fuckingems - it's all about me

Bråk över msn, woho så moget!

Kategori: Allt och lite till

Är inte det lite omoget? Folk som sitter och leker så jävla uppkäftiga bakom sin lilla dataskärm. Varför gör man så? Varför säger man inte bara det man vill säga face to face. Är man för feg för det eller handlar det bara om att det är så jävla mycket lättare och bekvämare att sitta hemma framför sin dataskärm och säga en massa jävla skit? Jag tycker det nästan alltid är så att folk leker så fruktansvärt coola och uppkäftiga på msn.

Det är inte det att jag brukar bråka med folk över msn, bortsett från en viss mupp som heter Darius då. Han bråkar jag väl med minst en gång i veckan men han är en sån där person som tror att han är bäst och att han vet allt och sånna personer kan ibland vara jävligt irriterande.

Men om man tänker allmänt bara, att folk oftast är hur uppkäftiga och kan säga precis vad som helst över msn men inte i verkligheten. Varför haha? Jag antar att det är för att det inte är lika lätt att säga det man vill säga face to face för då måste man ju kolla personen i ögonen. Eller vad tror ni? :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: