fuckingems - it's all about me

Fredagen var en bra dag

Kategori: Allt och lite till

Var och köpte ballonger och sånna där paraplyn som man har i drinkarna idag. Kände mig lite töntig som köpte ballonger men vafan, ballonger är nice ;) Jag har faktiskt haft jävligt roligt med dom idag ska jag säga er. Jag filmade också i hopp om att lägga upp dom videorna här på bloggen men det visade sig att det var 3gp-filer och jag hittade inget bra program att konvertera dom till mp3-filer med men om jag hittar det så ska jag lägga upp en eller två videor. Men nog om det!

Mötte Michaela i Tumba vid 4 tiden och så köpte vi en choklad och någon nougat grej, vet inte vad den heter men den är i alla fall rosa och vit. Efter vi hade handlat så fick vi skynda oss till bussen och sen åkte vi hem till mig och tog det lungt än stund tills middagen var klar. Sen har vi bakat tårta också, den blev fett sexig. Kan tyvärr inte visa bilderna just nu för dom har Mickis på sin systemkamera men förhoppningsvis så får jag dom ikväll och i så fall så lägger jag upp dom lite senare.

Edona kom på besök också och jag fick en present av henne. En vit bh och ett par vita trosor som var likadana, den var faktiskt riktigt fin! Ska ha den imorgon ;) Visar bild på bh:n/trosorna senare. Hon sydde in min kjol också, så snäll hon är. Det behövdes kan jag säga, annars hade den nog åkt ner imorgon och det hade ju inte varit så bra...

Men nu måste jag sluta skriva och göra lite nytta, till exempel städa mitt rum. Mamma har tjatat hela dagen så jag ska ta och göra de nu, puss på er!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: