fuckingems - it's all about me

Ny blogg

Kategori: Allt och lite till

Jag har ju som sagt tröttnat så fucking jävla mycket på denna bloggen så jag gjorde en ny blogg. Börjar om med allt och sätter denna bloggen lösenordskyddad om några dagar. Tänkte först bara låta dom som läser den här bloggen och fortfarande vill läsa min blogg få veta den nya och förhoppningsvis stannar ni kvar men kommenterar i den nya bloggen istället! Och om ni inte gör det så gör ni väl inte det...

Byebye!
Den nya bloggen är: http://emeliekjellman.blogg.se

Vad ska jag göra?

Kategori: Allt och lite till

Sitter här och tänker på vad jag ska göra med bloggen. Som ni säkert har märkt har jag tröttnat rätt mycket på den. Jag gjorde en ny men jag har inte fixat den eller skrivit någonting där för att jag inte vet om jag ska byta till den eller om jag bara ska radera alla inläggen i denna bloggen och börja om från början?

För det jag vill är nog att börja om från början med allting. Men den stora frågan är, ska jag byta blogg helt eller bara radera alla inlägg? Vad tycker ni?

Holly fick vara modell idag med

Kategori: Allt och lite till






Love of my life

Kategori: Allt och lite till

Tog ut Holly på balkongen för ett tag sedan och borstade henne. Hon tappar otroligt mycket hår och skulle nog behövas borstas en gång om dagen. Kanske borde börja med det? I alla fall dom dagarna det är varmt ute. Slängde iväg håret som fastnade i borsten lite då och då, någon kanske vaknar upp fullt med kaninhår i blommorna imorgon haha! Man vet ju aldrig vart de blåser iväg någonstans..

Sen fick hon vara min modell också.

I'm back

Kategori: Allt och lite till

Mötet gick jättebra. Kommer nog att få pengar ganska snart, 1-2 veckor skulle jag tro. Det känns skönt, då blir det en dag på stan med bästa vännen eller hennes syster, som faktiskt också är min bästa vän! Ibland gör den bruden verkligen mina dagar haha. Men jag tänker vara lite sparsam så jag tänker faktiskt inte shoppa så mycket saker som jag skulle vilja.

Men i alla fall så gick allting skit bra. Hon som jag hade möte med var jättetrevlig och förklarade allting bra så man förstod. Nu ska jag ta det lugnt en stund, är så fruktansvärt trött. Måste börja sova på nätterna, jag ligger uppe och väntar på att Ally McBeal och Små i en stor värld ska börja på nätterna bara för att jag så gärna vill se det, haha sjuk eller? Man kan ju undra.

Men jag är ju som jag är. Nog om detta, jag ska ta och byta alla sängkläder och städa lite i mitt rum snart. Men först ska jag ta det lugnt en stund som sagt.

Nu ska jag på möte

Kategori: Allt och lite till



Tänkte bara visa dagens outfit och säga att jag ska bli bättre på att uppdatera. Men nu måste jag gå, vi hörs väl om en timme eller något. Wish me luck!

Färga och noppa ögonbrynen

Kategori: Allt och lite till

Provade det där "fokus" som finns på bilddagboken för en stund sedan. Ångrade mig några minuter efter för fick så jävla mycket gästboksinlägg och kommentarer och jag hatar att svara på gästboksinlägg. Men alltid kul att prova!

Men nu ska jag lyfta på mitt arsle och gå till badrummet och färga/noppa ögonbrynen. Känner för att fixa dom lite. Byebye!

Mitt smink *glad*

Kategori: Allt och lite till


Älskar att få saker!


Och sådär ser det ut. Provade lite på armen och ögonskuggorna verkar jättebra faktiskt.. fick lust att sminka mig nu, så ska nog göra det ;)

Mitt smink har kommit

Kategori: Allt och lite till

Mamma och min syster ska dra och hämta ut mitt smink tror jag. Den här gången är jag säker på att det är mitt smink och inte någonting annat, är så jävla nyfiken. Eller jag vet på ett ungefär vad det är jag ska få men ska bli kul att testa det någon dag. Kan visa sminket senare på bloggen, när dom har hämtat ut det och sånt..

Hade visst större lust än jag trodde

Kategori: Allt och lite till

Konstigt det där.. jag kände verkligen att jag inte orkar blogga hela jävla tiden och att jag bara tänker göra det när jag har lust, vilket jag också tänker göra. Men jag hade visst större lust än jag trodde :) känner faktiskt att jag vill skriva! Fast det är ju bara bra, eller?

Sitter i alla fall här och lyssnar igenom Simple plan låtar. Tror dom var mina idoler ett tag förut när jag lyssnade på sån musik mycker mer än vad jag gör nu. Men det är ju inte så konstigt, alla deras låtar är ju så grymt bra!


Skriver när jag har lust

Kategori: Allt och lite till

Känns som om allt detta bloggande nästan är en tävling. Vem som uppdaterar mest, vem som har bäst status. Har den tanken slagit er någon gång? Detta gäller inte alla men en hel del människor som bloggar drömmer nog om att bli lika stora som Kissie och dom. Vissa gör verkligen allt dom kan för att få mer och mer besökare och visst är det roligare att ha en statistik som är på ungefär 500 om dagen än typ 50 om dagen men egentligen... orka?

Jag orkar inte längre i alla fall. Har slutat bry mig, gillar folk ens blogg så stannar dom antagligen kvar och gillar man den inte så drar man. Men det jag egentligen vill komma fram till är att jag kanske inte kommer uppdatera lika mycket som jag brukar. Vissa dagar försöker man verkligen, man försöker komma på någonting att skriva om bara för att ens blogg ska bli rolig för att folk ska vilja stanna kvar och för att statistiken ska bli högre. Men jag orkar inte bry mig längre, jag tänker sluta försöka. Skriver när jag har lust, när det har hänt någonting roligt. Någonting som är värt att skriva om och inte bara en massa snack om att "just nu äter jag en jordgubbe"

Så från och med idag, skriver jag när jag har lust. Men jag går ändå in lite då och då och svarar på kommentarerna så sluta inte kommentera. Jag kommer inte sluta blogga men jag kommer inte heller uppdatera typ en gång i timmen bara för att ni ska veta vad jag gör exakt nu. Men ni har nog fattat vad jag menar nu haha! Vissa dagar kommer det vara mer uppdateringar än andra så håll utkik.

Good morning

Kategori: Allt och lite till

Mamma ringde och väckte mig typ halv ett och då gick jag upp och tog en snabb dusch och nu sitter jag här. Har nyss svarat på kommentarerna och ska snart sminka mig och sen fixa håret tänkte jag. Jag ska kanske träffa en kompis senare som ska sova här så då vill man ju inte vara helt ofixad haha. Vet dock inte när vi ska ses, kanske blir senare idag eller ikväll. Vi får se, vi får se..

Lipstick jungle

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Lipstick Jungle, någon mer som ska se det? :)

Taylor swift - You belong with me

Kategori: Allt och lite till

Det här gjorde min dag!

Kategori: Allt och lite till

HAHAHAHA... jag tror jag dör. Drev lite med en kille på min msn för någon vecka sedan och vad gör han? Provar det! Så himla sjukt haha, det här gjorde verkligen min dag.

Oh, David!

Kategori: Allt och lite till

Haha.. gjorde ett litet test/undersökning och mitt resultat blev:



ASSÅ MAN BLIR JU GLAD?! Haha nej, ska inte överdriva men han är snygg. Tyvärr är det ju inte på riktigt som man får dejta denna snyggingen. Sorgligt va? Yeah I know :(

Det gick inge bra för mig

Kategori: Allt och lite till

Jävla symaskin säger jag bara. Börjar nästan undra om någon har tappat den i golv eller om den är köpt på uff. Jag trädde den helt rätt för jag kollade till och med det i boken där det står hur man gör men varje gång jag ska sy så syr den en liten bit sen hoppar tråden ut ur nålen. Fattar inte varför? Så jag gav upp.. orkar fan inte mer..

Tog lite bilder istället, kanske inte värdens finaste men ändå..



Ska testa om symaskinen funkar

Kategori: Allt och lite till

Har fixat klart mig och så nu. Inte håret men det tar jag sen. Ska kolla om symaskinen funkar för jag måste sy en sak, som ni ska få se sen ifall det funkar + ska sy in två jeans. Ett par vita och sen mina mörkblå jeansleggings, som jag har sytt två gånger och sedan sprättat upp för det blir skit konstigt i arslet men får hoppas det blir bra den här gången. Det ska jag i alla fall göra nu, puss!

Nyduschad

Kategori: Allt och lite till

Nu sitter jag här i en morgonrock som jag köpte till mamma för några år sedan och en handduk på huvudet. Den här morgonrocken är menad att vara lite sexig och sådär men tycker inte den är så sexig på mig, kan nog bero på att den inte är i min storlek. Men jag är ju bara hemma så då gör väl inte det något, hehe!

Ska klä på mig mjukiskläder och sen ska jag sminka mig och fixa håret, vi hörs när jag är klar med detta!

Måndag

Kategori: Allt och lite till

Blev först väckt av att mobilen ringde, tänkte att det säkert var Anna för hon brukar ringa och väcka mig på morgonen. Men det var det inte, tror det var någon jävla säljare för det såg ut som ett sånt nummer så jag sket i att svara. Tänkte att jag skulle fortsätta sova då men då ringer hemtelefonen så jag var tvungen att gå upp och svara och det var mamma som undrade om min syster hade gått. Efter det kunde jag inte sova så jag gick upp.

Nu har jag svarat på alla kommentarer *duktig* och ska kolla lite saker på datorn sen ska jag nog gå och duscha och fixa mig. Måste nog städa lite i mitt rum idag, det behövs!

Min kanins bur luktar inte så gott men jag har inget att byta med, what am I going to doooo?! :(


Min bebis..

Ny header

Kategori: Allt och lite till

Som ni säkert ser så har jag gjort en ny header. Men jag vettefan om jag är nöjd, vad tycker ni om den? Något att behålla eller slänga i papperskorgen?

Förövrigt dårå.. jag har varit nere i centrum med mamma och handlat lite goda saker och sen köpte hon bröd och cigg. Sen har jag legat i soffan och kollat på My super sweet 16 och nu.. eller snart tänkte jag gå och ta ett varmt bad. Tänker nog gå och lägga mig tidigt idag, har huvudvärk och känner mig riktigt trött.

Varför är söndagar så tråkiga?

Kategori: Allt och lite till

Har ni tänkt på det någon gång? Söndagar är alltid så jävla tråkiga. Man är värsta seg och ingen orkar inte göra någonting, så jävla tråååkigt!

Jag har i alla fall precis ätit middag, kycklinggryta och ris blev det. Det var gott. Just nu sitter jag här och lyssnar på ATB - Here with me och har super duper tråkigt. Ska nog gå och se om det är någonting bra på tv... Är inte på så bra humör idag, därför det blir så dåliga uppdateringar..

Angående "tjäna pengar på din blogg"

Kategori: Allt och lite till

Gör ni det?
I så fall.. tycker ni det är bra? Och vilken sida använder ni er av?

Alla saker är på sin plats..

Kategori: Allt och lite till

Nu har Anders åkt igen och alla sakerna är uppe på väggen hihi. Skönt för nu känns det lite mer som ett rum, kändes så himla tomt förut.


Speglar


Hyllan


Och tavlorna

Mamma ska snart ner och handla lunch tror jag, typ nudelsoppa men det är faktiskt rätt gott ibland! Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, en kompis som är i Stockholm just nu vill träffa mig men jag vet inte om jag vill. Visst man träffar inte honom varje dag så det kan ju vara kul att ses någon gång ibland men jag vet ändå inte, han är kanske inte den jag helst skulle träffa..

Nu kanske jag var taskig, men tror ändå inte att han läser min blogg + att jag nämner ju inte hans namn så det kan vara vem som helst, right? :)

Godmorgon :)

Kategori: Allt och lite till

Mamma har tvingat upp mig ur sängen för att Anders är på väg hit och ska komma och sätta upp lite saker på väggen. Min hylla, speglar och tavlor tror jag haha. Ska ta min älskade Holly sen när han kommer och sätta mig i vardagsrummet för hon lär ju bli skit rädd när han sätter igång borren. Nu plinga det på dörren så måste sluta skriva, puss!

Tillbaka från duschen

Kategori: Allt och lite till

Sådärja, nu är allt smink borta och så har jag tvättat alla mina sminkborstar. Läste på någon blogg förut att det är viktigt att tvätta dom eftersom det samlas väldigt mycket bakterier i dom där borstarna. Brukar dock inte tvätta dom så ofta som man egentligen ska kanske men huvudsaken är väl att man gör det ibland, det tycker jag i alla fall! Satte dom i torkskåpet och satte på det direkt efter för mamma och jag delar på en så hon lär nog inte bli så glad imorgon när hon ska sminka sig om hennes sminkborste är blöt så får hoppas dom torkar under natten!

Brukar ni tvätta era sminkborstar?

Nu tänkte jag i alla fall gå och göra två mackor och ett glas oboy. Jag gjorde aldrig det förut när jag skulle för middagen var snart färdig så då orkade jag inte. Så det är väl perfekt att göra det nu? Lite kvällsmat sådär.. haha ;) Sen ska jag sova! Så därför säger jag godnatt nu, hoppas ni sover gott inatt sötisar!

Hello sexy!

Kategori: Allt och lite till

Andreas Wilson... åh.. är han inte snygg? :) Jag tycker i alla fall det!


Har sätt filmen nu i alla fall. Den är ganska bra men har sätt den förut så visste ungefär vad som skulle hända hela tiden. Vad ska man skriva mer haha? Jag ska väl snart gå och ta en dusch och sen tänkte jag nog gå och lägga mig. Men det vet man ju aldrig hur det blir med det när det gäller mig, jag kan ju för fan aldrig somna tidigt :( För mig är då tidigt, 1-2 på natten hehe!

Ondskan

Kategori: Allt och lite till

Kom precis från filmkedjan. Köpte chips och så köpte mamma en choklad. Nu ska jag, mamma och syrran sätta oss i soffan och käka chips och kolla på Ondskan som börjar alldeles strax (21:15) på fyran. Någon mer som ska se den?

Skriver sen när filmen är slut :)




Mmm.. chips!

I think I'm in love!

Kategori: Allt och lite till



Är inte den här klackskon bara för snygg? Om jag ändå hade pengar just nu hehe...

Update

Kategori: Allt och lite till

Hejhej!

Kände att jag måste uppdatera bloggen lite, det har ju trots ungefär 2 timmar sen jag gjorde det sist. Har inte gjort speciellt mycket under dom här två timmarna. Legat i soffan och kollat på "Life of Ryan" som går på mtv och sen har jag ätit middag, det blev färskpotatis med fiskpinnar. Inte min favoritmat men vafan.. man ska inte klaga! ;)

Nu ska jag kolla lite grejer på datorn och lyssna på musik och sen tänkte jag ta bort nagellacket och fila naglarna lite och sen måla dom röda. Vad har ni för er just nu?


Bjuder på en fuling bild på mig själv, hehe


Och mammas mobil, som jag ÄLSKAR =D

Orkar inte sitta vid datorn..

Kategori: Allt och lite till

Nej, nu ska jag lyfta på mitt feta arsle och gå ut i köket och göra mackor och ett glas oboy. Sen blir det nog att sitta i soffan och kolla på tv en stund. Förövrigt så har jag typ.. spelat spel på facebook. Finns inte så mycket att göra, ska smsa lite kompisar och kolla hur dom mår och vad dom ska göra idag, hehe!

Vet dock inte om jag kommer träffa någon av dom idag för dom ska säkert kröka och jag känner inte för det idag så vi får se hur det blir. Orkar inte riktigt med sånt, tycker inte alltid att det är så kul att dricka massor dricka och bli full och må dåligt nästa dag. Ibland är det roligt såklart! Men idag känner jag verkligen inte för något sånt..

Såhär ser jag ut idag

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag fixat mig och grejer. Sitter just nu och dricker ett glas cola och lyssnar på musik. Känner mig på grymt bra humör idag så jag hoppas att jag kommer känna så hela dagen lång.

Vad ska ni göra idag?

Duscha, fixa mig..

Kategori: Allt och lite till

Hej sötnosar :)

Tänkte bara säga att jag lever och att jag mår skit bra! Hoppas ni också gör det! Tänkte gå och ta en snabb dusch och sedan fixa mig så kommer ta lite tid innan jag uppdaterar bloggen igen. Gör det när jag är färdig med allting, tar väl kanske lite mer än 1 timme men ni får stå ut! Pusspuss!


Dags att sova!

Kategori: Allt och lite till

Oj, klockan är typ 3 på natten och jag är fortfarande vaken. Gör ingenting speciellt, satt och tänkte på massa saker så glömde bort att jag skulle gå och borsta tänderna haha. Men nu ska jag i alla fall göra det, så vi hörs imorgon, puss!

Blev medlem på den här sidan förresten! Tänkte prova lite, kan ju vara kul? Säkert många som redan vet vad den går ut på men för er som inte vet så får man en så kallad "SMS-ruta" på sin blogg och där kan ni smsa in hälsningar eller en länk till eran blogg, man ska tydligen tjäna pengar på detta. Så vill ni tjäna pengar på eran blogg så bli medlemmar där :) Har inte fixat en sån där SMS-ruta än men ska nog göra det imorgon.

Bloggsms.se

Sjön

Kategori: Allt och lite till

Har legat i soffan och kollat på en film som heter "Sjön" ett tag men våran tv blev konstig och hackade och sökte efter signal hela tiden så orkade inte kolla mer. Det är ungefär en timme kvar av filmen.

Tänkte snart gå och tvätta bort mitt smink och borsta tänderna och gå och lägga mig och sova för är så jävla trött men först ska jag läsa lite bloggar och dricka ett glas cola + lägga in lite bilder från när jag satt i soffan och hade tråkigt hehe!



Sen fick man ett telefonsamtal från Anna.. så jag pratade med henne en stund. Vet inte riktigt vad jag sysslar med på bilden men jag tror jag försökte se drogad ut men det gick inte så bra..


Sexiiiii mama!


Hon ser lite glad ut va? Det var nog bara för att jag satt bredvid henne, vem skulle inte bli glad då liksom hehe? Förövrigt så var hon mest inne i sin mobil hela tiden. Vet inte om hon ens märkte att jag tog kort :D

Nu ska jag titta på tv..

Kategori: Allt och lite till

Är ganska trött och känner att jag inte orkar sitta vid datorn just nu så ska ta mitt täcke och gå och sätta mig i soffan och kolla på tv. Det brukar väl alltid vara något bra på fredagar? Eller är det på söndagar? Haha! Aja, vi hörs senare!



HHAHA snygg tv va?

Shoppingsugen or what..

Kategori: Allt och lite till



Åh! Bara sitter och kollar på massor sidor hela tiden. Hoppas verkligen att jag får mina pengar snart för jag vill verkligen shoppa! Alla dom här sakerna kommer från ONLY. Grymt snygga eller hur? Så fort jag får money ska jag ut och köpa mig ett par gladiatorsandaler (heter dom så haha?) och en ny väska + lite tröjor!

Blir beroende

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag spelat ända till bana 28 haha! Visst är jag duktig? Det tycker jag att jag är i alla fall.. Ska snart fortsätta spela för jag ska klara ALLA banor har jag bestämt mig för! Man blir helt beroende av det där spelet..

Förövrigt så lyssnar jag på Enrique iglesias - Somebody´s me. Riktigt bra låt, dock sorglig tycker jag + att den påminner om en person och tid jag ofta ville tillbaka till förut. Vill fortfarande tillbaka till den tiden ibland. Men nog om det för nu ska jag fortsätta spela spel :D

Världens roligaste spel

Kategori: Allt och lite till

Jag <3 godis

Kategori: Allt och lite till

Var borta vid filmkedjan för några minuter sedan och köpte massa godis. Är inte speciellt hungrig och mår nästan illa men är typ sugen ändå. Har ni haft så någon gång? Man liksom äter fast magen är proppfull och man nästan mår illa.

Ska nog inte göra något speciellt ikväll, känner mig trött och seg. Ovanligt va hehe? Men jag somnade faktiskt sent inatt med Alexander bredvid mig :) hihi mysigt! Låter som att jag har en rolig fredag va? Men orkar fan inte göra någonting, skulle kunna gå och sova just nu men klockan är inte ens mycket så.. tänkte uppdatera bloggen lite istället! :)

Vad ska ni göra ikväll?



Godis <3


Ingen fin bild direkt men det bjuder jag på!

Duscha

Kategori: Allt och lite till

Nu är det såhär att jag faktiskt ska gå och ta en lång, varm, skön dusch. Mitt hår känns så jävla ofräscht så ska ta och tvätta det och sen ska jag raka benen, ta bort nagellacket.. ja ni vet, ska göra lite tjejsaker helt enkelt! ;)

Vi hörs snart, pussss

Min present visade sig vara mammas nya mobil

Kategori: Allt och lite till

Här satt man och var jättenyfiken på vad man har fått för någonting och sen är det mammas nya mobil haha. Tråååkigt fast roligt för henne och lite kul för jag kollade lite på den och hittade världens roligaste spel så ska sno den senare ikväll och spela lite hehe! Så hon ska inte tro att hon kommer få ha den ifred, speciellt inte om jag fastnar i det där spelet vilket jag kommer göra :D Haha, nejdå.. klart hon ska få ha den ifred.. jag ska bara låna lite.. ;)



*Vill också ha*

Varit med Alexander

Kategori: Allt och lite till

Som ni säkert vet så kom Alexander hem till mig igår. Först skulle vi bara vara i några timmar för han ska till landet idag men sen så sov han över hos mig ändå. Vi gjorde inte så mycket faktiskt, kollade mest på film och myste lite haha. Och så kom vi fram till att jag är ganska kittlig trots allt, trodde inte att jag var det för jag brukar inte tycka att det kittlas när folk försöker kittla mig..

Just nu sitter jag och väntar på att mamma och syster ska komma hem. Dom är och hämtar ut ett paket åt mig som jag har fått, det var gratis också! Gissa om jag undrar vad det är för något? Är sjukt nyfiken. Det skulle kunna vara mitt smink men är inte så säker på det, visar i bloggen sen vad jag fick!

Är på dåligt humör

Kategori: Allt och lite till

Mamma gör mig på dåligt humör. Allt man hör från hennes mun är klagomål och att allting är så jobbigt, fult, tråkigt och ingen hjälper henne med någonting och hon är så trött på allting. Så nu har jag ingen lust att göra ett skit mer än att lägga mig i sängen och sova. Men Alexander kommer hit i några timmar så jag kanske borde ta och bli lite glad nu? Om det nu går att bli glad.

Tack för att du gjorde mig på dåligt humör

Behöver nya kläder..

Kategori: Allt och lite till



h&m, topshop, bikbok

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till

Idag har jag en sån här dag då man verkligen inte vet vad man ska ha på sig och allting sitter konstigt och tillslut kommer man till den punkten då man verkligen inte orkar bry sig och bara sätter på sig någonting. Det fick bli en vit topp, rosa kofta och leggings.

Vill ha en systemkamera

Kategori: Allt och lite till

Satt och kollade på någon tjejs blogg, hon tog grymt fina bilder faktiskt. Blir så sugen på att köpa en systemkamera när jag ser dom där bilderna men sen kommer jag på att jag inte orkar spara pengar till det. Jag skulle aldrig klara av att spara pengarna för det finns så mycket jag vill ha. Men jag ska önska mig pengar av alla när julen börjar närma sig, då jävlar ska jag köpa en systemkamera!

Min kamera som jag har nu (en casio) duger visserligen men det går ändå inte att jämföra den med en systemkamera. Dom tar mycket mer levande bilder men framförallt snyggare! Åh, ge mig en systemkamera?

BLÄ

Kategori: Allt och lite till

ÄCKLIG BRUN INSEKT SOM FLYGER OMKRING HÄR!!

Sex education

Kategori: Allt och lite till

Satt och kollade på "sex education" för några minuter sedan. Dom besökte några killar som är lite yngre än mig och dom där killarna brukar tydligen fixa sexfester i trädgården. Dom pratar med tjejer på internet och (som jag uppfattade det) bjuder dom på dom där festerna.

Vad skulle ni göra om ni blev bjuden till en sån fest? Vad tycker ni om sånna fester?
Själv så tycker jag det bara är äckligt att folk ens drar på sånna fester.

Sen fick man se när några killar (vuxna såklart) testade sig för könssjukdomar, haha! Det var ganska kul faktiskt men inte så trevligt att se deras... grejer hehe! Eller lite kul var det... fast fy vad små dom var :D

Ge mig förslag tack!

Kategori: Allt och lite till

Satt och försökte göra en quiz på facebook för att kolla hur bra mina vänner verkligen känner mig. Mest för skojs skull men också för att vissa tror att dom känner en mycket bättre än vad dom egentligen gör. Jag vill verkligen göra en sån quiz men vettefan vad man ska ha för frågor.

Kan inte ni vara snälla och hjälpa mig? Ge förslag på vad man kan ha för frågor, tänkte ha 10-15 frågor. Det skulle vara till väldigt stor hjälp faktiskt. Om ni kommer på någon fråga när ni ändå är i farten med att svara på en kommentar eller så, så skriv gärna den till mig!

Det kanske är lite töntigt men jag är uttråkad och det är kul att se vad folket får för resultat, hehe!

My favorite highway - Simple life

Kategori: Allt och lite till

Äta bör man annars dör man

Kategori: Allt och lite till

Har precis ätit en stor portion med kycklingwok + nudlar. Gissa om jag är mätt just nu? Känns faktiskt som att magen ska spricka vilken sekund som helst.

Jag sa ju förut att jag ska måla klädkammaren, vilket jag fortfarande ska göra hehe. Men jag är lite seg med det för att nu har man liksom hållt på med mitt rum i 3 dagar och så har man äntligen fått klart det och så ska man börja med nästa. Det känns inte så lockande faktiskt. Men nu har jag ju börjat spackla där inne och grejer så nu får jag lov att göra klart de. Tänker i alla fall spackla klart där inne och sen får det torka så slipar jag och målar imorgon.

Var fan fick jag den här sjuka idén ifrån egentligen? Det är ju jobbigt att måla..


Har haft huvudvärk hela dagen

Kategori: Allt och lite till

Förlåt att jag inte har skrivit någonting idag men jag har haft så grymt jävla ont i huvudet. Den gick bort för ungefär en timme sedan. Jag har spenderat dagen genom att ligga i soffan och kolla på tv och sen kom min kusin över en stund för hon och hennes lilla son ska åka tillbaka till spanien imorgon.

Pratade i alla fall nyss med Anna i telefon och berättade lite hemligheter. Ingenting som ni får veta haha! Och nu sitter jag och smsar med Michaela som skickade en väldigt rolig bild till mig på en av mina killkompisar. Tänker inte säga vem för då kanske han blir suris och det vill man ju inte så det får bli min och Mickis hemlighet. Sparade bilden på min mobil så ska visa honom någon dag, haha! Tror ni han kommer bli glad?

Idag ska jag förresten äta världens godaste middag, wok med kyckling och nudlar. Wok är verkligen den godaste maten jag vet, vilken är eran favoritmat?

Helt död

Kategori: Allt och lite till

Hörde för några minuter sedan att det åskar men det lät inte som att den är speciellt nära oss. Men den kanske kommer hit, who knows. Det är lite scary faktiskt, det är nu man vill ha sällskap. Ligga här i soffan och kolla på skräckfilm med en viss person men det kan man ju drömma om för han är inte här...

Rummet är i alla fall typ klart nu. Mamma håller på att torka bort massa färg från golvet just nu och här sitter jag och skriver i bloggen istället för att hjälpa till. Snäll jag är va? Haha, men känner att jag inte orkar ett ända litet skit till just nu. Är helt död och dessutom så är jag hungrig men det finns ingenting att äta. Kanske ska koka spagetti om ett tag, frågan är vad man ska äta till det..

Vad gör ni för något?

Just nu (målar)

Kategori: Allt och lite till

Jag och Mickis håller på att måla just nu. Vi tar en liten paus, man blir ju så jävla varm och trött i armarna av detta. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem just nu för att jag tänkte be henne fortsätta med det här lite. Det är typ mest där uppe på väggen som det behövs målas och jag når inte dit och vågar fan inte stå på en pall på min byrå haha. Vill ju inte ramla hehe!

Ska göra om min design lite nu..

Väntar på Michaela

Kategori: Allt och lite till

Hej på er pruttisar :)

Gick upp från sängen för ett tag sedan och nu sitter jag och lyssnar på "my life would suck without you" och väntar på Mickis pickis. Min kusin har varit här med färg så jag och Mickis ska måla när hon kommer men först ska jag duscha och hon ska fixa sina ögonbryn eller vad det nu var.

Jag var så bra igår att jag somnade med smink och hela fadderullan. Känner mig bara sååå fräsch just nu alltså, ni ska bara veta. Nej usch, en dusch skulle sitta perfekt!

Men nu tjatar Michaela på att jag ska komma och möta henne så jag ska gå till badrummet och tvätta ansiktet en snabbis och sen gå och möta den där fisen. Vi hörs om ett tag, puss!

Grattis på födelsedagen Jocke! :)


Ser ni vad jag ser?

Kategori: Allt och lite till



Om ni ser att det står att jag ska få make-up produkter av högsta kvalitet för 0 kronor då ser ni vad jag ser! Fick den här lappen för några dagar sedan. Betalar endast 37 kronor i porto. Gissa om jag längtar tills detta kommer? Nytt smink! Precis vad jag behöver..

Jag tänker faktiskt vara lite taskig och inte säga vart jag beställde detta ifrån. Men inte taskig med mening för jag kommer faktiskt inte ihåg.

Är så jävla trött..

Kategori: Allt och lite till

Nu får ni ursäkta mina dåliga och enormt tråkiga uppdateringar idag. Är verkligen sliten idag, dom som känner mig och kanske även dom som följt min blogg ett tag kanske vet att jag har otroligt lätt att vända på dygnet. I do it all the time! Och idag har jag kännt mig sjuuuukt trött så därför har det inte blivit några bra uppdateringar. Ikväll ska jag försöka somna tidigare och imorgon ska uppdateringarna bli intressantare och bättre, det lovar jag!

3 doors down - Pages

Kategori: Allt och lite till

Uttråkad..

Kategori: Allt och lite till

Hej sötisar!

Har precis ätit middag, det blev spagetti och köttfärsås. Ganska gott faktiskt. Idag har jag verkligen ingen blogglust, jag har typ ingenting att berätta men det kanske kommer lite senare mot kvällen. Min kusin har inte varit här med färg ännu, vet inte när han kommer men förhoppningsvis så gör han det ganska snart. Orkar inte vänta. Jag har spacklat ganska mycket i klädkammaren i alla fall så det är bara att vänta på att det ska torka och sedan börja slipa. Jobbigt som fan..

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till



Nu ska jag tömma hela klädkammaren på grejer och sedan ska jag spackla väggarna där inne. Jag skrev ju i något inlägg för någon dag sedan att jag tänker måla där inne och det står jag fortfarande fast vid. Mamma tycker jag ska vänta tills rummet är helt färdigt men vad gör det om jag spacklar liksom? Det tar ju tid innan de torkar.. så det ska jag göra nu, puss!

Finfina saker från gina tricot

Kategori: Allt och lite till


Ge mig!

Måndag

Kategori: Allt och lite till

Hejhej!

Blev lite sen uppdatering idag kanske men orkade inte gå upp från sängen förrän några minuter sedan. Tänkte fixa mig snart om jag orkar och sen vänta tills kusinen kommer med färg och sen ska jag och mamma sätta igång med rummet. Gud vad skönt när allting är färdigt!

Vad ska ni hitta på idag?

Godnatt!

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag faktiskt gå och sova. Ska bli väldigt skönt faktiskt. Imorgon blir mitt kära rum färdigt, vitt som snö hehe. Hoppas att ni som redan gått och lagt er sover skit gott inatt och till er som inte sover ännu får ni sova så gott när ni går och lägger er!

Puss och kram, ses på stan


Ändrade planer mina vänner!

Kategori: Allt och lite till

Den där killen tog tydligen illa upp av någonting så han ska inte sova över här. Han vill inte vara vän med min mamma längre höhö. "Oh no! världen går under" eller snarare ett careface? Hehe.. Killar ändrar sig fort! ;)

Men nog om det, säger bara: Fuck honom, det kommer nya bussar! ;)

Sitter i alla fall och nördar mig framför msn och pratar med Alexander. Han är min prutt, fast han säger att jag är hans prutt då men han får komma på något eget tycker jag för jag sa först! ;) Ska gå och duscha och sen sätta på mig min enormt sexiga hammarbytröja, ta ett glas cola och lyssna på musik! Är inte så trött faktiskt.. fast man borde ju sova ändå

Suttit i köket hela kvällen..

Kategori: Allt och lite till

Tjenamors!

Har spenderat hela kvällen att sitta i köket och snacka om allt och inget med den där killen och mamma. Han är faktiskt jävligt trevlig måste jag säga. Dom åkte och handlade hamburgare med bröd, choklad och cola. Men jag ska ju sluta äta sånt hehe. Det går fan inte så bra för mig, kanske börja träna istället? När man gjort klart rummet för just nu kan man inte göra ett skit i mitt rum.

Längtar grymt mycket tills imorgon när min kusin kommit hit med mera färg, en liten roller och en pensel för då kan vi få klart allting. Det ska bli så skönt och kul när det är helt färdigt, fan vad nice alltså. Det här har jag velat länge och trodde det skulle ta mycket längre tid att fixa vit färg och allt men det tog ju inte alls så lång tid. Ännu bättre är det ju att vi slipper betala för färgen och det, skit bra! Stort tack till min kusin!

Den där killen ska i alla fall sova över här, i våran soffa i vardagsrummet höhö. Men det är väl okej, lite jobbigt att köra 3 timmar med bil mitt i natten kanske så han lär väl åka hem tidigt imorgon istället. Jag ska gå och ta en dusch nu i alla fall sen får jag se om jag ska sova eller om jag sätter mig vid datorn ett tag till. Saknar Alexander och det är inte kul, vill att han ska vara hos mig nu!

When you see my face hope it gives you hell

Kategori: Allt och lite till

So fucking crazy haha!

Kategori: Allt och lite till

Mamma har raggat upp någon kille som tydligen ska komma hit klockan 8 och så ska dom laga mat tillsammans och mer än så vet jag inte och vettefan om jag ens vill veta haha. Aja, vuxna måste också få ha det lite trevligt ibland. Och nu syftar jag inte på sex utan bara umgås, snacka och ha det trevligt! Men lite knäpp är hon allt. Jag hade inte vågat om jag var hon.

Har ni träffat någon från internet någon gång?
Hur var det? Var hon/han som ni trodde att den skulle vara?

Irriterad och hungrig

Kategori: Allt och lite till

Blir grymt irriterad på folk som bara klagar på minsta lilla sak. Och på folk som tror att allting kretsar omkring just dom, allting handlar bara om dom och dom ska göra allting hela jävla tiden. Alltså får sån lust att bara skrika "håll käften för i helvete" men det kan man ju inte göra. Men nu är den här människan jag talar om åtminstonde tyst.. eller ja, hon klagar och skriker inte..

Sen är jag jävligt hungrig också. Mamma gör mat åt mig, spagetti hehe. Inte världens godaste mat men äter fan vad som helst just nu. Nu blev den nyss färdig, så ska sätta mig i vardagsrummet och äta. Puss!

Godmorgon!

Kategori: Allt och lite till

Har ni sovit gott? Själv så har jag sovit jättegott! Vaknade av att mamma pratade jättehögt i hallen, inte så kul att vakna till det kanske men det gör inget för annars kanske jag hade vaknat ännu senare.

Idag ska vi fortsätta med rummet, jag ska spackla den här väggen där datorn står och mamma ska fixa en annan vägg. Måste ringa min kusin också och fråga om han har någon pensel och sen be om mer färg för den kommer nog inte att räcka. Gissa om jag längtar tills allting är färdigt? Ska både bli skönt och kul!

3 doors down - Here by me

Kategori: Allt och lite till



Fy helvete vad jag är trött!

Kategori: Allt och lite till

Ni ska bara veta hur trött jag är! Sen jag slutade måla rummet så har jag inte orkat göra någonting. Tog en snabb dusch för att tvätta bort all målarfärg på mina ben och armar och sedan gick jag och syrran en promenad för jag ville ta bilder. När jag kom hem satt jag vid datorn i kanske 20 minuter och sen jag gick därifrån så har jag bara legat och kollat på tv. Har legat i soffan från kanske klockan 8 till nu. Men ska ändå vara uppe ett tag till, vad nu det ska vara bra för det vettefan. Jag är som jag är helt enkelt!

Förresten så har jag fått 4 myggbett!
Har ni fått några myggbett?

En del av rummet..

Kategori: Allt och lite till

Såhär ser rummet ut just nu. Eller ja, det där är ju inte hela mitt rum men det är grymt svårt att få med en hel vägg på en bild. Men ni får två bilder på hur en del av mitt rum ser ut just nu i alla fall. Det är självklart inte färdigt för vi måste köpa en mindre roller och en pensel innan vi kan göra det helt färdigt, men vi har kommit långt i alla fall!




Klar med slipningen

Kategori: Allt och lite till

Sådärja, nu har jag slipat klart väggarna. Det var inte så mycket att slipa.. eller egentligen är jag inte helt klar med det för det är en vägg, väggen där datorn står som det sitter en hylla på väggen och den måste vi ta ner och spackla där men det är inte så mycket som ska spacklas där så därför har vi väntat lite med de. Men tror jag är klar med dom andra väggarna i alla fall, får se vad mamma säger när hon kommer hem. Tog lite bilder på hur rummet ser ut just nu också, väggarna alltså.


Visst är jag duktig? ;)


Inga bra bilder direkt men såhär ser det ut just nu (ljusgrått) och om några dagar är det vitt, längtar! :D

Slipa, slipa!

Kategori: Allt och lite till



Inte så fin bild men erkänn jag är lite cool i keps?

Nu ska jag börja slipa väggarna, puss!

Hawthorne heights - Cross me off your list

Kategori: Allt och lite till



Göra nu:
  • Sminka mig
  • Städa upp i rummet
  • Spackla väggarna i klädkammaren
  • Slipa väggarna i mitt rum
  • Börja måla rummet!

Slipa och spackla väggarna

Kategori: Allt och lite till

Kom precis från filmkedjan och hemma möttes jag av en skit bra nyhet och det var att mamma ska åka till biltema snart och köpa en roller så när jag har plockat upp alla kläder från golvet och sängen så ska jag slipa väggarna och sen ska jag spackla i klädkammaren också för jag fick för mig igår att jag ska fixa där inne hehe! Och det ska jag också. Det kommer bli nice!

Nelly.se

Kategori: Allt och lite till

Snygga tröjor, vill ha!


Yes We Did Obama SEK 379, Obey - NELLY.COM
GSWHF Oversized Rolled SEK 349, Your Eyes Lie - NELLY.COM

Grymt bra film

Kategori: Allt och lite till

Filmen har precis slutat, fan vad den var bra. Blev grymt sugen på att dra på rock-konsert av den. Inte varit på det någon gång hehe, men det såg härligt ut. Men om man ska dra på det ska det vara något jävligt bra band och inget sånt där gammalt hårdrocksgrejs som dom spelade. Jag gillar lite mer.. typ som nickelback. Brukar ni lyssna på rock?

Jag lyssnar faktiskt på allt möjligt. Allt från rock och emo till techno och rnb. Men det är nice, tycker det blir tråkigt om man bara lyssnar på en och samma genre hela tiden, jag tröttnar då. Bättre att blanda lite! Eller har jag fel? ;D

Rock star

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag sätta mig med täcket i soffan och se på den här filmen :)



Filmens handling: Amerikansk dramakomedi från 2001. Som de flesta unga killar drömmer Chris Cole om att bli rockstjärna. Han anser sig vara hårdrocksbandet Steel Dragons absolut största fan och, med en fantastisk sångröst, gör han allt för att efterlikna gruppens skönsjungande frontfigur i sitt coverband Blood Pollution. Till skillnad från de flesta ynglingar förvandlas dock Chris dröm till verklighet när han får chansen att ersätta Steel Dragons sångare när denne blir sparkad av gruppens andra medlemmar. Chris kastas in i en helt ny verklighet, där vardag och alldaglighet ersätts av sex, drugs and rock'n'roll!


Någon mer som ska se den?

Min bebis mår bra igen!

Kategori: Allt och lite till





<3<3<3

Röda naglar :)

Kategori: Allt och lite till


Har precis målat naglarna röda, I love it!

Lollipop cover

Kategori: Allt och lite till

Lite mera jag, än den låten i inlägget under alltså!
Men nu fan ska jag duscha, bye!

Duscha..

Kategori: Allt och lite till



Haha, inte riktigt min stil på musik kanske men vafan.. jag tyckte den passade eftersom jag har hållit på med spackel hehe! Tänkte i alla fall gå och ta en dusch nu. Jag har liksom inte tvättat håret från igår, dök typ under vattnet nere på stranden med Michaela så känns som jag borde tvätta det, känns inte så fräscht att dyka i möllevatten. Massa skit i de vattnet ju. Så det ska jag göra nu, sen ska jag kolla om det är någon bra film ikväll..

Vad ska ni göra ikväll?

Spacklat väggarna!

Kategori: Allt och lite till

Min kusin kom hit för några timmar sedan med vit grundfärg och spackel så jag har stått och spacklat väggarna ett tag. Tänkte "nu fan ska jag börja grundmåla!" men då fanns det ingen roller och ingen bra pensel för den delen eller jag hittade en som duger som jag testade göra lite med men känner att jag inte orkar hålla på när man inte har alla sakerna som man behöver.

Men nu är det på gång i alla fall.. om ungefär 1 vecka, kanske lite mer så är mitt rum helt vitt! Och självklart ska ni få före/efter bilder men tar inte dom förrän mamma skaffat en roller. Jag vet inte om det är jag eller min kusin som ska måla, eller jag ska typ måla grundfärgen men resten vet jag inte, det får vi se! Nice kommer det att bli i alla fall!


Spackel


I'm so sexy, utan smink och allt
Mamma är dock inte så bra på att ta bilder

Mika - Relax (take it easy)

Kategori: Allt och lite till

Bara jag som tycker att den här låten passar på sommaren?
Ni får jättegärna skriva låtar som ni tycker är bra, behöver lite nytt att lyssna på :)

Too hot to go out

Kategori: Allt och lite till

Vet inte om jag skrivit rubriken rätt så rätta mig om det är fel. Kom nyss hem, gick ut på en liten promenad med mamma och syrran. Gud så varmt det är alltså, nästan för varmt för att gå ut. Hatar dock alla jävla insekter som ska komma och surra en rätt i örat, jag är ju livrädd för getingar och humlor så varje gång jag hör ett surr nära mig så blir jag typ galen. Står inte och hoppar omkring åt alla olika håll och kanter såklart men typ kollar bakom mig så det inte är någon sån där äcklig sak där. Nej, usch på dom säger jag bara! Någon borde uppfinna en parfym som luktar skit gott men som insekter hatar så att dom håller sig borta, bra idé va?!


Bild tagen av: Mig

Internet fungerar igen

Kategori: Allt och lite till

Som ni kanske såg var jag tvungen att be min älskade Michaela att skriva ett inlägg igår att mitt internet inte fungerar. Comhem är ju inte lite tröga i huvudet, mamma har fått ringa dit 5-6 gånger idag för att alla verkar säga olika saker. Men nu har allt fixat sig och så har dom satt på internet igen så nu är jag tillbaka!

Har ni saknat mig? ;) Har saknat er med. Mamma och syrran tänkte gå en promenad sen så jag funderar på att ta kameran och följa med dom. Alltid skönt att ta en promenad och sen vill man ju inte missa det fina vädret. Imorse kom det världens spöregn och lite åska men nu är solen tillbaka igen :) Vad ska ni hitta på idag?

Hälsningar från emelie :)

Kategori: Allt och lite till

Jag skulle hälsa från emelie att hennes internet strular så hon återkommer på bloggen inom 2-3 dagar! :) Bara så ni vet, men fortsätt läsa ändå, för när hon är tillbaka är jag säker på att det kommer massor av inlägg! =)

puss och kram! /mickis

Sömnlös natt

Kategori: Allt och lite till

Kunde inte somna förut då när jag sa att jag skulle sova. Men det dåliga humöret försvann i alla fall så nu är jag glad igen. Sitter och lyssnar på American hi-fi - The breakup song. Jag har absolut ingenting att göra så tänkte att jag skulle sätta upp håret i en knut på huvudet och gå ut och ta en promenad. Mamma vill gå ner till stranden senare så jag kan ju inte gå och lägga mig nu för jag vill också till stranden. Måste sysselsätta mig med någonting annars blir jag trött, ska nog ta en promenad! Men först ska jag äta frukost, blir väl naturell yoghurt med flingor eller nått..


Bild tagen av: Mig

Godnatt!

Kategori: Allt och lite till

Skulle verkligen behöva skriva av mig. Sitter och skriver, sen tar jag bort allt jag har skrivit och börjar om. Men känner att det är ingen idé, lika bra att göra det någon gång när man kan hitta orden. Känner mig ganska tom på ord just nu. En kram skulle jag behöva. Aja, nog om detta. Tänker snart gå och lägga mig eftersom jag inte är på bra humör, lika bra att sova när man känner som jag gör. Det brukar oftast kännas bättre när man vaknar igen så därför tänker jag säga godnatt nu. Godnatt!

Det är sjukt hur ont hjärtat kan göra ibland.

There's a part of me that can't let you go

Kategori: Allt och lite till



Minns du när du skickade den här låten till mig?
Tänker på dig varje gång jag hör den
Det gör fortfarande ont i mig

Trött

Kategori: Allt och lite till

Sådärja, nu har jag duschat. Är fett trött så tänkte gå och lägga mig i soffan om en stund och kolla på tv. Men våra tvkanaler har blivit konstiga, massor som har försvunnit så det är inge roligt att kolla på tv just nu. Finns ju ingenting att se på, mamma ska ringa dit imorgon och fråga om det där så då får man hoppas att allting fixar sig. Ska försöka somna ganska tidigt ikväll också för tänker inte vakna typ 1 imorgon för ska kanske ner till mölle och sola. Men nu ska jag till vardagsrummet och se på tv, puss och kram!

Ska ta ett bad

Kategori: Allt och lite till

Funderar på att göra två mackor och sen gå och ta ett mysigt bad med tända ljus. Det är nästan det mysigaste som finns, bada med tända ljus. Dock så är det mycket mysigare att göra det tillsammans med någon annan. Men den personen jag vill göra det med är inte här så jag får göra det själv men det funkar det också! Jag har försökt att hjälpa mamma att fixa den där telefonen som vi köpte men vet inte riktigt hur det går med den. Det stod att man kunde använda den när en lampa börjar lysa på modemet och det kunde ta upp till en timme så jag gick och satte mig vid datorn ett tag, ska kolla nu om den lyser..

Saknar dig, du vet vem du är

Nickelback - Far away

Kategori: Allt och lite till



This time, this place
Misused, mistakes
Too long, too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
'Cause you know, you know, you know

I love you

I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
And you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
'Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us

Give anything but I won't give up
'Cause you know, you know, you know

I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
And you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

So far away (so far away)
Been far away for far too long
So far away (so far away)
Been far away for far too long
But you know, you know, you know

I wanted
I wanted you to stay
'Cause I needed
I need to hear you say:
I love you (I love you)
I have loved you all along
And I forgive you (and I forgive you)
For being away for far too long
So keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe in
Hold on to me and never let me go (keep breathing)
Hold on to me... never let me go

Ny telefon

Kategori: Allt och lite till



Jag tycker den är riktigt sexig!

Haha, var bara tvungen..

Kategori: Allt och lite till

Säkra tecken på att man är kär

När man är kär är det nästan som om hjärtat pussar kroppen
- Tobias 8 år

När man älskar varandra bränns det inuti en
- Lasse 8 år

När man är kär kittlas det i hjärtat
- Maria 7 år

När man är kär är man väldigt glad inuti. och så längtar man till skolan
- Louise 7 år

Om en pojke får skäll och man tycker synd om honom, då är man kär
- Mette 8 år

När man är kär blir det alldeles tyst inuti en, så att hjärtat verkligen hör att man är kär
- Thomas 8 år

Hjärtat slår fortare när man har varit ute och spelat fotboll. När man är kär är man helt väck.
- Allan 8 år

Hur hittar man någon att vara ihop med?


Man hittar många att bli hop med inne i centrum, för där finns det många kvinnor. De har nämligen ingen lust att gå omkring och vakta grisar
- Sören 8 år

Man kan hitta någon att bli ihop med om man kammar sig i håret varje dag tills hon säger ja
- Jonas 7 år

Man måste vänta tills pappa och mamma har dött innan man blir ihop med någon. För då får man bestämma själv
- Akinyi 8 år

Om en pojke tycker att en flicka är fin försöker han göra sig speciell på något vis
- Jonas 9 år

Om man är kär kan man skicka ett brev till henne...
- Johannes 8 år

...Men man vet ju inte vad hon heter
- Thomas 8 år


Kan man vara ihop med flera stycken?

Varje gång man gifter sig får man en ring. så man kan bara gifta sig med tio stycken
- Kristine 7 år

Man kan inte vara ihop med flera stycken, för då bryter man varandras hjärtan så att de inte kan känna någon kärlek
- Mia 8 år

Vem friar?

Man frågar flickan om hon har lust att följa med hem och stanna där så länge hon vill
- Thomas 7 år

Det är mest pappor som friar. för det är ju alltid dom som trillar
- Annika 7 år

Jag vet inte vem som friar. men jag tror nog att det är pojken eller flickan
- Magnus 8 år

Friar gör man när man hjälps åt med att gå ut med soporna
- Christine 6 år

Det kan inte vara flickan som friar. för det har jag inte sett på film...
- Anders 9 år

...Det är inte alltid sant det man ser på film. för ibland har de kläderna på när de pippar
- Maria 8 år

Sånt som är dåligt med att vara kär


En dålig sak med att vara kär är att den ene kanske vill vara det, men inte den andra
- Benjamin 7 år

Jag har ingen lust att skaffa mig en tjej, för hon kanske lämnar en
- Christian 8 år

Just när man blivit ihop med någon vill man gärna vara ensam med honom. Sen när man är på jobbet har man ingen lust att stå hemma och steka sill
- Laura 8 år

Att vara ihop

Jag förstår varken i hjärnan eller hjärtat varför jag är kär i Agnete
- Nicolai 7 år

Man måste tänka sig för ordentligt innan man förlovar sig. För om man inte får av sig ringen kan man ju inte skilja sig
- Bettina 7 år

Alla i klassen vet att jag har en kille. Ändå har jag bara talat om det för fem
- Tina 8 år

Jag hade en tjej en gång. hon är jättedum. men jag känner hennes pappa, han är jättemysig
- Stefan 8 år

När jag tänker efter har jag en tjej som heter Line...
- Mikkel 7 år

...Har du frågat henne?...
- Simon 8 år

...Nä, det var hon som sa det.
- Mikkel 7 år

När man tröttnar

Om man tröttnar på den man är ihop med kan man ta med honom på en fest och låta honom stanna där
- Patricia 7 år

Man och man


Två pojkar kan inte gifta sig med varandra. För de kommer ju inte in
- Patrik 8 år

Om två män vill gifta sig måste de vänta tills den ena har fått långt hår
- Henrik 9 år

Två pojkar kan inte gifta sig för då skrattar alla
- Thomas 8 år

Kvinna och kvinna

Två flickor kan visst vara ihop. Men det är bara hon som ligger underst som kan få barnet
- Louise 6 år

Om två flickor gifter sig med varandra är de luder
- Jakob 8 år

Två flickor kan inte vara ihop, för ingen av dom är man
- Viktor 9 år

Om två flickor är ihop är de sexuella
- Thomas 7 år

Köpt nya saker till min bebis

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag varit borta i en affär som ligger vid filmkedjan och handlat lite. Köpte pellets åt Holly, ett schampo och en ny vattenflaska för det var någonting konstigt i den och Mickis tyckte det såg ut som och luktade som mögel. Visst verkar det som jag verkligen är dålig på att ta hand om henne? Men så dålig är jag inte faktiskt.. Mamma drog iväg och köpte en telefon nu tror jag och så ska hon köpa sånna där handskar som man använder när man diskar för jag ska tamefan tvätta Holly ikväll och allt jävla skit ska bort men aldrig i hela mitt liv att jag tar på bajs utan handskar!

Förövrigt så ser jag ut som en bajskorv idag med ett sår på ögonbrynet som syns mer än vad det gjorde förut eftersom jag har klöst på det. It's so sexy don't you think? Orkar inte fixa mig idag, går runt utan smink hemma och med solglasögon ute. Ibland orkar man bara inte och ibland är det bara så jävla skönt att skita i sminket.

Kepsar

Kategori: Allt och lite till



Vet ni hur länge jag har velat ha en keps? Inte jag heller haha. Men länge i alla fall. Dock så har jag aldrig köpt någon och antar att jag inte gjort det för att det finns så mycket annat man vill ha att man prioriterar dom sakerna före en keps. I alla fall jag. Jag har velat ha en hur länge som helst men aldrig riktigt orkat slösa pengar på en för att det finns alltid någonting annat jag vill ha som känns viktigare än en keps. Tänkte att den här månaden ska jag köpa en. Hittade dom här tre på någon hemsida, snygga/fula?

Vaknade upp och kände..

Kategori: Allt och lite till

En äcklig lukt!

Min kanin som det måste vara något fel på. Hon har diarré som fastnar där bak hela tiden och ibland lossnar det stora klumpar med sånt. Jag vet att det låter hur äckligt som helst men jag vet fan inte vad jag ska göra med henne. Borde ju ta henne till veterinären och låta dom undersöka henne för något fel är det ju men det är så jävla dyrt. Tänkte att man kanske kan dra till någon djuraffär och fråga om råd istället, kanske finns något som man kan få bort det där med. Behöver i alla fall ett schampo så jag kan tvätta henne lite. Det är fan synd om henne, min lilla bebis. Tror inte att hon har ont eller någonting men hur kul är det att gå runt med bajs i röven haha?

Känner ni igen er?

Kategori: Allt och lite till

Jag har ny design. Kände för någonting enkelt, inte så mycket färg och sånt där. Ibland känner jag bara för att radera bort precis alla inlägg på min blogg och börja om från början. Men sen känns det som att man haft den så många månader och då känns det bara dumt att radera allting. Kände så nu, ville börja om och ha någonting nytt. Men istället för att radera alla inlägg och sånt så gjorde jag om designen, bra va? Att jag inte raderade allt alltså.

Nu tänkte jag i alla fall gå och sova. Är verkligen skit trött så det känns som en bra idé att gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen. Sov så gott babes! - Det ska i alla fall jag göra!