och låta mig snacka med vem fan jag vill, OM det nu var någon jag ville snacka med.

Vad hade ni gjort? Har ni varit med om att eran kille/tjej håller på såhär?

Fredagen den trettonde

Kategori: Allt och lite till



Och så var det fredag men inte vilken fredag som helst, fredagen den 13:e. En fredag som enligt många människor är en otursdag. Tror ni på det här? Har ni någon gång haft otur på en sån här fredag, i så fall vad hände?

Själv så tror jag inte på att det här skulle vara någon otursdag, för mig är det en helt vanlig fredag. Och jag minns inte att jag någon gång skulle haft otur på den här dagen. Men vem vet, det kanske finns folk som faktiskt brukar få extra mycket otur på just den här dagen.

Nu ska jag gå och laga mat och eftersom det är fredagen den trettonde så får jag väl vara lite försiktig så jag inte råkar göra så det blir en brand i köket eller något haha ;)

Sätt på film

Kategori: Allt och lite till

Hejhej, märkte att jag inte har skrivit någonting alls idag. Dagen har i alla fall varit ganska lugn. Jag har bara varit hemma och tagit det lungt och nu på kvällen så kollade jag, Tobbe och Nille på film. Vi såg "step brothers" och sen började vi se på "good luck chuck" men den såg vi inte klart. Det var kul :)

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska äta. Åt så jävla lite till middag så jag är typ skit hungrig just nu, tror jag ska ta ett låååååångt bad och efter det ska jag rosta två mackor och ta ett glas cola light och lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag somnar. Så vi får höras imorgon! :) PUSS!

Who doesn't love choklad

Kategori: Allt och lite till



HEHE lite sådär halvt mobbad
Men choklad är gott <3

Hårinpackning

Kategori: Allt och lite till



Jag kom nyss från duschen. Ville egentligen inte duscha för Mickis sa att man inte ska göra det direkt efter man har solat solarium så jag tänkte egentligen vänta tills imorgon men sen kom jag på att jag ville sätta hårinpackning över natten så då tog jag en snabbis. Tvättade bara håret lite snabbt med schampo och sen satte jag hårinpackning och nu sitter jag här med en fin handduk på huvudet.

Jag vill försöka att inte platta håret så mycket, nu har jag inte gjort det på tre dagar och det känns ganska bra faktiskt. Mitt hår behöver nog semester från plattången haha. Men det är ju inte så lätt som det låter för man vill ju inte gå ut med ofixat hår, i alla fall inte jag. Så vi får se hur mycket semester mitt hår kommer att få från plattången, den semestern lär nog ta slut redan på fredag.

Jag ska förresten få en trendig oversize väska värde 298:- och en covet-parfume värde 50:- + 5 fullspäckade nummer av veckorevyn värde 147:- för jag skickade ett sms till något nummer som stod på en lapp som fanns i tidningen så började prenumera på veckorevyn för typ 98:- kronor. Det kan ju vara kul, jag menar.. vem tackar nej till presenter, som dessutom nästan är gratis? ;)



Försökte ta kort på hur väskan/parfymen ser ut.
Kanske inte blev så bra, men lite ser man ju i alla fall :D

Solat solarium

Kategori: Allt och lite till

Hej sötizar!

Jag sitter och kollar på Top model 11. Jag vet vem som vinner, hon den där Mckey. Jag tycker verkligen inte att hon ska vinna för jag tycker att hon är så ful. Vem tycker ni ska vinna? Mckey eller Samantha?

Efter jag hade ätit middag lite tidigare idag så gick jag och solade solarium. Dock inte helt själv, tog med mig mamma haha. Första gången som jag inte har brännt mig eller blivit röd i ansiktet! :)

Är det något konstigt med blogg.se eller är det bara min blogg som är cp?

Tråkigt

Kategori: Allt och lite till

Hejhej. Har ni haft en bra dag?

Själv så har jag spenderat min dag i sängen och legat och vilat. Fattar inte vad det är med min mage, har ont hela tiden. Jag har typ ingenting att skriva, dom senaste dagarna har det inte hänt skärskilt mycket saker så.. men aja, jag hoppas att morgondagen blir lite mer händelsefull så jag har något intressant att skriva här. Tills dess så får ni ha det superbra sötisar!

Bakat sockerkaka

Kategori: Allt och lite till

Hejhej, jag har bakat sockerkaka för en stund sedan. Eller som mamma kallade den, tigerkaka bara för att jag gjorde så den blev randig. Jag vill visa bild på den men jag har faktiskt ingen bild som är bra, lite svårt att ta bra bilder när man inte har någon kamera. Men en bra nyhet är att det bara är 17 dagar kvar tills mamma får lön så snart har jag en ny kamera och då ska ni få se mycket bilder kan jag lova!

Snart ska jag i alla fall hjälpa mamma med middagen. Vi ska äta ris och någon gryta med kött, morötter och lök. Den är så god, älskar den! Så det ska jag i alla fall hjälpa till med för jag har ju ändå ingenting bättre för mig.

Ont i magen

Kategori: Allt och lite till

Vaknade för en stund sedan. Jag har haft ont i magen sen igår, de känns exakt som mensvärk fast jag har inte mens. I alla fall så har jag nyss ätit lunch och nu ska jag snart klä på mig och sminka mig lite för jag måste gå och handla.

Jag hoppas att mina pengar kommer in på mitt konto snart, jag ska spara ungefär 400-500 till kameran och för det andra hade jag tänkt sola, inte bara sola såklart men det är det ända jag har planerat. Men har inte så mycket mer än det att berätta just nu så vi får höras senare! :)

Såhär ser min kväll ut för er som vill veta

Kategori: Allt och lite till

Tack för att du finns

Kategori: Allt och lite till



Vill bara säga tack för att du finns.
Du är och kommer alltid vara min bästa vän!
Vi har kännt varandra i 15 år och många fler ska de bli.
Love you biatch <3

Bajs

Kategori: Allt och lite till



And I know it's all over now
The moment you left through that door
No, you'll never come back here no more

Stannade hemma från skolan

Kategori: Allt och lite till

Jag stannade hemma från skolan. Kan ju säga att min säng ser väldigt lockande ut men jag ska faktiskt inte gå och sova förrän ikväll så att jag vänder tillbaka dygnet så att jag kan dra till skolan imorgon i alla fall. Eller borde jag kanske hoppa över skolan och söka jobb istället? I don't know.

Att jag inte har sovit något inatt är visserligen inte anledningen till varför jag stannade hemma. Men jag orkar inte gå in på varför jag inte åkte dit.

Men jag ska i alla fall vara snäll mot mamma och städa lite här hemma. Nu måste jag byta i Hollys bur för den luktar äckligt, puss på er.




Holly, min bebis <3

God morgon

Kategori: Allt och lite till

Har ni sovit gott?

Själv så har jag inte sovit något alls. Gårkvällen var ingen bra kväll, var inte på bra humör och trodde inte att mitt humör skulle bli värre men det visade sig att jag hade fel. Men idag är det en ny dag och jag har precis kommit från duschen.

Känner just nu för att lägga mig ner i sängen och sova hela dagen. Men jag kan inte, måste vända tillbaka dygnet och måste till skolan. Jag tror att jag ska dit iaf.

Hoppas att dom inte förväntar sig en glad och pigg Emelie idag bara för det är nog det sista jag kommer att vara. Och nu när jag ändå sitter här och skriver kan jag ju berätta att jag tror att mitt humör kommer vara ganska cp i några dagar. Glad ena timmen och ledsen/arg andra timmen, ni fattar nog.

Nu måste jag ta bort handduken från håret så att det kan torka.
Puss och kram!

-

Kategori: Allt och lite till

Hatar, hatar, hatar, hatar.
Hatar, hatar, hatar, hatar.
Hatar, hatar, hatar, hatar.
Hatar, hatar, hatar, hatar.


Jag blir sårad lätt
Men det fattar väl inte du


Är på dåligt humör

Kategori: Allt och lite till

Usch, vet ni vad jag hatar mest? Att inte vara glad. Och det är precis det jag inte är just nu. Jag känner för att lägga mig ner i sängen och gråta. Det är inget stort som har hänt eller så, så få inte för er något.

Jag är bara så arg på mig själv för det känns som jag gör fel. Jag vill inte gå in på vad det är som jag har gjort fel eftersom vem som helst kan läsa detta och jag vill inte att vem som helst ska veta. Men det känns som att jag vill en sak och gör en annan.

Vilket resulterar att jag blir deppig och arg på mig själv. Jag vet inte varför jag gör så, tänker kanske inte innan jag gör saker ibland. Behöver en kram, någon som är villig att ge mig en?

Det är väl lika bra att jag går och lägger mig och sover för här gör jag fan ingen nytta. Sitter bara och tänker för mycket och blir ännu argare på mig själv. Bajs på allt, hejdå.

Beck - Flickan i jordkällaren

Kategori: Allt och lite till


Ska lägga mig i sängen med lite chips och cola light nu och se på den här filmen.
Den är på 4:an för er som inte vet, pusss!

Mickis är en fis

Kategori: Allt och lite till

Jag har nyss kommit från filmkedjan, gick med Mickis och köpte chips och sen gick hon till Freddie. Jag är skit trött så jag ska nog bara ta det lungt resten av kvällen. Beck börjar klockan 9 på 4:an, ska lägga mig i sängen och kolla på den sen. Jag och Michaela har i alla fall inte gjort något speciellt idag. Vi har typ bara varit hos mig och chillat.

Jag kom på en sak som jag måste göra nu, gå och tvätta mina bh:ar. Jag skulle egentligen ha gjort det förut idag men jag hann inte så ska göra det nu och efter det ska jag ta en dusch och sen lägga mig i sängen. Men vi hörs lite senare kanske :)

Söndag

Kategori: Allt och lite till

Vaknade för en stund sen av att Anna ringde mig. Hon skulle hem till sin kompis. Efter att jag hade pratat med henne så gick jag upp och nu sitter jag här. Jag ska snart gå och ta någonting att äta till frukost. Senare idag får jag väl se vad som händer, antar att jag kommer att vara med Michaela i några timmar i alla fall. :)

Sen imorgon är det skola igen. Tråkigt haha. Men den här veckan ska jag gå alla dagar så att jag förhoppningsvis kommer in på den trots att förra veckan inte gick speciellt bra. Börjar i alla fall klockan 10 och det är ju bra, då slipper man gå upp skit tidigt och man slipper stressa.

Can't get you out of my head

Kategori: Allt och lite till

Dags att sova och vakna upp superglad
Utan dom här tankarna

Kan inte sova

Kategori: Allt och lite till

Jag kan inte sova för så fort jag lägger mig ner och ska sova så börjar jag tänka. Det är inte direkt dåliga tankar men dom gör ändå så att jag inte kan somna. Så jag gick upp igen. Funderar på vad man kan göra tills man blir lite tröttare så man kan försöka sova igen.

Ska spela ett tråkigt spel på datorn, vet inte om ni vet vilket det är men det heter i alla fall Spindelharpan och det suger. Jag är sämst på det så det är typ därför det suger. Ska lyssna på den här låten också. Kärlek till den.



The calling - Stigmatized

Fina underkläder är ett måste

Kategori: Allt och lite till



Jag vill köpa nya underkläder. Tror att jag och Michaela ska ta en tripp till stan när mamma har fått lön, om hon är villig att ge mig en femhundring dårå. Om hon inte är det så kan jag ju glömma den där trippen till stan som just nu är väldigt lockande.

Sen skulle jag ha träffat Johan idag men vet inte vad som hände med det? Sms:ade honom och frågade om han fortfarande jobbar men har inte fått något svar så väntar fortfarande.. men snart orkar jag inte mer så ska nog prata i telefon med Anna nu och sen gå och duscha och sova. Vi hörs imorgon ifall att jag inte skriver något mer ikväll, puss

Mickis pickis

Kategori: Allt och lite till

Jag har inte skrivit på hela dagen idag så jag tänkte att det kanske är dags att göra det nu ;) Har spenderat dagen tillsammans med Mickis, min lilla fjärtis. Vi var jättehungriga men det fanns ingenting gott hemma så vi gick upp till min granne och lånade två ägg av henne och sen gjorde vi sockerkaka utan smör. Den blev faktiskt god, smakade som brownies typ.

Sen gick vi till min systers rum och satte på hennes dator och läste lite hemliga saker och sen skickade jag massor gamla låtar som man lyssnade på för ungefär 2 år sen till min dator. Så nu sitter jag och lyssnar på dom ;) Det är najsigt..

Och igår på natten så var jag lite med Niclas och Bjerke, det var kul.
Dom var helt knasiga :)



Da buzz - Alive

Shoppingsugen

Kategori: Allt och lite till



Tänk om man var miljonär haha? Fan vad jag hade shoppat då alltså!
Jag ska iaf fråga mamma lite närmare lönen om jag får beställa den där väskan
Den kostar 699 och den är så jävla snygg och jag vet att den vill bli min!

 Allting är från www.nelly.com

Anna pyttepanna

Kategori: Allt och lite till

Jag har pratat med min fruga i telefon nyss. Lika intressant och roligt som vanligt. Hon skulle gå och köpa chips åt sin kompis som skulle komma till henne, jag vill också ha chips. Men jag har inga pengar, inte just nu iaf.

Funderar på om jag ska göra rostade mackor och kolla på The hills. Haha fan vad seg jag är på att se klart dom där säsongerna när jag tänker efter. Jag ligger iofs på sista avsnittet av säsong 3 och säsong 4 är den nyaste som jag ska börja kolla på idag tror jag. Det har tagit mig typ förra månaden och den här månaden att se klart säsong 3 men det är bara för att jag kollar och sen efter typ 2 avsnitt så orkar jag inte längre. Men jag ska kolla på det nu och äta :) Mat är bästa tidsfördrivet, när man har tråkigt så äter man. Iaf jag.

Nu jävlar

Kategori: Allt och lite till

Fick ett brev från polisen idag, där det stod allt om anmälan som jag gjorde när jag hade upptäckt att min kamera är helt försvunnen. Jag har fortfarande inte hittat den. Jag hoppas att polisen får reda på vilken idiot det var som tog kameran.

Suck on that loosers!

Havrebollar är gott på morgonen

Kategori: Allt och lite till

Jag har nyss vaknat och ätit en havreboll. Bra frukost va? Snart kommer nog Anna Skipper hem till mig lär mig att det första man ska äta på morgonen är inte en havreboll. Men jag börjar såklart inte varje morgon med att äta en havreboll eller något annat sött och onyttigt, bara den här morgonen.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva. Jag hoppa in i duschen, måste tvätta mitt hår för det ser ut och känns som att jag har haft huvudet i en elkontakt eller något sånt. Det står rakt ut på vissa ställen om man säger så. Vi hörs senare ;)

 

Städat

Kategori: Allt och lite till

Då har man städat i hela rummet och kollat på Du är vad du äter. Jag känner mig duktig! Och imorgon om jag orkar ska jag gå ner till min mosters affär och be om lite galgar (stavas det så?) så att jag kan hänga upp mer kläder. Jag skulle vilja ha alla kläder upphängda istället för att dom ligger i lådan, tyvärr finns det ju inte så mycket plats i min "klädkammare" som många kallar det så det skulle nog inte gå att hänga upp allt, men mycket har jag hängt upp! Alla kläder som jag inte använder fick ligga i lådan och det jag använder fick hänga på en galge.

Klockan 22:00 börjar Dolt under ytan på 3:an för er som vill veta. Jag tror att jag ska se den. Har sätt den ganska många gånger men jag älskar skräckfilmer så när det är skräckfilm på tv så vill jag alltid kolla. Vad gillar ni för filmer/genrer?



Ja.. ni ser ju vilken bild som är före och vilken som är efter ;)

Äntligen färdig

Kategori: Allt och lite till

Efter att ha hållt på ganska länge med designen så är jag äntligen färdig. Men jag har jättesvårt att bestämma mig för om jag ska ha rubrikerna i mitten eller inte. Hoppas att den ser likadan ut för er som för mig, syftar mest på teckensnittet som är på rubrikerna. Ser den typ ut som skrivstil för er?

Nu ska jag iaf sätta på lite musik och dricka cola + äta havrebollar samtidigt som jag städar mitt rum lite snabbt. Klockan 8 börjar Du är vad du äter så jag har till klockan 8 på mig att städa rummet. Det är iofs ganska lång tid kvar tills klockan är 8, lite mer än en timme..


Vill göra en ny design

Kategori: Allt och lite till

Sitter här och tänker på vad och hur jag ska göra med designen. Jag vill göra om den. Bortsett från att jag sitter och tänker på designen så lyssnar jag på Blink 182 - I miss you och väntar på att mamma ska göra färdigt pannkakorna.

Varför är jag aldrig sugen på pannkakor? Alla andra liksom "åh! gud va gott med pannkakor" och jag typ "blä, inte pannkakor" även fast jag inte tycker det är äckligt så blir jag aldrig sugen på det.

Aja, jag ska ta tag i designen nu. Extreme makeover haha!

Allt du gör är tjatar

Kategori: Allt och lite till

Varje gång jag ska börja skolan så får jag höra att du vet hur jag är, att du känner mig och att jag inte får göra som förut för att det här är så jävla viktigt. Det här verkar nästan vara viktigare för dig än för mig.

Inte för att jag inte vill komma in på ett gymnasium och få en bra utbildning och allt det där utan för att det är SÅ viktigt för dig att jag går dit och det är SÅ viktigt för dig att jag börjar i just den skolan och det är SÅ viktigt för dig att jag får studiebedrag. Vilket jag förstår.

Men kan du bara sluta tjata? Kan du låta mig visa att jag kan och vill istället? Kan jag få slippa höra att du känner mig och vet hur jag är och hur viktiga dom här två veckorna är för att jag ska komma in på den där skolan.

Jag vill och jag kan men inte så länge du inte visar att du inte tror mig när jag säger att jag ska. Säg att du vet att jag kan om jag vill istället för att du känner mig och vet hur jag är. Hjälp mig att inte hamna i samma "onda cirkel" istället för att hela tiden påminna mig om att du vet hur jag är och att du känner mig. Du kan väl försöka?

Mår illa

Kategori: Allt och lite till

Hej!

Vet inte om jag ska till skolan idag. Jag mår jätteilla, sitter och äter en macka i hopp om att det ska gå över så att jag kan åka dit. Om det inte gör det får jag väl kanske lägga mig och vila och åka dit senare.

Mätt och belåten

Kategori: Allt och lite till

I'm very, very mätt just nu. Nästan sådär äckligt mätt. Jag åt två STORA portioner med köttfärsås och spagetti. Men det behövdes för jag har gått utan mat en hel dag, eller sen igår faktiskt.

Just nu sitter jag och värmer mig i täcket, går dock inte så bra. Jag ska gå och lägga mig i sängen och värma mig framför tv:n med mina tre godisar. Och hoppas på ett trevligt sms fast jag får aldrig trevliga sms längre. Bara onödiga och töntiga från en viss person.

Dom sms:en brukar låta såhär: "Åh baby, undrar hur du ser ut nu"
Orkar inte ens svara...


Sen vill jag bara säga att jag är ledsen för att det inte är så mycket bilder på bloggen just nu eftersom någon fattiglapp var tvungen att sno min kamera. Inte råd med egna saker eller? Men jag ska fixa ny kamera så fort lönen har kommit, då får ni se en miljon bilder jag lovar!

Första dagen i skolan avklarad ;)

Kategori: Allt och lite till

Som ni säkert vet så var det min första dag i skolan idag. Det började med att jag åkte dit och mamma sa att någon lärare skulle möta upp mig men det visade sig att hon bara lurade mig. Så jag blev tvungen att hitta klassen som jag ska vara med den här + nästa vecka själv, men det gick bra. På första lektionen gjorde jag ingenting, bara satt och lyssnade på vad dom pratade om och fick ett schema. Sen när det var dags att gå på lunch så satte jag mig utanför klassrummet och väntade, orkade inte gå och äta.

På andra lektionen så fick vi typ skriva ett personligt brev och ett CV, det gick bra faktiskt. Skrev ut det personliga brevet på datorn efter rasten och skrev CV:t men fick inte skriva ut det så sparade det på datorn istället. Imorgon ska vi typ fortsätta med det. De känns bra att jag har varit i skolan faktiskt :)

Jag har märkt att jag har jätteont i ett fingret, när man trycker på det så gör de skit ont. Undrar vad fan jag har gjort med de nu då.. =/

Today's my first day in school

Kategori: Allt och lite till

Sitter här och väntar på att klockan ska gå. Jag ska med bussen som går 09:06. Det är första dagen för mig i skolan idag på jävligt länge, vi snackar om ungefär 1 och ett halvt år hehe. DET SKA BLI SÅ KUL, ELLER INTE? Nej, men nu ska jag inte vara negativ, det kanske blir kul who knows. Väntar på att Anna ska ringa också, min lilla fruga hähä.

Jag har ingenting mer att säga tror jag, förutom att det verkligen behövs städas bland mina kläder och i mitt rum. Hittar typ inte mina kläder bara för att dom ligger i en ända röra på golvet inne i klädkammaren. Det mesta ligger på golvet i alla fall. Inte bra. Aja, nu ska jag vänta på att frugan ringer och hålla tummarna och tårna för att jag får sluta tidigt idag. Då blir jag glad. Puss på er, önska mig lycka till nu ;)

Take my hand tonight, let's not think about tomorrow

Kategori: Allt och lite till

Jag har nu sätt på Top model 11 och Andra avenyn och målat + filat naglarna. Och nu sitter jag här och tänker på vad jag ska skriva för det är en sån dag då jag inte har någonting intressant eller speciellt att berätta för er alls. Det har verkligen inte hänt mycket idag, först sov jag bort halva dagen och sen har jag bara legat och kollat på tv resten av kvällen.

Och nu sitter jag här för att jag ska fixa massor låtar och lägga in på mobilen. Känner mig tråkigare än vanligt, har inte mycket alls att berätta eller säga så det är väl lika bra att jag avslutar de här inlägget och återkommer imorgon då jag är säker på att jag kommer ha mycket mer att berätta eftersom det blir första dagen i skolan för mig på jävligt länge. Wish me luck babes!



Att göra imorgon:
1. Gå upp klockan 6 och duscha
2. Sminka mig och fixa håret + klä på mig
3. Åka till skolan
4. Komma hem och byta i Hollys bur
5. Städa rummet + tvätta smutsiga kläder
Yes, de är nog allt!

Behind you're eyes I know you're lying

Kategori: Allt och lite till

Hej!

Jag har nyss ätit middag, åt korvstroganof (stavas det så?) och ris. Inte min favoritmat men det duger. Den här dagen har varit lite bra, men bara lite. Mitt humör har pendlat hela dagen från att vara glad till att vara irriterad och deppig. Ganska svårt att vara glad just nu. Men jag ska försöka bli gladare tills imorgon så att jag är på bra humör i skolan. Nu ska jag ta och leta efter en nagelfil och fila naglarna lite och sen ska jag måla dom.




Dagens låt: Nick lachey - I do it for you

Det blev ingen skola idag

Kategori: Allt och lite till

Hejhej, sovit gott?

Det har jag gjort förutom att det tog ganska lång tid för mig att somna. Jag åt nyss fil och flingor, de är så gott. Blev förresten ingen skola idag för jag har ingenting att åka på och mammas bankomatkort är ju borta, fast vi spärrade det igår och så polisanmälde vi också. Man kan väl inte göra så mycket mer än det antar jag. Men imorgon ska jag i alla fall till skolan och det ska bli kul. Lite nervöst eftersom jag inte känner någon men ändå kul.


Bilder från igår

Kategori:





Tog mycket bilder igår som ni ser. Vissa är ju då lite finare än andra och dom som inte är så fina bjuder vi på. Man måste ju bjuda lite på sig själv, right?

Ingen lust...

Kategori: Allt och lite till

Skulle måla naglarna och fixa lite tills imorgon men jag har ingen lust. Jag är bara irriterad och arg på mig själv och nästan lite ledsen för att kameran är borta. Mest är jag arg på mig själv men jag har lärt mig en läxa nu att man inte ska släppa in vem som helst och att man kanske ska gömma vissa saker. Det tycker jag inte att man ska behöva göra egentligen men i dagens samhälle måste man tydligen det eftersom människor är helt cp?

Imorgon börjar jag skolan förresten. Just nu är jag inte skärskilt taggad inför det eftersom jag inte är på bra humör men förhoppningsvis vaknar jag upp lite gladare imorgon. Vet dock inte om jag ska dit imorgon, kanske får börja på tisdag istället för jag har ingenting att åka på.

Är så fucking jävla arg

Kategori: Allt och lite till

Någon horunge har snott min kamera.. sitter och funderar på om jag ska låta det vara eller om jag ska polisanmäla det. Vad tycker ni? Jag är visserligen inte 100% säker på om någon har snott den men eftersom jag vet att jag hade den på skrivbordet för att jag och Mickis hade användt den tidigare på kvällen igår och för att jag har letat i typ hela lägenheten efter den och inte hittat den så vad fan ska man tro liksom?

Jag hoppas att den som gjorde det kommer få smaka på sin egna medicin någon gång, fast 1000 gånger värre. Så jävla omoget gjort så det inte är sant.

Lite om gårdagen

Kategori: Allt och lite till

Hejhej, är allt bra med er? Själv så är det bara bra :)

Igår gjorde ju jag och Mickis drinkar. I början var det inte så kul för alla var typ upptagna med annat så ingen kunde dra hit men sen kom Adrian med en kompis och sen kom 3 kompisar till dom också. Då blev det faktiskt lite roligare.

Jag och Mickis blandade 2 drinkar till Adrian och Bobo (stavas de så?) som blev lite för starka tror jag för ingen drack dom, haha. Men jag förstår det för jag smakade lite av den och den var inte så god. Sen lite senare skulle Mickis dra till sin pojkvän så då blev jag ensam med 5 killar men det var kul. Killar är knasiga haha! Var i alla fall med dom tills dom skulle dra och sen gick jag och sov.

Måste verkligen städa i mitt rum idag, det ser ut som att det har varit krig här inne. Men först ska jag duscha och fixa mig. Vi hörs senare, puss!

Bilder kommer senare