fuckingems - it's all about me

Morgan heritage - Tell me how come

Kategori:

Fick den här låten av J förut, den är så bra!
Fast den jag har på datorn går inte exakt som den här gör tror jag, den som jag fick av honom är bättre. Jag hatar typ reagge eller vad det nu är egentligen men den här är faktiskt bra.


Andra avenyn

Kategori: Allt och lite till

Snart börjar Andra avenyn, eller ja.. om en timme hehe. Ska kolla på det och sen ska jag leta upp lite ljus och tända dom och sätta på badkarskanten och göra det mysigt och ta ett lååångt bad. Känner att det behövs, måste tvätta mitt hår och lite grejer.

Efter det har jag tänkt att jag ska träna lite. Göra några sit-ups, tycker lite synd om mig själv för jag tror typ att jag ska klara skit många sånna men jag klarar inte så många, typ 30. Men det är ju bättre än ingenting, det är i alla fall det som jag har tänkt göra ikväll...

Vad ska ni göra ikväll?

Vill tatuera mig!!

Kategori: Allt och lite till

Jag vill tatuera mig, sitter och kollar lite på bilder på google om det finns några snygga. Hittar dock ingen som jag fastnar för hehe. Vågar egentligen inte tatuera mig bara för att alla säger att det gör så ont men tänker göra det även fast jag inte vågar. Vet inte riktigt när jag ska göra det men om några månader kanske. Michaela och jag ska antagligen göra det tillsammans och hon fyller ju år om några (ganska många) månader så det är ganska länge kvar tills jag ska göra den. Haha, ändå sitter jag och kollar? Är så sugen på att göra det så kan inte låta bli och kolla hehe.

Medans jag väntar på det så funderar jag på att pierca mig i alla fall. Jag skulle ju pierca naveln för några månader sedan men gjorde det aldrig, kanske dags nu haha? Måste bara vänta tills den 27 april sen jääävlar asså... hehe

Bikinisar

Kategori:

Den här månaden (april) tror jag nog att jag ska köpa en bikini. Dom tar ju slut så snabbt så det känns som att det vore en bra grej att köpa bikini ganska tidigt. Även fast det kan ju komma in nya bikinisar som är mycket snyggare än dom som finns på HM:s hemsida just nu men man kan ju alltid köpa en till ifall det kommer in någon snyggare.

Någon av dom här tre skulle jag vilja ha...

Börjar bli sjuk

Kategori: Allt och lite till

Idag har jag inte så ont i halsen men jag är hur snorig som helst och har värsta huvudvärken. Usch säger jag bara, vill verkligen inte bli sjuk. Sist jag var sjuk var i december tror jag, så blir inte sjuk speciellt ofta men när jag väl blir det så blir jag typ jättesjuk..

Jag vet inte vad jag ska göra idag för jag har typ ingen ork till någonting just nu. Det kanske bara blir och ta det lungt och kolla på någon film eller något sånt...

Vad ska ni göra idag?


Holly leker...

Kategori:

Det stod i en av böckerna att kaniner gillar att leka med toalettrullar/små bollar så mamma och jag testade att ge henne en toalettrulle. Såhär såg det ut:



Märkte dock att videon inte är åt rätt håll och att det är väldigt dålig kvalite bara för att jag zommade in men man ser ändå rätt bra tror jag. Om ni ens kan se den? La in en förut och bad en kompis gå in där och kolla men han kunde inte se den, men aja.. hoppas ni kan det den här gången i alla fall! :)

Kom nyss från biblioteket

Kategori: Allt och lite till



Jag och mamma drog ner till centrum och postade en sak och sen gick vi till ica för att hon skulle köpa någon sås och då passade jag på att köpa chips. Jag är värsta fettot jag vet men har mens och då blir man sugen på allting, i alla fall jag. Efter vi hade handlat på ica så drog vi till bibiloteket för att jag skulle låna den där boken "den dagen min dotter blev galen" men dom hade inte den så dom gjorde något grejs så vi fick betala 10 kronor och så skulle dom skicka ett sms när den kommer så får vi låna den då. Dom beställde den eller något, jag fattade inte så mycket. Men jag lånade 3 böcker om kaniner istället, tönt-varning I know men tror att Holly kanske inte mår helt bra. Hon brukar få diarré och vad jag vet så ska inte kaniner ha det, så jag ska gå och kolla om det står något om det i dom där böckerna nu. Skriver senare, pusss!

Fastnar inte på bild längre

Kategori: Allt och lite till



Hejhej, hur mår ni idag? Själv så får jag bara bra, vaknade imorse och hade ont i halsen men nu har det gått bort. Jag har inte gjort så mycket idag, ätit lunch, fixat mig och tagit lite bilder med kameran i brist på saker att göra men alla bilderna blev fula. Fastnar inte på bild längre höhö. Förut kunde jag ta fina bilder men inte längre, men det är ju inte hela världen hehe. Men nu ska jag ladda ner bra musik och sen ska jag städa mitt rum lite.. puss!

Badat och färgat ögonbrynen

Kategori: Allt och lite till

Jag badade för en stund sedan och sen fixade jag lite grejer och nu har jag nyss färgat mina ögonbryn. Jag blev faktiskt nöjd den här gången, dom blev rätt mörka. Men det lär väl bara vara så i några dagar sen kommer färgen försvinna mer och mer och så blir dom ljusa igen.

Jag har kommit på att jag vill ha en gitarr. Det skulle vara grymt kul att lära sig spela det faktiskt, kanske finns någon snygging-gitarr på blocket.se som ingen vill ha :D hehe... Någon här som kan spela gitarr kanske?

Myskläder

Kategori:



Tjocktröja från - HM
Mjukisbyxor - Stadium (tror jag)

Den dagen min dotter blev galen

Kategori: Allt och lite till



Imorgon ska mamma ner till bibiloteket och låna den här boken åt mig och henne. Jag läste lite om den i en tidning och den verkar grymt bra, det bästa är nog att den är sann och det som den handlar om. Min syster blev sjuk för något år sedan och henne kan man knappt snacka med längre, det är som att hon är i en annan värld ibland. Eller visst, man kan snacka med henne men man måste typ säga till henne en miljard gånger innan hon gör någonting. Det är så jävla jobbigt och ibland blir jag så irriterad på att hon är så jävla trög (ursäkta ordet) men hon är trots allt min syster så jag älskar henne oavsett hur hon är... Dock så är detta ingenting som jag har så stor lust att hålla på att skriva om i bloggen..

Men nog pratat om henne, jag vill läsa den där boken i alla fall. Jag är fett intresserad av psykologi och sånt så ska bli kul att läsa den. Såhär står det om den på en sida "Sommaren 1996 när Michael Greenbergs dotter Sally var 15 år blev hon från en dag till en annan manisk. Plötsligt var hans dotter som en främling för honom. Här berättar han insiktsfullt och smärtsamt om sommaren då hans älskade dotter Sally drabbades av en svår psykisk sjukdom"

Söndag

Kategori: Allt och lite till

Idag har inte jag skrivit någonting och det är bara för att jag har varit med Mickis. Men nu har hon åkt hem så nu tänkte jag faktiskt att det var dags att uppdatera bloggen lite. Just nu sitter jag här i mjukisbyxor och ett linne och dricker ett glas cola och väntar på att mina jeans ska bli klara i tvättmaskinen. Tänkte att jag skulle prova tvätta dom nya jeansen på en hög grad  i tvättmaskinen för att se om dom drar ihop sig lite, det är ju stretch så dom töjer ut sig vilket är ganska irriterande. Jag ska sy in dom men kan inte göra det just nu så får väl använda dom även fast dom töjer ut sig tills dess..

Jag ska vänta tills tvättmaskinen är färdig i alla fall och sen ska jag hänga upp mina jeans i torkskåpet och så ska jag byta alla sängkläder i min säng och bädda rent där. Älskar när man har bytt allting i sängen, det känns så fräscht!

Vad har ni gjort idag?

I wonder what it's like to be like you, to never really care how bad it hurts

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag suttit vid datorn och lyssnat på musik och haft allmänt tråkigt och spelat spel (i brist på saker att göra) på facebook tillräckligt länge höhö. Känner att det är dags att gå till badrummet och borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen och försöka sova.

Imorgon ska jag försöka få med mig Mickis eller mamma ut på en promenad. Vet inte vilken tid Mickis kommer till mig men om hon kommer tidigt så kanske hon och jag kan ta en promenad, vill ta lite bilder. Känner att jag har fastnat lite i det, tycker det är så roligt! Men borsta tänderna och sova var det jag skulle göra nu, sov gott alla! =)

Dj antonie - This time

Kategori:



SÅ BRA LÅT :D
Men jag märkte nyss att det här inte är den som jag har på datorn, den här är omgjord men den är fortfarande bra hehe..

Kom nyss från duschen

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag duschat och tvättat håret och klätt på mig myskläder. Mjukisbyxor och en tjocktröja fick det bli, riktigt mysigt fast det blev nästan lite för varmt att ha tjocktröja på mig så kanske ska byta till en t-shirt istället.

Nu ska man ju egentligen ha alla lampor och allt nersläckt hehe.. men jag orkade inte släcka överallt, släckte alla lampor i mitt rum förutom en liten. Kollade ut och det är faktiskt inte så många som har släckt allting, vissa har gjort det men ändå tycker jag att ganska många har sina lampor tända, i alla fall några lampor.

Annars så ska jag inte göra så mycket ikväll. Jag har ju som sagt världens mensvärk så jag ska nog bara vara hemma och ta det lungt och kolla på tv. Vad ska ni göra ikväll?

Earth hour

Kategori: Allt och lite till



Hur många ska släcka ner allt idag?

Såhär blev dom

Kategori: Allt och lite till

För er som inte vet så bakade jag och Mickis cupcakes idag. Vi gick ner till centrum och handlade allting när mamma kom hem och sen skulle vi göra muffinsen så råkade vi göra fel så vi fick göra om degen, som tur hade vi inte gjort klart hela degen utan bara haft i dom två första ingredienserna. Sen märkte vi att det inte fanns något florsocker hemma så vi gick och handlade det och så gick vi hem och gjorde "frostingen" som det tydligen heter. Såhär blev dom i alla fall, det här är dock bara bilder på dom som jag gjorde så om ni vill se dom som Michaela gjorde får ni gå in på hennes blogg. Hennes blogg hittar ni här: michaelagustavsson.blogg.se

Efter vi var klara så fick vi städa som fan. Det var skit stökigt men det gick snabbt att städa faktiskt. Om ni vill ha recept på hur man gör frostingen eller något så kan ni säga till så kan jag lägga upp det på bloggen :)

Nu ska jag snart gå och ta ett varmt bad för jag har världens mensvärk och är skit trött. Sen ska jag nog lägga mig i sängen och ta det lungt en stund och kolla om det är något bra på tv ikväll.










Baka cupcakes

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag och Michaela baka cupkakes. Ni får se hur dom blev när vi är klara! :)




Ont i magen

Kategori: Allt och lite till

Vaknade för en stund sen. Jag har jätteont i magen och sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem från tumba. Hon orkade inte köpa någon mascara igår så hon är iväg och gör det nu istället. Senare idag kommer Michaela hit, vi skulle åka till stan idag men eftersom jag inte kan köpa något så skulle hon åka på tisdag istället så nu vet inte vi riktigt vad vi ska göra idag. Några förslag kanske? Sola eller hyra film vore i alla fall inte helt fel..

Vill tillbaka till den tiden

Kategori: Allt och lite till

Tänk om man kunde spola tillbaka tiden och göra saker och ting annorlunda? Då kanske de hade varit du och jag nu. Jag vet inte varför men jag kommer alltid att ha känslor för dig.

En låt som väcker minnen

Kategori:



Tänker fortfarande på dig ibland

Såhär ser det ut ute just nu

Kategori: Allt och lite till



Och mitt hår är helt jävla blött, jag som hade fixat det och allt idag. Fan vad sur jag blir. Mamma har klippt sig och är inte alls nöjd så hon gnäller som en 3 åring om att hennes hår är fult fast att det inte alls är fult.

Gick i alla fall ner och mötte henne i centrum så gick vi till systembolaget och köpte en flaska vin och sen gick vi till ica och handlade lite. Jag ska inte dricka så mycket men kanske 1-2 glas, alltid kul att smaka när det finns sånna där saker hemma ;) Man kan ju inte låta bli! (a)

Möta mamma i centrum

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag gå ner till centrum och möta mamma. Jag vill inte gå ut egentligen, det snöar som faaan och är säkert skit kallt. Skriver när jag kommer tillbaka, puss!

Tidsfördriv

Kategori: Allt och lite till

Märkeskläder eller secondhand?
Märkeskläder

Mac eller PC?
PC tror jag, hehe

Liknar du en kändis?
Vet inte :D

Bästa låten i världen?
Det finns många som är bra!

Är det ok med vita lögner?
Tycker inte att några lögner alls är okej

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?

Big brother kanske, fast de går ju inte längre

Hur många timmar sover du per natt?

Det är olika. Beror på hur trött jag är och om jag kan sova

Favoritsåpa alt. dokusåpa?

Om "unga mödrar" och "andra avenyn" är dokusåpor/såpor så väljer jag dom

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Thailand, för dom äter mycket wok och stark mat tror jag

Vilket intryck gör du på andra?

Vet inte, bra hoppas jag

Det här vill jag bli när jag blir stor
Psykolog eller fotograf

Detta skulle jag vilja prova på
Vattenskidor

Den här personen skulle jag vilja kasta en tårta i ansiktet på...
Varför kasta något som är gott? :(

Det här får mig att bli alldeles vansinnig...
Människor som ljuger och är falska

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
Jag har varit självdestruktiv
Jag väger 35 kilo
Jag vill göra bröstförstoring

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?

Snygg, snäll och rolig

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Tror inte det

Hur var du som barn?
Busig som fan

Vad tycker du om fildelning?

Vadå fildelning? (a)

Varför bloggar du?

För att det är kul och ibland är det skönt att bara få skriva av sig om det hänt något jobbigt/kul eller om man är sur

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Jag vet faktiskt inte

Vad kan man leva utan?
Ingen aning höhö

Vilket är viktigast hos din partner?
Att han inte håller på med andra tjejer och att han är rolig/snäll och ser bra ut

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
Haha va? Tror det (a)

Hur ofta lagar du mat hemma?
Inte ofta! Jag har blivit så jäkla dålig på det

Vad skulle du göra med ett friår?
Vad är friår för nått?

Hur svarar du i telefonen?
"Hej" eller typ "hallå"

Är du pinsam på fyllan?
Haha det tror jag inte men har fått höra att jag snackar mycket :D

Vilken var din första konsert?
Don't remember

Hur ser folk dig?
Haha jadu.. jag har ingen aning

Människa som gör dig enbart ledsen?
Nämner inget namn :)

Människa som gör dig enbart glad?

Anna och Michaela :D

Värsta känslan?
Att vara sårad

Favorit tv-program?

Unga mödrar

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?

Vakna upp bredvid en het jävel och bara ligga och mysa hela dagen ;)

När grät du senast?
För några dagar sen

Är du vidskeplig?

Vad fan är det för något?

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?

Att jag inte skötte grundskolan hihi ;p

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Haha kanske för en dag

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?

Tatuera mig

Vart går din drömresa?

Los angeles :D

Vem är ditt drömragg?
Zac efron :D

När blir man vuxen?

Typ när man har jobb, flyttat hemifrån och grejer

Vill du säga förlåt till någon?
Nej

Vem är din hjälte?
Ingen ;p

Vad tror du på?

Mig själv

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?

Snygg och lycklig

Vad är lycka?

Haha jag vet inte, när man mår som bäst, är glad och allt känns bra kanske

Vilka personer beundrar du?
Mamma

Vem var din första kärlek?
Fredrik ;p

Vem har makten i ditt liv?
JAG :D tror jag ;p

Har du någon dold talang?
Det har jag kanske ;)

Har du mobbat någon?

Bara på skoj

Vilket djur skulle du vilja vara?
Tiger ;)

Har du någon fobi?
Spindlar

Vad är det pinsammaste du gjort?
Gått på toa i globen och så fattade jag inte hur man låste dörren så trodde jag att jag hade låst den så öppnade en mamma som hade en liten son dörren och när jag kom ut kollade alla på mig, hahahah det var inte kul!

Har du snattat någon gång?

Det har väl alla, hehe ;p

Dagens outfit

Kategori:



Nästan samma som igår men det gör inget ;D

Vit/rosa randig tröja - Gina tricot
Halsband + armband - HM
Leggings - HM

Väntar på mamma

Kategori: Allt och lite till

Hejhej, hur mår ni idag? Själv så mår jag skit bra. Sitter och lyssnar på tiger lou låtar på youtube och väntar på att mamma ska komma hem med en ny mascara åt mig. Men det lär ta ett tag innan hon kommer hem för hon ska till frisören också. När hon kommer hem ska jag kanske gå och hämta ut mina skärp, hoppas att jag får det! Vill verkligen ha dom.

Jag ska snart gå och platta håret och sminka mig lite men mascaran som jag använder just nu är typ helt slut så det är inte så lätt att sätta mascara med den. I helgen ska jag och Mickis till stan, jag kan nog inte köpa något men jag kan i alla fall följa med henne och handla, tråkigt att bara sitta hemma så. Sen vill jag sola i helgen också men det beror på om jag får pengar eller inte.

Vad ska ni göra i helgen?


Tiger lou - you can't say no to me

Kategori:

Sova!

Kategori: Allt och lite till

Badade för en stund sedan, tvättade håret och lite saker. Gud så skönt det var! Nu sitter jag här och väntar på att håret ska torka så att jag kan gå och lägga mig och sova. Det ska bli så jäkla skönt för jag sov inte speciellt bra igår.

Och så vill jag säga TACK för att ni kommenterar så mycket. Blir riktigt glad när jag loggar in och ser att det är många som har kommenterat, fortsätt med det snyggingar! :D

Remember what he did, don't miss him

Kategori: Allt och lite till

"Remember what he did, don't miss him"

Den vackraste stunden i livet var den när du kom..

Kategori:

Ge mig tack

Kategori:



Funderar på att köpa detta i helgen
Åtminstonde skorna :)

Kokosbollar

Kategori: Allt och lite till



Sitter och äter en sån här goding just nu och väntar på att mamma ska börja laga mat. Jag är skit hungrig, de känns som jag inte har ätit på hela dagen, vilket jag iofs typ inte har kom jag på nu. Vi ska äta spagetti och någonting, kommer inte ihåg vad det heter men det är gott i alla fall..

Mina tänder är inte lite ömma sedan tandläkarbesöket igår. Jag kan typ inte tugga/bita i saker och det är sjukt irriterande. Längtar tills jag ska få ta bort tandställningen, det är bara några månader kvar..

Jag har inte varit på bra humör idag, eller det har varit lite till och från. Just nu känner jag mig lite glad men det vänder fort som fan och så blir jag typ nere. Men sånt är livet antar jag, alla dagar kan ju inte vara bra.

Kolla på tv

Kategori: Allt och lite till

Nu har Mickis och Freddie precis varit här och lämnat den röda plattången. Den är säkert skit dålig men den får duga tills vi köper en ny. Jag kollade på en hemsida och det fanns en rosa plattång där för 399 kronor men mamma tyckte inte att jag skulle beställa någon plattång just nu, hon ville se vad hon får i lön och så först.

Imorgon ska jag hämta ut mina skärp, ett rött och ett svart från HM för er som inte vet. Visar bild på dom imorgon. Mamma skulle hjälpa mig och betala dom eftersom hon fick 400 av mig igår och i helgen ska jag till stan med Michaela men jag ska inte köpa så mycket, funderar på att köpa ett par skor bara och kanske ett par chinos men jag vet inte än, det beror på om jag får mycket eller lite pengar av mamma.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen en stund och kolla på tv. Känner mig fett seg idag, beror nog på att jag inte sov så bra inatt. Men vi hörs senare, puss på er sötisar.

:D

Kategori: Allt och lite till

Känner mig så jävla lättad.
Tack och lov att det inte var positivt!

In a perfect world, this could never happen

Kategori:

hkhögögö

Kategori: Allt och lite till

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSCH jag är orolig. Vill inte veta.

Dagens outfit

Kategori:



Leggings - HM (tror jag)
Vi/rosa randig tröja - Gina tricot
Svart skärp - HM

Blev väckt av mamma

Kategori: Allt och lite till

Mamma väckte mig bara för att hon inte hittade sin mascara så jag var tvungen och gå upp och kolla vart den var och sen gick jag och la mig igen och ungefär 1 timme efter blir jag väckt av henne igen för då får hon inte igång plattången. Jag gick upp och provade sätta på den men det verkar som att den har gått sönder, så jävla typiskt! Jag hatar när sånna där saker går sönder..

Blev väckt ännu en gång för typ en halvtimme sen av att Holly gjorde konstiga ljud från sin bur. Kunde inte somna om igen så jag gick upp istället och nu sitter jag här och tar det lungt och ska snart gå och prova ifall plattången verkligen inte funkar. Om den inte gör det så får jag möta Michaela senare och så får hon ge mig den röda plattången som hon lånat av oss. Den är inte lika bra men den får duga tills mamma har köpt ny.

Vad ska ni göra idag?


Godnatt

Kategori: Allt och lite till

Sov bara två timmar igår och gick upp klockan 5 på morgonen så nu ska jag faktiskt gå och ta en dusch och sedan ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag somnar. Imorgon är det en ny dag och förhoppningsvis så känns allting lite bättre och så kanske jag är lite gladare också. Tur att man har underbara vänner som kan få en på bra humör. Vad skulle jag vara utan er?

du sårar

Kategori: Allt och lite till

Du har ingen aning om hur det känns. Du har ingen aning om hur glad jag blev att du hade kommit hem och att du sa att du hade saknat mig. Känslor som hade försvunnit kom tillbaka, nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Jag skulle må bra och vara glad, jag skulle glömma dig och gå vidare. Jag lyckades. Du kom hem. Alla känslor som jag trodde inte fanns där kom tillbaka. Jag får höra en sak från henne och en annan sak från dig. Det gör ont men du fattar ingenting. Du ljuger. Jag vet inte om det är att du ljuger istället för att bara säga som det är eller att du vill fortsätta träffa henne som gör ondast. Du fattar inte hur mycket jag tycker om dig.. eller så bryr du dig bara inte..

Stan med Anna

Kategori: Allt och lite till

Idag var jag ju med Anna i stan. Det var kul, vi åt på mcdonalds och sen satt vi där och snackade i typ 1 timme. Det var faktiskt mysigt att bara sitta där och snacka om allt och inget, måste göras om! Efter vi varit på mcdonalds gick vi och kollade på jeans på bikbok och jag såg att dom jag trodde var så fina inte var fina alls så vi gick vidare till vero moda och där provade jag ett par jeans leggings men dom satt inge bra så det var bara att leta vidare. Vi skulle gå till weekday men istället hamnade vi på gina tricot och där hittade jag mina jeans. Det är stretch så jag måste sy in dom en gång, men bortsett från att det är stretch så tycker jag att dom var ett riktigt bra köp! Köpte en rosa/vit randig tröja också som jag är skit glad att jag köpte. Har den på mig just nu med ett svart skärp i midjan och leggings.

Efter vi hade handlat klart så mötte följde jag med Anna till tunnelbanan och mötte Mickis så gick vi till tåget och åkte ända bort till södertälje och så följde hon med mig till tandläkaren. Jag hatar att gå till sånna ställen, man måste leka så jävla trevlig, don't like it! Mickis följde med in och kollade på medans jag låg i stolen och en av tandläkarna verkade inte speciellt glad över att hon hängde med. Hon var skit otrevlig mot Mickis, jävla bitch asså! Henne gillar vi inte, visst Mickis?

Bilder på kläderna finns lite längre ner i bloggen..

Är arg och glad på samma gång

Kategori:

Känner mig arg och glad på samma gång.
Känslor som försvunnit kom tillbaka.

Nya jeans och en tröja

Kategori:



Det här har jag köpt idag

Snart dags att åka

Kategori: Allt och lite till

Om ungefär en timme ska jag börja åka mot stan och möta Anna. Då ska vi gå till mcdonalds och äta och sen blir det Bikbok och kanske Weekday. Jag vet vilka jeans jag vill ha och dom finns på Bikbok men det beror på hur dom sitter och om min storlek finns. Om det finns och dom sitter bra så ska jag köpa dom och om inte det finns så ska jag till Weekday och kolla om det finns några snygga cheap monday. Men jag hoppas verkligen att dom finns i min storlek, om dom sitter lite stort så är det ju bara sy in dom, det är liksom inte hela världen. Ni får hålla tummar och tår för att dom finns i min storlek!

Visar vilka jag köpte när jag kommer hem :)



I'm happy and I'm feeling good!

Dagens outfit

Kategori:



Svarta jeans - Gul och blå
Vit topp - HM
Svart cardigan - Lånat av mamma
Halsband - HM (tror jag)

Onsdag

Kategori: Allt och lite till

Gick upp klockan 6 och följde med mamma ner till bankomaten och hämtade ut 800 kronor. Jag hade tur ska jag berätta för er för jag trodde att jag skulle behöva betala min cola och kanelbullarna som mamma köpte åt min syster för mina pengar men de behövde jag inte, det tyckte jag va snällt.

Just nu sitter jag bara här och tar det lungt och lyssnar musik och pratar med Darius och någon Stefan på msn. Jag ska lyssna igenom The all-american rejects och sen lägga in lite låtar på mobilen och efter det ska jag börja fixa mig. Jag ska möta Anna i stan vid 12 så ska vi gå och äta på mcdonalds och sen ska jag köpa ett par nya jeans. Hon kunde inte vara i stan så länge så efter det blir det väl att åka hem en stund och sen åka iväg till södertälje för att gå till tandläkaren. Dom är nog inte så glada på mig eftersom jag sket i att komma förra gången.

Vad ska ni göra idag?

Sova

Kategori: Allt och lite till

Hejhej. Vaknade för ett tag sen och kunde inte somna om, har kollat lite på tv och försökt sova men kunde inte så tillslut gick jag och satte mig här en stund. Har svarat på alla kommentarer och nu är jag skit trött igen så nu ska jag gå och lägga mig, ska upp klockan 5 på morgonen för att följa med mamma och hämta ut pengar från bankomaten så vi hörs då! Godnatt :)



Jag saknar dig, du vet vem du är.

Jag är helt död

Kategori: Allt och lite till

Usch! Jag har städat mitt rum (äntligen) och det var inte lite stökigt kan jag säga. Det var inte heller lite jobbigt, men nu är det äntligen fixat så nu kan jag sitta här och ta det lungt resten av dagen. Ska jag bli lite ordentligare och lite mindre lat och ta mig i kragen och försöka hålla det såhär städat nu, eller vad säger ni? Jag tror i alla fall att jag ska göra mitt bästa på den fronten för det skulle vara så skönt att slippa städa!

FÖRE



EFTER



Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, puss!

Mamma har vaknat på fel sida

Kategori: Allt och lite till

Rubriken säger allt. Sedan hon kom ut ur badrummet har hon bara varit gnällig, klagat och skrikit. Snart går jag och sätter en tejpbit över hennes mun för jag orkar inte höra henne. Jobbig jävla människa. Men nu ska jag gå och diska all disk för det har hon nämligen också klagat på så förhoppningsvis blir hon lite gladare när jag diskar allt. Allt handlar om hennes jävla hår som hon har färgat rödbrunt och är så himla missnöjd med. Jag sa till henne innan hon färgade att hon kommer ångra sig men hon skulle absolut ha den färgen på håret, cphuve (förlåt) hehe. AJA, ska diska nu och sen städa rummet, kyss o kram

Glad som fan

Kategori: Allt och lite till

Hej snyggingar, jag sitter här och lyssnar på Veronica maggio - 17 år. Den är så fucking jävla bra! Sminkade mig för en stund sedan och ska snart gå och fixa mitt hår och klä på mig kläder. Jag är fett glad idag, ska störa Michaela och Anna hela dagen med sexiga sms<3

Ungefär såhär lät våran senaste sms-konversation:
Jag - Mitt rum luktar bajs.
Michaela - Har du bajsat?
Jag - Ah, en riktigt stor rinnig sexig ljusbrun klick mitt på golvet
Michaela - Ska du inte steka den?
Jag - Nej, tänkte lägga i en ask och ge dig<3<3<3<3<3
Michaela - Usch va äcklig du e :D
Jag - Nej vadå, vill du inte ha min avföring? :( </3
Michaela - Jo :D

HAHAHA, tråkigast i världen-humor? Bajs är kul!
Och ni får faktiskt stå ut med en omogen JAG idag, för jag är helt sjukt jävla övertrött! Fråga inte varför :D Kyss på er

Hon är grym!

Kategori: Allt och lite till

Veronica maggio



Brukar inte gilla hennes låtar men helt plötsligt har jag börjat göra det. Skärskilt, "stopp" och "kan inte säga nej" och "17 år" grymt bra låtar!

Veronica maggio - Stopp

Kategori:

Tonårsliv

Kategori: Allt och lite till

Någon som såg på tonårsliv? Vad tyckte ni om den, bra/dålig?


Precis duschat..

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag duschat, det var riktigt skönt! Tvättade håret och färgade ögonbrynen. Sitter och väntar på att det ska torka just nu. Vad ska man göra resten av kvällen då? Halv 10 börjar i alla fall "tonårsliv" på 1:an och den vill jag se. Någon ny serie som handlar om tre tjejer och deras liv tror jag, den verkar bra.

Vad ska ni göra i veckan?
Själv så ska jag till tandläkaren på onsdag (blä) och innan jag åker dit så ska jag eventuellt åka in till stan och köpa ett par nya jeans. Sen blir det lite möten också men jag kommer inte ihåg vilken dag det var och i helgen kommer Michaela som vanligt så då får jag se vad hon och jag hittar på.. och imorgon har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra.. eller jag ska nog städa mitt rum och ta en promenad med mamma om inte hon skulle iväg och träffa sin kompis hehe.



Bilden är från i lördags
Fotograf: Jag

It's cold outside

Kategori: Allt och lite till

Gick ut litegrann medans mamma lagade middag. Kände att jag ville ut och ta lite frisk luft. Kameran fick följa med också. Ett tag trodde jag att snön hade gjort sitt och att det äntligen skulle bli vår så man slapp gå runt med massa tjocka kläder men icke sa nicke. Det är tråkigt tycker jag, bort med vintern och hit med våren typ? Det var i alla fall inte lite kallt ute, mina händer frös ihjäl.

Men nu är jag inne igen och har nyss ätit god mat. Snart börjar unga mödrar och det ska jag ju såklart se och sen efter det ska jag gå och ta ett varmt bad. Fryser fortfarande efter min lilla promenad. Efter jag har badat ska jag kanske städa upp i mitt rum om jag orkar. Chansen att jag orkar det är nog inte så stor men det kan hända att jag gör det i alla fall, börjar tröttna på att det ligger kläder överallt..




It's over, we're over

Kategori:

Egentligen skulle det vara American hi-fi som sjöng den här låten men den fanns inte. Så det fick bli den här istället men det är i alla fall samma låt bara att en tjej sjunger.

Halsband från chique.se

Kategori:

Gillar dom här två halsbanden grymt mycket! Skärskilt den med dödskallen. Kanske man borde beställa hem ett sånt hehe? Blev jättesugen på att göra det men jag tror nog att det får vänta tills jag köpt lite nya kläder och hämtat ut mina skärp!





Dom är från: www.chique.se

Jag vill ha en hund!

Kategori: Allt och lite till

Kollade på blocket.se om det fanns någon billig hund som någon säljer och så hittade jag två stycken och så stod de att dom kostar 1000 kronor. Men det stämmer säkert inte, tror dom kostar lite mer än det. Det stod "priset diskuteras" och jag vill bara ha en hund. Jag vill att mamma ska ringa till den som säljer hunden och fråga om man kan köpa en av dom och hur mycket den kostar. Vill verkligen ha en hund! Skulle vara så kul och så har man en anledning till att gå promenader, inte för att jag typ älskar att gå promenader eller något sånt men ibland är det skönt att ta en promenad faktiskt. Någon som har hund?

Jag hade hund förut, en jack russel men den var helt sjuk i huvudet så vi sålde den till min morbror. Den bet typ alla och bet i kopplet och jag vet inte vad. Men den fick vi gratis bara för dom som hade den kunde inte ha kvar den, den hade inte haft de så lätt tror jag. Den var livrädd för handdukar och enligt Anders så hade förra ägaren slagit den för att den bajsade/kissade inomhus eftersom han jobbade så mycket och inte kunde gå ut me den. Dålig ägare tycker jag..



Trissa
Michaela och Annas hund

kfdGJdä

Kategori: Allt och lite till

Alla som man känner (killar) är verkligen idioter, precis allihopa. Jag fattar fan inte vad det är för fel på dom. Dom snackar och dom ljuger. Jag är så fucking jävla trött på det! Om ni ska hålla på så, så kan ni lika gärna dra åt helvete...

Tröttast i världen

Kategori: Allt och lite till

Gud vad trött jag är! Jag orkar inte göra någonting, bara ligga i sängen och kolla på tv. Har sms:at lite med Oskar och kollat på Linda rosing grejen och djursjukhuset, skit tråkigt men det fanns ingenting att kolla på. Klockan 9 börjar "I hennes skor" på 3:an och på 4:an är det Beck, kommer inte ihåg vad för Beckfilm det var men någon var det i alla fall. Vet inte riktigt vilken av dom jag ska se men någon blir det nog, det blir väl att se på tv tills jag somnar resten av kvällen. Nu ska jag gå och fråga mamma om hon kan fixa varm oboy på något sätt och sen ska jag ta ett varmt bad. Vi hörs!

Före/efter

Kategori: Allt och lite till

Sådärja, det gick snabbt att diska. Jag satte på tvättmaskinen också bara för att vara snäll. Måste städa mitt egna rum också, det är hur stökigt som helst! Men det kan jag göra senare, nu vill jag faktiskt ta det lungt en stund..

Före/efter





Onödiga bilder I know, men visst är jag duktig? (a)

Är helt död

Kategori: Allt och lite till

Jag och Mickis gick inte direkt någon promenad men jag följde henne till Rönninge station så då tog jag med kameran och tog lite bilder. Men det är så grått, visset och tråkigt ute just nu så det finns inte speciellt mycket att ta bild på, jag längtar tills i sommar då kommer det nog finnas mer saker att ta bild på. Blommor och sånt, hehe.

Gick i alla fall ända från Rönninge station hem till mig och nu är jag helt död. Jag har verkligen dålig kondis! Måste nog börja gå mer promenader så jag får upp kondisen lite hehe. Nu ska jag i alla fall klä på mig mjukisbyxor och någon mindre fin t-shirt och ställa mig i köket och diska. Jobbigt och tråkigt men sånt måste ju också göras.



En av bilderna som jag tog idag

Väntar på Michaela

Kategori: Allt och lite till

Jag sitter här och pratar med Anna i telefon och väntar på Michaela. Jag och Mickis ska laga lunch, hamburgare med bröd och pommes frites och sås. Supergott hehe! Sen efter vi har diskat och jag har städat upp efter Holly på golvet så ska vi gå en promenad. Då ska jag ta mer bilder. Annars så har jag inte gjort så mycket idag, vaknade för typ en timme sedan och då fixade jag mig och klädde på mig och fixade håret. Nu ska jag fortsätta prata med Anna, puss på er!

Dagens outfit

Kategori:



Blå jeans - Lånat av syrran
Vit topp från - HM
Blått skärp från - Vero moda

Bara för att jag är bäst

Kategori: Allt och lite till

Har inte sovit något och tänker nog inte göra det heller, ska vända tillbaka dygnet har jag bestämt. Är trött på att ligga i sängen och inte kunna somna bara för att jag är proffs på att vända på dygnet.

Sitter och spelar spel på facebook, haha bra tidsfördriv!



Ante vägrar inse att jag är bättre än honom på de där spelet ;)

You make me so angry

Kategori: Allt och lite till

Fattar inte att du tror att allting är bra. Att du och jag är kompisar. Jag vill inte ha kompisar som säger att jag ljuger, då är man ingen riktig kompis. Jag kanske har fått helt fel intryck av dig men mitt intryck av dig just nu är att du är så jävla falsk och jag känner att jag inte ens vill prata med dig längre. Jag är trött på människor som dig.

Duscha

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag gå och ta en lång, skön dusch! Måste tvätta mitt hår en gång till för jag märkte att inte allt balsam försvann ur håret igår så det är helt fucked up just nu. Senare är det American pie 2 på 3:an, den börjar 22:30. Någon som ska se på den?

Snygga underkläder

Kategori:

Jag gillar verkligen HM:s underkläder.
Här är några av favoriterna hihi.
Vilka tycker ni är finast?




Mamma fyller år idag

Kategori: Allt och lite till



Grattis på födelsedagen <3
Älskar dig!

Varit med Mickis

Kategori: Allt och lite till

Nu har Mickis precis dragit till sin pojkvän och jag har varit och handlat. Var sugen på någonting gott. Mamma fyller år idag så vi har ätit hemmagjord pizza till middag och någon god glass till efterrätt. Min syster har bakat någon konstig "kaka" med apelsiner och bananer och jag vet inte vad det är... den ser inte speciellt god ut hehe. Men det är ju bra att hon gillar den i alla fall!

Vad ska ni göra ikväll? Själv så är jag sugen på att kröka men jag har ingen dricka och sen så är det ju inte speciellt kul att kröka själv så det får vänta tills nästa helg. Det får bli en lugn kväll, se på film och äta goda saker och dricka cola.

Tagit lite bilder

Kategori: Allt och lite till

Jag och Mickis drog ut på en promenad. Vi gick fett långt och är helt döda nu. Tog lite bilder också så det kanske dyker upp någon på bloggen lite då och då. Nu ska vi spela spel haha..



Det har kommit videungar =)

HAHA

Kategori:

...

Kategori: Allt och lite till



Fattar inte hur jag kunde bli så kär i dig.

Something real

Kategori:

Favoriter från topshop

Kategori:

Kläder är det ända som gör mig lite glad just nu. Får sån lust att shoppa när jag ser kläder och när jag köper nya saker bli jag glad men man kan ju inte köpa sig lycklig.



Tips på sidor som har kläder och sånt?

I miss you

Kategori: Allt och lite till

Tänker på dig hela tiden. Jag försöker tänka på annat men det går inte. Om allting ändå bara kunde vara som förut, jag saknar dig. Jag saknar din röst, dina händer, att vakna upp bredvid dig på morgonen. Saknar till och med din jävla musik som jag inte alls gillar egentligen, som jag just nu kan sitta och lyssna på bara för att den påminner om dig. Det är inte samma sak utan dig. Jag saknar att vara glad och känna att allting är så jävla bra.

Varför gjorde du sådär mot mig? Jag förstår inte. Det gör så jävla ont i hjärtat när jag tänker på allt du gjort med henne. Jag vill bara se dig och krama dig samtidigt som jag skulle vilja slå sönder dig. Du sa att du tyckte om mig men jag vet inte längre. Jag vill att det ska vara så, jag vill att du ska tycka om mig fortfarande men jag känner mig så jävla osäker. Jag vet inte vad som är sant och inte sant längre. Du kan ju lika gärna aldrig ha tyckt om mig, du kanske bara lekte...

Hundtricket

Kategori: Allt och lite till

Klockan 21:45 börjar Hundtricket på 1:an. Jag ska släcka alla lampor och tända min lilla lampa och lägga mig i sängen och kramas med täcket och kuddarna och kolla på den. Skönt att ta det lungt och kolla på film ibland faktiskt. Någon mer som ska se/såg den? :)



Vi hörs efter filmen!

Resultatet

Kategori: Allt och lite till





Vet inte om det syns så mycket men såhär blev det i alla fall!

Nu är det bara att vänta

Kategori: Allt och lite till

Nu sitter jag här i min sexiga slingmössa och väntar tills jag ska tvätta ut det, hur länge det nu ska sitta. Det har jag glömt att kolla, vad smart jag är. Men det brukar väl sitta ungefär 35-40 minuter? Så då ska det alltså sitta ungefär tills klockan är 10 över 8. Bara att hoppas att resultatet blir fint men det tror jag nog.

Varje gång jag gör slingor så kommer jag på hur mycket jag HATAR att slinga håret bara för att det gör så jävla ont att dra ut hårstråren från mössan. Blä på det! Men sen efter man är klar med allting så är det roligt, så det är väl värt smärtan ;)


Proppmätt

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag ätit middag, åt wok med nudlar. Det var jättegott men väldigt starkt. Jag är helt proppmätt, det är nog första gången på länge som jag har varit såhär mätt! Mamma ska fixa lite saker och sen ska hon hjälpa mig att slinga håret, ska bli kul och se hur det blir.

Min lilla bebis har hittat ett nytt bo i köket...

Slinga håret

Kategori: Allt och lite till

Jag har precis varit och köpt hårfärg åt mamma och slingmedel till mig själv. Jag gjorde blonda slingor för ett tag sedan och nu ska jag göra det igen. Men mamma vill inte hjälpa mig att göra, taskigt tycker jag. Tänker övertala henne att hjälpa mig, de ända hon behöver göra är ju att dra ut håret ur dom där små hålen på slingmössan och sätta i färgen. Det går ju ganska snabbt hihi. Ni får se resultatet senare eller imorgon :) Nu ska jag sminka mig lite och sedan ska jag väl äta middag. Sen slinga håret om jag nu lyckas övertala mamma...

Har varit på banken

Kategori: Allt och lite till

Följde med mamma ner till banken för att pengarna som vi skulle få idag inte hade kommit in på kontot utan kommit hem på en avi istället. Men nu är det i alla fall fixat så att dom kommer in på kontot nästa gång tror jag. Efter det gick vi till ica och handlade och nu sitter jag här och håller på att dö av hunger. Vi ska äta hamburgare med bröd till lunch, det är gott!

Imorgon fyller mamma år, då blir det nog fika med någon god tårta. Jag måste köpa en present åt hennne sen när jag har pengar om några dagar. Har ni några förslag på vad man kan köpa?

Duscha sen sova tror jag

Kategori: Allt och lite till

Tänker gå och ta en dusch nu. Orkar inte sitta vid datorn längre, blir bara irriterad. Känns som att jag har en stor klump i magen just nu. Tror att jag ska gå och sova efter jag har duschat men jag vet inte, får se om jag kan sova. Hoppas ni mår bättre och är gladare än mig, puss på er!

Sugarcult - Pretty girl

Kategori:





Pretty girl is suffering, while he confesses everything
Pretty soon she'll figure out what his intentions were about
And that's what you get for falling again
You can never get him out of your head
And that's what you get for falling again
You can never get out of your head

It's the way
That he makes you feel
It's the way
That he kisses you
It's the way
That he makes you fall in love

She's beautiful as usual with bruises on her ego and
Her killer instinct tells her to be aware of evil men
And that's what you get for falling again
You can never get him out of your head
And that's what you get for falling again
You can never get him out of your head

It's the way
That he makes you feel
It's the way
That he kisses you
It's the way
That he makes you fall in love

It's the way
That he makes you feel
It's the way
That he kisses you
It's the way
That he makes you fall in love

Pretty girl is suffering, while he confesses everything
Pretty soon she'll figure out
You can never get him out of your head

It's the way
That he makes you cry
It's the way
That he's on your mind
It's the way
That he makes you fall in love

It's the way
That he makes you feel
It's the way
That he kisses you
It's the way
That he makes you fall in love

Blandade känslor

Kategori: Allt och lite till

Jag har väldigt blandade känslor just nu. Känner mig så arg, de känns som att jag ska explodera när som helst och jag vet inte vad jag ska göra av alla känslor. Jag vill bara träffa dig nu och fråga varför du gjorde sådär, kunde du inte ens ha sagt någonting om det innan du gjorde så? Du sa att vi skulle prata men vi gjorde aldrig det, kunde du inte ha tagit dig lite tid och pratat med mig? Allting hade varit mycket enklare just nu om du bara hade sagt någonting/pratat med mig. Jag vill bara skita i dig och inte bry mig men det går inte. Du finns i mina tankar varje dag och jag saknar dig fortfarande trots att jag har fått höra en massa saker som jag inte visste förut.

Städa, eller inte städa?

Kategori: Allt och lite till

Jag sitter här och fryser just nu och funderar på om jag ska städa lite i mitt rum. Det är stökigt som fan. Annars så har jag bara typ ätit middag för en stund sen, det är typ första gången på skit länge som jag åt korv. Jag hatar verkligen korv men jag åt några pyttesmå bitar bara för det är inte gott att äta bara makaroner.

Jag vet inte om jag orkar städa. Kanske ska göra det på söndag istället? Det kan ju bli min städa dag, en sån kan jag nog behöva för jag har de alltid så jävla stökigt i mitt rum. Brukar ni ha sånna dagar?

Dagens outfit

Kategori:



Svarta jeans från - Gul och blå
Puderrosa topp från - HM
Halsband från - HM

Supergratis.se

Kategori: Allt och lite till

Den här sidan tycker jag att ni ska bli medlemmar på. Man kan göra massor gratis erbjudanden, värva vänner, besöka länkar och lite till. Man får ganska höga poäng och kan växla in ganska många saker och så får man hem dom helt gratis.

Om man har riktigt höga poäng så kan man till och med få hem en bärbar dator, ipod shuffle 1gb, playstation 3 och massor andra roliga saker! Man kan också få hem biobiljetter, presentkort och trisslotter/tialotter. Man kan få hem kondomer också, ifall ni behöver det ;)

Bli medlem här:
http://www.SuperGratis.se/?r=6764

Sugarcult - How does it feel

Kategori:



Well I'm back for some more
Round two was a bore
And you're driftin' away
'Cause you want it that way
And I'm picking up pieces
Of hearts that completely
Are broken in two
So it must have been you
While you're lying in bed
With somebody new

So how does it feel?

How does it feel?
'Cause it's tearing me apart
How does it feel?
How does it feel?

'Cause it's tearing me apart

Angående skinnjackor

Kategori:

Som jag skrev tidigare idag så vill jag ha en ny vårjacka, är inte så nöjd med den jag köpte. Den är jättefin och så men jag trivs inte i den och det beror nog på färgen och för att den är så kort. Så jag tänkte fråga er om ni vet några affärer som säljer snygga men inte så dyra skinnjackor? :)



Eller så kanske man ska skita i skinnjackan och köra på den här jackan istället?
Vad tycker ni?

Kläder från bikbok

Kategori:

Nu vet jag i alla fall vart jag ska köpa mina jeans ifrån. Bikbok hade två par jeans som är jävligt snygga, finns i flera färger tror jag. Jag ska lätt åka dit den 25 och kolla om det finns i min storlek och hur dom sitter och så, om dom sitter bra och de finns i min storlek så tror jag nog att jag köper dom!



Visst är dom snygga?



Dom här är också ganska snygga, kanske köpa sånna också?
Dom kostar ungefär 299 så det är ju inte så dyrt!



Sist men inte minst ;) lite snygga tröjor
Älskar de vita linnet och t-shirten längst upp!

Duschat

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag tagit min långa dusch. Det var fett skönt och det behövdes. Eller mitt hår behövde det. Mamma hade visst köpt fel, hon hade köpt "2 in 1" så det var schampo/balsam i samma flaska, inte bra tycker jag men det duger. Jag har smörjt in mig med hudkräm också, den luktar jättegott! =)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra :P Blir väl att sitta här en stund och sedan gå och kolla på tv sen sova. Imorgon tänker jag fan sova ut lite och inte gå upp klockan 8 som idag. Är man inte van att gå upp tidigt så blir det extra svårt! haha..

Men snart kanske även jag får gå upp tidigt. Ska ringa någon Barbro på fredag och bestämma en tid och träffa henne och prata. School here I come eller något sånt? Kanske...

Time for unga mödrar

Kategori: Allt och lite till

Snart börjar Unga mödrar på 5:an. Jag ska kolla om det finns något gott hemma att äta och ta ett glas cola och sätta mig i sängen och kolla på det. Jag har laddat ner ännu mer låtar från Metro station.. fast de fanns inte så många men ändå. Sen har jag laddat ner två band som Anna sa var bra så dom ska jag lyssna på sen.

Mamma har äntligen köpt nytt mjällschampo/balsam. Det är seriöst en av dom bästa schampo/balsamen som jag har testat, I love them! Så ni kan ju tänka er vad jag ska göra sen? Ta en lååååång dusch, tvätta håret och massa annat. Men nu ska jag dra, puss!



Brukar ni se på Unga mödrar?

Anna pyttepanna

Kategori: Allt och lite till

Spenderade dagen med Anna. Jag gav henne min gamla mobil så hon satt och höll på med den medans jag kollade lite saker på datorn. Sen efter att hon hade fixat den och sånt så satt vi vid datorn lite till och sen gick vi och handlade klubbor och så tänkte vi vara ute en stund men vi orkade inte så vi gick tillbaka hit och skulle kolla på Linda rosings program men min dator hängde sig så vi kollade aldrig på det.

Vi hittade världens äckligaste bild i Veckorevyn. Det var massor bilder på fittor (ursäkta ordet haha) som tydligen skulle vara "fina" men snarare äckliga haha? Jag ska ta bild på de imorgon så ska ni få se, fast ni kanske inte vill se? Men jag gör det ändå bara för att det var så kul. Jag rev ut bilden ur tidningen och när jag och Anna gick och mötte Michaela och Freddie så gav jag bilden till Mickis så hon har den just nu. Visst var de äckligt Mickis? HAHA En var orangehårig, haha. Nej men gud usch det var faktiskt väldigt äckligt! Undra om det kommer vara bild på "fina" kukar i nästa nummer? HAHA


Anna



Är inte deras hund bara för söt?








Anna och Jag, hihi



Metro station

Kategori:

Dom här två låtarna är typ världens bästa låtar!
Den första heter Seventeen forever och den andra heter Now that we're done




Vilken tycker ni var bäst?

Hemma igen

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag varit på vårdcentralen, sitter här med Anna nu. Jag höll mig i två timmar i onödan haha.. ska hämta ut någon medicin på fredag som jag ska ta 3 gånger om dagen så snart blir nog allt bra hihi.

Gjorde om min blogg lite också men jag vet inte om jag ska ha så..

Ska alldeles strax gå..

Kategori: Allt och lite till

Måste alldeles strax börja gå ner till vårdcentralen, är fett kissnödig och det är inte speciellt kul kan jag säga. Jag är fett glad idag eftersom det är så fint väder. Provade min vårjacka och kom fram till att jag ska köpa en ny. Trivs inte i den så det är lika bra att jag köper en svart också, inte likadan som den jag har såklart. Men nu måste jag börja gå, vi hörs när jag kommer hem ;)

Vårdcentralen

Kategori: Allt och lite till

Blä... mamma ringde och väckte mig klockan 8 för att säga att vårdcentralen skulle ringa mig och det gjorde dom också. Först fick jag en tid den 1 april men sen ringde hon upp mig igen och gav mig en tid klockan 11 för att hon tyckte att det var bråttom eller något sånt. Det här betyder ju att jag måste sminka mig och klä på mig och gå ner dit om ett tag, jobbigt! Jag som ville sova...

Gissa hur jag svarade i telefonen andra gången? HAHA
Trodde det var mamma som ringde så jag ba "vad" fast hon i telefonen garvade bara och frågade om jag trodde att det var min mamma som ringde hihi.

Anna och Michaela kommer idag också, Anna ska ju låna min gamla mobil. Tror att dom tar med sig sin söta hund också, vi ska gå en promenad med den. Funderar på att ta lite bilder när vi ändå går på promenad... fast bara kanske. I så fall får ni nog se dom senare. Nu ska jag börja fixa mig, puss!

Vet inte vad jag ska tro

Kategori: Allt och lite till

Allt är så jävla jobbigt just nu. Den ena säger en sak medans den andra säger en annan sak. Helt ärligt så vet jag inte vad jag ska tro längre. Jag orkar inte med det här längre så nu går jag och sover. Hoppas att morgondagen blir bättre än vad den här dagen har varit.

Unga mödrar

Kategori: Allt och lite till

Hallo.. jag gick och la mig och sov i några timmar men nu är jag vaken igen. Ska alldeles strax lägga mig i sängen och kolla på Unga mödrar. Har ingen större lust att göra massa saker idag, är inte på bra humör.

Det är något cp med min bildskärm, eller sladden till bildskärmen, ibland blir allting lila. Men jag drog ut sladden och satte i den igen och då blev allting normalt. Kanske dags att köpa ny sladd?

Trööött..

Kategori: Allt och lite till

Allting känns lite konstigt just nu när man har fått veta massa saker som man inte visste förut. Det finns så många idioter i den här världen. Jag har pratat med Anna i telefon i alla fall, det var lika kul som vanligt! Imorgon kommer hon hem till mig tidigt på morgonen för att vi ska vara ett tag och för att hon ska låna min gamla mobil ett tag, jag fick ju mammas nya, de kanske jag inte har berättat? I alla fall så fick jag den och jag älskar den. Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på tv och kanske sova lite, är så jävla trött!

?

Kategori: Allt och lite till

Trodde inte att du var sån.

Hm, jag är inte så bra på att laga mat

Kategori: Allt och lite till

Först skulle jag prova att lägga kebabkött i hamburgarbröd bara för att jag var så sugen på hamburgare och den kunde faktiskt ha blivit god men jag förstörde den med någon röd sås som inte smakade ett dugg gott. Sen för en stund sen skulle jag göra egen nudelsoppa, det är ju ganska lätt.. bara koka nudlar och ta en köttbuljong och så blir det ju typ nudelsoppa men den smakade typ... kohage är fan de ända ordet jag kan finna. Så nu sitter jag här och äter en macka med kaviar på, det verkar ju vara de ända jag klarar av att "laga" idag som inte smakar bajs.

Detta har jag på mig idag

Kategori:



Vet inte om man ser så bra men de är i alla fall:
Svart/grå jeans från - Gul och blå
Topp från - HM
Kortärmad cardigan från - HM
Halsband från - HM

Dagens önske-outfit

Kategori: Allt och lite till



Det här vill jag ha på mig just nu!
Men nu ska jag gå och ta en dusch, pusselipuss!

Jag har varit busig igen, kanske nästan lite dum..

Kategori:

Hehe, detta har jag beställt. Kanske var dumt att beställa det utan att fråga mamma först? HIHIHI...



The calling - Somebody out there

Kategori:



Älskar låten!

Sådärja!

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag laddat upp alla bilder på pixbox.se. Det känns skönt att inte ha så mycket bilder på datorn längre och det är ju bra att man kan spara bilder från den sidan också så om man vill lägga upp någon bild här t.ex så kan man bara spara den, lägga upp och sen ta bort. Men bilderna tog inte skärskilt stor plats på datorn märkte jag.

Klockan är 04:59 och jag är inte trött hihi. Jag ska vänta tills mamma går upp (tror hon redan är uppe) och så ska jag vänta tills hon går till jobbet och sen ska jag ta en dusch. Sen sminka mig och fixa håret tror jag. Jag orkar inte sova så...

Pixbox.se

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag blivit medlem på www.pixbox.se för att där tänker jag nämligen ladda upp alla bilder som finns på min dator, så att jag slipper ha dom på datorn. Jag har 818 bilder och 34 mappar så det blir ett jävla jobb att ladda upp och ta bort alla bilder från datorn. Fast jag kommer nog inte ta bort exakt alla bilder från datorn men en hel del ska bort. Det är ju bara för mig att börja ladda upp bilderna för det lär ju ta ett tag. Puss på er

Trög dator

Kategori: Allt och lite till

Nu ska J komma hit och hjälpa mig med min dator. Den är så jävla trög ibland, vet inte riktigt vad han ska göra med den men förhoppningsvis så kommer den inte vara lika trög som den är. Känner att jag inte är på speciellt bra humör heller, har lust att slå sönder någonting. Är typ orolig samtidigt som jag är så jävla arg.

Vet ni vad jag är sugen på?

Kategori: Allt och lite till

En kopp med varm choklad och en kycklingbaguette. Dock inte riktigt den kycklingbaguetten som ni ser på bilden, man ska göra den själv för då blir den godast. I alla fall mina kycklingbaguetter, dom är skiiiiiit goda. Jag tror att jag ska göra det i helgen, varm choklad och kycklingbaguette! Någon som vill joina mig? ;)

Dagens önske-outfit

Kategori:

Det här hade jag absolut inte tackat nej till att ha på mig just nu. Älskar linnet och byxorna, så himla snyggt! Kläder är det bästa som finns, håller ni inte med? I just love it!

Den som kom på kläder måste varit en ängel haha! Jag älskar den personen, utan att veta vem det är eller hur den ser ut... höhö (a)



Byxor från - ONLY
Linne från - Asos
Armband från - Asos
Väska från - HM
Skor från - HM

Sorgligt

Kategori: Allt och lite till

Fick veta att min mammas kompis ligger på sjukhus. Han har typ lite problem och så går han på medicin och så fick han en blödning i näsan som inte gick att stoppa. Han åkte in med ambulans igår till sjukhuset, hoppas att dom har fått stopp på blödningen nu. Inget får hända honom ju, han är alltid så glad och rolig. Håller tummar och tår för att dom har fått stopp på blödningen och att han mår bra och får åka hem!

Har tänkt på en sak. Det händer så jävla mycket saker med folk som jag känner just nu. Först en sak, men den håller jag för mig själv så den skriver jag inte ut här. Sen mammas kompis, undra vad som kommer hända härnäst?

Mamma är bäst!

Kategori: Allt och lite till

Rubriken säger allt, mamma är bäst!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen

Kategori:

Jag saknar dig.



If I could, then I would
I'd go wherever you will go
Way up high or down low
I'd go wherever you will go

Söndag

Kategori: Allt och lite till

Hejhej, har ni haft en bra söndag? Min har i alla fall varit helt okej. Jag har varit med Michaela hela dagen, vi har inte gjort så mycket faktiskt, mest tagit det lungt och suttit vid datorn. Sen följde jag henne till bussen och väntade på den med henne och sen gick jag hem och tog en lång dusch. Är rätt så trött så tror inte att jag ska göra något speciellt ikväll, gå till köket och kolla om det finns chokladsås och glass hemma och om det finns det så ska jag ta det och sen lägga mig i sängen och kolla på tv.



Jag och Mickis skulle göra pommes frites och så tyckte vi att det tog jättelång tid så Mickis satte ungnen på "snabb" eller något, det skulle i alla fall gå snabbare för dom att bli klara. Och då ville ju jag såklart skynda på ännu mer så jag höjde graderna till 300. Såhär blev resultatet haha, som tur så blev inte alla brända!



Massor bilder ifrån helgen, enjoy! ;)

Nu ska jag sova...

Kategori: Allt och lite till

Kanske lite sent att gå och lägga sig klockan 5 på morgonen men det blev så inatt. Som tur så är man ju ledig imorgon så man inte behöver gå upp tidigt, eller jag är ju ledig varje dag men ändå. Jag har suttit och pratat med lite kompisar om vissa grejer och sen har väl största delen av natten gått åt till att tänka. Det är svårt att sluta tänka på vissa saker när man väl börjar göra det. Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och jag somnar förhoppningsvis ganska snabbt och då slipper jag tänka på allt, vilket ska bli ganska skönt för jag tänker nog alldeles för mycket ibland..

Godnatt!

Secondhand serenade - Why

Kategori:



A phrasing that's a single tear.
Is harder than I ever feared.
And you were left feeling so alone.
Because these days aren't easy.
Like they have been once before.
These days aren't easy anymore.

Fuck det här..

Kategori: Allt och lite till

Jag saknar dig så jävla mycket.
Ibland har jag bara lust att lägga mig i sängen och gråta.
These days aren't easy anymore...


Melodifestivalen

Kategori: Allt och lite till

Kollade på melodifestivalen med Mickis, mamma och Jennie. Det fanns ganska många som jag tyckte skulle vinna faktiskt, dock kommer jag inte ihåg vad dom hette hihi. Är så jävla glad att inte "snälla snälla" låten vann för den är ju bara för hemsk haha! Hoppades på att Alcazar eller någon skulle vinna men tycker ändå att den som vann var helt okej. Vad tyckte ni?

Just nu har jag ingenting att göra, sitter här och tänker och saknar sönder mig själv efter M. Undrar om han har tänkt på mig något men förstår om han inte har det för han har nog massa annat att tänka på just nu. Det här är verkligen inte roligt, vill att du ska komma hem. Jag måste hitta på någonting att göra så att jag inte börjar tänka på honom för då börjar jag sakna honom och då blir jag lite deppig. Kanske ta en dusch...

HAHA så jävla ful

Kategori:

HAHAHAHA....

Hjälper mamma med nya mobilen

Kategori: Allt och lite till

Sitter här med Michaela, vi försöker hjälpa mamma att kopiera över hennes telefonkontakter till minneskortet så att hon får dom på sin nya mobil. Det går väl inte sådär jättebra men vi ska nog klara av att klura ut hur man gör. Annars så har jag inte gjort så mycket idag, ringt runt lite och frågat lite saker men det får inte ni veta något om för det är en hemlis. Sen så följde jag med mamma och hämtade ut sin nya mobil bara för att jag ändå skulle ner till centrum och köpa cola.

Idag är det melodifestivalen, ska ni kolla på det?
Jag ska nog göra det, brukar inte följa det men Michaela vill se det så därför ska jag också göra det.

Godnatt

Kategori: Allt och lite till

Dags att sova, imorgon är det en ny dag. Om jag nu kommer kunna sova, jag tänker för mycket och saknar ännu mer. Jag vill ha dig hos mig, vet inte ens om det någonsin kommer bli så igen. Vet inte ens hur du känner eller om du känner något men jag hoppas. Vet inte ens när vi kommer träffas igen, hoppas att det blir snart.


I miss you so much

Kategori: Allt och lite till

Hoppas jag får veta så jag kan träffa dig.
Hoppas, hoppas, hoppas.
Om du bara visste hur mycket jag saknar dig.

Min nya favoritsida

Kategori:

www.asos.com är lätt min nya favoritsida. Jag älskar deras kläder. Jag får sån lust att beställa massor nya tröjor och allt möjligt men tyvärr är jag helt pank. Allt jag äger är 4-5 kronor och det får man ju ingenting för så det får vänta.


Hawthorne heights - Decembers

Kategori:



I miss you so much, a self inflicted coma..

Nyduschad

Kategori: Allt och lite till

Duschade för en stund sen. Det var skönt, nu är mitt hår nytvättat och så luktar jag gott bara för att jag badade med små hjärtor som luktar jättegott. Dock lite jobbigt att dom fastnar överallt i badkaret när dom blir blöta hihi. Jag känner mig hungrig men jag vet inte vad jag ska äta. Funderar på att steka en hamburgare men vet inte om jag orkar göra det.. fast det är gott. Ska gå och kolla i köket om jag kan hitta någonting att äta :)



Osminkad hihihi



Hjärtorna som jag badade med hihi
Dom luktar verkligen gott!

Saknad

Kategori: Allt och lite till

Jag saknar dig
Det känns så tomt utan dig
Hoppas vi ses snart

Fredag

Kategori:

Det här har jag på mig idag.
Orkade inte ha så fina kläder så tog på mig något lätt.

Dagens önske-outfit

Kategori:



Det här hade jag gärna haft på mig just nu. Skärpet kommer jag visserligen kunna ha på mig ganska snart, längtar! Jag har verkligen fastnat för jeans leggings. Någon som vet affärer/hemsidor som har jeans leggings? Gina tricot vet jag redan att dom har men det måste ju finnas fler.

När jag får pengar ska jag köpa ett par vanliga jeans och sen ska jag faktiskt köpa ett par jeans leggings också. Om jag fortfarande tycker att dom är snygga när jag har provat dom.

Gomorgon sötisar

Kategori: Allt och lite till

Hejhej, hur mår ni? Själv så mår jag helt okej, vaknade nyss och har ätit lite chips. Inte världens bästaste frukost men det var gott hihi. Ska alldeles strax sätta på en bra låt och sminka mig sen klä på mig.

Det är fredagen den 13 idag så man kanske ska ta det lungt och stanna inne? ;) Har ni haft otur på fredagen den 13 någon gång? Det har inte jag i alla fall, inte vad jag kan minnas haha...

I miss you

Kategori: Allt och lite till



Jag har tråkigt och jag tänker för mycket på dig.
Saknar dig och önskar att du var här så att jag kunde prata med dig.
Jag vill höra din röst och hålla i din hand.

Nu orkar jag inte med världen längre så nu ska jag sova.
Hoppas ni mår bättre än mig, puss!

Älskar min bebis

Kategori: Allt och lite till



Jag kom in i rummet och så såg jag hur Holly sträckte på sig och sen öppnades en liten mun och så gäspade hon. Fan vad sött det var haha. Tog upp henne en stund och satte upp hennes lugg och sen när jag tog ut toffsen så stod håret rakt upp, hon fick värsta tuppkammen.
Sötiz asså! I LOVE YOU

CHIPS<3

Kategori: Allt och lite till



Sitter och pratar med Anna i telefon. Jag har varit och köpt chips hihi. Ska bli värsta tjockisen och äta massor chips när jag ser på Unga mödrar. Vad gör ni för något?

Tre ungdomar anhållna efter flera rån

Kategori:



Fick nyss den här artikeln av en kompis. Jag förstår inte varför människor går omkring och rånar andra människor. Dom förstör ju folks liv, för den som blir rånad och misshandlad lär ju inte kunna gå ut ensam utan att behöva se sig om så att inget gäng flyger på honom och tar hans plånbok och allt vad dom nu tar.

Det finns verkligen sjuka människor i den här världen. Man kan undra vad som har gått fel i deras liv eftersom dom börjar hålla på med sånna här saker. Sen finns det ju dom som tycker att dom är tuffa när dom går runt och rånar folk, men hur tufft är det egentligen att förstöra folks liv?

Vaknade nyss

Kategori: Allt och lite till

Somnade fast att jag inte skulle. Min väckning blev ett sms från Jocke, kollade på klockan efter jag hade svarat på hans sms och tänkte "oj, måste gå upp" och sen gick jag upp. Jag ser ut som en bajs i ansiktet just nu bara för att jag har sovit, ska snart gå och tvätta ansiktet och byta tröja och sen sminka mig lite.

Btw, jag behöver köpa en ny peelingkräm. Någon som vet någon som är bra?



Zac efron är så snygg!

Ny design

Kategori: Allt och lite till

Vad tycker ni om nya designen? Jag kände att det behövdes lite förändring, lite mer glada färger. Det skadar ju aldrig att prova någonting nytt. Och hur tycker ni att jag kan göra bloggen bättre? Något ni tycker jag ska skriva mer om kanske? Ge mig lite tips!

Jag börjar undra om jag verkligen orkar vara vaken mer nu. Känner verkligen hur tröttheten börjar komma alltså. Knäppis jag är som är vaken hela natten men det var faktiskt inte mitt fel. Men ändå så vill jag inte gå och lägga mig nu för det känns onödigt att gå och sova halv 8 på morgonen i och med att jag inte lär sova 1 timme utan typ 5 timmar. Men vet ni vad jag ska göra? Jag ska värma kycklinggryta och ris i micron och sätta mig i sängen och äta och kolla på någonting på tv. Mat är godast framför tv:n.

Ni får kommentera extra mycket idag så jag håller mig vaken tihi! ;)

Ett rött och ett svart skärp

Kategori:

Jag beställde nyss två skärp, hehe. Busigt va? Eller det är inte så busigt för mamma vet ju om att jag har gjort det men på ett sätt så är det ju lite busigt eftersom jag beställde dom innan jag sa till henne att jag hade beställt dom. Jag tyckte att det var lika bra att jag gjorde det eftersom skärp tar slut ganska snabbt. Det blev ungefär 350 kronor, lite mindre kanske. Inte så dyrt för två skärp... eller?



Lady gaga - Eh eh (nothing else I can say)

Kategori:

Inte sovit någonting inatt

Kategori: Allt och lite till

Alltså ja, ni ser ju rubriken. Fråga mig inte varför eller hur jag orkar. En kompis kom hem till mig och så snackade vi om typ allt och inget och sen lite andra grejer och plötsligt så var klockan 04:00 och så gick han hem och nu är klockan 05:49 och jag är faktiskt inte så trött. Men jag kanske blir om jag lägger mig ner i sängen så därför ska jag inte göra det, hehe. Det är ju ingen ide att sova för då kommer jag vända på dygnet och det är inge bra så därför tänker jag inte sova idag. Eller jag ska försöka att inte gå och lägga mig där, det kan ju hända att jag gör det om typ en timme och sover till typ 11-12 hihi.

Idag har jag tänkt att jag ska gå till vårdcentralen och kolla om jag har urinvägsinfektion, det är ju inte så bra att gå omkring och ha det. Men jag vet inte om jag orkar gå dit. Vi får se om jag gör det, ska fundera lite på om jag orkar eller inte. Puss på er

Skiter i allt nu

Kategori: Allt och lite till

Känner mig deppig just nu bara för att allting är så krångligt men jag vet att det går över. Det tar sin tid att komma över någon som man verkligen tycker om men det ska nog gå. Jag har klarat det förr så jag ska nog klara det nu med. Glömma och gå vidare. Det blir lättare och lättare för varje dag, right?

Nu skiter jag i dig, byebye!

Tända ljus och nybakade scones

Kategori: Allt och lite till


Såhär mysigt är det i vårat kök just nu med tända ljus och nybakade varma scones. Åt nyss två sånna med gräddost på, det var jättegott! Nu ska jag lägga mig ner i sängen och mysa med Holly, inte för att hon brukar vilja mysa med mig när hon är i min säng. Hon springer hellre omkring och gräver på lakanet och biter i det...

Hoppas att ni mår bättre och är gladare än mig i alla fall, vi hörs senare! :)

ARG

Kategori: Allt och lite till

Jag blir så arg på dig. Jag fattar inte varför du kommer till mig om du ändå inte ska prata med mig. Du verkar ju bara skjuta upp det hela tiden, om det är något du ska säga till mig så säg det bara. Jag tänker inte sitta och vänta på att du ska få tid och prata med mig bara för att du är med dina jävla vänner hela tiden. Jag skiter i allt snart, men det kanske är det du vill?

Kycklinggryta och ris

Kategori: Allt och lite till



Det här åt jag nyss, det var värsta gott.

Bad hair day

Kategori: Allt och lite till

Mitt hår ville absolut inte vara vän med mig idag och allt på grund av att mjällschampo/balsamet är slut. Inte för att jag har mjäll för det har jag inte men jag tycker deras schampo/balsam är bäst. Mitt hår brukar bli fint av det men idag var jag tvungen att använda något annat bajs schampo/balsam så mitt hår är helt fucked up. Men det är ju inte hela världen...

Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Mamma väckte mig när lunchen var klar så då gick jag upp och åt och sen la jag mig i sängen en stund igen och sen gick jag och duschade och fixade mig. Mer än så har jag inte gjort idag. Det blir ju så när man inte går i skolan hihi, finns inte så mycket att göra då. Men jag ska försöka fixa ett jobb, jag och Mickis ska kolla om det finns några helgjobb i helgen. Fast jag skulle nog egentligen behöva ett på veckorna istället för helgen..

Någon som vet någon sida man kan kolla sånt på?
:)

The king of wishful thinking

Kategori:



I don't need to fall at your feet
Just 'cause you cut me to the bone
And I won't miss the way that you kiss me
We were never carved in stone

And if I don't listen to the talk of the town
Then maybe I can fool myself
I'll get over you I know I will
I'll pretend my ships not sinking
And I'll tell myself I'm over you
Because I am the king of wishful thinking
Because I am the king of wishful thinking

I refuse to give into my blues
That's not how it's gonna be
And I deny the tears in my eyes
I don't wanna let you see, no

That you made a hole in my heart
And now I've got to fool myself
I'll get over you I know I will
I'll pretend my ships not sinking
And I'll tell myself I'm over you

Because I am the king of wishful thinking
I'll get over you I know I will
I'll pretend my ships not sinking
And I'll tell myself I'm over you
Because I am the king of wishful thinking

If I don't listen to the talk of the town
Then maybe I can fool myself
I'll get over you I know I will
I'll pretend my ships not sinking
And I'll tell myself I'm over you
Because I am the king of wishful thinking
I am the king of wishful thinking
I'll get over you I know I will
You made a hole in my heart
But I won't shed a tear for you
I'll be the king of wishful thinking
(I'll be the king of wishful)

I'll get over you I know I will
I'll pretend my hearts still beating
'Cause I've got no more tears for you
I am the king of wishful thinking
(king of wishful thinking)

?

Kategori: Allt och lite till

Är alla killar likadana? Dom gör så att man blir kär och sen skyller dom på att det har gått för fort och har det inte gått för fort så har alla känslor som dom hade för än gått upp i rök. Killar är bajs.

Ras cricket - Skin

Kategori:

Gillar låten, den är fin

Trött på allt

Kategori: Allt och lite till

Känner mig lite deppig, vet inte riktigt varför... alla dagar kan ju inte vara perfekta. Inte för att den här dagen har varit dålig på något sätt men ni fattar säkert vad jag menar. Jag vill bara lägga mig i sängen och kramas och se på någonting på tv med en person men det verkar inte som att det blir så idag. Jag behöver en kram.

Städat och möblerat om i rummet

Kategori: Allt och lite till

Äntligen har jag städat mitt rum ordentligt, ska försöka hålla det såhär fint som det är just nu ett tag. Men dom som känner mig vet att jag är bättre på att stöka ner än på att städa upp efter mig så vi får se hur det går. Mamma börja tjata om att flytta på tv-bänken och på sängen så jag lät henne göra det och det blev faktiskt fint. Det känns liksom lite mysigt men det är nog bara för att det är städat och för att det är kväll och jag bara har en liten lampa tänd så det blir sånt där mysigt ljus i rummet hihi.

Sen vände jag upp och ner på min stol också och bad mamma skruva bort skruvarna på undersidan av stolen och så tog vi bort någon skruv därifrån och skruvade tillbaka allt och då var stolen helt frammåtlutad så vi fick skruva bort allt igen och sätta tillbaka den där skruven fast en mindre sån så nu är min stol fixad tror/hoppas jag!

Avundsjuk

Kategori: Allt och lite till

M gick för en stund sen så nu sitter jag här och pratar med Anna. Mamma kom nyss hem och sa att hon ska få en ny mobil och så sökte jag på den på google och den är värsta fin. Jag är avundsjuk bara för min mobil är värsta konstig, vill också ha ny.

http://www.letsgodigital.org/images/artikelen/13/sony-ericsson_t700.jpg
Visst är den fin?

Spenderade gårkvällen och natten med M, det var kul och mysigt hihi. Ska snart gå och duscha och sen sminka mig lite och sen ska jag städa mitt rum. Började göra det igår men gjorde aldrig klart det eftersom M och Robin kom till mig så ska städa klart idag istället. Skriver senare, pussis

Ändrade lite..

Kategori: Allt och lite till

Hur ser min blogg ut just nu? Ser den ut som förut bara att det är rosa där det var orange förut? För jag testade byta header men sen satte jag tillbaka den gamla och firefox verkar segt på att uppdatera sidan så bara undrar..

The calling - Stigmatized

Kategori:

Har säkert lagt upp den här låten någon gång förut men jag gör det igen bara för att jag tycker att den är så bra! Kan inte sluta lyssna på den hihi.

Dream Sun Glow Bronzing Powder

Kategori:



Jag är inte så mycket för puder som gör att man ser brunare ut men det här pudret är faktiskt riktigt bra! Provade mammas för några dagar sedan eftersom mitt puder är slut och jag trodde att det skulle komma jättemycket på borsten så man blev fläckig och grejer men det gjorde de inte och det är ju jättebra! Jag ska helt klart köpa ett eget sånt puder!

Den får 5 av 5 toasters! ;)
Vad använder ni för puder?

Trött

Kategori: Allt och lite till

Marco och Sebbe gick för en stund sen, vet inte riktigt vad dom ska göra men jag vet i alla fall vad jag ska göra. Jag ska ta ett varmt bad och tvätta håret och bara ta det lungt en stund. Har fortfarande ont i nacken, kan nästan inte vrida på huvudet, inte ner mot axeln i alla fall.

Jag, Marco och Sebbe har inte gjort så mycket idag, jag har mest legat i sängen och dom har typ lyssnat på musik. Sen köpte dom chips också så det har jag ätit och spelat sims 2 på Marcos mobil. Fan vad tråkigt det var att spela det på mobilen, mycket roligare på datorn haha. Inte för att jag brukar spela det men ändå.

Nackspärr

Kategori: Allt och lite till

Ojoj, tror jag har nackspärr eller något. Jag har så jävla ont i nacken, kan inte vrida nacken neråt mot axeln. Hur får man bort sånt? Det gör jätteont.

Sen gick min spegel sönder igår så det ligger tjugotusenfemtiohundra glasbitar på golvet men mamma håller på att plocka upp dom. Ska hjälpa henne att städa hela lägenheten idag, eller jag ska hjälpa så mycket jag orkar för min nacke gör så jävla ont. Sen ska jag bara ta det lungt idag också, bädda om hela min säng och lägga mig där senare ikväll och kolla på film. Någon som vet om det är något bra på tv idag?

FREDAG

Kategori: Allt och lite till

Jag skulle ju som sagt uppdatera mer och nu gör jag det. Sitter här med Marco och Sebbe, eller dom är i sängen hehe. Fråga mig inte vad dom gör :D:D:DD: hahahaha jaja, vi lyssnar på musik och dricker lite bara. PUSS

Snygga tröjor

Kategori:






Tänk om kläder var gratis...

Jeans leggings

Kategori:



Vad tycker ni om jeans leggings, fult eller fint?

Jag har blivit dålig på att uppdatera

Kategori: Allt och lite till

Heeeej, vad händer? Här händer det i alla fall ingenting alls, tagit lite kort på mig själv hihi och ätit knäckebröd. Gud vad jag har blivit dålig på att skriva, jag har ju typ bara skrivit ett inlägg om dagen. Det ska de bli ändring på, I promise! Men det blir lätt så att jag inte skriver så mycket bara för att jag är med Marco och Bobbo och då sitter jag inte vid datorn så mycket men jag ska försöka uppdatera mer även om jag är med någon.

Jag vaknade klockan 2 idag och då hade jag världens huvudvärk så jag klädde bara på mig kläder och gick till filmkedjan och köpte cola. För er som inte vet så är jag beroende av det så när jag inte har druckit det på länge får jag värsta huvudvärken. Inte bra alltså, ska försöka trappa ner på colan så kanske beroendet går bort. I alla fall så gick jag och köpte det och sen tvättade jag håret och fixade mig.

Mitt rum är så jävla stökigt just nu, det är nästan lite jobbigt men jag ringde mamma och frågade om hon kunde hjälpa mig att städa rummet imorgon och det kunde hon. Hatar att städa hihi, mycket bättre när mamma gör det och så blir det mycket finare också.

Hamburgare med bröd

Kategori: Allt och lite till

Hejhej, hur mååår ni? Själv så mår jag bara bra. Åt nyss middag, hamburgare med bröd och pommes frites. Är typ inte mätt än, har inte ätit på hela dagen men hamburgarbröden tog slut så orkade inte äta mer. Har legat i sängen med Marco hela dagen och kollat på tv och nypit honom på armen, hihih de var kul.

Måste sluta sova med smink, inte för att jag gör det egentligen men nu har det blivit så i några dagar men de ska jag sluta med för det blir så äckligt dagen efter. Och så är det jobbigt att tvätta bort det varje dag och sen efter sminka sig igen. Och gå och tvätta bort sminket och sminka om det är precis det jag ska gå och göra nu fast jag orkar inte egentligen. Men jag ska göra det ändå, skriver senare kanske.. pussss


Segis

Kategori: Allt och lite till

Sov nästan lika länge idag som jag gjorde igår, eller ska jag säga vi? ;) Men nu är jag i alla fall uppe och sitter och sjunger haha. Lyssnar på Akon ft kat deluna - Right now (nanana) såååå bra den är!

Känner mig fett seg idag, vill bara ligga i sängen och kolla på någon bra film men jag har inga bra filmer men hoppas att det är något bra på tv senare. Ursäkta mitt tråkiga inlägg men jag har inte så mycket att skriva eftersom jag typ bara har legat i sängen. Vi kollade iofs på en konstig teknad film på 1:an, dom pratade typ kinesiska eller något och så var det jättekonstiga figurer haha, fett knas.


Mickis o jag, hehe<3

KLAAAR

Kategori: Allt och lite till

Sådärja, nu har jag städat färdigt. Tänk att jag hann göra det på mindre än en halvtimme, duktig jag är! :D Ska gå och lägga mig i min nybäddade säng med ett glas cola och någonting gott och se på Unga mödrar alldeles strax. Sen ikväll är det Andra avenyn och Desperate housewives och det får man absolut inte missa, inte jag i alla fall. Eller jag kommer nog missa Andra avenyn om Desperate housewives också börjar klockan 9. Men det är bara kolla Andra avenyn på datorn imorgon i så fall hihi.

Men nu börjar Unga mödrar, puss på er!

Är jag lat eller vad?

Kategori: Allt och lite till

HAHA jag ringde mamma från mitt rum för att fråga henne om hon kunde hämta nya sängkläder till min säng åt mig, jag orkar inte gå till hallen och hämta. Är jag inte lite lat? Hehe..

Duschade kroppen och sminkade mig för en stund sen. Ville tvätta håret också men jag orkar inte, förhoppningsvis kommer det se lite bättre ut efter jag har plattat det än vad de gör just nu. Sov jättelänge idag, eller först vaknade jag 9 och var skit pigg och störde en viss person lite (hihihihi) och sen typ kollade jag lite på tv och då blev jag skit trött så då somnade jag och sov till klockan 3 och nu ska jag byta allt i sängen och städa lite på en halvtimme för halv 7 börjar faktiskt Unga mödrar och det ska jag se idag. Har missat värsta många avsnitt :(

Eftersom jag bara har en halvtimme på mig att fixa lite här så ska jag nog börja göra det nu, skriver senare pusselipuss!

Yellowcard - Everywhere

Kategori:



Sitter och väntar på Marco ;D
Vi ska typ sova, tror jag hihi eller jag ska se på tv

Skit goda yoghurtar

Kategori: Allt och lite till



Har ätit två sånna nu. Fan vad jag äter asså!
Men jag åt inte mycket till middag, hihi

Glaaaad

Kategori: Allt och lite till

Hej :)

Jag har varit med Marco nyss, eller han gick för en stund sen. Vi var med två av hans kompisar, det var kul faktiskt. Sitter här själv nu och äter chips, hihi fetto jag är. I alla fall så gjorde vi inte så mycket, lyssnade mest på musik, kolla tv och snackade. Men dom lyssnar inte på bra musik (förlåt) usch... så nu ska jag ta mina hörlurar och sätta på BRA musik hihi.



Förlåt att jag inte svarar på kommentarerna just nu men firefox eller blogg.se eller något är cp, jag ska prova göra det i vanliga internet och om det inte funkar där så får jag väl prova att svara på dom imorgon.

Duscha

Kategori: Allt och lite till

Hejhej. Ska alldeles strax gå och ta en dusch. Jag har inte tvättat mitt hår sen i fredags och det börjar kännas ganska äckligt. Brukar liksom tvätta håret varannan dag egentligen men jag har bara inte orkat göra det men det är nog dags nu. Senare idag kanske Marco kommer hit :) Mer än så har jag faktiskt inte planerat att göra idag, men nu går jag och duschar för annars kommer det aldrig bli gjort.



Vad ska ni göra idag?

Söndag

Kategori: Allt och lite till

Hallo.

Mitt internet har blivit cp igen men just nu funkar det men jag vet inte hur länge det kommer göra de. Städade mitt rum och bytte i Hollys bur för ett tag sedan och nu sitter jag här och pratar med min systers kompis. Jag har varit med Michaela hela dagen, vi kollade på någon film som var på tv och så åt jag massa Cheeze balls, känner mig som värsta tjockisen. Nu är det slut på sånt där, hihi.

Dags att sova...

Kategori: Allt och lite till

Är trött.
Har ingenting att göra.
Saknar någon lite.
Vill vara med någon.


Bilder från idag

Kategori: Allt och lite till





Min älskade bebis, så söt hon är!



Är det där fult eller fint? Vet inte varför jag gjorde så.
Fick bara lust sen efter ångrade jag mig lite

The starting line - Nothing's gonna stop us now

Kategori:



Looking in your eyes I see a paradise
This world that I've found
Is too good to be true
Standing here beside you
Want so much to give you
This love in my heart that I'm feeling for you

Let 'em say we're crazy, I don't care about that!
Put your hand in my hand baby
Don't ever look back
Let the world around us just fall apart
Baby, we can make it if we're heart to heart!

And we can build this dream together
Standing strong forever
Nothing's gonna stop us now!
And if this world runs out of lovers
We'll still have each other
Nothing's ginna stop us, nothing's gonna stop us now

I'm so glad I found you
I'm not gonna lose you
Whatever it takes I will stay here with you
Take it to the good times
See it through the bad times
Whatever it takes is what I'm gonna do

Let 'em say we're crazy, what do they know?
Put your hands around me baby
Don't ever let go
Let the world around us just fall apart
Baby, we can make it if we're heart to heart!

And we can build this dream together
Standing strong forever
Nothing's gonna stop us now!
And if this world run out of lovers
We'll still have each other
Nothing's gonna stop us, nothing's gonna stop us now

Oh, all that I need is you
All that I ever need
And all that I want to do
Is hold you forever, ever and ever

And we can build this dream together
Standing strong forever
Nothing's gonna stop us now!
And if this world run out of lovers
We'll still have each other
Nothing's gonna stop us now
Nothing's gonna stop us now