fuckingems - it's all about me

Lördag

Kategori: Allt och lite till

Tänkte bara säga att jag lever. Ringde precis till min kusin och frågade om jag och Mickis kunde komma över idag och låna hennes symaskin och då sa hon att den fortfarande är hos Madde som inte var hemma men hon skulle komma hem vid 2-3 och då skulle min kusin köra hit den så får vi låna hem den istället. Snällt tycker jag! :)

Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och äta lunch. Kycklingsallad typ, puss på er

Hatar att sova ensam

Kategori: Allt och lite till

Helluuu. Sitter här och dricker loka med fläder och citronsmak. Trodde att jag hade köpt citron men det var visst fläder + citron men den var helt okej, smakar lite parfym men det är nice..

Borde egentligen sova av två anledningar. Dels för att klockan är mycket och för att jag är hur trött som helst men jag tycker det är så tråkigt att sova ensam så jag gick upp och fixade en ny header och tänkte att jag skulle skriva ett inlägg. Ska gå och lägga mig i sängen strax men kände för att uppdatera bloggen först.

Det blev inge krök för mig idag. Jag var inte på de humöret så jag ska göra det imorgon istället. Hoppas på att vissa personer kan och vill komma hit imorgon så blir det nog kul. Jag och Mickis hade i alla fall kul på pizzerian. Vi var lite flummiga och satt och tyckte att vi var skit roliga men det kändes lite som att dom runt omkring oss tyckte vi var lite störande... but who cares? Man lever bara en gång ;)

Nu vet ni på ett ungefär hur min fredag har sätt ut i alla fall. Kuuul va? Nu ska jag ta och kolla min facebook om det hänt något roligt där och sen gå och lägga mig i sängen och glo på tv igen. Puss och sov så gott!

A lonely september

Kategori: Allt och lite till

Pizzatime

Kategori: Allt och lite till

Jag var inte med Mattias och Linus speciellt länge. Dom skulle till skärholmen och lämna in något jävla spel. Nu är jag med Mickis i alla fall och vi ska snart ner till pizzerian i centrum och handla pizza. Jag har blivit världens tjockis alltså, måste sluta upp med det här nu. Kommer snart se ut som världens tjockaste kvinna.

Ikväll blir det väl krök som gäller, najs! :) Vad ska ni göra ikväll?

Ska träffa Mattias och Linus nu

Kategori: Allt och lite till

Det var många som ville att jag skulle ha kvar bloggen så jag har bestämt mig för att ha kvar den trots allt. Vissa dagar lär det bli många uppdateringar när jag har lusten och orken och andra dagar kanske det inte blir så mycket men det får ni leva med.

Jag har nyss ätit pastasallad och kollat på supernanny. Innan det så satt jag på balkongen och skulle fixa mina naglar vilket inte gick speciellt bra så jag ska göra om det. Men först ska jag smsa Mattias att jag har ätit klart nu så ska dom komma hit, dom får väl sitta och hålla mig sällskap medans jag fixar naglarna. Mina fuuula naglar som är skit korta och blä menmen.. Ska väl smsa honom nu så han inte tror att jag har glömt bort honom :) puss!

bajs

Kategori: Allt och lite till

Ska jag göra ny blogg, börja om från början?
Tröttnat så mycket på den här men ändå vill jag ha en. Vafan ska man göra?

I'm so fucking happy

Kategori: Allt och lite till

Vet inte varför men känner mig så fucking glad idag. Men det är ju bara bra, man ska vara glad. En öl skulle inte sitta fel just nu men det är bara torsdag idag, men på lördag så!

Sitter här helt fixad och allt och sjunger med i The used låtar, det var mina idoler förut haha. I still love them, trots att jag inte lyssnar speciellt mycket på sån musik längre. Mamma är på väg hem från sjukhuset och efter vi har ätit middag så ska hon följa med mig till krysset och sola. Ska köpa snus också, catch. I like it!

Hade snott några stycken från någon kille när vi var hos mammas jobbarkompis, eller jag fick dom av honom fast det var nog meningen att jag skulle ta en och inte fyra :$ Smakade en sån men tycker dom är för stora och äckliga. Catch med lakritssmak är däremot nice.

Nu tycker ni säkert jag är äcklig som tycker om snus?! :D hahah

Nyduschad

Kategori: Allt och lite till

Sådärja, då har man duschat. Tvättat håret och sånt. Ska ta och fixa mig nu och sedan ska jag ta någonting att äta. Blir nog woken som är kvar från igår, blev ganska mycket kvar eftersom de bara var jag som åt. Har tyvärr ingenting intressant att berätta för er just nu... mer än att jag ska fixa mig nu, så vi hörs lite senare.. puss

Fick hem ett paket

Kategori: Allt och lite till

Med filmen "Twilight" i och på pappret står det "tack för din beställning" ursäkta? Jag har inte ens beställt den. Usch vad säljare kan vara irriterande ibland. Dom ringde nämligen mig för några månader sedan och sa att jag skulle få en gratis gåva och då fick jag hem "Låt den rätte komma in" men dom sa inget om att dom skulle skicka fler filmer?! Nu ska jag in på den sidan och avregistrera mig och sen ska jag gå och duscha. Vi hörs efter det, puss!

Ben och jerryglass + film

Kategori: Allt och lite till

Klockan nio börjar "bröllopsfixaren" på trean. Jag ska gå och sätta mig med mitt täcke i soffan med en ben och jerry glassgrej och se på den och äta glass tills jag spricker. Haha, jag slösade en hundring på dom där jävla glassarna. Jag har bara smakat en av dom och det finns ju massor smaker och jag ville ha så jag köpte två för 99. I'm a fat woman!

Man lär sig något nytt varje dag

Kategori: Allt och lite till

Och idag har jag lärt mig att göra wok med nudlar. Gott som fan vare, fast lite starkt. Dock lyckades jag bränna en sån där grej som man har över plattorna. Ännu ett bevis på att jag är klantig haha?


Världens godaste mat!


Och den brända saken haha.... jag är klantig

Hemma igen

Kategori: Allt och lite till

Har ni saknat mig eller? ;) Nu är jag i alla fall hemma igen. När jag satt på tåget på vägen till stan imorse fick jag sms från Ante som undrade om jag satt på tåget, så sa jag att jag gjorde det så bad jag honom komma till mig så åkte med honom till stan och sen mötte jag Anna och han åkte vidare till Solna. Jag och Anna gick och åt på mcdonalds och sen gick vi runt i stan lite. Köpte bh + trosor, bikini och jeansleggings. Sen mötte vi Ante efter han hade ätit lunch med sin mamma och så gick vi runt i affärer med honom och satt i Kungsängen och tog det lugnt en stund. Efter det gick vi snabbt till H&M där jag köpte 3 tröjor och sen skulle Anna hem och Ante också, följde med Anna en bit och sen åkte jag också hem.

Jag glömde såklart nycklarna hemma imorse så fick gå av i centrum och hämta dom hos min moster. Tänkte att när jag ändå är där kan jag ju kolla om hon har ett svart och ett rött nagellack så kan jag köpa det för dom är billiga i hennes affär och när jag skulle betala sa hon att jag kunde få dom eftersom jag inte fick någon födelsedagspresent av henne :D Snällt va?

Det är skönt att vara hemma nu i alla fall. Efter en dag på stan är man fan helt slut. Ska lägga upp bilder på det jag köpte och sen ska jag försöka laga wok med nudlar. Önska mig lycka till, jag har aldrig någonsin lagat det.


Mcdonalds <3


Bikini och bh + trosor. Bikinitrosorna ser jättestora ut på bilden men det är dom inte i verkligheten haha ;p


Mörkblå jeansleggings


En t-shirt och två linnen


Och sen köpte jag en mascara och nagellacken fick jag av min moster :)

Nu drar jag

Kategori: Allt och lite till

Vi hörs när jag kommer hem!

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till



Jeansleggings - gina tricot
Vit topp - H&M
Jacka - H&M
Väska - H&M

Vaknade för en stund sen

Kategori: Allt och lite till

Och kollade SL direkt eftersom jag och Anna ska mötas i stan halv 11. Insåg ganska snabbt att jag inte har så mycket tid på mig att fixa mig och sånt så jag ska ta och göra det nu. Lika bra att få de gjort tycker jag, speciellt när man inte har mycket tid på sig!

Så vi hörs när jag är klar, puss!

Jag är ett jävla klantarsle

Kategori: Allt och lite till

Det är jag verkligen. Fan säger jag bara, tog sista mjölken för att jag var så jävla sugen på varm oboy. Jag gjorde iordning en kopp med varm oboy och två rostade mackor så ställer jag allting på bordet för att jag skulle göra någonting. Sen när jag ska flytta på koppen lite så välter jag den och allt rinner ut på bordet. Kan man bli mer klantig?

Undrar vad som har hänt

Kategori: Allt och lite till

Såg blåljus på min vägg så kollade jag bak för jag trodde det var en polisbil men så visade det sig att det var en brandbil, sen gick det ungefär 2 sekunder så kommer det en ambulans också. Då gick jag och mamma ut och kollade vad som hade hänt för vi trodde det brann eller något så går den några minuter så kommer det en akutbil också. Det var någon som hade ramlat eller något i någon port borta vid lekparken.

Känns alltid lite dumt att stå och kolla på när dom håller på med sånt där. Jag menar.. om man tänker att det var än själv som hade ramlat ihop och ambulansen kommer för att hämta en och så står det massor folk utanför porten och glor. Skulle nog inte kännas så jättebra, fast jag stod inte utanför porten. Stod uppe på bilvägen så det var inte ens nära där ambulansen och de stod. Men undrar vad som har hänt och hoppas personen mår bra :)

Ska göra om designen

Kategori: Allt och lite till

Ni ser rubriken right? Ska göra om den lite senare. Orkar inte just nu.. vet inte riktigt hur jag ska göra eller så men ni lär ju märka hur den blir. Nu ska jag läsa lite bloggar på bloglovin och sen lägga mig i soffan och kolla på tv en stund.

Klippte av mina jeans till ett par shorts

Kategori: Allt och lite till

Sorry att jag inte har uppdaterat någonting idag. Har haft andra saker för mig hehe + att jag har tröttnat och vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men det är nog bara idag som det är så, vissa dagar har man helt enkelt ingen lust. Men jag tänkte att jag skulle uppdatera för eran skull trots att jag inte har någon stor lust att göra det.

I alla fall så har jag klippt av mina jeans till ett par shorts. Jag kände att fan.. jag har ingen användning av dom men vill inte slänga dom så därför klippte jag av dom till ett par shorts. Jag fick ett ryck för några månader sedan och gjorde massor hål i dom och det blev inte speciellt fint men är faktiskt nöjd med shortsen i alla fall..


Ganska snygga tycker jag att dom blev, fast den där vita saken som hänger ut är det bara peta in lite så syns den inte :)


Haha ja.. vad ska man säga? Jag tog bara den här bilden på skämt så få inte för er någonting ;D

Duschen, here I come!

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag faktiskt gå och duscha. Vill bara få bort min bajsiga smink och få på mig en stor mysig t-shirt och lägga mig i soffan i vardagsrummet och kolla på tv en stund och det är precis det jag tänker göra :) Skriver nog ingenting mer idag, vi hörs imorgon sötnosar! :D

Bilder från idag

Kategori: Allt och lite till


När jag kom fram till sjukhuset så mötte mamma och syrran upp mig utanför och så gick vi en promenad, tog massor bilder :)


Mamma och syrran :)


Tvingade mamma att ta en bild på mig, hihi


Rosa blommor


Det fanns vita syrener


Och lila syrener


Sen kom vi till fetaste gravstenen. Mamma tjatade om vad det stod på den och så kom en gubbe fram till oss och berättade att det var en massgrav där om jag minns rätt. Kunde dock inte ta kort på den för den var så långt bort så tog kort på kedjan som var runt den istället


Lila blomma


Blåa blommor


Sen gick vi till vattnet


Det är ganska fint i Södertälje. Det finns fler bilder så ni lär ju märka om det kommer upp någon ibland. Men det blir så mycket om jag lägger in alla i samma inlägg, men det kanske kommer upp någon i något inlägg, så håll utkik ;)

Starta om datorn

Kategori: Allt och lite till

Jag måste nog starta om datorn. Den vill inte riktigt göra det jag vill göra. Försökte ladda upp bilder på facebook och det gick ju SÅ bra.. eller inte. Datorn avbryter sidhämtningen typ. Men när jag har startat om den och sånt så ska jag lägga in massor bilder från idag :)

En sån här lista

Kategori: Allt och lite till

VAD FÖREDRAR DU PÅ MOTSATTA KÖNET
Mage, ben eller armar? - Mage och händer
Bruna, blå eller gröna ögon? - Bruna, blå, gröna.. whatever
Långt eller kort hår? - Kort, hehe
Lång eller kort? - Längre än mig, fast de är ju alla ;)
Charmig eller rolig? - Både och
Att de röker eller snusar? - Bryr mig inte, de är upp till dom
Vad kollar du först in på det motsatta könet? - Utseendet och klädstilen
Hur stor betydelse har kläderna? - Inte så stor, bara dom inte ser ut som värsta luffaren
Gillar du någon just nu från det motsatta könet? - Ja, känns som att jag aldrig kommer sluta tycka om honom
Gillar någon annan dig just nu? - Don't know

HAR DU NÅGONSIN

Blivit kysst? - Ja
Stått på scen? - Haha kanske när jag var yngre
Varit med om en bilolycka? - Nej
Haft sex? - Ja
Rökt? - Har testat
Snusat? - Gör det ibland men är absolut inte beroende!

ANTINGEN ELLER
Kallt eller varmt? - Varmt!
Blått eller rött? - Blått
Regn eller snö? - Regn
Ull eller bomull? - Bomull
Rosor eller tusensköna? - Rosor
Vår eller höst? - Vår
Matte eller engelska? - Engelska

ÖVRIGT
Svär du för mycket? - Det tycker jag inte
Vilken färg är det på dina byxor just nu? - Gråa mjukisbyxor
Vilken låt lyssnar du på just nu? - Lucas prata - And she said
Hur ser ditt skrivbord ut? - Stökigt som fan!
Hur är vädret just nu? - Typ, börjar bli mörkt tror jag
Vart skulle du vilja åka? - Los angeles
Vill du ha barn? - Ja
Vad ska dom heta? - Har inte tänkt på det

SENASTE SOM DU
Träffade? - Min syster på sjukhuset
Pratade i telefon med? - Anna
Pussade? - Eh, vet inte
Sov tsm med? - Två kompisar, haha

Kebabtallrik

Kategori: Allt och lite till



Som ni vet så åt jag ju kebabtallrik till middag, gott vare tihi. Nu har jag suttit här en stund och fixat med bilder. Jag och mamma och syrran gick en promenad idag och jag tog massor bilder.

Det verkar som att min syster är lite bättre nu, hon viskar inte lika mycket som hon gjorde förut. Hon gjorde alltid det förut, hon viskade hela tiden. Jag blev irriterad på det där många gånger och sa åt henne att sluta fast jag vet ju att det inte är någonting som hon kan råför så kände mig lite taskig efter. Men det gör hon i alla fall inte lika mycket längre så hon kanske kommer bli bättre ändå, får hoppas på det :)

Det ända jobbiga är fan när man ska åka hem därifrån och måste lämna kvar henne där. Det är därför jag inte gillar att följa med dit för det gör ont i mig när man måste lämna kvar henne där helt ensam. Men nu har hon ju varit där i en vecka så hon känner ju läkarna och sköterskorna lite bättre nu kanske, men gillar ändå inte att lämna henne där. Känns fel på något sätt men jag vet ju att hon behöver det där så man får tänka att det är för hennes egna bästa som man lämnar henne där.

Men aja, jag ska fixa några saker och sen kommer det upp lite bilder på bloggen som jag tog idag. Puss!

Home sweet home

Kategori: Allt och lite till

Är hemma nu :) Ska sätta på mig mjukisbyxor och sedan sätta mig i soffan och äta kebabtallrik som jag köpte från Felinos på vägen hem från Rönninge. Ska bli så jävla gott. Har varit en riktig tjockisunge idag, först åt jag mcdonalds till lunch och nu ska jag äta kebabtallrik. Tjockis or what?

Svarar på alla era kommentarer och sånt efter jag har ätit, puss på er!

Nu drar vi

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag och mamma dra till södertälje och sen till sjukhuset. Svarar på alla kommentarer och sånt när jag kommer hem. Hoppas ni får en bra dag, puss på er!

God morgon

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag tvingat upp mig själv och ska fixa mig så fort mamma har varit i centrum. Ska följa med henne till sjukhuset idag, först ska vi tydligen till södertälje centrum och äta, handla lite tröjor och lite andra saker åt min syster. Jag är sjukt trött, känns som att jag skulle kunna sova i ett år. Men nu ska jag gå och klä på mig, puss

Jeansjacka

Kategori: Allt och lite till



Gina tricot, 400kr

Sorry babes

Kategori: Allt och lite till

Jag är ledsen för mina otroligt dåliga uppdateringar idag, och igår. But I'm tired as hell. Jag har nyss kollat på "djävulen bär prada" och min kanin gör någonting konstigt under min säng. Det låter som hon håller på med ett glas or something, så jag känner att jag måste gå och kolla vad hon gör nu. Be right back!

OKEJ jag tror jag förstår vad hon gör but I'm not sure. Hon leker med en hårborste, hon har en egen sån. Ja.. vad mer ska man säga? Jag ska kolla runt på lite sidor och se om jag kan hitta en snygg jeansjacka. Jag vill ha en. Mer än de ska jag inte göra, pusshej!

Precis ätit middag

Kategori: Allt och lite till

Har precis ätit middag. Nu är man mätt som en plätt hehe. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte gjort skärsilt mycket idag. Bara varit hemma och tagit det lugnt, det behövs efter gårkvällen.

Imorgon ska jag ju följa med till sjukhuset i alla fall så måste upp tidigt imorgon för annars kommer jag inte orka. Får väl gå upp vid 9-10. Jag ska ta med mig kameran också för vi kanske ska gå en promenad så tänkte ta lite bilder. Mamma säger att det är jättefint där dom har gått idag så det blir säkert nice. Men nu ska jag fixa lite saker, hörs sen. Puss!

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till



Det här har jag på mig just nu. Tog mig ett år att hitta kläder som jag ville ha på mig, ingen bra kläd-dag för mig inte. Vet inte om jag tycker det är så snyggt, vad tycker ni? Aja, jag ska ändå bara vara hemma idag så det spelar ju inte så stor roll..

Söndag (bakis)

Kategori: Allt och lite till

Sitter här i bh och trosor och undrar vad fan jag ska ha på mig idag. Jag vill ha mina svarta jeans men dom har jag tvättat så dom är helt övertajta just nu och går knappt att få på sig, eller det går men för att göra det måste man kämpa lite och det orkar jag inte nu.

Gårdagen (lördag) gick i alla fall från världens tråkigaste lördag till rolig. Mammas jobbarkompis kom och knackade på dörren och sa att han fyller år och undrade om vi ville komma dit och festa lite. Då sa vi att vi inte orkade och grejer sen satte vi oss i soffan och var tysta en stund. Jag satt och kollade på tv, så säger mamma "men egentligen kan vi ju bli snygga på några minuter och gå dit" så det gjorde vi. Fixade oss snabbt som fan och gick dit och sa "vi ändrade oss" och det är jag glad att vi gjorde för det var skit kul där. Det fanns söt också men det säger jag inget mer om ;) Kom hem 6 på morgonen och då somnade jag direkt. Hehe! Men kul var det i alla fall :)

Åh, give it to me baby!

Kategori: Allt och lite till

Baggy Face Vest SEK 249, Dark Muse - NELLY.COM


Air Deep Tee SEK 149, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM


To My Ex Boyfriend SEK 229, F*CK SWEDEN - NELLY.COM


GSWHF Oversized Rolled SEK 349, Your Eyes Lie - NELLY.COM

Grymt snygga t-shirtar från nelly.se

Mätt som fan

Kategori: Allt och lite till

Jag och mamma åt hamburgare med bröd och pommes frites framför tv:n för ett tag sedan. Jag åt tre stycken, tjockis eller? Kommer fan bli det. Just nu sitter jag och snackar med Edona på msn, berättar lite om min syster och sådär. För er som inte vet så är det en väldigt bra kompis till mig, fast vi träffas inte speciellt ofta längre. Lite tråkigt men vad ska man göra? Hehe.

Får snart psykryck på min dator och slänger ut skiten genom fönstret. Den hackar när jag ska skriva på msn och här och blir fett seg och det tar en stund innan det man skriver kommer. Kanske borde starta om den? Orkar inte nu i alla fall.

Min pappa är bäst!

Kategori: Allt och lite till

Åkte till tumba för ungefär 1 timme sedan och fick 200 från pappa. Jättesnällt! =) Köpte lite mat och sedan åkte jag hem, ska äta ganska snart tror jag. Blev lite sent med middagen idag men det gör inget. Jag och mamma ska äta framför tv:n haha. Mina småsyskon var där också. Fett söta, hihi. Ska nog åka dit nästa helg och hälsa på, hoppas att dom är där då också för det var himla längesen jag träffade dom. Tar med mig kameran då så kan ni få se hur dom ser ut ;) Men nu ska jag gå och äta, puss!

Förlåt att ni fick vänta så länge

Kategori: Allt och lite till

På att jag skulle uppdatera bloggen alltså. Men nu är jag i alla fall här. Jag och Mickis låg och såg på tv hela dagen och sen fixade vi naglarna och kollade massa bloggar. Sen drog hon till sin pojkvän och jag la mig i soffan och kollade på tv och väntade på att mamma skulle komma hem. Låter som en rolig lördag va? Yeah I know.

Förövrigt så kom jag nyss från centrum, jag kände att jag bara måste ha cola så jag köpte två små burkar. Det är ganska jobbigt att vara beroende faktiskt. I alla fall när det inte finns någon cola hemma. Mamma ska laga mat nu och sen ska vi väl äta och sen vet jag inte riktigt, jag ska nog gå och ta en dusch sen och tvätta håret. Imorgon ska jag följa med till sjukhuset så då vill jag ha rent hår.

Väntar på Mickis

Kategori: Allt och lite till

Ja, ni ser ju rubriken. Mamma har åkt till min syster nu och jag sitter här och väntar på att Mickis ska komma hit. Vi ska kolla på film eller något. Jag är jättetrött, skulle kunna sova i 1 år men det får man ju inte. Vad mer kan man säga? Jag vill ha chips, ska fråga Mickis sen om vi ska köpa det. Har typ en tjugolapp som jag skulle ha till cola men jag vet inte, kanske köper chips istället. Men bara kanske..

Vad ska ni göra idag?


Vi hörs imorgon!

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag lägga mig i soffan i vardagsrummet och kolla på tv. Det är säkert någon bra film. Så det här blir sista inlägget denna kväll/natt. Puss på er, vi hörs imorgon..

Old shit

Kategori: Allt och lite till








Nu ska jag ta en lång dusch! PUSS

Joshua radin - Only you

Kategori: Allt och lite till



All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

Lite tips: Så rengör du dina porer

Kategori: Allt och lite till

Har du gått förbi en spegel, sett en pormask och genast börjat klämma? Se upp! För att undvika skador på huden och samtidigt få ett långvarigt resultat krävs mer än bara ett nyp.

Så gör du - steg för steg.
Vanligaste felet många gör är att man klämmer med bara fingrarna och får fula märken på huden av naglarna. Ta lite papper runt pekfingrarna istället så blir det inga spår. Ta som en vana att göra en porrengöring en gång i veckan och du kommer se en otrolig skillnad. Att underlagskräm inte låter huden andas är en myt. Har du varit på en porrengöring och ska till jobbet är det bara att sminka sig som vanligt. Bra underlagskrämer skyddar huden mot yttre faktorer. De täpper inte till porerna som många tror och jobbar man framför en dator är det bra att ha en underlagskräm som skyddar huden från att bli torr.

Porerna måste öppnas först.
Innan du börjar klämma är det viktigt att öppna porerna så de blir elastiska. Ta ett varmt bad eller luta dig över en kastrull med uppvärmt vatten och ha en handduk över huvudet. - Lirka fram pormaskarna. Kommer det inget när du klämmer, kläm inte mer för då finns det en risk att huden skadas. Öppnas porerna måste de också stängas. - Innan du smörjer in dig med en dag eller nattkräm är det viktigt att du tvättar ansiktet med ansiktsvatten som är porsammandragande och förebygger att porerna skadas.

Dom här ska bli mina, punkt slut!

Kategori: Allt och lite till



OKEJ, JAG ÄR HELT SÅLD!

Så fort storlekarna kommer in på sidan så ska jag beställa dom. Jag bara måste ha dom. Damn alltså, så snygga.

Godsend

Kategori: Allt och lite till



Kollade nyss på den här filmen. Gryyymt bra film måste jag säga. Den handlar om en kvinna och en man som mister sitt barn i en hemsk bilolycka och sen på hans begravning så får dom ett erbjudande om att klona honom. Från början var han som deras son som dog var men allt efter åren gick så blev han mer och mer förändrad. Sen börjar pappan fatta att någonting är fel och söker upp någon barnvakt som han pratar med som berättar allting om en Zachary Clark och då börjar pappan fatta att läkaren som dom går hos har blandat deras son och hans sons celler så att han blivit två personer. Ah, om ni vill veta mer så får ni se filmen, grymt bra var den i alla fall.

Jag tror jag gillar våran tv och alla kanalerna.

Nu sätter jag mig i soffan och glor på tv

Kategori: Allt och lite till

Japp, ni ser ju rubriken. Måste jag säga mer? Jag vill se på tv för nu har vi massor roliga kanaler. Vem vet det kanske är världens bästa film på tv just nu. Soffan och tv:n here I come!

Puss på er snyggingar och ge mig MASSOR kommentarer nu medans jag är borta, då gör ni mig superglad. See ya later aligator.


Äckligt!

Kategori: Allt och lite till

USCH SÄGER JAG BARA! Mamma och jag har försökt få bort bajset som sitter i min kanins röv. Det är inte lätt ska jag säga. För det första så är det den värsta bajslukten jag någonsin kännt i hela mitt liv, alltså det luktar vidrigt, man spyr nästan. Sen så är det inte speciellt lätt att hålla henne på ett bra sätt så att man ser vart man ska klippa/torka och allt vad man nu måste göra. Sen går det inte att få bort skiten, det sitter verkligen fast.

Jag vet helt ärligt inte vafan jag ska göra för att få bort det, någon som vet? Ibland undrar jag varför jag köpte en långhårig kanin men söt är hon. Söt som fan men äcklig. Sen skulle mamma visa hur rolig hon såg ut när jag höll henne och så tog hon henne och höll henne på det sättet och det är fan de värsta jag sett hahahaha. Det ser ut som det har slagit ner en bomb i hennes röv.

Borde jag gå till veterinären eller vafan ska man göra för att få bort de?


Söta lilla äckelpäckel :)

Gud va kul man kan ha när man har tråkigt

Kategori: Allt och lite till


Man kan ta fula kort


Äta kokosbollar, som jag numera har döpt till bajsbollar


Dricka cola


I looooove cola light


Sen kan man vara lite äcklig också, tihi! ;)

Purple nails

Kategori: Allt och lite till



Målade naglarna lila. Men känner att det är nog inte riktigt min färg, i alla fall inte just nu medans dom är korta. Men jag orkar inte ta bort nagellacket och måla rosa igen så det får vara så i några dagar.

Emelie fixar! ;)

Kategori: Allt och lite till

Jag har fixat tv:n i vardagsrummet, visst är jag duktig? Höhö. Jag hade helt glömt bort hur man gjorde så jag är rätt stolt över mig själv att jag fixade det. Man är ju bra! Kollade igenom kanalerna lite, det var mycket kanaler som handlade om djur och sport. Men mycket filmkanaler också, får väl ta och kolla om det är någon bra film senare.

Förövrigt så har jag skit tråkigt och sitter och lyssnar på New found glory. Lite rock sådär, det var något ni inte visste att jag lyssnar på va? hihi. Kanske för att jag inte gör det speciellt ofta iofs, tycker bättre om musik som man blir glad av. Inte för att det inte finns rocklåtar som man blir glad av men ändå!


Bara för det så får ni en rockig låt av mig, dock inte New found glory ;)

Njuter av att vara ensam hemma

Kategori: Allt och lite till

Mamma har åkt till min syster så jag är ensam hemma just nu. Det är skönt och tråkigt på samma gång. Sitter och lyssnar på musik och väntar på att mitt hår ska torka, funderar på att torka det med hårtorken. Det är nästan torrt men orkar inte vänta på att de ska torka för det lär ta ett tag.

Vi har fått vårat kort till boxern nu så ska försöka fixa den. Jag kommer inte riktigt ihåg hur man gjorde men det kan väl inte vara så svårt.. eller? Haha. Sen funderar jag på om jag ska beställa den där väskan som jag visade i "grymt tuff väska-inlägget" Vad tycker ni? Ska jag slå till? ;)


Så ser man ut just nu, hehe!

Har ni sovit gott?

Kategori: Allt och lite till

Det har i alla fall jag gjort! Är dock fortfarande trött. Jag ska inte följa med mamma till sjukhuset idag, jag åker dit imorgon istället. Vad mer kan man berätta? Jag ska snart gå och ta en dusch för jag måste tvätta håret och sen ska jag fixa mig. Hade tänkt att jag ska städa lite åt mamma idag, hon hinner ju inte sånt just nu eftersom hon åker iväg till min syster varje dag så jag tänkte vara lite snäll och göra det. Men duscha var det jag skulle göra nu, puss!


Den här lilla sötnosen stinker bajs!

Ska sova lite

Kategori: Allt och lite till

Jag har inte kunnat sova inatt, för mycket tankar. Men nu ska jag försöka sova åtminstonde 2-3 timmar. Alexander gjorde mig på bättre humör genom att prata med mig ett tag, tack!

Godnatt, or should I say god morgon?

Massa jävla skit tankar

Kategori: Allt och lite till

Ångest varje natt. Det ända jag vill är att min syster ska bli frisk. Det är som att jag inte har insett hur sjuk hon är förrän nu. Jag tror ingen förstår hur det är att ha en syster som är så här sjuk. Det känns som om det var igår hon var så övertygad om att hennes ögonfärg hade blivit grå och hon gick omkring med en lök nära ögonen för att dom skulle tåras så att dom blev blåa igen men det var för 2 och ett halvt år sedan. 2007, jag brukar tänka att det var då helvetet började. Jag vill bara lägga mig ner och gråta för jag vet att jag behöver det. Jag låter bara inte tårarna komma. Jag håller allting inom mig tills det rinner över och då kommer tårarna vare sig dom vill eller inte.

Hittade en lista!

Kategori: Allt och lite till

Hur gammal är du om fem år? - 23
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? - Michaela
Hur lång är du? - 150
Vilken är den senaste filmen du sett? - Déja vu
Vem ringde du senast? - Lite svårt att ringa utan pengar på mobilen faktiskt
Vem ringde dig senast? - Anna
Hur löd det senaste sms:et du fick? - "Var det bra med Jennie?"
Föredrar du att ringa eller skicka sms? - Sms
Är dina föräldrar gifta eller skilda? - Skilda, fast dom har aldrig varit gifta
När såg du senast din mamma? - För några minuter sedan
Vilken ögonfärg har du? - Gråblågröna
När vaknade du i dag? - Halv tolv
Vilken är din favoritplats? - Min säng, för den är så mjuk och skön
Vilken plats föredrar du minst? - Skolor och sjukhus
Var tror du att du befinner dig om tio år? - Förhoppningsvis så har jag ett bra jobb, ett barn och bor i en schysst lägenhet eller villa
Vad skrämde dig om natten som barn? - Mörkret tror jag, det kan de göra ibland fortfarande
Vad fick dig verkligen att skratta senast? - Mickis
Har du stationär eller bärbar dator? - Stationär
Sover du med eller utan kläder på dig? - Det är olika. Ibland sover jag med en stor t-shirt och ibland sover jag utan kläder
Hur många kuddar har du i sängen? - Fyra
Är du social? - Ja
Vilken är din favoritglass? - Ben & jerry's, vilken som är min favorit av deras glasser vet jag faktiskt inte
Vilken är din favoritefterrätt? - Kokosbollar eller något annat sött!
Tycker du om kinamat? - Det är gott men jag äter inte det så ofta
Tycker du om kaffe? - Nej
Vad dricker du till frukost? - Oboy eller apelsin juice
Sover du på någon särskild sida? - Nej, sover över hela sängen typ
Kan du spela poker? - Nej
Tycker du om att mysa/kela? - Självklart!
Vill du ha barn? - Ja, åtminstonde ett
Kan du några andra språk än svenska? - Jag kan engelska och några ord på spanska
Har du någonsin åkt ambulans? - Ja, fast jag satt i framsätet
Föredrar du havet eller en bassäng? - Havet
Vad spenderar du helst pengar på? - Kläder och mat!
Äger du dyrbara smycken? - Nej, tror inte det i alla fall
Vilket är ditt favoritprogram på tv? - Jag har många. Sex and the city, andra avenyn, desperate housewives och unga mödrar. Säkert något mer men kommer inte på det just nu
Kan du rulla med tungan? - Haha jag vet inte men jag tror det
Vad har du för ringsignal? - Någon som fanns på mobilen. Blir typ rädd varje gång den ringer för den låter så jävla högt
Flirtar du mycket? - Nja, inte för mycket
Kan du byta olja på bilen? - Nej, har aldrig gjort det i hela mitt liv
Vilken var den senaste boken du läste? - Kommer inte ihåg, men håller på att läsa "den dagen min dotter blev galen" och den är GALET BRA!
Prenumererar du på någon veckotidning? - Nej, tror inte de. Jag prenumerar på veckorevyn!
Dansar du i bilen? - Nej, haha
Vilken radiostation lyssnade du på senast? - Lugna favoriter
När var du i kyrkan senast? - Oj, det var väldigt längesen, någon gång före jul tror jag att de var
Hur länge har du campat som längst i ett tält? - Campat och campat. Jag och några kompisar sov i ett tält i någon skog, vi var inte ens där hela natten för det var så jävla kallt ute

Grymt tuff väska

Kategori: Allt och lite till



Är det bara jag som tycker den här väskan är grymt tuff?

Jag hade inte bangat på att ha den till en lite rockig outfit. Ett vitt linne med någon svart text på och svarta jeans och ett par snygga klackskor, det vore något de! ;)

Saknar min syster otroligt mycket

Kategori: Allt och lite till

Funderar på att följa med mamma till syrran imorgon. Om Mickis ska åka hem och hämta kläder och sånt så kan jag ju hänga med, för vad ska man göra hemma? Inte för att det är speciellt kul att sitta på ett sjukhus hela dagen men hon behöver ju veta att man finns där och sånt.

Hoppas att hon vet innerst inne hur mycket jag älskar henne och att jag tänker på henne varje dag. Och undrar hur hon mår och vad hon gör. Saknar henne mer och mer för varje dag som går. Inte för att man märkte henne speciellt mycket när hon var hemma men det känns verkligen att det är något som saknas här hemma. När man äter middag så sitter det bara två personer vid bordet och aldrig är det någon som säger högt att hon måste gå och kissa. Tänk att jag tyckte det var så jävla jobbigt när mamma pratade högt med henne och tjatade på henne förut och nu saknar jag det.


En bild på henne som jag tog för några år sedan när hon var frisk

Önske-outfit

Kategori: Allt och lite till



Hade inte tackat nej till den här outfiten!
Vad tycker ni? Något ni skulle kunna ha på er?

Vart tog ni vägen?

Kategori: Allt och lite till

Det känns som att det är mycket färre som kommenterar nu för tiden än vad det var förut. Vart tog ni vägen? Tråkigt att ni slutade hihi. Men helt ärligt så orkar jag inte bry mig om hur mycket kommentarer jag får och sånt, just nu har jag så mycket annat att tänka på så jag orkar inte lägga ner tid på de. Men lite tråkigt är det allt!

Men TACK till er som läser min blogg och kommenterar. Blir så glad av alla era kommentarer.

Jag är grym på att laga mat

Kategori: Allt och lite till

Jag och mamma åt för en stund sedan. Potatisgratängen blev skit god, det var bara lite för mycket salt på vissa ställen. Ni vet ibland när man ska hälla krydda på någonting så kommer det jättemycket, så blev det för mig när jag skulle lägga salt på den. Jag måste nog erkänna att jag är riktigt grym på att laga mat, någon som vill bli bjuden på middag kanske? Höhöh.


Lilla jag


Mat <3


Visst ser det gott ut?

Håller på att göra potatisgratäng

Kategori: Allt och lite till

Nu är mamma hemma. Jag har gjort en potatisgratäng som står i ugnen just nu och mamma steker köttbullar. Ska snart gå och skära lite sallad också men tänkte först uppdatera bloggen. Jag har inte städat åt mamma eftersom jag kom på att jag skulle göra potatisgratäng men tror inte det gör någonting, hon tyckte jag var duktig som gjorde den. Hoppas den är god. Försöker logga in på msn men det fungerar inte, så jävla irriterande. Jag hatar när msn inte fungerar, vill ju logga in. Bajs på msn.

Bed of Roses.se

Städa åt mamma

Kategori: Allt och lite till

Jag har varit med Mickis hela dagen, det är därför som jag inte har uppdaterat något. Vi har inte gjort så mycket, läst bloggar och kollat på gamla bilder, tagit lite bilder och snackat.

Mamma ringde mig nyss och sa att hon snart ska åka hem från sjukhuset så jag ska ta och diska i köket och städa lite. Känns lite taskigt att låta mamma göra det nu när min syster ligger på sjukhus och mamma är ganska nere och ledsen. Man måste ju vara lite snäll och hjälpa till hemma ibland. Pratade faktiskt med min syster idag och hon hade ätit rulltårta och druckit te, gissa om jag blev avundsjuk? Jag vill också ha rulltårta hihi

Cool_tjej_91 (Mickis)


Haha bjuder på den! Vafan gör jag?!


Hehehe!


Sen visade Mickis sina "muskler"


Då ville jag också visa "musklerna"

Min favoritlåt just nu

Kategori: Allt och lite till



John mayer - Free fallin'

Saknar min syster

Kategori: Allt och lite till

Jag saknar min syster. Jag vet att det här är bäst för henne och att hon verkligen behöver den här hjälpen men ändå vill jag att hon ska vara hemma. Jag vill kunna se henne varje dag och veta hur hon mår. Ibland önskar jag till och med att det var jag som blev sjuk.

Precis vaknat

Kategori: Allt och lite till

Har precis vaknat och nu sitter jag och funderar på om jag ska gå och ta ett bad. Ska träffa Mattias och Dennis senare idag så ska väl fixa mig lite och sånt där så jag inte ser ut som värsta bajsen när dom kommer hit. Mamma ska laga lunch åt mig nu så jag ska gå och ta ett snabbt bad medans hon gör det, hörs senare.. puss

Sova or something

Kategori: Allt och lite till

Är så sjukt jävla cp trött. Tänker gå och lägga mig nu och sova. Imorgon är det en ny dag och jag hoppas mamma är lite gladare och inte fäller lika mycket tårar som hon gjort idag och jag hoppas även att min syster mår bättre än vad hon gjort idag.

Jag hoppas för mycket. Godnatt!

Bajs

Kategori: Allt och lite till

Ska inte vara med Mattias och Dennis idag, är med dom imorgon istället. Dom orkade inte åka hit och jag orkar inte åka dit så...

Ska ta ett varmt bad

Kategori: Allt och lite till

Ska gå och ta ett varmt bad nu. Vet inte riktigt när Mattias och Dennis är här så får hoppas att jag hinner innan dom är framme. Senast jag smsade och frågade om det gick bra att åka så skulle dom åka snart i alla fall. Fryser så jävla mycket så känner att jag bara måste ta ett bad. Hörs efter det, puss!

Proppmätt

Kategori: Allt och lite till

Mamma och jag gick ner till Salems pizzeria för att äta. Det satt typ en miljon killar där, lite smått pinsamt men det gick bra ;) Jag åt kebabpizza och mamma åt mexicana, det var gott men nu är jag så mätt att jag aldrig mer vill stoppa en bit pizza i munnen.

Jag ska nu fixa mig lite och plocka upp lite i rummet för Mattias och Dennis kommer hit. Dom ville att jag skulle komma till dom först men jag är helt slut för jag har inte sovit så mycket inatt och sen gått upp tidigt. Jag orkar vara med dom men känner att jag verkligen inte orkar åka någonstans så dom kommer hit istället. Vet inte riktigt vad vi ska göra här men det blir väl att bara ta det lugnt, snacka och sånt...

Ska i alla fall fixa mig lite och sånt nu, jag svarar på alla era kommentarer när jag är klar med det, puss!

Hälsat på syrran

Kategori:

Jag och mamma åkte till södertälje sjukhus förut idag och hälsade på min syster. All min glädje som jag kände inom mig försvann när jag såg henne, ursäkta ordet men hon ser förjävlig ut. Och inte blev jag mycket gladare av att höra henne fråga om hon fick åka hem och att hon vill hem.

Det är så hemskt, jag får gråten i halsen när jag tänker på att hon vill hem och vi har lämnat henne där ensam. Men vad mer kan vi göra än det här? Vi är inga läkare, specialister eller psykologer. Mamma och hon gick iväg och pratade med läkaren och när hon kom tillbaka så berättade mamma att dom sa att hon är väldigt svårt sjuk och att hon ska ha sluten vård i minst 5 veckor.

Jag trodde aldrig att det skulle gå såhär långt, jag trodde hon skulle bli frisk igen. Bli sig själv. Men jag hoppas verkligen att dessa 5 veckor ska göra henne friskare. Att läkarna hittar en bra medicin och att inte det blir 5 helt bortkastade veckor utan några resultat. Jag vill se resultat, jag vill se förbättring. Det är de jag hoppas på!

Jag är medveten om att hon inte kommer vara helt frisk och sig själv igen efter dom här 5 veckorna men en liten förbättring är bättre än ingen förbättring alls.

Hamburgare med bröd

Kategori: Allt och lite till

Jag och mamma har precis varit i centrum och handlat lite. Det är helt sjukt hur dyrt det är på våran ica, man handlar det man ska äta till lunch + lite mer och det går på 300 spänn. Är inte de lite väl dyrt? Enligt mig så är det i alla fall det, jag tycker dom borde sänka priserna lite..

I alla fall så ska vi laga lunch nu - hamburgare med bröd och pommes frites. Glömde dock bearnaisesås kom jag på nu men det gör inget. Efter vi har ätit ska jag fixa håret och sen ska vi åka till sjukan i södertälje och hälsa på min syster. Jag hoppas att hon har kunnat sova inatt och att hon mår bra. Jag undrar om hon saknar oss eller längtar hem. Jag skulle i alla fall göra det, jag skulle nog gråta av hemlängtan. Ska bli skönt att träffa henne i alla fall och se hur det är på det där sjukhuset.

God morgon världen

Kategori: Allt och lite till

Vaknade klockan 8 av att mammas klocka pep som fan i vardagsrummet, den hade förmodligen stått och pipit ända sen klockan 5. Jag förstår inte hur mamma inte kunde vakna av den? Hon sov visserligen i min systers rum inatt men ändå. Jag gick upp och stängde av den och några minuter senare vaknar jag av att den står och piper igen så då gick jag upp och väckte mamma och bad henne stänga av den. Irriterande klocka!

Jag ska vänta tills mamma har sminkat sig. Vi har en sån här liten rund spegel som har två speglar, den ena förstorar ansiktet och allt och den andra är som vilken spegel som helst. Båda två använder denna spegel när vi sminkar oss så en av oss måste alltid sminka sig först, egentligen borde vi ha en varsin sån men orka köpa..

Hoppas ni har sovit gott i alla fall. Själv så somnade jag vid 4-5 på morgonen men jag gick i alla fall upp tidigt idag så förhoppningsvis kan jag somna tidigt ikväll.


Bara jag som tycker den här bilden är grymt het? ;)

Dags att sova nu

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite ur boken tills jag blir lite tröttare än vad jag är just nu. Sen blir det väl att försöka somna om vilket jag har väldigt svårt med. Brukar inte somna förrän 3 - halv 4 på natten men förhoppningsvis så lyckas jag somna lite tidigare idag. Vi hörs imorgon!

Rosa kuddar

Kategori: Allt och lite till




Kanske är något att ha i rummet när jag har målat om och köpt nytt täcke? Riktigt snygga var dom i alla fall. Kommer från H&M

Pink flower dress

Kategori: Allt och lite till

Pink Flower Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM

Bara jag som tycker att den här klänningen från nelly.se är grymt fin? Hade inte tackat nej till den. Tyvärr så får jag ju inte beställa någonting just nu men på fredag ska jag shoppa lite så då kanske man hittar något fint, får hoppas på det!

Riktigt snygg sko

Kategori: Allt och lite till

Higher And Higher SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Från nelly.se

Precis duschat

Kategori: Allt och lite till

Frös så mycket efter promenaden så gick och tog en varm dusch. Har tvättat håret, de behövdes + att man vill ju vara fräsch imorgon när man ska till de där sjukhuset. Just nu håller mamma på att koka ris till mig och göra currysås, det fanns ingenting gott att ha till så jag ska äta de och lite sallad. Brukar inte äta mat vid den här tiden egentligen men jag har bara ätit middag idag så är jättehungrig.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan sätta mig med täcket och ett glas cola i sängen och titta på tv och vänta tills maten är klar. Puss på er!

Gått promenad med mamma och Dita

Kategori: Allt och lite till

Jag och mamma gick hem till min systers kompis och pratade lite om vad som hade hänt och om min syster och sen gick vi ut och gick en promenad också. Allt dom två pratade om var min syster men det förstår jag men lite tråkigt att prata om samma sak hela tiden.

Anledningen till varför jag inte skriver så mycket idag är för att jag har så mycket att tänka på och varenda inlägg skulle handla om min syster om jag skriver hela tiden och det känns lite tråkigt att bara skriva sånna inlägg, även om det kanske kommer bli mycket sånt nu.

I alla fall så måste jag bara säga hur gulligt jag tycker att det är att vara gravid. Det ser så himla gulligt ut, kan inte förklara varför men tycker bara det. Längtar tills jag själv går omkring där med en sån mage, hehe!

Same shit, different day

Kategori: Allt och lite till

Mamma ska snart börja laga middag, stekt potatis och köttbullar blir det fast egentligen vill vi ha pizza men det ska vi äta imorgon när pengarna kommer. Men först ska vi till södertälje och hälsa på min syster och ge henne lite kläder och sånt. Jag och mamma ska försöka hälsa på henne så ofta vi kan. Jag hoppas verkligen att hon får den hjälp hon behöver nu.

Aja, det var inte det här inlägget skulle handla om egentligen men just nu är det de ända som jag tänker på. De kanske ni förstår? Men i alla fall så har jag inte gjort så mycket idag, bara varit hemma och haft de tråkigt. Anna ringde och väckte mig klockan ett och så pratade jag med henne en stund och gick till centrum och handlade cola. Men annars så har jag bara varit hemma och nu ska jag gå och hjälpa mamma att laga middag för jag orkar inte sitta här längre. Hörs sen, puss!

Min älskade syster..

Kategori:



Det känns som att jag drömmer för det här känns inte som något som mamma skulle göra. Men nu ligger du där på ett sjukhus i södertälje och vi har ingen aning om vad dom gör med dig medans vi inte är där. Det är svårt men jag tror/hoppas bara att du blir bättre av det här och att dom hittar en fungerande medicin. Jag och mamma kan ju inte göra speciellt mycket egentligen mer än att visa att vi finns där för dig, vad det än är.

Aldrig någonsin ska jag ge upp hoppet om att den syster jag en gång hade finns någonstans inom dig och att hon en vacker dag kommer komma tillbaka och få ett bra liv. Och jag kommer alltid att finnas där för dig, vad som än händer, hur sjuk du än blir. Jag vet att jag kanske inte visar det så mycket men jag älskar dig och det kommer jag alltid göra.

Känns bara inte som jag känner dig längre.

Läsa världens bästa bok och sen sova

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag in till badrummet och tvätta bort sminket och borsta tänderna. Sedan blir det att lägga sig i sängen med ett stort vattenglas och läsa världens bästa bok och sen sova. Det ska bli så skönt! Sov så gott sötnosar, det ska i alla fall jag göra! =)

Scones med gräslök på och oboy

Kategori: Allt och lite till

Ska äta scones och dricka oboy ikväll igen (gjorde det igår) men den här gången med gräslök på. Det är faktiskt väldigt gott. Tänkte gå till min säng och kolla på tv nu, får hoppas att det är något bra på 4:an för det är den ända kanalen som det brukar vara filmer och sånt på som fungerar just nu. Hörs sen! PUSS

Målat naglarna

Kategori: Allt och lite till

Såhär blev det:



Dock så är mina naglar väldigt korta just nu för jag klippte dom igår men det gör ingenting, tycker att det ser finare ut med lite färg på naglarna oavsett om dom är korta eller långa :)

A drop of water

Kategori: Allt och lite till







Vattendroppar är ganska söta men jävligt svåra att ta bild på. Det var svårt att ta en bra bild men jag tycker ändå att jag lyckades ganska bra tillslut, eller vad tycker ni?

Keith urban - I can't stop loving you

Kategori: Allt och lite till



I can't stop loving you

Tappat lusten

Kategori: Allt och lite till

Anledningen till varför jag inte bloggar speciellt bra idag är för att jag verkligen inte har någon lust. Det känns inte som att jag har någonting att skriva och känns som inläggen blir tråkiga. Jag har tänkt lite på att sluta blogga ett tag men samtidigt så har bloggen blivit som ett beroende och jag skulle sakna den om jag slutade så därför kom jag fram till att jag inte tänker sluta. Däremot kanske det blir mindre uppdateringar ifall jag inte har någonting att skriva om. Idag har jag visserligen varit lite deppig och trött på grund av det tråkiga vädret så därför har jag inte haft speciellt stor lust med någonting.

Har ni några tips på vad man kan skriva om? Det kanske finns någonting ni vill veta om mig? Har ni några frågor? I så fall, fråga på för jag behöver verkligen det nu och sen så vore det jättekul om ni ville veta något om mig eller har någon fråga :)

Lite saker från H&M

Kategori: Allt och lite till

Den här månaden har jag bestämt mig för att köpa ny bikini, nu börjar det ju närma sig sommaren och bikinis tar slut så snabbt. Vet inte riktigt vilken jag ska köpa men här är en som jag funderar på i alla fall..



Sen har jag också funderat på att köpa en mjukisdress som man kan ha på sig hemma och en ny bh med matchande trosor till, så satt och kollade lite på H&Ms hemsida och hittade de här..





Men vi får se... pengarna kommer inte förrän om en vecka och jag har lovat mig själv att vara lite sparsam med pengarna den här månaden. Ska inte köpa upp allt på en och samma gång, dock så är ju inte en bh och ett par trosor så dyrt men som sagt, vi får se!

Nu ska jag gå och duscha, puss på er!

Grymt bra bok!

Kategori: Allt och lite till

Sorry att det har tagit så lång tid för mig att uppdatera igen men har inte orkat. Känns inte som jag har så mycket att skriva om idag så därför det blir så dåliga inlägg. Jag har i alla fall hunnit äta middag och sminka mig och läsa lite ur boken. Den är så jävla bra och jag får bara ha den till den 27 så vill försöka hinna läsa ut den tills dess. Det är en sån där bok som man fastnar i och inte vill sluta läsa när man börjar och det gillar jag.

Jag är inte sån som läser böcker egentligen men eftersom den är sann och handlar om psykologi (en tjej som blir psykiskt sjuk) så gav jag den en chans och jag ångrar mig inte. Verkligen värd att läsa, den heter: Den dagen min dotter blev galen och skrivs av pappan till dottern. Så ni som gillar att läsa, läs den!



Den är grymt bra och grymt bra skriven!
5 av 5 toasters ;)

Mätt som en plätt

Kategori: Allt och lite till



Såååja, nu har jag ätit lunch! Or should I say brunch? För klockan är ju ganska mycket och man äter ju inte lunch vid 3 egentligen. I alla fall så är jag väldigt mätt just nu men det är ju bara bra. Nu hade jag tänkt att jag skulle sminka mig men jag vet inte om jag orkar så vi får se om jag gör de, ska ju ändå ingenstans idag..

Håller på att laga mat

Kategori: Allt och lite till

Jag har inte fixat mig än, ska göra det senare för jag är så jävla hungrig så håller på att laga mat just nu istället. Spagetti och någonting, vet inte riktigt vad än. Nu måste jag gå till köket och fortsätta laga mat i alla fall, hörs när jag är klar med de :)

Måndag

Kategori: Allt och lite till

Idag är det måndag, jobbigaste dagen för er som går i skolan/jobbar kanske? Vaknade i alla fall för en timme sen ungefär och tänkte bara säga att jag lever höhö. Jag ska kolla lite saker på datorn och sen ska jag fixa mig, så vi hörs när jag är klar med det!

Btw, tråkigt väder det är idag va?
I alla fall hos mig, det regnar.

Déja vu

Kategori: Allt och lite till



Kollade nyss på den här filmen (såg den inte från början men ändå) och måste fan säga att den var grymt bra! Någon mer än jag som såg den? Jag fick tårar i ögonen i slutet, orkar inte berätta vad den handlar om eftersom jag inte såg den från början men den är verkligen värd att se! Den får 5 av 5 toasters ;)

Idag ska inte jag vara uppe så länge som jag brukar vara. Jag känner mig fett trött så kommer nog kunna somna om rätt tidigt. Ska ta ett sista glas cola (har bara druckit 2 glas idag, duktigt va?) och lyssna på några låtar och sedan gå och borsta tänderna, läsa lite ur boken och sen sova. Det blir nog inge mer inlägg ikväll, hörs imorgon sötnosar!

Myspys i sängen med scones och oboy

Kategori: Allt och lite till



Ska lägga mig i min nybäddade säng nu och äta scones och dricka oboy och se på tv. Det kan hända att det kommer något litet inlägg lite senare, annars så hörs vi imorgon.. puss!

I'm going to take a shower

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag gå och ta en dusch. Naglarna ska målas också, fast jag har klippt dom så dom är fett korta just nu men det känns ändå lite finare om det är någon färg på dom. Känns så tråkigt utan färg. Måste tvätta håret och raka benen så det ska jag göra. Sen ska jag försöka att inte platta håret så mycket på några veckor, det skulle nog mitt hår tycka om. Ska nog bara göra det om jag ska göra något speciellt eller ska ut någonstans. Vill ju att de ska växa och må bra så får väl ta en paus från plattången. Men duscha var de jag skulle göra nu, pusselipussi!

Min kväll är räddad

Kategori: Allt och lite till

Jag tvingade mamma att följa med mig ner till centrum och panta 2 cola flaskor för jag höll seriöst på att dö utan cola. Mitt huvud känns som det ska explodera när som helst och ändå så har jag faktiskt druckit cola idag. Så vi gick ner dit och så satt den en sån där lapp i pant grejen som mamma tog, jag såg att det var en 4 på den så jag tog den och kollade på den och så står det 40 kronor på den. Så nu har jag min älskade cola + masariner eller vad de nu heter, haha.. vi hade fan tur =)

Ris och korvstroganof

Kategori: Allt och lite till

Sådärja, nu har jag fått i mig lite mat i alla fall. Ris och korvstroganof blev det till middag, gott! Dock så har jag fortfarande världens huvudvärk och tänkte därför gå och lägga mig i sängen och läsa lite eller kolla på tv. Men först ska jag svara på era kommentarer!

Snyggt från asos.com

Kategori: Allt och lite till







Är det bara jag som tycker det är synd att den här sidan är engelsk? Om den hade varit svensk hade man ju kunna beställa saker därifrån.

Swingfly - Touch and go

Kategori: Allt och lite till



Fett skön låt :)

Ont i huvudet

Kategori: Allt och lite till

Jag har så himla ont i huvudet och vi har ingen alvedon hemma så får hoppas att den går över av sig själv. Jag ska gå till köket snart och ta någonting att äta, mår typ illa bara för att jag är så hungrig. Har inte ätit något på hela dagen. Ser ut som världens bajs idag men orkar verkligen inte fixa mig, tänker gå omkring i mjukiskläder och utan smink hela dagen.

Ska försöka uppdatera mycket idag trots min huvudvärk men vet inte riktigt vad jag ska skriva om, några förslag kanske? Kanske finns något ni vill veta om mig?

Can't sleep

Kategori: Allt och lite till

Har försökt eller tänkt att jag ska sova ett tag nu men har aldrig riktigt lyckats somna om. Så gick upp igen, fick sms av en vän så det var anledningen till varför jag gick till datorn. Känner mig lite halvt handikappad när jag inte kan svara på sms utan att behöva gå till datorn, öppna internet och gå in på någon jävla hemsida. Längtar tills onsdag när man får fylla på kortet igen så man slipper denna internet-sida så fort man får ett sms, dock dissar jag många av smsen som jag får men vissa vill man ju svara på.

Men jag säger ändå TACK att den sidan finns, den har nog många nytta av! Ni kanske vill veta vad den heter förresten? www.gratissms.se vem vet, nu kanske jag hjälpte någon liten stackare som inte heller kan smsa från mobilen just nu. Hoppas det ;)

Duscha och sova

Kategori: Allt och lite till

Jag är så jävla trött, ska gå och ta en dusch nu och sen ska jag sova och det ska bli SÅ skönt att sova själv i min säng och bara kunna sprida ut sig över hela sängen och ja... sova! Vi hörs imorgon, puss på er gullisar!

Eurovision song contest

Kategori: Allt och lite till

Usch.. tycker verkligen inte att dom har någon bra musik alls i de där grejen. Den ända som var bra var Island tycker jag, resten sög. Vad tycker ni? Vilka var bäst/dåligast och vem vann?

Tog en promenix med mamma

Kategori: Allt och lite till

Hade ingenting att göra så frågade mamma om hon ville med ut på en promenad, så vi tog en promenad. Det var ganska skönt ute trots att klockan är rätt mycket nu. Kameran fick såklart följa med och några bilder togs.

Funderar just nu på om jag ska lägga mig i sängen och läsa lite eller om jag ska gå till vardagsrummet och se på tv med mamma. Tror jag går dit en stund i alla fall, tycker inte om melodifestivalen men lite kan man ju kolla så hon slipper sitta själv för min syster är tråkig och vill aldrig göra någonting. Hörs lite senare, puss!

Min snygga mössa

Kategori: Allt och lite till


Hittade snyggaste mössan när mamma städade, hade den på mig när jag var liten HAHA!


Sen tvingade jag mamma att vara med på bild och då gjorde hon någonting med mössan och började skratta, det förklarar hennes sexiga min på bilden, typ SUPERGLAD

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till



Gult tubtopp linne
Svart skärp i midjan
Svarta shorts

Jag är så jävla arg!

Kategori: Allt och lite till



fyfan vad jag hatar dig. du tar allting på lek, du kan aldrig vara seriös. nu förstår jag varför folk hatar dig och vill se dig död. den dagen någonting hemskt händer dig så kommer jag garva tills jag pissar på mig. du kan fetglömma att du och jag känner varandra, kom tillbaka den dagen du lärt dig hur man är en vän och inte beter dig som en fitta. behöver inte sånna som dig i mitt liv.

Jag är så jävla sur just nu, ni förstår inte. När jag blir så sur som jag är nu så får jag världens jävla klump i magen och det känns som jag skulle kunna döda eller slå sönder något/någon. Det finns en person som jag trodde bra om tills nu, nu har jag förstått att den här människan inte är en bra person och defenitivt inte min vän. Det finns så fucking många idioter i den här världen, jag har träffat några av dom och jag har förlåtit en hel del men nu för tiden känner jag bara att NEJ jag tänker inte låtsas vara en snäll liten flicka som förlåter allt och alla. Jag är så jävla trött på det, nu är det slut på det. Jag behöver inte "vänner" som tror att dom kan bete sig som fittor och sen nästa gång vi ses ska jag stå där med ett leende på läpparna och välkomna dom med en kram. No way, jag har hellre kvar dom som jag vet är äkta vänner och som jag kan lita på.

Och du kan glömma att jag någonsin gör någonting för dig igen. Aldrig mer ska du få låna en ända jävla krona från mig, nu vet jag att du inte är någon man kan lita på. Ha ett bra jävla liv.

Mat!

Kategori: Allt och lite till

Har duschat nu och hunnit äta några mackor, dock inte bytit alla sängkläder än men det ska jag göra sen. Nu ska jag äta middag och sen ska jag fixa mig lite och sedan hjälpa mamma att lasta ut lite saker i förrådet. Senare vet jag inte vad eller om jag ska göra något speciellt, tror inte det men vi får se. Äta var det jag skulle göra nu i alla fall, hörs senare!

Nu är jag vaken igen

Kategori: Allt och lite till

Saknat mig? Är lite sådär smått sur på mig själv för att jag gick och la mig igen efter jag hade ätit lunch eftersom jag vaknade skit sent bara för de. Men det är ju inte hela världen..

Jag kollade på mig själv i spegeln nyss och trodde att jag hade sett ett monster haha. Man ska fan inte sova med smink fast det vet ni ju redan och jag med men det råkade bli så igår. Aja, en gång är ju inte så farligt. Måste gå och duscha alldeles strax och få bort det här bajsiga sminket och kanske tvätta håret, vet inte än. Måste byta alla sängkläder i sängen också hehe. Ska väl sätta igång med allt detta nu, hörs sen!

Ska sova lite till..

Kategori: Allt och lite till

Sov med två vänner igår som precis har åkt hem så nu ska jag gå och lägga mig i sängen och sova någon timme till. Känner mig helt död, sov inge bra inatt. Svarar på alla kommentarer när jag har sovit lite..

Har varit med lite vänner :)

Kategori: Allt och lite till

Jag har nyss varit med lite vänner och typ lite av deras vänner också. Dom var trevliga faktiskt men dom skulle på fest och jag har ingen större lust att festa idag så stannade hemma. Men jag var i alla fall med dom några timmar och drack faktiskt lite, inte mycket alls men ändå.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu för min tv är cp och det är bara 3 kanaler som fungerar just nu (jävla comhem bajs) så tv kan man inte kolla på. Sitter och äter lite godis och dricker ett glas cola och bara tar det lugnt. Mattias skulle kanske komma tillbaka senare och sova hos mig för att han bor i södertälje och inte hade någon och sova hos men vi får se hur det blir. Han får ringa sen eller något, nu ska jag gå och ta ett varmt bad och bara koppla av en stund och tänka lite... känns dom de behövs.

Just nu!

Kategori: Allt och lite till

Har precis varit och köpt en påse med godis och ska hänga upp alla kläder som ligger i min säng. Mamma tvingar mig att göra de hehe. Innan det så var jag med Mattias och Danne, vi satt typ bara och snackade och just nu är dom och äter pizza så jag tänkte fixa lite här så länge, det är skit stökigt i mitt rum så.. Svarar på alla kommentarer efter jag har hängt upp kläderna, puss på er!

Hemma igen

Kategori: Allt och lite till

Har ni saknat mig? ;) Nu är jag i alla fall här igen. Det var ganska skönt ute, varmt och soligt fast de blåste kallt. Jag köpte kyckling och ris istället för kött och det där, det är ju också gott och billigare!

Jag tror att min mamma försöker göra mig tjock. Varje dag köper hon hem cocosbollar och jag är sån som inte kan hålla mig borta från godsaker om det finns sånt hemma. Just nu är jag som tur inte sugen på det så nu kan jag hålla mig borta men vänta bara tills senare, då kommer jag säkert äta upp dom hahah..

Fääärdig!

Kategori: Allt och lite till

Sådärja, då var man färdig. Nu ska lilla jag gå ner till centrum och handla. Jag skiter i att handla lunch och köper middag istället som mamma får göra sen. Dock vet jag inte om min lilla hundring räcker till allt som jag ska köpa men hoppas det!

Ska köpa:
Ris
Kött
Morötter
Lök


Inte så mycket saker egentligen men kött brukar vara ganska dyrt. Tänkte lägga in en dagens outfit bild men när jag såg dom bilderna alldeles nyss så kände jag att NO WAY att jag lägger ut dom här bilderna haha. Så tyvärr babes.. men ni får en bild på mig i alla fall =)


Vi hörs när jag kommer hem igen!

Good morning sweeties

Kategori: Allt och lite till

Har ni sovit gott? :) Själv så har jag i alla fall gjort det! Kom precis från duschen och sitter nu och väntar på att håret ska torka lite sen måste jag sminka mig och gå ner till centrum för att handla någonting att äta till mig och min syster. Men jag vet inte vad jag ska köpa, funderar på vegetariska köttbullar och sallad bara för det finns spagetti hemma så det kan man ju göra.

Men nu ska jag ta och fixa mig, pusss!

När man har tråkigt och inte kan sova...

Kategori: Allt och lite till

....Så kan man alltid fixa med bilder






Eminem - Lose yourself

Kategori: Allt och lite till

Choklad<3

Kategori: Allt och lite till

Sitter och äter mjölkchoklad med lakrits. Ni vet sån där marabou med små lakrits bitar i? Faktiskt ganska gott. Läste inte speciellt mycket ur boken förut så ska gå och lägga mig i sängen nu och fortsätta läsa. Vi hörs när jag har tröttnat på det!


Sån choklad äter jag :)

This make me happy

Kategori: Allt och lite till

väskor, skor, smycken och kläder. I love it!
Allt kommer från bagsandfashion förutom toppen som är från asos








Fattar ingenting

Kategori: Allt och lite till

Jag sitter här och kollar runt lite på internet och tänker på vad fan jag ska göra. Jag måste hitta ett jobb, skiter i vad det är för något bara det är kul och inte för svårt och inte för sena arbetstider. Så jag frågade min kusin om han visste någonstans man kan söka jobb på och då sa han att jag måste skriva ett CV först och så gav han mig någon hemsida och jag blir så jävla arg på mig själv för jag sitter och kollar på deras exempel på CV:n och fattar ingenting.

Jag vill fatta och kunna skriva ett sånt där jävla CV men helt ärligt så fattar jag verkligen ingenting. Men han erbjöd sig att hjälpa mig med det så jag ska nog hem till honom på lördag så blir det förhoppningsvis bra.

Många tror nog att jag inte bryr mig speciellt mycket om att jag inte går i skolan eller jobbar men tro mig jag bryr mig, jag tänker kanske inte på det hela tiden men när jag väl gör det så får jag världens jävla ångest just för att jag inte vet vad eller hur jag ska göra eller vart jag ska vända mig.

Men jag ska ändra på det, jag ska fixa ett jobb.
Man måste börja någonstans, right?

Nu har jag varit duktig

Kategori: Allt och lite till

Jag har städat lite åt mamma. Diskat + torkat all disk och sattit upp i skåpen och sopat golvet. Haha, tänkte först dammsuga men sen kom jag på att våran dammsugare är typ cp så då sopade jag istället men det är ju alltid nått. Sen har jag fixat lite i mitt rum också så nu ser det inte så stökigt ut längre faktiskt.

Nu ska jag gå och sätta på kaffe åt mamma så att de är klart tills hon kommer hem och sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Boken är så jävla bra, haha.

Torsdag

Kategori: Allt och lite till

Idag är det torsdag, men det visste ni väl redan. Jag blev väckt av Anna klockan 1 som typ har bestämt sig för att ringa och väcka mig varje dag för att jag sover så länge. Hon skulle till något ställe och prata med någon så jag pratade med henne en stund och sen gick jag och duschade, sen pratade jag med henne igen medans jag gick och handlade cola.

Nu sitter jag här och lyssnar på Kent och funderar på vad jag ska äta. Jag vill göra ungspannkaka men jag vet inte riktigt hur man gör de så jag ska be mamma ringa och så ska jag fråga henne hur man gör och om det finns saker hemma till att göra de.

Sista inlägget denna kväll..

Kategori: Allt och lite till

Har ändrat lite på bloggen men det kanske ni redan har sätt?

Ska i alla fall ta någonting att äta nu, se lite på tv och sedan gå och ta en snabb dusch och tvätta av sminket + borsta tänderna. Sedan så är det väl kanske läsa lite ur boken och sen sova som gäller för min del. Imorgon är det torsdag, en dag närmare helgen, visst är det underbart? :) Och ja, det är underbart för mig med även fast jag inte går i skolan :D

Hehe.. sov sött allihopa!

Trött

Kategori: Allt och lite till

Sorry för att jag har varit så seg på att uppdatera men jag har inte orkat. Jag känner bara för att gå och ta en snabb dusch, tvätta av sminket och gå och lägga mig och sova men det är knappt så jag orkar gå till badrummet just nu. Så trött är jag!

Jag funderar på om jag ska byta header till en lite nyare bild, känner för att göra det, ska testa hur det ser ut i alla fall. Ni lär väl märka om jag har bytt, hehe ;)


Snygging!

Fixa naglarna

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag kommit på vad jag ska göra istället för att sitta vid datorn som en nörd. Jag ska fixa naglarna haha! Vi hörs när jag är färdig med det och då kommer det även lite fler gamla bilder på mig och Mickis, puss på er sötnosar!

Love me, hate me, say what you want about me

Kategori: Allt och lite till

Rubriken har ingenting med inlägget att göra hihi. Sitter här och sjunger och funderar på vad fan jag ska göra för jag orkar snart inte sitta vid datorn längre, det är så tråkigt. Det bästa som finns är att ha musiken på hög volym och sjunga, man blir så glad.

Juste jag har tänkt på en sak. När ni rakar era ben, rakar ni låren då också? Jag började tänka på det för att jag såg en reklam på tv där tjejen som var med i reklamen rakade låren. Ska man verkligen göra det? Tror ni det är många som gör det?

Söta klänningar från stylebystars

Kategori: Allt och lite till









Riktigt snygga klänningar enligt mig

Pratade med Mickis nyss

Kategori: Allt och lite till

Pratade nyss med Michaela i telefon, hon går runt i affärer i stan och provar kläder ensam. Haha mobbad tjej, nejdå skämtade bara! Men det är ganska tråkigt att gå runt i stan själv men ändå ganska skönt för då får man ju lite tid för sig själv, vilket kan vara ganska skönt ibland.

Annars så gör jag inte så mycket, började läsa på boken men sen såg jag att det var Tyra banks show på 3an så då fastnade jag i det istället så har typ bara läst två sidor. Men nu ska jag gå och äta middag, fiskpinnar och potatis blir det. Inte så gott men det duger!

I helgen blir det kanske fest och Mickis ska meeeed! KUL :D


Kom precis från biblioteket

Kategori: Allt och lite till

Hejsan svejsan gullungar :) Jag och mamma har precis varit nere på biliboteket och hämtat en bok som vi ska läsa. Jag ska läsa den först och sen mamma, fast vi har den bara i 2 veckor så jag vet inte om mamma kommer hinna läsa den. Det är tydligen många som väntar på att få läsa den.

Sen har min systers kompis varit här och fikat också. Hon ska snart ha barn, den är beräknad att komma den 30 maj eller vad det nu var så hennes mage är ganska stor nu men jag tycker bara det är gulligt! Längtar tills den dagen jag ska ha barn, det kommer bli så kul!

Vill ni ha barn?


Skit snygga skor!

Kategori: Allt och lite till



Skit snygga skor från bianco

Spännande..

Kategori: Allt och lite till

Desperate housewives var riktigt spännande faktiskt, jag orkar inte skriva vad som hände i avsnittet och så men ni som såg det vet säkert vad jag menar. Längtar tills nästa tisdag då man får veta vad som hände med Edie, tror ni att hon dog?

Nu ska jag fortsätta läsa alla blogginlägg på bloglovin, jag läste aldrig klart dom för jag kom på att jag skulle gå till filmkedjan och handla en liten cola innan desperate housewives började. Lägg gärna till mig där om ni vill! De skulle göra mig glad :)

Desperate housewives

Kategori: Allt och lite till

Ni missar väl inte desperate housewives ikväll? Det börjar klockan 9 på kanal 5.. men det visste ni väl redan. Jag ska läsa alla nya inlägg på bloglovin nu och sedan ska jag lägga mig i sängen och kolla på det. Vi hörs efter det, puss!

Kan killar bli mogna?

Kategori: Allt och lite till

En kille kan vara 15-18 år och kanske dumpa sin flickvän och börja hålla på med någon annan och sedan en vecka senare bli tillsammans med den där flickvännen igen, right? Men när man är 41 år gammal och håller på med en tjej i några veckor och sedan skickar ett sms och skriver "vi kan inte ses mer, jag har gått tillbaka till mitt ex" då börjar jag undra om killar kan bli mogna? För jag tycker då inte att det där är speciellt moget.

Varför gör man så? Förstår inte ni hur mycket ni sårar någon när ni gör så? Bortsett från om du och tjejen har kommit överens om att det ni håller på med inte är någonting seriöst och att tjejen inte får känslor för dig. Jag bara undrar för ibland förstår jag verkligen inte hur ni fungerar eller vad ni tänker med, tänker ni ens?


OBS: Jag menar inte ALLA killar i hela världen nu, den här texten går ut till er som är så och jag känner många som är så.

Tyra banks show

Kategori: Allt och lite till

Har precis kollat på Tyra banks show, det handlade om transexuella. Jag är inte så bra på att förklara men för er som inte vet så är det när man till exempel föds som man/kvinna men man känner sig kvinnlig/manlig. Dom anser att dom föddes i fel kropp och ser precis ut som kvinnor/män men har en kuk/fitta? Haha, lite crazy..

Vad tycker ni om sånt? Skulle vara kul att höra lite av era åsikter om det, tror ni att man verkligen kan födas i fel kropp? Vad hade ni gjort om ni träffade någon som ni blev intresserad av och sen visade det sig att den var transexuell?


Nu ska jag sminka mig, puss!

Ska koka nudelsoppa

Kategori: Allt och lite till

Hej alla sötnosar. Jag har precis duschat och ska strax gå och koka nudelsoppa. Är inte så sugen på det egentligen men känner att jag måste äta någonting. Efter jag har ätit ska jag fixa mig och sen får jag se vad jag ska göra, kanske träffa en kompis om dom är i Salem. Vi får se, vi får se...

Nu ska jag i alla fall göra nudelsoppa, skriver sen :)

Sjukt gamla bilder!

Kategori: Allt och lite till


Tror den här bilden är ungefär 2 år gammal, köpte godis inne på ica


Har ingen aning om hur gammal den här bilden är men ser ut som en emo haha


Jag inne på mcdonalds haha, tror bilden är 2-3 år gammal


Jag och Mickis. Fulla? Trötta? Nyvakna? Good question höhö


HAHA jag som tjockis


Haha, glada tjejer =)


HAHAH Mickis


Jag äter pizza


HAHAHAHAHA Mickis som tjockis

Finns ännu mer bilder men dom får ni se någon annan dag ;)

I know what I want but I don't know how to get it

Kategori: Allt och lite till

I want you. För att när jag är med dig så känns allting rätt. För att du är den ända som kan få mig att känna mig riktigt jävla lycklig. För att du är den personen som jag skulle kunna sitta och titta på hur länge som helst utan att tröttna en sekund på det jag ser. För att du är personen som har världens finaste ögon och världens finaste leende. Du är speciell och det är de som har fått mig att inte släppa taget om dig och bara gå vidare även fast jag borde ha gjort det.

Du får mig att säga ja när jag egentligen vill säga nej och om jag ska vara helt ärlig så suger det. För det här är inte det jag vill med dig, jag vill mer. Jag vill att du ska vara killen som jag vaknar upp med varje morgon och somnar med på kvällen. Och att du ska vara killen som säger att du älskar mig och att jag är den ända för dig. Att du ska vara min.

Dagarna har kommit och dagarna har gått men inte utan att jag har tänkt på dig. Blivit arg på dig, saknat dig, hatat dig, velat vara med dig, önskat att du var här. Önskat att jag inte kände som jag gör, att kroppen hade en "delete" knapp som man kunde trycka på och kasta alla känslor i papperskorgen.

Jag har många gånger tänkt "nu jävlar ska jag säga det här till honom, det kommer kännas bättre om jag gör det för då får jag veta vad han vill också" men det har jag aldrig gjort för jag tror inte det kommer göra någon skillnad och jag tror inte ens du vill höra eller veta det här. Men om du någon gång skulle läsa det här så vet du hur jag känner i alla fall, även fast det finns så mycket mer. Du kommer förmodligen inte fatta att jag menar dig, eller så gör du det...

Nudelsoppa

Kategori: Allt och lite till

Jag har precis ätit nudelsoppa. Såg att mamma köpte hem det idag så tänkte att jag skulle äta det eftersom det var så längesen jag åt de. Det är gott men tappar alltid matlusten lite när jag äter det, vet inte varför. Snart ska jag gå och lägga mig i alla fall, tänkte "jag går och lägger mig klockan 12" men så såg jag att klockan var halv 1 så går väl och lägger mig vid 1 då...

By the way.. Patrik (jagputte.blogg.se) jag kan inte svara på dina kommentarer. Vet inte varför men det fungerar inte att skriva i din kommentarsruta.. så tro inte att jag skiter i dina kommentarer, det är bara för att det inte går att svara som jag inte gör det.


Har sätt ut som en bajs idag, inte bra! Imorgon blir det ändring på det


Nudelsoppa

Jag och mamma har beställt kläder

Kategori: Allt och lite till

Mamma kom in i mitt rum och frågade om jag kunde beställa lite kläder så då frågade jag om jag också får göra det då. Vilket jag fick, vi ska dela på priset. Nu är jag glad! I love clothes!

Jag beställde:
Klicka för större bild



Och mamma beställde:
Klicka för större bild

Cityakuten

Kategori: Allt och lite till

Nu är det faktiskt så att jag ska lägga mig i min sköna säng och kolla på cityakuten som redan har börjat såg jag nu men det gör ingenting, jag tror inte de är nya avsnitt.. eller är det de? Direkt efter cityakuten är det project runway, så vi hörs efter project runway. Puss på er sötnosar!

Stjärntecken, gäller perioden 14 maj - 27 maj

Kategori: Allt och lite till

Vattumannen 20/1 - 18/2
Just nu fokuserar du helt och hållet på dig själv och dina behov. Du odlar dina egna intressen, lyssnar på din kropp, unnar dig njutning och använder dina kreativa sidor flitigt. En del av dina vänner känner sig övergivna för att du så uppenbart är ointresserad av deras liv och problem.

Fiskarna 19/2 - 19/3
Du har två lugna försommarveckor framför dig. Betoningen ligger på lugna kvällar, fina stunder med familjen, motion som inte är för ansträngande och intressen som du kan pyssla med utan jäkt och krångel. Du träffar också någon som du delar oväntat mycket med.

Väduren 20/3 - 19/4
Två fina veckor ligger inför dig nu. Mest handlar det om kärlek och sex och på den fronten kan inget stoppa dig. Du är helt enkelt suveränt charmig och snudd på oemotståndlig. Har du en älskling redan så dyker det upp massor av möjligheter att få riktig fart på er förhållande.

Oxen 20/4 - 20/5
Försommaren skall inte vara stressig och eftersom du tänker på det viset så strävar du efter två lugna och harmoniska veckor. Privat lyckas det bra, på jobbet kan det gå sämre. Men på fritiden njuter du verkligen av mysiga kvällar, djupa samtal och kanske en och en annan bok.

Tvillingarna 21/5 - 20/6
Det händer inte så mycket men det trivs du ganska bra med. Dessutom har du onekligen tur på kärleksfronten så möjligheter att njuta saknas inte. Vill du kan detta rentav bli två riktigt heta veckor, i synnerhet om du redan har en partner eller har ögonen på någon som du vill ha.

Kräftan 21/6 - 22/7

Du känner dig lite trött och det gör dig obenägen att satsa på något nytt eller på något hektiskt överhuvudtaget. Nöjesliv och vimmel får vänta och kärleken känns mest irriterande. Du behöver tid för dig själv, tid att vila och gärna djuplodande samtal med en riktig vän.

 Lejonet 23/7 - 22/8
Du och dina vänner drar åt olika håll och när de försöker övertyga dig om att satsa på det som de helst vill göra så kan du bli ganska sur. Du vill ägna dig åt dina egna intressen och inte åt deras. Kärlekslivet däremot fungerar strålande, där finns både samsyn och gott om äkta glöd.

Jungfrun 23/8 - 21/9
Familj och vänner betyder mest för dig. Under dessa veckor betyder en mysig kväll hemma oerhört mycket mer än glittrig vimmelafton. Du granskar dina nära relationer och du vill gärna förbättra dom. Inte minst vill du känna att andra behöver dig och därför är du hjälpsam.

Vågen 23/9 - 22/10
Kärlek och sex hamnar hela tiden i fokus. Allt annat får vänta även om du faktiskt kan göra en del oväntade framsteg på jobbet trots att du är rätt ointresserad. Kärleken betyder allt och du hamnar dessutom i valsituationer ideligen. Kanske hamrar ditt hjärta hårt för mer än en person.

Skorpionen 23/10 - 21/11
Försommarglädje har du gott om och därför känns vardagens sysslor och rutinuppgifterna riktigt trista. Du vill antingen vara vild och satsa på hektiska nöjen eller ägna all din tid åt filosofiska resonemang och äkta gemenskap med dina närmaste vänner. Vardagen lockar inte alls.

Skytten 22/11 - 21/12
Du satsar på kärlek och skön erotik. Du vill vara lite äventyrlig och välja nya vägar och det kan betyda att du kastar dig in i en passionerad kärleksaffär eller att du anförtror din partner saker som du inte sagt förut. Det är viktigt för dig att känslorna är äkta, levande och starka.

Stenbocken 22/12 - 19/1
Du orkar inte riktigt med nya händelser och projekt just nu. Helst skulle du bara ta det lugnt och vissa dagar vill du egentligen bara stanna i sängen. Risken för gräl är ganska stor de gånger som dina anhöriga inte förstår detta eller inte bryr sig om hur du känner. Ganska sega veckor.

Vilket stjärntecken är ni? Tycker ni att det stämmer?

Taylor swift - Love story

Kategori: Allt och lite till

Gillar den här låten. Videon är lite konstig i början men låten är bra!

Duscha och fixa naglarna

Kategori: Allt och lite till

Det ska jag göra nu. Jag har ändå ingenting att göra och kommer förmodligen inte träffa någon mer kompis idag så då kan man ju fixa sånna där saker istället. Jag vill försöka göra manikyr eller vad det heter på mina naglar men är verkligen sämst på det så kommer nog ge upp ganska snabbt, men de är värt ett försök!

Vad har ni för er? :)


Snygg jacka från gina tricot!

Kategori: Allt och lite till

Har varit med lite vänner..

Kategori: Allt och lite till

Förlåt för min sega uppdatering, vaknade klockan 3 av att Mattias ringde mig och frågade om jag ville ses. Så jag fixade mig lite snabbt bara och sen kom han och hans två kompisar hit så har suttit med dom ett tag nu och snackat. Men dom skulle typ åka hem nu.

Sitter och väntar på att middagen ska bli klar, är så jävla hungrig. Jag måste nog köpa en väckarklocka för jag vaknar så himla sent annars, det räcker med att jag somnar typ 3 på natten så vaknar jag 2-3 på dagen nästa morgon och det är inge kul. Jag har ju sagt 1000 gånger att jag ska gå och lägga mig tidigt på kvällarna så att jag inte vaknar så sent på dagarna men det är inte lätt när man är ledig.. men jag ska försöka gå upp tidigare!

Dags att sova

Kategori: Allt och lite till

Ne, nu börjar klockan bli mycket. Jag ska gå och borsta tänderna och ta ett stort glas med vatten och sedan lägga mig i sängen och kolla lite på tv och försöka sova. Imorgon är det en ny dag och jag hoppas den blir bättre än den här dagen, har kännt mig lite nere och sånt, behöver nog sova. Sov gott alla, puss och kram!

Kelly clarkson - Because of you

Kategori: Allt och lite till

Så snygga

Kategori: Allt och lite till

Togga Gladiator SEK 1149, Steve Madden - NELLY.COM

Från nelly.se

My heart can't possibly break, when it wasn't even whole to start with

Kategori: Allt och lite till

Från början var jag osäker och rädd. Jag ville tro att allt du sa bara var ord som förut, jag hörde vad du sa men jag tänkte inte speciellt mycket på det. Men jag tror att jag börjar förstå att det inte bara är ord, att du menar vad du säger. Men jag vet att jag kan ha fel och att du kan såra igen.

Jag vet inte vad jag känner för dig och det gör det svårt att prata om känslor med dig för att jag inte vill säga någonting som ger dig förhoppningar. Det skulle bara göra dig så jävla ledsen ifall att jag märker att jag bara tycker om dig som vän. Därför vill jag egentligen inte säga att jag saknar dig och att jag vill att du ska vara här, även fast jag gör det.

Jag är rädd för att jag ska bli kär i dig och sen ska allting skita sig. Då kommer jag vara kvar här med alla jävla känslor som bränner i hjärtat och tårar som rinner ner för kinden. Men jag säger som Kelly Clarkson sjunger även fast det inte passar in här: my heart can't possibly break, when it wasn't even whole to start with.

Scarf 59:50:-

Kategori: Allt och lite till

Hur kommer det sig att man aldrig ser alla snygga saker som man ser på H&M's hemsida i affären? Jag såg en skit snygg blus till exempel och när jag var i affären och letade efter den så fanns den ingenstans. Det är lite tråkigt tycker jag, fast man kan ju alltid beställa men man kanske inte alltid vill det...

Visst är den här scarfen söt? Finns i tre olika färger/mönster.



Klicka för större bild

Sova 1-2 timmar

Kategori: Allt och lite till

Har precis duschat och nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig och sova i 1 eller 2 timmar, behöver det. Det finns ändå ingenting roligt att göra här hemma + att jag inte orkar med mig själv just nu. Vi hörs senare, puss!


Titta på tv

Kategori: Allt och lite till

Det ska jag göra nu. Jag känner mig lite trött idag och är inte speciellt glad heller så tänker bara ta det lugnt idag. Funderar på om jag ska gå och handla chips också för jag vill ha någonting gott att äta. Tror fan att jag ska göra det och sen ta på mig Toms t-shirt och lägga mig i sängen och kolla på tv...

Vi hörs senare! puss

Never trust a stranger

Kategori: Allt och lite till

Jag är så arg, skulle kunna slå någon just nu. Du säger hela tiden "jag kommer då och då" och sen gör du inte det? Vad fan är ditt problem? Lånar man pengar av någon så lämnar man tillbaka skiten också annars ska man fan inte ens låna något. Men det är bra att du visar vart du står och hur lite man kan lita på dig för man lär sig av sina misstag. Och att låna ut pengar till en sån som dig var ett stort jävla misstag.

Just nu känner jag inte ens för att prata med dig, börjar förstå varför folk vill slå dig för just nu vill jag precis samma sak. Du kommer aldrig någonsin få låna pengar av mig igen. Trodde jag kände dig, trodde du var en bra vän men.. ha ett så bra liv din jävla......

Nyduschad och ren..

Kategori: Allt och lite till

Sådärja då var man nyduschad och ren, har fått i mig lite mat också. Nästan ingenting men lite är ju i alla fall bättre än inget. Satt nyss och kollade på sängen och tänkte "JAG VILL SOVA!" men nej, ska inte göra det förrän ikväll. Klockan är ju bara 10 på morgonen fast det känns som om den skulle vara typ 3-5 på dagen. Har Toms t-shirt på mig, den är skön och luktar gott hihi..

Eh ja.. har inte så mycket mer att säga just nu mer än att jag ska ta bort handduken från mitt hår och vänta på att håret torkar och sen lägga mig och kolla på tv. Orkar fan inte göra någonting, haha.


Bilden är från igår, hade lite tråkigt när jag var med Tom och Mickis

Duscha!

Kategori: Allt och lite till

Usch jag är så trött! Men jag ska ändå trots att jag helst av allt vill lägga mig i sängen och sova i tusen år så ska jag nu gå och duscha och tvätta bort gårdagens smink och tvätta mitt hår. Sen ska jag fixa mig lite och sen kommer nog Michaela hit.. men duscha vare jag skulle göra nu! Puss

Nya bikinis

Kategori: Allt och lite till

Kollade på H&M's hemsida och såg att dom hade fått in nya bikinisar.. har ni köpt ny bikini än? Jag ska göra det den här månaden. Vill ha någon färgglad men ändå fin bikini, känns så tråkigt att gå runt i svart eller vitt i sommar.. även fast de är jävligt fint att ha vit bikini när man är brun ;p

Har varit dålig på att uppdatera

Kategori: Allt och lite till

Ojoj, har inte varit bra på att uppdatera den här helgen men jag har varit lite upptagen. I fredags kom ju Tom hit så då var jag med honom och sen igår var han här hela dagen och sen åkte han hem och då gick jag och Mickis hem till Linus och var med Matte och han som jag senare på kvällen typ chillkrökade med. Det var väl kul ;) hehe..

Något som är mindre kul är att när jag kom hem så gick jag bara och la mig och sov, vilket betyder att jag somnade med smink och det känns inte så bra. Det känns liksom så äckligt dagen efter när man vaknar upp med typ kladdigt smink, usch! Men som tur så är jag hemma så det är inte så farligt, hade varit lite värre om man hade sovit över hos någon, då hade dom typ fått en chock.. Hahah, nejdå överdriver nog lite nu..

Hur mår ni idag då?!


Bilden är tagen innan jag färgade håret mörkt

Danjah - My love

Kategori: Allt och lite till

Älskar den här låten!

HEEJ

Kategori: Allt och lite till

Jag är med tom :) täntke bara säga de puss

Ska upp till Linus och Mattias nu..

Kategori: Allt och lite till

Jag har ingenting att göra medans jag väntar på Tom så jag drar upp till Linus och Mattias en stund och umgås lite med dom. Palla sitta hemma och ha tråkigt liksom, skriver när jag kommer hem igen!

Leona lewis - Bleeding love

Kategori: Allt och lite till

Vem fan är du?!

Kategori: Allt och lite till

Blir så jävla sur, det är någon kille som säger att han heter Patrik Christofferson som ringer mig hela tiden på dolt nummer. Han ringde mig för en stund sedan och då satte jag högtalare och bad Michaela prata och han vet tydligen vem hon är också. Jag antar att det är någon liten skit som inte har något liv som sitter och tycker att han är jätterolig för att han ringer och driver med oss. Från och med nu tänker jag sluta svara på dolt nummer, vilket kommer bli ganska svårt för mamma ringer med dolt nummer och Tom ringer också med dolt nummer men får väl be honom smsa mig innan så jag vet att han ska ringa.

Se hur jävla kul du får nu lilla PATRIK när jag slutar svara? Idiot

Samtalet lät ungefär såhär:
Han - Heter du Mickis och bor i skarpnäck?
Mickis - Hur vet du att jag heter de?
Han - Men gör du de?
Mickis - Men säg vem du är
Han - Har du sätt en snopp?

Asså? Hej-jag-är-omogen

Sitter här med Michaelusius!

Kategori: Allt och lite till

Jag sitter här med Michaela som sitter och sjunger "svennebanan, svennebanan, svennebanan" ..den låten har ni väl hört? Haha..

Ikväll kommer Tom hem till mig, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men han har lite dricka med sig så vi kommer säkert dricka lite. Det blir nog nice. Egentligen skulle jag dragit på chillfest hos Mattias kompis men nu blev det inte så, känns lite taskigt mot Mattias att jag inte kommer så frågade om vi kunde göra någonting imorgon istället men han visste inte. Får hoppas att han kan och att han inte blev sur hehe..

Nu ska jag vara social med Michaela och läsa sofis mode. Puss och kram på er älsklingar!


Right now...

Kategori: Allt och lite till

Vaknade inte lika tidigt idag som jag gjorde igår men nu är jag uppe i alla fall. Sitter och väntar på att håret ska torka och ska precis börja sminka mig lite, Mickis kommer hit så ska vara med henne en stund också. Uppdaterar efter jag har sminkat mig, puss!

Trött

Kategori: Allt och lite till

Fick gång den där jävla comhem boxern med hjälp av en från kundtjänsten hos comhem men så skulle jag testa bläddra igenom dom och då stod det "sätt i kortet" så kollade jag där man sätter i kortet och de såg inte ut som att de fanns något kort där i så dom har väl glömt skicka med det eller något, äsch.. fuck den ;p orkar inte med den..

Har städat mitt rum också, såhär blev det:
Klicka för större bild

Just nu!

Kategori: Allt och lite till

Jag har inte städat mitt rum än, istället håller jag på att installerar någon himla comhem boxer som vi har fått. Ska göra klart det nu och sen städa...

Vad gör ni för något?

Städa, städa, städa...

Kategori: Allt och lite till

Sitter här och hostar som fan, så jävla irriterande. Man hostar och så sväljer man och sen börjar man hosta igen direkt efter, åh.. orkar fan inte.

Mamma gick nyss och lämnade tillbaka filmen som jag hyrde i lördags och jag satte på kaffe åt henne nyss, snällt va? Fast jag har ingen aning om hur mycket kaffe/vatten hon brukar ha i kaffebryggaren men det blir nog bra. Hon ska köpa goda havregrynsbollar eller vad det nu heter åt mig också, behöver någonting gott att äta när jag städar mitt rum hehe.. vi hörs när jag har städat klart!


I love shoes!

Kategori: Allt och lite till

Hittade den här sidan på någon tjejs blogg, www.gojane.com och dom hade faktiskt riktigt snygga skor. And I love shoes! Ändå köper jag skor så sällan, varför? Haha. Ska nog köpa mig ett par riktigt snygga skor den här månaden...



Så fucking snygga, vill ha!

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till



Svart linne med guldiga paljetter på - lånat av syrran
Jeansleggings - Gina tricot, men det visste ni nog redan

Lagar mat

Kategori: Allt och lite till

Håller på att laga mat till mig så kan inte skriva mycket just nu. Tänkte bara säga att nu har jag fixat mig och sånt, bild på dagens outfit kommer upp lite senare idag. Nu måste jag springa till köket och ta bort spagettina från plattan så dom inte blir helt överkokta, puss!

Good morning

Kategori: Allt och lite till

Vaknade tidigt idag, det har jag inte gjort på länge så är lite stolt över mig själv ;) Först vaknade jag typ 5 på morgonen och då hade jag jätteont i halsen, bröstet och det gjorde ont när jag svalde och hostade men nu är det faktiskt borta och det är bra tycker jag.

Jag ska snart gå och ta en dusch och sen fixa mig lite. Idag måste jag verkligen städa mitt rum, ni ska bara veta hur det ser ut här just nu. Jag är lite lat av mig och bryr mig inte så mycket om det är lite stökigt men just nu är det fan för mycket, haha. Men duscha vare jag skulle göra, puss!

Äntligen dags att sova.. har längtat hela dagen

Kategori: Allt och lite till

Gissa vad jag ska göra nu? Sova... och det ska bli så jävla skönt. Det känns som att jag inte har sovit på en vecka men ändå så är jag ganska förvånad över att jag ens klarade av att vara vaken en hel dag utan att ens sova 1 timme. Jag brukar inte klara det, inte för att jag ens brukar försöka klara det men ändå..

Nu ska jag ta någonting att dricka, gå och borsta tänderna och sedan är det sängen som gäller. Kolla lite på tv och sen sova. Så nu säger jag godnatt, puss på er sötnosar!


Jag är helt död

Kategori: Allt och lite till

Ni ska bara veta hur DÖD jag är just nu. Emil ringde mig nyss och sa att det bästa sättet att vända tillbaka dygnet är egentligen att gå upp tidigt på morgonen oavsett hur lite man har sovit. Vilket säkert stämmer för då blir man ju trött på kvällen men eftersom jag är sämst på att gå upp tidigt så skulle nog inte de sättet fungera för mig så jag kör på mitt egna sätt. Vaken hela natten + dagen och sedan gå och lägga mig tidigt på kvällen.

Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på tv, kanske händer att jag blir kvar där framför tvn rätt så länge för jag orkar knappt röra på mig just nu. Vi hörs senare, pussss!

Sexiga underkläder

Kategori: Allt och lite till

Jag hade verkligen inte tackat nej till dom här underkläderna. Favoriten är nog dom röda, vilken tycker ni är snyggast?






Kollade nyss på film

Kategori: Allt och lite till

Jag har nyss kollat på Patrik 1,5 igen. Alltså han som spelar Patrik är typ SÅ het, jag asså typ dör. Skulle vilja dra ut honom ur tv:n och bara ÅÅH, haha nej driiiiver.. men het är han!

Just nu sitter jag och lyssnar på Lazee - Rock away och smsar med Oskar ;) Känner mig lite elak och retsam idag, haha vet inte riktigt varför men det är nog bara för att jag är så fucking jävla trött, ni ska bara veta. Men jag har lyckats hålla mig vaken nästan hela dagen och det borde jag fan få medalj för, eller hur? Några timmar till bara sen får jag sova! LÄNGTAR<3


Ska fixa mig nu

Kategori: Allt och lite till

Har precis ätit 2 rostade mackor, kändes som att min mage helt plötsligt blev helt tom, som att jag inte hade ätit på ett dygn eller något fast det har jag. Gick och la mig i sängen vid 9 och tänkte, jag sover 2 timmar men då ska ju självklart min kanin börja hoppa upp i sängen och springa omkring där som en galning så det gick inte precis att sova så jag gick upp igen. Tänkte sminka mig lite nu och fixa håret sen gå till filmkedjan och lämna tillbaka filmen som jag hyrde i lördags, fast kanske ska se på den igen en gång, killen som spelar Patrik i den är ju så snygg!

Visste ni att jag har varit blondin? ;)

Ser ni vad jag ser?!

Kategori: Allt och lite till

Tänkte att jag skulle kolla lite bloggar på bloglovin och så såg jag detta. Kändes lite kul faktiskt att jag är med där trots att jag inte har speciellt många som prenumerar (stavas de så?) på min blogg och att jag ibland typ inte uppdaterar någonting, kanske inte är något speciellt alls att vara med på "rekommenderade bloggar" egentligen men... är jag så bra? ;)

Sleepless night

Kategori: Allt och lite till

Nu är klockan 06:04 och jag har inte sovit någonting än. Gick och la mig i sängen och kollade på tv i hopp om att bli trött och kunna sova men det gick inte så jag gick upp igen och satte mig vid datorn och pratade med Daniel och Linda en stund. Jag ska försöka vara vaken hela dagen och sedan sova ikväll vid 10-11 tiden så att jag vänder tillbaka dygnet för jag hatar verkligen när man vill sova och så kan man inte...

Vi får se om jag klarar det, än så länge så är jag inte speciellt trött i alla fall men det lär väl komma senare idag. Jag har åtminstonde lite saker att göra som kanske fördriver tiden lite, måste städa mitt rum och sen kanske jag ska dra och sola solarium fast det är bara ifall mamma kan ge mig 50 kronor *hoppas*

Har ni sovit gott inatt?


Ska försöka sova nu

Kategori: Allt och lite till

Sådärja, nu har jag duschat.. skönt var det hehe! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på tv och försöka sova, vet inte om det kommer gå men känner mig faktiskt rätt trött så hoppas att det går. Om jag inte kan somna så skriver jag säkert något mer inlägg inatt och om jag lyckas somna så hörs vi imorgon! :)

Nu fungerar internet igen

Kategori: Allt och lite till

Internet slutade fungera igen så därför har jag inte kunnat uppdatera någonting på några timmar men nu fungerar det igen. Hoppas ni har saknat mig ;) Internet slutade ju som sagt fungera så jag la mig i sängen och kollade några minuter av Ugly betty och sen kollade jag på Desperate housewives. Bra som fan men inget som jag följer.

Målade naglarna också, typ knallrosa. Sen åt jag mat också, fan vad jag äter alltså. Jag är hungrig 24/7. Mycket mer än det har jag faktiskt inte gjort under tiden att internet inte fungerade, eller jag har rensat datorn och hittat en jävla massa gamla bilder och då menar jag GAMLA! Lite kul faktiskt.

Nu ska jag gå och ta en dusch, vi hörs när jag kommer tillbaka!

Världens tråkigaste dag

Kategori: Allt och lite till

Gud vilken tråkig dag det här är, jag har verkligen inte gjort någonting. Sitter och längtar tills jag får en praktikplats så jag slipper sitta hemma hela dagarna, är så otroligt trött på det! Jag hoppas verkligen att dom kan fixa det, med eller utan lön.. helt ärligt så bryr jag mig inte. Eller det är klart jag gör ju det hellre om jag får lön för då har man en anledning att gå dit men ändå, pallar inte vara hemma...

Kommer inte kunna sova inatt heller för jag vaknade så jävla sent idag, måste vända tillbaka dygnet. Får antagligen vara uppe hela natten + dagen så att jag somnar normal tid imorgon.

Har ni haft en bra dag?


Dagens fråga

Kategori: Allt och lite till

Tänkte prova det här en gång och se hur många som svarar

Varför skaffade just du en blogg?

Var det bara en rolig sak eller hoppades du kanske på att bli lika stor som kissie och blondinbella?

Snygging

Kategori: Allt och lite till

Är inte David beckham bara fööör snygg på den här bilden?
Älskar hans kropp, ge mig!

FÖRLÅT

Kategori: Allt och lite till

Att jag inte har uppdaterat någonting idag men internet har varit helt cp, det har inte fungerat förrän nu. Jag har inte gjort så mycket idag, legat i sängen och kollat på tv bara. Min hals kliar fortfarande så har bara tagit det lugnt.

Känns som att det här blev världens dåligaste uppdatering också men det får ni faktiskt förstå eftersom internet inte har fungerat. Hoppas ni inte saknade mig för mycket, hihii..

Dags att sova

Kategori: Allt och lite till

Nu är det dags att sova för min del.. för annars så sover jag bara bort hela dagen imorgon och då blir jag bara seg och trött hela dagen vilket är ganska tråkigt. Ni får sova så gott sötnosar, godnatt!

BloggaSnyggt.se

Ska jag eller ska jag inte?

Kategori: Allt och lite till

Jag sitter och funderar på om jag ska prova att vara utan cola i en vecka och se hur det känns. Jag är extremt beroende av det, klarar mig nästan inte ens en dag utan de. Det skulle vara ganska skönt att slippa känna att jag MÅSTE ha det varje dag, sen är det nog inte så bra för kroppen och tänderna heller. Vad tycker ni, ska jag eller ska jag inte?

Kanye west - Welcome to heartbreak

Kategori:

Nu har jag duschat!

Kategori: Allt och lite till

Har precis duschat, skönt som fan vare! Och vet ni vad? illamåendet är borta, det kan inte bli bättre. Dock så kliar halsen fortfarande men det kan jag väl leva med. Nu sitter jag här och smsar, jag fick ett sånt där "kedjebrev" på min mobil där man ska välja massa siffror, det står typ "vad skulle du vilja göra med mig?" sen är det massa sifforr "1. gå på bio med mig, 2. pussa mig" och massa skit, ganska töntigt egentligen men eftersom jag har tråkigt så skickade jag det åt massor på min mobil så nu får jag typ 100 sms, lite jobbigt faktiskt.


Heting geting, hihi

Påskliljor

Kategori: Allt och lite till

Här är resten av bilderna som jag tog idag.














Det kliar i halsen och jag mår illa

Kategori: Allt och lite till

Ååå... mamma har typ smittat mig med sin jävla förkylning. Det började med att de kliade lite i halsen och nu mår jag skit illa, fast jag kanske har ätit för mycket bara, får hoppas på att det går över snart.

Har nyss kollat på Cityakuten, inget som jag brukar kolla på egentligen men allt bra som gick på tv verkar ju ha slutat så fanns inte så mycket att välja på. Funderar på att ta ett varmt och långt bad efter att den personen som är inne i badrummet just nu har kommit ut därifrån, det kanske hjälper mot illamåendet, who knows..  tänker fan inte bli sjuk!

Dagens vill ha

Kategori: Allt och lite till

ÅH! Jag älskar kläder!



Älskar väskan, bikinin och dom bruna klackskorna!

Vilka av dom här sakerna tycker ni är snyggast?

Har tagit bilder!

Kategori: Allt och lite till

Jag och mamma tog en promenad direkt när hon kom hem från jobbet, kameran fick ju självklart följa med. Jag har tagit lite bilder och mamma har lyckats skämma ut mig för sin jobbarkompis. Alltså, hennes jobbarkompis och hans två kompisar kom hem till oss en helg, bara sådär från ingentans så plingade det på dörren så kommer 3 killar in haha. I alla fall.. jag ser honom precis överallt nu, det är skit irriterande för jag vet inte om jag ska hälsa på honom eller inte när jag ser honom.

Idag så stod han med sin kompis och lastade in massa påsar i bageluckan och så ska jag ta bild på en blomma så började mamma tjata på att jag skulle skynda mig och då frågade han vad vi höll på med och då börjar hon berätta för honom att jag tar kort på allt (vilket jag inte gör) och att jag är duktig på det (det håller jag med om lite) och massa annat, och han typ ba "hehe okej" det kanske inte låter så pinsamt men det var det!











Ni får se resten av bilderna ikväll :)

Vaknade för några minuter sen

Kategori: Allt och lite till

Jag har lyckats vända på dygnet igen, inte bra.. måste försöka vända tillbaka det. Det blir att gå och lägga sig tidigt ikväll och typ tvinga mig själv att somna. Mamma vill att jag ska gå ner till skomakaren idag och lämna in hennes skor så jag ska vara snäll och göra det men om det är stängt idag igen när jag kommer ner dit så blir jag arg, orkar inte gå dit och hem i onödan. Så om jag ska hinna ner och göra det innan det stänger så är det nog lika bra att jag går och duschar nu, skriver när jag kommer tillbaka!

Nu är filmen slut

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag kollat på filmen, den var sjuuuuuukt bra. Någon mer än jag som såg den? Jag är helt varm i hela kroppen, vill bara slänga av mig kläderna och sätta mig någonstans där det är kallt haha. Det lät lite fel kanske men skitsamma, jag ska gå och ta en dusch nu och bli lite kall.. haha.. vi hörs när jag kommer tillbaka, puss!

Never been kissed

Kategori: Allt och lite till

Klockan 9 så börjar den här filmen på 3an och den ska jag se, ska faktiskt gå och lägga mig i sängen nu och kolla på någonting på tv tills den börjar. Blev så himla trött helt plötsligt, lite konstigt med tanke på att jag vaknade klockan 2 idag. Jag ska ta mitt täcke, ett glas cola och min mobil och lägga mig i sängen nu i alla fall, vi hörs efter filmen. Puss!

Vitsippor

Kategori: Allt och lite till






Enrique iglesias - Hero

Kategori:

Min lilla älskling

Kategori: Allt och lite till



Funderar på att byta i Hollys bur nu, har egentligen ingen ork men hennes bur är så jävla ofräsch just nu så känns nästan som att jag måste göra det. Fast det beror på om det finns något sånt där grejs som man lägger i buren kvar, får hoppas på att det finns de så att jag kan göra det.

Sitter och försöker få upp en jävla klubbpapper men det är typ omöjligt, de sitter så jävla hårt. Fick 3 kronor av Mickis bara för att jag köpte bussbiljetter åt henne för hennes pengar hehe, så köpte lite klubbor men det är omöjligt att få bort de här jävla pappret, får damp snart hihihihi. Aja, ska gå ut i köket och klippa upp pappret nu och sen sätta på hög musik och byta i Hollys bur. Puss och kram, ses på stan ;)

Detta har jag på mig idag

Kategori: Allt och lite till



En randig sjal - H&M tror jag
Vit tröja - H&M
Svarta strumpbyxor - H&M

Precis diskat

Kategori: Allt och lite till

Förlåt att jag inte har skrivit någonting idag men jag vaknade klockan 2 och då kom Michaela hit och så var jag med henne fast nu har hon åkt hem. Följde henne till bussen och sen gick jag hem och diskade lite, har inte diskat allting som jag egentligen borde göra men jag orkade inte. Nu sitter jag här med Holly i mitt knä och ska snart byta i hennes bur tror jag, luktar inge gott och behövs verkligen bytas.

Jag tror min bildskärm håller på att gå sönder eller någonting, den blir turkosblå ibland och ibland lila, fattar inte varför. Någon som vet varför det blir så och hur man kan fixa så det inte blir så? Kanske borde köpa ny bildskärm? :/

Dags att sova!

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag gå och lägga mig, borde egentligen gjort det för längesen men fastnade vid datorn. Men nu ska jag i alla fall göra det, är sjukt trött! Vi hörs imorgon babes!


Såhär söt var Holly idag när hon åt mat :)

Ciara ft justin timberlake - Love, sex & magic

Kategori:


ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN!

Nu ska jag gå och duscha, skriv bra låtar åt mig så är ni snälla + att ni gör mig glad då!

Patrik 1,5

Kategori: Allt och lite till

Det blev ingen film med Mickis, Freddie och Robin så jag gick och hyrde "Patrik 1,5" istället och såg den med min syster. Det känns som att jag har sätt den någon gång förut men jag är inte säker på det men den var i alla fall bra. Har ni sätt den filmen?

Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av denna lördagskväll, jag trodde att jag skulle träffa lite kompisar men dom var visst i Södertälje nu och jag har ingenting att åka på och orkar inte heller åka dit så det sket sig, får träffa dom en annan dag. Tror att jag bara ska vara hemma och ta det lugnt, jag är sjukt trött efter att jag har legat och kollat på filmen.. Det blir nog att sitta här vid datorn och nörda mig, sen ta en dusch och måla om naglarna för jag är inte nöjd med hur det blev igår när jag gjorde det så de ska göras om.


Tom ljungman, heting!

Mickis duschar och jag har tråkigt

Kategori: Allt och lite till

Nu är jag med Michaela, fast hon gick och duschade så har ganska tråkigt just nu. Vi ska vänta tills mamma kommer hem och tills hon gör middag och sen ska vi hyra film som vi ska se med Mickis pokjvän och hans kompis, det blir nog nice hehe ;p Jag tar med mig kameran dit men kan inte garantera att vi tar några bilder men tar ändå med mig den.


Skomakaren var stängd

Kategori: Allt och lite till

Gick ner till centrum för att lämna in mammas skor till skomakaren men den var stängd så det var bara att gå hem igen. Jag funderar på att steka hamburgare och äta det, är jättehungrig, det ända jag har ätit idag är lite godis och det är ju inte särskilt bra "mat" om man säger så. Ikväll ska jag, Mickis, hennes pojkvän och Robin tydligen hyra film, eller jag vet inte men hon frågade om jag ville vara med dom och se på film och man är ju ingen bangare så why not.. ;)

Men nu ska jag steka hamburgare..
Puss och smek, höhö.. ;D


Snyggare kille får man leta efter

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till



Vit tröja - H&M
Rött skärp - H&M
Svarta shorts - H&M

Godmorgon

Kategori: Allt och lite till

Hej sockertoppar! Jag sitter och lyssnar på lite glad musik och väntar på att mitt hår ska torka och så ska jag snart sminka mig lite. Vet inte vad jag ska göra idag riktigt, jag tror att Mickis kommer hit sen och så ska vi dra någonstans och sola och dricka lite öl. Det finns typ 3 stycken kvar sen i helgen så varför inte dricka upp dom? ;)

Mamma har skrivit en lapp om jag kan gå ner till skomakaren och lämna in hennes sko sen så det ska jag göra också, man måste ju vara lite snäll. Sen ska jag tvinga henne att gå till läkaren och kolla upp hennes hosta också, hon hostar som fan på nätterna, jag vaknade av det inatt.. det är skit irriterande. Men nu ska jag sminka mig, sen smsa Michaela.. puss på er


Johnny knoxville, SÅ SNYGG!

Chris pontius, snygging!

Kategori: Allt och lite till



Han och Bam Margera är så jävla snygga!
Nu ska jag sova och det ska bli så jävla skönt, är helt död. Puss och kram, ses på stan

Jackass 2

Kategori: Allt och lite till

Jag är för trött för att skriva just nu, ska gå och lägga mig i sängen och kolla på tv. Jackass 2 börjar som sagt 00:10 på fyran och den ska jag se men orkar inte sitta vid datan längre så ska gå och lägga mig och kolla på någonting tills filmen börjar, sen ska jag se på den och sen sova. Så jag lär nog inte skriva någonting mer ikväll, vi hörs imorgon! Sov gott allihopa :)



Godis + cola och Jackass 2, det kan inte bli bättre?

Vad fan ska man göra ikväll?

Kategori: Allt och lite till

Sitter och funderar på vad fan jag ska göra ikväll. Jag är skit seg idag så jag är nästan säker på att den här fredagen kommer bli lugn och att jag kommer att somna ganska tidigt ikväll. Klockan 00:10 är det "jackass 2" på fyran och den ska jag se, I love jackass, dom är så jävla sköna! Någon mer än jag som ska se den kanske?

Annars så tänkte jag bara gå och ta en dusch nu och ta bort mitt nagellack och fixa naglarna men jag orkar knappt röra på mig, så trött är jag. Sitter och lyssnar på Günther & the sunshine girls - Golddiggers, han har så sköna låtar fast han påminner lite om en pedofil för han är så snuskig ;) Men nu ska jag fan ta och lyfta på rumpan och gå och duscha, hörs sen!

 

Britney spears - If you seek amy

Kategori:

Bilder från igår

Kategori: Allt och lite till











Det är typ bara jag och Rustam som är på bilderna, jag råkade radera en bild på Matte så den kom inte med. Men han syns lite på en bild, där han håller i min mobil. Linus tog massa bilder på oss, mest på mig, jättekul..

Jag gjorde faktiskt payback på Linus men han hade en mössa för huvudet så det var inge kul.. och jag orkar inte lägga upp den bilden här, så ni får njuta av de få bilderna som ni får se ;) höhö!

Svininfluensa

Kategori: Allt och lite till

Jag vet egentligen ingenting alls om den här jävla sjukdommen. Jag fick veta vad det var igår när jag hade fått en kommentar och sa till Mickis "öh, vad fan är svininfluensa?" så berättade hon för mig vad det var. Men visst är det lite läskigt? Att den finns i finland som är ganska nära sverige (tror jag)

Men den kanske inte är så farlig som alla människor påstår att den är? Jag vet inte ett skit om den som sagt så jag kan inte säga något, vad har ni hört om den och tror ni att den är så farlig som folk säger? Det kan ju bara vara en helt jävla vanlig influensa? Folk överdriver så mycket.

Hamburgare med bröd

Kategori: Allt och lite till

Ska äta middag vilken minut som helst tror jag, sen efter det ska jag städa mitt rum. Jag har verkligen ingen energi i kroppen idag, jag vill bara lägga mig ner i sängen och sova. Jag sov ungefär 2 timmar inatt det är därför jag är så jävla trött om ni undrar.. men det känns tråkigt att gå och sova när det är så fint väder ute så jag ska inte göra det förrän ikväll. Men städa mitt rum ska jag i alla fall göra, det behövs. Jag måste bara bli lite pigg först, får ta och dricka några glas cola light och hoppas att det ger mig lite energi.

Tog lite bilder när jag och Mickis solade...








Solat lite och ätit kycklingmackor

Kategori: Allt och lite till

Jag och Mickis har ätit kycklingmackor och solat på någon äng, lite pinsamt var det men det var skönt också. Men jag blir så uttråkad av att bara ligga och sola, vi glömde ju ta med oss tidningar så det blev tråkigt tycker jag och sen blåste de lite kallt också. Tråkig jag är haha men så fort det blir lite varmare än vad de är nu så ska jag sola som faaan nere vid stranden. Mer än det har vi inte gjort faktiskt, hon drog till sin pojkvän och jag ska städa mitt rum som mamma tvingar mig att göra och sen ska jag lägga mig i sängen och vila en stund för jag är helt död efter igår...










Gårdagen

Kategori: Allt och lite till

Hejhej, tänkte bara säga lite snabbt att gårdagen (valborg) var skit bra. Eller ja, inte skit bra men den var bra. Lite långtråkig ibland men jag tycker ändå att den blev ganska lyckad. Mickis och jag gick ner till majbrasan och käkade sockervadd och sen kollade vi lite på brasan och sen mötte vi hennes pojkvän och hans kompis och så gick vi runt lite med dom och sen körde dom hem mig och så åkte dom hem till sig.

När jag kom hem la jag mig direkt i sängen för jag frös typ ihjäl och då ringde Mattias mig och frågade om dom kunde komma dit så gick och tog ett snabbt bad och sen var jag med dom. Det var nice faktiskt, men nu måste jag gå ner till centrum och möta Michaela, svarar på alla kommentarer när jag kommer tillbaka!