fuckingems - it's all about me

Bilder på tårtan

Kategori:




Haha! min och Mickis tårtor blir alltid så sexiga

Fredagen var en bra dag

Kategori: Allt och lite till

Var och köpte ballonger och sånna där paraplyn som man har i drinkarna idag. Kände mig lite töntig som köpte ballonger men vafan, ballonger är nice ;) Jag har faktiskt haft jävligt roligt med dom idag ska jag säga er. Jag filmade också i hopp om att lägga upp dom videorna här på bloggen men det visade sig att det var 3gp-filer och jag hittade inget bra program att konvertera dom till mp3-filer med men om jag hittar det så ska jag lägga upp en eller två videor. Men nog om det!

Mötte Michaela i Tumba vid 4 tiden och så köpte vi en choklad och någon nougat grej, vet inte vad den heter men den är i alla fall rosa och vit. Efter vi hade handlat så fick vi skynda oss till bussen och sen åkte vi hem till mig och tog det lungt än stund tills middagen var klar. Sen har vi bakat tårta också, den blev fett sexig. Kan tyvärr inte visa bilderna just nu för dom har Mickis på sin systemkamera men förhoppningsvis så får jag dom ikväll och i så fall så lägger jag upp dom lite senare.

Edona kom på besök också och jag fick en present av henne. En vit bh och ett par vita trosor som var likadana, den var faktiskt riktigt fin! Ska ha den imorgon ;) Visar bild på bh:n/trosorna senare. Hon sydde in min kjol också, så snäll hon är. Det behövdes kan jag säga, annars hade den nog åkt ner imorgon och det hade ju inte varit så bra...

Men nu måste jag sluta skriva och göra lite nytta, till exempel städa mitt rum. Mamma har tjatat hela dagen så jag ska ta och göra de nu, puss på er!

God morgon

Kategori: Allt och lite till

Tjingeling. Vaknade för någon timme sen och sitter nu och sms:ar med Michaela. Vi planerar lite eller vad man ska säga. Vi ska ju göra drinkar imorgon och tårta eller något, fast vi vill göra tårtan idag men vi får se hur det blir. Sen vill vi ha ballonger också, haha. Men jag vill inte vara jobbig mot mamma eftersom jag har fått så jävla mycket dom senaste dagarna men jag ska fråga lite snällt om vi kan köpa ballonger. Bara för att det vore kul liksom.

Sätt igång och skriv nu då! ;)

Kategori: Allt och lite till

Har fixat en sån där "spotlight" så nu kan ni skriva till mig, så nu tycker jag att ni ska göra det ;) Kan väl vara kul att prova? Jag ska i alla fall hoppa in i duschen nu :) puss på er!!

That somebody's me

Kategori: Allt och lite till

You, do you remember me?
Like I remember you?
Do you spend your life
Going back in your mind to that time?

'Cause I, I walk the streets alone
I hate being on my own
And everyone can see that I really fell
And I'm going through hell
Thinking about you with somebody else

Somebody wants you, somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe, without you it's lonely
Somebody hopes that one day you will see
That somebody's me
, that somebody's me

How, how did we go wrong?
It was
so good and now it's gone
And I pray at night that our paths soon will cross
And what we had isn't lost
'Cause you're always right here in my thoughts

Somebody wants you, somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe, without you it's lonely
Somebody hopes that one day you will see
That somebody's me, that somebody's me


You'll always be in my life
Even if I'm not in your life
'Cause you're in my memory

You, when you remember me
And before you set me free
oh, listen please

Somebody wants you, somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe, without you it's lonely
Somebody hopes that one day you will see
That somebody's me, that somebody's me

Fick en ny mobil

Kategori: Allt och lite till

Mamma ringde för ett tag sen, jag fick en ny mobil och dom hade testat om den funkade och det gjorde den. Nu sitter jag och väntar på att hon ska komma hem...

Roligt spel

Kategori: Allt och lite till

Jag hittade ett roligt spel på min mobil. "3D Rollercoaster" heter det. Man ska typ klara massor bergochdalbanor och få poäng sen när man fått 30 stjärnor så kommer man till ett nytt land, det låter inte så kul men det var kul. Men nu skulle mamma åka till Kungens kurva och prata med dom på Siba. Hoppas att jag får en ny som funkar eller att dom kan fixa den..



Dagens låt: Lost prophets - Last train home

Trött!

Kategori: Allt och lite till

Är så himla trött! Har nyss varit med Jesper, vi va inte så länge eftersom han har skola imorgon. Får väl ses någon gång när han inte har skola nästa gång, haha. I alla fall så är jag så jävla trött, ska snart gå och lägga mig och se på tv tills jag somnar. Min nallebjörn som jag fick idag är min nya make, så ska sova med den ;)

Imorgon åker mamma och fixar så att dom ger mig en ny mobil. Hon är världens bästa! Och puss på alla er som har sagt grattis till mig idag, hihi!

Kul att det är något fel på mobilen, verkligen kul..

Kategori: Allt och lite till

Okaaaaj, jag är så jävla irriterad. Jag skulle ringa Michaela och så märkte jag att det inte gick så mamma fick gå ner själv och köpa pizza som vi skulle äta till middag och sen efter vi hade ätit så ringde jag till Sony ericsson och berättade allt. Så bad dom mig slå ett nummer och prova ringa men det fungerade inte och sen bad dom mig sätta in ett annat kort och prova ringa med det så jag satte i mammas kort och provade och då fungerade det. Sen tog jag ett helt nytt kort som mamma hade som tydligen ska vara aktiverat och allt och försökte fylla på det men det stod "tjänsten redan ansluten" och så tog jag mitt vanliga kort och satte i det och fyllde på, då gick det att ringa en gång och när jag tryckte bort samtalet och provade igen så var allting cp igen. Så det måste vara något fel på den så imorgon ska jag och mamma åka till Siba så får dom ge mig en ny.

Min nya älskling

Kategori: Allt och lite till



Min nya älskling, hihi

I hate you for what you did

Kategori: Allt och lite till

Rubriken säger allt...

Min mage kommer spricka snart

Kategori: Allt och lite till

Jag har nyss ätit hamburgare med bröd. Det var sjuuukt gott faktiskt! Men just nu känns det som att min mage snart kommer att spricka för att jag är så mätt. Igår när jag och Mickis var på Heron city så var det två killar där som beställde typ 4 hamburgare, 3 bearnaise såser och stor pommes frites. Fattar inte hur man kan äta så mycket haha? Men iofs så äter ju killar som djur så..

Mamma är och handlar min mobil i Moraberg som ligger i Södertälje. När hon kommer hem så ska jag ladda den i 2 timmar så att inte batterierna blir cp. Ni ska få se bilder på den sen. Nu ska jag försöka hjälpa Albana med en sak på hennes facebook, puss!

Btw så fyller hon också år idag, på samma dag som mig, coolt va? ;)

IDAG FYLLER JAG 18 ÅR!

Kategori: Allt och lite till

Grattis till mig själv. Nu är jag 18 år gammal :D

Orkar inte skriva så mycket just nu för det har inte hänt så mycket. Men jag har fått en present, rosor och ett stort "happy birthday" kort som jag ska visa er.




Jättestort paket



Som innehöll den där i väntan på att jag får min nya mobil
Den är faktiskt mysig att krama, nu har jag något att sova med ;)



Och rosor, blev dock ingen  bra bild..

Är lite smått irriterad..

Kategori: Allt och lite till

Hejsan svejsan. Jag är lite smått irriterad på en person. En person som borde stå mig ganska nära kan man tycka. Och som borde höra av sig lite oftare. Det känns ju lite smått tråkigt att jag inte får någon 18 års present av den personen. Visst, man dör inte för att man inte får någon present men med tanke på vad den personen är till mig så borde jag ju få en. Men nog om det!

Jag har nyss hjälpt mamma med lite saker på min systers dator och innan det så såg jag på Andra avenyn. Brukar ni kolla på Andra avenyn? Jag ska i alla fall strax gå och ta en dusch och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. Det ska bli så skönt, gick upp klockan 8 imorse. Så nu säger jag god natt, vi hörs imorgon!







Dagens låt: Darin zanyar - Sail the ocean

Dagens inköp

Kategori: Allt och lite till



Kjol från Gina tricot



Två nagellack från H&M



Armband från H&M

Tajta jeans or what?

Kategori: Allt och lite till

Jag hämtade ut mina jeans för ett tag sen och jag kan lova att jag fick kämpa för att få på mig dom. Dom är så jävla tajta, dom blev nästan lite för tajta men det är stretch tyg så dom kanske töjs ut lite. Någon som vet om dom töjs ut? :)



Sen så var jag ju med Michaela i skärholmen och heron city idag. Vi möttes i Älvsjö och så åkte vi till heron city och sen köpte Michaela sin kamera. Den tar grymt bra bilder, jag funderar på att köpa en sån nästa månad. Efter hon hade köpt den så gick vi och åt, Mickis åt på mcdonalds och jag åt kebab tallrik.

Sen efter vi hade ätit så gick vi till Skärholmen centrum och köpte någon kräm från Kicks åt mamma och sen köpte jag kjolen från Gina tricot och på H&M köpte jag två nagellack och lite armband. Jag visar bilder på allting senare, orkar inte just nu.

Stjärtholmen med Michaela

Kategori: Allt och lite till

Sitter och väntar på att mamma ska fixa klart sitt hår sen ska jag ner med henne till centrum och hämta ut pengar. Efter det ska jag åka till Tumba och ta tåget till Älvsjö och försöka matcha Michaelas buss.

Känner mig som en bajs idag, syftar på sminket mest. Det känns som att det blev fult på vissa ställen men det kanske bara är i mina ögon som det ser ut så. Imorgon ska jag gå ner och hämta ut mina svarta jeans från skomakaren, det ska bli kul och se hur dom kommer sitta nu. Kanske inte ens får på mig dom, vem vet liksom.. men det får jag nog :)

Imorgon fyller jag år! :D

Ett sista inlägg innan jag kryper ner i sängen

Kategori: Allt och lite till

Hejhej, allt bra med er? :)

Med mig är det bara bra i alla fall. Förutom den här dumma mensvärken som vägrar gå bort, jag har haft ont hela dagen. Ska alldeles strax gå och ta en dusch och tvätta bort sminket och sen ska jag äta någonting och kolla lite på tv. Efter det är det väl dags att sova skulle jag tro. Imorgon måste jag upp tidigt för att åka till Älvsjö och möta Michaela. Jag ska försöka matcha hennes buss så att hon slipper gå av den och så att vi slipper vänta på nästa buss, vi ska till någon affär och köpa hennes kamera och sen ska vi till skärholmen och så ska jag köpa den där kjolen. Sen ska vi väl åka hem till mig och ta det lungt, ska faktiskt ta och köpa nya batterier till min kamera imorgon också och då hade jag tänkt att mina nya skor ska testas! haha. Måste ju prova hur det är att gå i dom och så. Aja, dags att avsluta de här inlägget nu. Måste duscha + äta och sen sova! Ni får sova så gott!

Fixat naglarna ;)

Kategori: Allt och lite till



Jag kunde inte låta bli, hehe. Att sätta fast lösnaglarna alltså för er som inte förstod. Lite svårt att skriva med dom men jag börjar vänja mig nu.



LÄNGTAR TILL HELGEN! Och till på onsdag såklart :D

Glömde berätta en sak

Kategori: Allt och lite till

Jag glömde ju berätta att jag inte köpte den där kjolen idag. Jag köper den imorgon istället när jag och Mickis åker till skärholmen för att köpa hennes systemkamera. Är lite avundsjuk på att hon ska köpa en sån, vill också ha men samtidigt så vill jag ha så jävla mycket annat och har en fungerande kamera som tar ganska bra bilder så jag orkar inte spara pengar till en sån. Det var i alla fall bara de jag skulle säga, nu ska jag lägga mig och vila för jag har mensvärk och den vägrar gå bort. Bajs på den.

Jag är kär!

Kategori: Allt och lite till





Vad kan man säga mer än att JAG ÄR KÄR?
Mina nya älsklingar hihi

Jag har shoppat lite! ;)

Kategori: Allt och lite till

Var ju hos tandläkaren idag, dom började direkt prata om att jag hade mycket tandsten och att det är viktigt att ta bort det. Jag fick inte göra det hos dom *ledsen* så jag lovade dom att ringa till Salems tandvård och beställa en tid där så jag ska ta och göra det imorgon. Och mamma ska få följa med eftersom hon skämde ut mig där, hehe.

Det gick i alla fall snabbt hos tandläkaren, dom bytte bara lite saker. När jag var klar hos dom så gick jag och mamma till H&M och där köpte jag en vanlig svart tröja och en typ cardigan som är vit och ganska kort och så är det svarta prickar på den, tyckte den va söt! Sen köpte jag bara lösnaglar och sånt där lim som man sätter fast dom med.

Sen åkte vi till Rönninge och tog bussen mot Tumba och så gick vi av vid "Nära dej" och hämtade ut mina skor. Självklart ska mina batterier ta slut på mobilen och vägra funka i typ 2 sekunder så jag fick låna en Sony ericsson laddare från dom lite snabbt och kollade nummret till skorna. Sen efter jag hade hämtat ut dom så åkte jag hem. Ska lägga in bilder på det jag köpte nu! :)



Lösnaglar + lim



Vit (ganska kort) cardigan med svarta prickar



Och den svarta tröjan

Tandläkaren idag då

Kategori: Allt och lite till

Och så var det måndag. Idag ska jag till tandläkaren och sen lite snabbt till stan och efter det ska jag snabbt gå in på "Nära dej" och hämta ut mina klackskor sen ska jag hem och vila för jag har ont i magen. Vad finns det att berätta mer om den här dagen? Juste, jag ska in på H&M också och kolla om jag kan hitta en svart tröja.

Jag hoppas verkligen att om jag måste ta bort tandsten idag så gör det inte ont. Och att dom inte spänner tandställningen så mycket för jag fyller faktiskt år på onsdag och jag vill kunna äta. När dom spänner den så blir tänderna så ömma så det går typ inte att tugga, fett irriterande! Men nu ska jag gå och duscha, ni får ha det så bra!



Dagens låt: Placebo - Post blue

Imorgon ska den här hetingen bli min!

Kategori: Allt och lite till



Imorgon ska jag till tandläkaren och sen efter det ska jag och mamma åka lite snabbt till stan och handla den här snyggingen. Seriöst, jag dör för den! Jag satt och kollade på den förut idag och tänkte att jag ville ha den och att jag skulle köpa den om jag fick pengar och sen när Mickis kom hit så visade hon mig vadå? Jo, den kjolen. Och hon ska ha den på lördag när vi ska fira mig och om jag köper den imorgon så lär ju jag också ha den på lördag, men skitsamma!

Jag fyller år på onsdag! :D

Lifehouse - You and me

Kategori: Allt och lite till

 
What day is it?
And in what month?
This clock never seemed so alive
I can't keep up and I can't back down
I've been losing so much time

'Cause it's you and me
And all other people with nothing to do
Nothing to lose
And it's you and me and all other people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

All of the things that I want to say just aren't coming out right
I'm tripping on words
You've got my head spinning
I don't know where to go from here

'Cause it's you and me
And all other people with nothing to do
Nothing to lose
And it's you and me and all other people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

There's something about you now
I can't quite figure out
Everything she does is beautiful
Everything she does is right

'Cause it's you and me
And all other people with nothing to do
Nothing to lose
And it's you and me and all other people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you
And me and all other people with nothing to do
Nothing to prove
And it's you and me and all other people
And I don't know why, I can't take my eyes off of you

What day is it?
And in what month?
This clock never seemed so alive

The abandoned

Kategori: Allt och lite till

Jag och Michaela kollade på film idag, The abandoned heter den. Jag skulle egentligen ha sätt den filmen med Max igår men tyvärr så var ju min dvd cp i huvudet och sa att det var fel på skivan och skit. Kollade om det var någon sladd som inte satt i eller var utdragen idag men det var de inte så jag vet faktiskt inte vad det var med den igår. Nu funkar den i alla fall så får väl se någon annan film med honom någon helg kanske.

Den var i alla fall ganska bra men vissa saker fattade jag inte. Tjejens pappa hade typ mördat hennes mamma när hon var bebis och egentligen så skulle hon och hennes bror också dö men någon räddade typ dom. Och ibland verkade det som att deras pappa levde och ibland som att han var död. Hennes bror dog i alla fall som hennes pappa ville och i slutet så dör hon också för hon kör ut på en brygga och typ drunkar eller något sånt.

Jag är inte så bra på att förklara, haha. Vi åt chips och dipp också så nu känner jag mig lite som en tjockis. Jag ska nog börja göra sit-ups igen men jag orkar typ inte. Aja, hoppas att ni har haft en bra söndag! :)

Ändrade designen igen

Kategori: Allt och lite till

Har ändrat designen igen, vet inte om jag är nöjd. Det är svårt de där.
Vad tycker ni, snyggare eller fulare än det förra?

Good morning

Kategori: Allt och lite till

Känns som att jag har användt den där "good morning" rubriken väldigt mycket, men jag är dålig på rubriker så. Klockan är 07:22 och det är söndag och jag är vaken fast att jag egentligen skulle kunna sova hur länge jag vill. Somnade med smink igår så ska snart gå och ta en dusch för känner mig ganska ofräsch med gammalt smink på mig. Brukar egentligen vara ganska nogrann med att jag tvättar bort de innan jag sover men igår glömde jag det.

Sen lite senare hade jag tänkt att jag ska nåla mina svarta jeans och fråga mamma om skomakaren är öppen och om jag får gå och lämna in dom. Det är sånna där jeans som töjer ut sig, det är så jobbigt för dom blir stora i knäna. Det är ju finare om dom är tajta där och på alla andra ställen också för den delen. Så det har jag tänkt att jag ska fixa sen i alla fall. Ska väl hoppa in i duschen nu, pusss

Har varit med Max

Kategori: Allt och lite till

Hejhej. Har inte skrivit så mycket idag för jag har varit med Max. Vi skulle kolla på en film men min dvd har tydligen gått sönder? Jag fattar faktiskt inte hur eller när den gick sönder men de har den tydligen gjort. Så det blev ingen film, det blev tv istället. Det var trevligt! :)

Nu har jag nyss ätit middag i alla fall men jag åt inte så mycket för köttfärsåsen var inge god och sen hittade jag någon konstig sak i den, säkert någon grönsak men den såg äcklig ut. Ska strax lägga mig i sängen igen och kolla på tv, är trött!



Dagens låt: Nickelback - Gotta be somebody

Ändrat lite

Kategori: Allt och lite till

Som ni ser har jag ändrat färgerna lite. Jag tröttnade på beige/grön eller vad det nu var för färg. Vill göra en ny header också men jag har inga bra bilder, får ha den där så länge. Ska sminka mig nu och sen ska jag ringa och väcka Max, haha.

Uppe med tuppen

Kategori: Allt och lite till

Jag är vaken tidigt idag med, vaknade klockan 7. Helt sjukt hur tidigt jag vaknar haha? Förstår inte varför jag vaknar så tidigt hela tiden. Igår var jag med Michaela en stund, vi gjorde inte så mycket bara satt vid datorn och kollade massor bloggar och åt chips.

Det var lite kul när vi skulle gå och möta varandra för båda hade gått olika vägar så när Mickis sa "gissa vem som sitter på grillen då?" så blev jag som ett frågetecken och ba "eh, vart fan är du?" och hon typ helt normalt "i centrum" så det var bara för mig att vända och gå ner till centrum. Men nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och kolla på tv och äta något, skriver senare!


Möblerat och städat

Kategori: Allt och lite till

Jag har möblerat och städat hela mitt rum, duktigt va haha? Nu kan grannarna njuta ännu mer av min musik för nu står högtalarna på hyllan som sitter på väggen hihi. Såhär blev det i alla fall..

Ensam hemma

Kategori: Allt och lite till

Äntligen drog mamma och Jennie på möte. Efter allt skrik och tjat som jag har hört denna morgon så är det hur skönt som helst att vara ensam hemma. Fast jag förstår varför mamma måste tjata på henne för när det är ungefär 15 minuter kvar innan man ska vara på mötet och hon varken är påklädd eller har borstat håret så är det ju klart att man känner sig ganska stressad. Men det är ändå riktigt skönt att vara ensam hemma, även om det inte är så länge.

Good morning

Kategori: Allt och lite till

Idag är jag uppe tidigt, vaknade klockan 6. Sen gick mamma upp en stund efter mig så då gick jag också upp. Mamma och Jennie ska på möte halv 9 så mamma håller på och stressar och tjatar som en galning på att Jennie ska gå upp, vilket de verkar som att hon inte gör. Ibland har jag lust att sätta en tejpbit på mammas mun för hon tjatar så jävla mycket, haha. Men nu gick hon ut för att gå ner till bankomaten och ta ut pengar och köpa frukost och cola light till mig. Mina skor har kommit också, vill hämta ut dom men vet inte om jag får. Känns lite taskigt att be om pengar till det också när mamma ska köpa en mobil åt mig, men hon ska få tillbaka det sen när mitt studiebedrag kommer. Om jag inte får pengar i födelsedagspresent såklart, då behöver hon inte ge mig några pengar till skorna.



Fyller 18 på onsdag

Little black book

Kategori: Allt och lite till

Mamma gjorde sockerkaka så det har jag nyss ätit. Det var jätte gott men lite för sött, mitt sockersug försvann i alla fall och det är ju bra. Sitter och kollar eller snarare lyssnar på "generation fett" medans jag skriver de här blogginlägget. Och jag förstår inte hur man kan vilja vara så tjock som dom som är med i dokumentären är. Och jag förstår inte heller att deras män gärna hjälper dom att bli ännu tjockare. Det handlar ju trots allt om deras liv. Men vissa tänder ju på fett medans andra tänder på lite mer normalare saker.

Klockan 9 börjar i alla fall Little black book på trean och den ska jag se. Jag har sätt den förut och den är faktiskt riktigt bra, ska ni se den? :) Idag känner jag mig faktiskt pigg. Igår vid den här tiden var jag hur trött som helst, jag nästan sov framför tv:n. Det är skönt att inte vara så trött idag, då kanske jag sover bättre sen när jag går och lägger mig. Hoppas det :) Nu ska jag gå och ta något att dricka och sen är det sängen och tv:n som gäller.

Nyduschad

Kategori: Allt och lite till

Jag har nyss varit och duschat. Det är så skönt efter man har duschat och man känner sig värsta ren och fräsch. Nu sitter jag och lyssnar på Leona lewis - Better in time och väntar på att mitt hår ska torka. Mamma har varit snäll och bytt i Hollys bur (min kanin för er som inte vet) och tvättat henne lite för det hade fastnat bajs i pälsen. Så jag måste torka henne lite med hårtorken så att pälsen torkar. Efter jag har gjort de ska jag sminka mig och sen fixa håret och måla mina korta naglar, känns så konstigt att inte ha något nagellack och att dom är så korta men snart blir dom nog långa igen. Sen ska jag väl inte göra så mycket mer idag, tror jag i alla fall haha..


Mitt comviq kompis har gått ut

Kategori: Allt och lite till

Oh no! vaknade upp imorse och kollade som vanligt om jag hade fått några sms på mobilen och det hade jag, det stod att mitt comviq kompis har gått ut. Som tur så finns ju gratissms.se så jag använder mig av den sidan tills jag har fyllt på mobilen igen, vilket jag förhoppningsvis får göra imorgon. Men nu vet ni i alla fall om jag inte svarar så är det för att jag inte kan.

Sen blir jag så irriterad på folk som beter sig som småungar fast dom är vuxna. Och folk som är så känsliga och inte kan dricka lite juice bara för att färgen ser äcklig ut men sen på ett sätt förstår jag väl det för jag skulle inte heller vilja dricka en juice som ser ut som bajs, haha. Men ändå!!

Are we human or are we dancers?

Kategori: Allt och lite till

Jag har nyss varit och tvättat bort sminket. Orkade inte ha det på mig. Ibland är det bara så himla skönt att vara utan smink. I köket lagar mamma mat, de luktar gott. Hoppas att det är lika gott som det luktar för jag är hungrig. Jag sov inge bra igår heller, vaknade lite snabbt massor gånger och somnade om. Vaknade sedan vid 8 på morgonen och då gick jag upp. Så gissa om jag är trött just nu? Om ni gissade på att jag är det så hade ni rätt. Nu ropade mamma att maten är klar så nu ska jag gå och äta, byebye.




Dagens låt: Claude kelly - That's when you save me

Fick en lott, haha

Kategori: Allt och lite till

Jag fick en lott från ellos.se och ett kort som de stod "grattis på födelsedagen" på och i det så står det att jag snart fyller år och därför vill dom fira det genom att ge mig en elloslott. Snällt va haha? Jag vann 200 kronor i rabatt. Har egentligen inte så stor användning av rabatter och sen handlar jag typ aldrig på ellos men någon gång kanske den kommer till användning. :)




Fyller år om 8 dagar! :)

Möglig ost

Kategori: Allt och lite till

Titta vad jag hittade i kylskåpet, inte fräscht!




Bortsett från den mögliga osten så har jag precis ätit hamburgare. Det fanns dock inget hamburgarbröd hemma så fick ta sånt där bröd som går att rosta. Jag vill ha mer, men det finns inget bröd kvar så jag får väl vänta tills mamma har fått pengar så får hon köpa hamburgarbröd.

En kväll framför tv:n

Kategori: Allt och lite till

Ikväll blir det en kväll framför tv:n och den startar 19:30 med Sex and the city och direkt efter det är det Top model 11 och sen är det Andra avenyn klockan 9. Det får man ju absolut inte missa, i alla fall inte jag.


And suddenly I become a part of your past

Kategori: Allt och lite till

Mickis gick till sin pojkvän för en stund sen. Jag gick och mötte henne vid bussen för ungefär 1 timme sen för att hon skulle följa med mig och köpa godis och sen skulle vi vara en stund innan hon gick till honom. Vi gjorde inte så mycket, kollade lite bloggar och åt godis och pratade.

Är det bara jag som är otroligt trött på snön? Hoppas att den försvinner snart..
Ikväll måste jag i alla fall raka benen, tvätta håret och klippa mina kära naglar. Jag klippte dom förra månaden för att dom skulle växa igen för dom höll på att gå av och grejer och nu har dom inte ens växt mycket men ändå har dom gått av på massor ställen så nu ska jag klippa dom igen. Den här gången ska dom växa fint och bra och inte gå av!

I love food

Kategori: Allt och lite till

Den här goda maten åt jag till lunch idag. Det kanske inte ser så gott ut på bilden men det var hur gott som helst! Jag åt 3 portioner. Det var så gott så jag kunde typ inte sluta äta, hihi jävla tjockis jag är. Om man kunde gifta sig med mat så skulle jag göra det, haha. Mat är fan de bästa som finns!

Dumma jävla skola

Kategori: Allt och lite till

Får börja skolan vecka 6-7 istället för 4-5.
Det suger, jag vill börja nu.

Frukost!

Kategori: Allt och lite till

Jag har märkt en sak, jag vaknar flera gånger på natten. Inatt vaknade jag först av att Tom ringde mig, svarade inte. Det kanske är lite taskigt men jag var för trött för att orka prata med någon. Sen vaknade jag ungefär halv 4 och gick på toaletten, somnade om igen och vaknade klockan 6. Kanske borde gå och lägga mig senare, ska göra det idag. Men nog om det.

Jag slängde på mig en tröja och jeans och följde med mamma till bankomaten, hon skulle kolla om det fanns några pengar där och det fanns de. Så hon köpte ciggaretter på pressbyrån och sen köpte vi en fralla och en liten cola från konditoriet. Sitter och äter den just nu. Dom är faktiskt goda, men lite för mycket smör på vissa ställen.

Har världens jävla huvudvärk också men den är snart borta.
Men nu ska jag äta upp min fralla.




Dagens låt: Leona lewis - Run

I got a pocket, got a pocket full of sunshine

Kategori:



MinaMinaMinaMina. Hehe, snart i alla fall

Min dag är räddad

Kategori: Allt och lite till

Jag hittade 5 kronor så jag gick och köpte en liten cola. Nu är jag glad för nu kommer min huvudvärk gå bort. Min dag är mer eller mindre räddad.


Ge mig cola

Kategori: Allt och lite till

Jag får snart damp. Jag har så jävla ont i huvudet.



GE MIG!

Hamburgare med bröd

Kategori: Allt och lite till

Vaknade för några timmar sen och nu sitter jag och väntar på att mamma ska steka en eller två hamburgare åt mig som jag ska äta. Det snöar jätte mycket ute, fan säger jag bara. Hoppades på att det skulle bli varmare ute men icke sa nicke. Förutom att jag väntar på hamburgare så har jag en jävla huvudvärk, måste ha cola men har inga pengar just nu. Så jävla irriterande.

Längtar som en galning till nästnästa helg, god mat + massor drinkar och annat.
Det ska bli så jävla nice. Can't wait!!!

Har varit med Mickis

Kategori: Allt och lite till

Och så var det söndag... har varit med Michaela idag och hjälpt henne med hennes design. Tycker faktiskt hennes blogg blev riktigt fin. Om ni vill se resultatet så, http://michaelagustavsson.blogg.se

Vi kollade lite snabbt på den där sidan där alla drinkar finns också men hittade ingen mer som såg god ut och sen kom vi ju på att om vi ska ha 2-3 olika drinkar så måste man ju köpa olika vodka. I "århus by night" så är det jordgubbsvodka och om det är t.ex. vodka citron i någon annan så måste man ju köpa det så nu vet vi inte riktigt ifall vi ska göra fler drinkar. Man kanske kan blanda till någon själv, någon som vet någon drink man kan göra med jordgubbsvodka/vanlig vodka? Ni får gärna skriva till mig i så fall :)

I alla fall så har jag nyss följt Mickis till bussen och väntat på den med henne. Ska gå och lägga mig i min säng en stund och kolla på tv, orkar inte sitta vid datorn. Vi hörs senare eller imorgon, puss och kram!

Good morning

Kategori:

Hallu, har ni sovit gott? :)

Det har jag i alla fall. Sitter här och tar det lungt just nu, funderar på att gå och ta en varm dusch och tvätta håret. Imorgon skulle jag ha börjat skolan tror jag, men ingen har hört av sig från den där skolan och när mamma ringde den där Thomas så svarade han inte. Jag tänker inte bara åka dit (har inte ens något att åka på, haha) för jag vet inte ens vart jag ska vara eller om det är imorgon som jag börjar. Dåligt av dom att inte höra av sig tycker jag! Måste ringa den där Thomas imorgon, då hoppas jag att han svarar så jag får veta när jag börjar.

Mackor och oboy, sen är det läggdags!

Kategori:



Ska äta lite och se på tv, sen ska jag sova! :)


Kände mig helt plötsligt kallsvettig och helt skakig. Känner mig inte lika kallsvettig nu men fortfarande skakig, vad tror ni det kan vara? Det var lite läskigt för det bara kom helt plötsligt :/

Dagens låtar

Kategori: Allt och lite till

Kat deluna - Run the show

Armin van buuren & dj shah feat chris jones - Going wrong


Så jävla bra!

Jag måste hitta en kort klänning

Kategori:

Jag vill hitta en fin klänning som är kort eller någonting man kan ha till leggings till min födelsedag. Men alla klänningar är typ 58-62 i längden och jag är ganska kort så på mig blir dom för långa, kanske inte enligt andra men enligt mig så blir dom det. Någon kanske vet någon bra hemsida/affär där det finns korta klänningar?

Hittade i alla fall den här på www.modezine.com och funderar på att beställa den. Men först ska jag nog till stan och kolla lite, om jag inte hittar något där så får de nog bli den här.


Drinkar

Kategori:

Snart fyller jag 18 och då ska jag och Michaela göra drinkar. Vi satt och kollade efter några som lät goda idag, här är några som vi funderar på att göra. Ifall ni har smakat någon av dom så får ni gärna kommentera och säga om den är god eller inte! :)

Cape codder


4-6 cl vodka
10 cl cranberryjuice
toppa med soda

Finlandia candy


4-6 cl finlandia lime
schweppes lemon
toppa med cranberryjuice

Razeriña


5 cl stoli razberi
muddlade hallon

fyll glaset med krossad is och muddlade hallon
häll i 5 cl stoli razberi
granera med färsk lime och hallon

Vargtass

4-6 cl vodka

häll vodka i ett highball-glas med is
fyll upp med lingondricka

Århus by night


4 cl jordgubbsvodka
sprite

fyll upp och servera i highball-glas
garnera med citronskivor

Alla drinkarna är från www.cocktailguiden.com

Mätt och belåten

Kategori:



Nu är jag mätt som en plätt. Det fanns inga spagetti så jag tog makaroner istället och skärde sånna där chicken mcnuggets (heter/stavas de så?) och gjorde lite sallad och tog dressing. (det finns kvar om du vill ha Mickis) Det var faktiskt ganska gott, haha. Mätt blev jag ju i alla fall och det är de som räknas.

Jag har huvudvärk bara för att jag inte har druckit någon cola sen igår. Ibland är det ett helvete att vara beroende av det, haha. Hoppas att jag kan köpa cola senare, då blir jag glad! Nu ska jag sminka mig, puss och kram.

Good morning

Kategori:

Hejhej, har ni sovit gott?

Själv så har jag vaknat några gånger, först för att Kim skickade ett sms vid halv 4 på morgonen och sen gick jag upp och åt två mackor och drack ett glas oboy och kollade på LA Ink och sen fortsatte jag sova. Sen vaknade jag klockan 7 och då gick jag upp. Nu är klockan typ 20 över 8 och jag har inte ett skit att göra för alla andra sover. Funderar på om jag ska gå och ta en dusch och sen göra någonting att äta och sminka mig och klä på mig. Jag är sugen på spagetti och någonting så jag hoppas det finns spagetti kvar annars skiter jag i att göra något att äta.

Hoppas att min kära Michaela har 5 kronor som hon vill ge mig, jag måste köpa cola innan jag dör hihi.

13 dagar kvar

Kategori:

Sitter här och lyssnar på Pussycat dolls - When I grow up och pratar med min fru Anna och Thommy, roliga personer ibland ;)

Räknade nyss hur många dagar det är kvar tills det är min födelsedag, det är 13 dagar kvar. Jag undrar vad jag kommer få för presenter. Mobil vet jag redan att jag ska få men undra vad jag kommer få av Mickis och alla andra, vill veta :D Vi ska först ut och äta och sen ska vi hem och göra drinkar, det kommer bli najs! Kanske drar ut med Anna, who knows. jag ska i alla fall ha KUL annars kommer jag döda någon och någon ska sova med mig också, vem vill? haha nejdå skämtar bara.

Flowers

Kategori:

 
 
 

Wildfires

Kategori:

Every time you think you won't make it

And each time you're convinced that you can't take it

Picture me in this light

Think of me, you can fight

I've been chewed up and spit

I've been big, I've been hit

I've been burned but I have learned


That we survive, we get by

We take the hit and we learn to fight

We collide, but we don't die

Trying to put out wildfires


When you get the feeling that it's not in you

And all those times remind you of what you can't do

Remember me, I've lost and loved

and I am not giving up


Though I've been torn, I've been used

I've been fooled, I've abused

All my rights to living, but I'm alive


'Cause we survive, we get by

We take the hit and we learn to fight

We collide, but we don't die

Trying to put out wildfires


Let them come, I'm going to let them take me
Let them burn up everything that's made me
'Til the end, I swear, I'm never going to let them break me

Though I've been crushed, I've been killed
I've been scared, but god, I will
Keep on trudging up this crazy hill

We survive, we get by
We take the hit and we learn to fight
We collide, but we don't die
Trying to put out wildfires

When there's no doubt how it's going to turn out
Let them burn out, never put out wildfires

Torsdag

Kategori:

Hejhej, haft en bra dag?

Jag har nyss varit och köpt cola light (min drog) och choklad. Känner mig ganska onyttig nu. Det lär väl bara säga "PANG" när jag är 50 år gammal och så blir jag världens fetaste kvinna, eller vad tror ni haha? Ringde min kära Michaela på vägen till filmkedjan, hon satt och pluggade. Berättade lite hemliga nyheter för henne. Tidigare idag så kollade jag på några avsnitt av The hills - säsong 3 och chillade och nu sitter jag och väntar på att mamma ska göra klart kycklinggrytan, den är så god!

SÅ FINT

Kategori:



Så jävla snyggt armband!
Det ska bli mitt när jag har fått pengar



Och den här plånboken

Måste vända tillbaka dygnet!!

Kategori:

Jag vaknade 5 idag, seriöst klockan 5! Det är helt sjukt, så länge trodde jag inte att jag skulle sova. Jag gick trots allt inte och la mig så jävla sent igår, idag ska jag tvinga mig själv att somna innan tolv. Så ja, det här blir väl typ världens tråkigaste inlägg eftersom det ända jag har gjort är ätit middag och glass och så låg jag i sängen en liten stund men sen gick jag upp och nu är jag här. Är lite arg på mig själv för att jag vaknade så jävla sent, nu ska de bli ändring på det!

Fuck off

Kategori:

Känns inte så bra att jag nyss fick veta att min syster väger 32 kilo. Dagarna går och dagarna kommer och det ända hon gör är att ligga i sin säng och sova. Hon går inte ens upp och äter lunch längre och när det är middag så äter hon en ganska liten portion. I början när hon kom hem från Vimmerby och var sjuk så trodde jag åtminstonde att det fanns en chans att allt skulle bli bra igen med hjälp av terapi och medicin, nu vet jag inte längre. Eftersom hon inte äter någon frukost, ingen lunch och bara lite middag så går hon ju ner i vikt och just nu väger hon till och med mindre än mig. Folk blir liksom "OMG, väger du så lite?" när jag berättar vad jag väger men jag är inte heller skärskilt lång så det är inge konstigt att jag väger lite. Men hon är längre än mig, skulle gissa på 155-160 och väger 32 kilo. That's not a good thing and I don't know what to do...

Det här är ingenting som jag egentligen gärna nämner men jag kände bara att allt blev bajs nu när jag fick veta att min syster väger mindre än mig, jag mår ju hur bra som helst och äter hela jävla tiden så för mig är det inget farligt att väga lite men för henne som knappt äter och inte mår bra så är det en helt annan sak. Ibland önskar jag att jag var någon annan.

Nu har jag fått min älskade choklad

Kategori:



Mamma kom hem med den här godingen åt mig och två semlor, en åt mig och en åt min syster. Försöker hon göra mig tjock hehe? Tror jag ska ge henne den ena semlan istället, är inte så förtjust i semlor. Njuter i alla fall av min kära älskade söta choklad, älskar dig chokladen <3

The hills

Kategori:

Jag har kollat klart på säsong 2 av the hills nu, äntligen! Ska börja kolla på säsong 3 imorgon. Måste få ut min frustration på Spencer, det är Heidis pojkvän för er som inte vet. Han och hon skulle flytta in tillsammans och så sitter han och säger till sin bästa vän att han bara vill flytta in med Heidi för att få bort henne från Lauren för han gillar inte Lauren och han tycker typ att hon förstör mellan dom. Och så sitter hans kompis och säger "playboy-Spencer" och så sitter dom och garvar och så sa han typ att han hade två telefoner och grejer. Helt seriöst, vet att det bara är en serie och så men jag hatar honom, hatar sånna killar som honom. Och Heidis kompisar försöker/försökte få henne att fatta att han är en idiot men hon är typ blind och fattar inte det, uuuuuusch asså..

Snygga saker!

Kategori:



Lite snygga saker från H&M som jag inte skulle tacka nej till (a)

Fil med flingor

Kategori:



Äter det just nu, värsta gott!


Känner mig dock som ett fetto när jag tänker på allt som jag har ätit idag. Först när jag vaknade så åt jag wook med nudlar och sen senare för typ 2 timmar sen blev jag sugen på det igen så jag åt det igen och nu äter jag fil med flingor. Inte nog med det så är jag hur sugen på choklad som helst, mamma köpte sån där mjölkchoklad med daimbitar i åt mig igår och jag är jättesugen på den just nu men tyvärr så har jag ätit upp den. Jag ska be mamma köpa en sån åt mig senare, hihi (ja, jag äter mycket) och så ska jag be henne köpa ny fil för den tog slut

I love my baby

Kategori:

HAHA damn jag är för sexig alltså..

Kategori:

Fotograf: Michaela





Happyyyy...



Jag <3 Loka



HAHA vad gör jag?



Sexigaste bilden av dom alla....

Söndag

Kategori:

Idag var jag med Mickis igen, she's my beeest friend hihi. Vi drog först och mötte varandra vid pressbyrån för att jag tänkte slinga mitt hår men jag gjorde aldrig det utan köpte istället hårnålar, toffsar, loka och rosa tulpaner åt mamma för att hon har varit extra snäll mot mig tycker jag. När vi kom hem så kollade vi lite saker på datorn och chillade fram tills middagen och sen drog vi ner till centrum igen och köpte hårfärg åt mamma och tuggummin åt oss. Väntade på bussen med henne och sen gick jag hem.

Mamma har möblerat om i mitt rum och försökt sätta upp en hylla på väggen eller hon lyckades sätta upp den men den måste skruvas dit bättre. Jag känner mig sjukt trött, skulle kunna lägga mig ner i sängen och sova men ska inte göra det förrän senare för annars kommer jag säkert vakna sjukt tidigt imorgon.

Vad har ni gjort idag? :)

Lady gaga - Love games

Kategori:

Jag ser ut som en tomat

Kategori:

Sorry att jag inte skrev någonting om vad jag och Mickis gjorde igår men jag somnade strax efter att hon hade dragit till sin pojkvän. Jag och Michaela solade i alla fall solarium igår och jag fattar inte varför jag alltid lyckas bränna mig i ansiktet? Måste ha känslig hud där eller något, haha. Så just nu ser jag mer eller mindre ut som en tomtat på kinderna och i pannan, inte så kul. Får smörja in mig mycket så går det förhoppningsvis bort.

Efter vi hade solat gick vi hem till mig och åt middag, vi åt wook med ris och efter det åt vi glass. Sen tog vi det bara lungt resten av kvällen tills hon drog till Freddie..

Någon som har något förslag på vad man kan hitta på idag? Söndag liksom, veckans tråkigaste dag enligt mig.

Nyduschad

Kategori:

Kom nyss från duschen, rakade benen och tvättade bort sminket och snart ska jag nog gå och sova för imorgon ska jag och Michaela sola och prata massor skit, hehe. Det blir nog trevligt!

Jag kollade snabbt på H&M's hemsida om dom hade några snygga skinnjackor för jag skulle vilja ha en sån. Hittade den här... men jag vet inte.. det är väl snyggare med en skinnjacka utan luva? Jag får nog åka till stan och kolla istället så att jag kan prova den också.

Har slingat mammas hår och min lugg

Kategori:

Mamma ville ha hjälp att slinga sitt hår så jag hjälpte henne. Det blev massor färg över så jag provade också att slinga min lugg, resultatet blev lite gulaktigt men det var jag ganska beredd på att de skulle bli eftersom jag har rödbrunt hår. Jag vill ju börja slinga mitt hår sen när mamma har fått sin lön men jag är lite orolig över att hela håret ska se gult ut då. Tänker i alla fall slinga en gång och se hur det blir och om det inte blir bra så får jag försöka ta bort de röda och sen göra om slingorna.





Resultatet



Men det är inte sådär gulorange i verkligheten..

Kycklingsallad

Kategori:

Jag köpte inte bakpotatis till lunch utan bestämde mig för att göra kycklingsallad istället, så jag fixade mig och sen gick jag ner till centrum. Köpte en halv grillad kyckling, två paprikor, sallad, pasta, dressing och batterier till kameran. När jag kom hem så började jag direkt att göra kycklingsalladen och sen dukade jag upp två tallrikar och allting och så ropade jag dit min syster som tyvärr inte ville äta. Hon mår inte så bra just nu men jag åt i alla fall och den blev jättegod.




Mat är det bästa som finns, visst? :)

Här sitter jag och äter frukost

Kategori:

Sitter och äter en fralla som mamma köpte åt mig från konditoriet när hon var nere i centrum. Efter jag har ätit upp den ska jag sminka mig och sådär och sen måste jag ner till centrum och handla något att äta till lunch åt mig och min syster. Jag vill ha bakpotatis så jag tror att jag ska köpa det och sen ska jag handla batterier till kameran också.

Jag hade tänkt att jag skulle ta och besöka solariumet den 20 januari eftersom mamma har fått pengar då men det visade sig att jag kan göra de redan imorgon. Solariumet here I come! haha ;)

Matte söker husse

Kategori:

Hej gullungar! :)

Kom nyss från badrummet, tog en snabb dusch och tvättade kroppen och sen tog jag bort nagellacket. Funderar på om jag orkar måla dom nu eller om jag ska göra det imorgon och på vilken färg jag ska ha. Tror nog att jag gör det imorgon.

Innan jag duschade så låg jag i sängen och kollade på en film som heter "Matte söker husse" och åt mandel biskvier, det ända som saknades var någon som låg bredvid och höll om än. Hihi. Filmen var i alla fall jättebra och mandel sakerna var skit goda men om man börjar äta dom så kan man inte sluta så jag tänker absolut inte börja äta dom igen för då kommer jag äta hela påsen. Nu snart ska jag ta mig i kragen och göra 100 sit-ups och sen ska jag väl typ sova tror jag.

Btw.. jag ser fram emot att börja skolan den 19 januari. Men det är nog som Johan säger, det kommer jag inte göra så länge.. eller vad tror ni haha?

Lemon ice - Only you

Kategori:

2009-01-08

Kategori:

The hills - säsong 2

Kategori:



Pratade med mamma förut idag och börjar visst inte mina två "testveckor" förrän den 19 januari. Just nu sitter och lyssnar på Snoop dogg ft. R. Kelly - That's that shit och snart ska jag börja kolla på The hills - säsong 2 och äta choklad.

Så fina!

Kategori:



Visst är dom snygga? Jag gillar alla lika mycket!
Som tur fyller man ju år snart...

Uppe med tuppen

Kategori:

Vaknade vid 5 tiden och har legat i sängen sen jag vaknade men nu orkade jag inte mer så jag gick upp. Jag gick aldrig till tandläkaren igår, min tandläkarskräck vinner alltid. Inte bra.. men tanken på att de kommer börja kosta när jag fyller 18 och vad som kan hända om man går runt med tandsten länge får mig fortfarande att känna att jag egentligen måste gå dit. Jag ska fråga i södertälje om dom skulle kunna vara snälla och ta bort det istället, känns bättre att göra de hos dom. Men nog om det!

Det är ganska många som har börjat skolan nu va? Jag börjar mina två "testveckor" på måndag tror jag, måste be mamma ringa till den skolan och fråga om det är på måndag och vilken tid jag ska vara där och så, kan ju vara bra att veta..

Aja, jag skriver senare.. ha en bra dag!

Dags att ta bort tandstenen

Kategori:

Ska vara hos tandläkaren 13:50 och ta bort tandsten. Jag gjorde aldrig det förut och jag vill egentligen inte göra det nu heller men tanken på att det kommer att börja kosta pengar att gå till tandläkaren när jag fyller 18 gör så att jag tänker bita ihop och gå dit och få det här överstökat. För när jag tänker efter så vore det ju väldigt skönt att slippa tänka på det och vad jag har hört är att om man går runt med tandsten länge så kan tänderna lossna? Jag vet inte om det stämmer men det är vad jag har hört och man vill ju inte vara utan tänder.

Bortsett från att jag sitter och surar och över att jag måste till tandläkaren idag fast att jag inte vill så sitter jag och surar över att batterierna på min kamera tog slut nyss och så väntar jag på att mamma ska laga klart lunchen. Nudlar och någonting ska jag äta. Nu tror jag att jag ska kolla lite på The hills och det tror jag att jag kommer göra senare idag också. Jag har sätt klart säsong 1 nu och ska nog börja kolla på säsong 2 medans jag väntar på att maten ska bli klar. Jag <3 The hills!

Trött, irriterad och ledsen

Kategori:

Uschfyblä.. nu går jag och lägger mig och när jag vaknar imorgon hoppas jag att jag är glad för just nu skulle jag nästan kunna slå någon...

The hills

Kategori:

Hejhej, har ni sovit gott? Jag sitter här och kollar på alla The hills säsonger på mtv's hemsida. Fast jag har bara kommit till avsnitt 4 av säsong 1 så det är många avsnitt kvar, det är ju ända upp till säsong 4 sååå... I alla fall så orkade jag inte kolla mer just nu, ska ta och sminka mig och klä på mig och sen ska jag fortsätta kolla klart första säsongen.

Brukar ni kolla på The hills?

Beställde två t-shirtar nyss

Kategori:



Beställde nyss dom här två t-shirtarna från H&M. Jag behöver verkligen en ny vit t-shirt för den jag har är typ förstor eller något och jag hittar aldrig någon när jag är ute och kollar och nu så fanns det ju på deras hemsida så då passade jag på. Tyckte att jag förtjänade en beige också, hehe.

Simple plan - Holding on

Kategori:



Älskar den här låten, så himla bra!
Vad gillar ni för musik?

Nu ska jag gå och duscha

Kategori:

 


Men först tänkte jag skriva ett litet inlägg. Ringde pappa förut och frågade om han hade läst mitt sms men det hade han inte och så frågade jag om jag kunde få pengar men jag kunde inte få. Tråkigt men sånt är livet..

Sen har jag och mamma kommit överens om att vi ska måla om mitt rum vitt innan min födelsedag. Fyller år om 24 dagar. Mamma ska måla om under dom två veckorna som jag är på testvecka i något himla gymnasium i södertälje. Det blir nog jättefint och sen ska jag köpa ett täcke som är rosa och nya gardiner.

Men aja, nu ska jag gå och duscha och sen ska jag göra varm oboy och två rostade mackor och lägga mig och se på tv och mysa med täcket, puss och kram!

Måndag

Kategori:

Har ni haft en bra dag? Det har i alla fall jag, det har inte hänt skärskilt mycket och jag har inte gjort något speciellt men tycker ändå att den har varit bra. Sov ganska länge (måste sluta vara uppe så sent) och sen gick jag och tog mig en dusch och tvättade håret och lite annat och sen fixade jag mig. Dagen har varit ganska lugn och skön, sånna dagar behöver man faktiskt ibland.

Sms:ade pappa igår också och frågade om han kunde sätta in pengar på mitt konto. Han behöver dock någon kod för att sätta in pengarna och den skrev jag inte i sms:et för jag tänkte att han kanske skulle säga om han kan sätta in eller inte innan han får koden. Han har inte svarat än så jag ska väl ta och ringa honom idag eller imorgon och fråga ifall han har läst mitt sms och fråga om han kunde. Jag hoppas att han kan! Behöver verkligen handla lite nya kläder...

Dagens

Kategori:



Dagens låt: Sum 41 - With me
Dagens frisyr: Knut på huvudet
Dagens smink: Inget alls, orkade inte sminka mig
Dagens klädsel: Mjukisar, vit t-shirt och rosa kofta
Dagens händelse: Mickis hade ut vatten över hela köksgolvet HAHA
Dagens planer: Städa hela lägenheten och vara med Mickis
Dagens vill ha: Jättegod mat och någon att mysa med
Dagens saknad: Nämner inget namn, blir bäst så!
Dagens tråkigaste: Städa, fast jag och Mickis hade ändå rätt kul..
Dagens mat: Kycklinggryta med nudlar
Dagens kärlek: Musik, sängen, mig själv
Dagens mående: Glad, nere, trött
Dagens köp: Cola light

Tänk att jag hade så jävla fel

Kategori:

Och jag vet inte vad som är värst. Att jag trodde att du inte var sån eller att jag stör mig så fucking jävla mycket på att du är sån. Du är precis som alla andra, nothing special. Bara en tillfällig "sak" tills man hittar något bättre.

Jag och Mickis har städat överallt

Kategori:

Jag skulle egentligen ha gjort det själv men jag var för trött eftersom jag inte hade kunnat sova på hela natten. Så jag gick och la mig och tänkte att jag skulle sova i ungefär en timme men det blev lite mer än en timme. Efter jag hade sovit några timmar så mötte jag i alla fall Michaela vid pressbyrån och så gick  vi och handlade lite saker på Ica och sen gick vi hem och så undrade hon hur det hade gått med min städning, hon hade läst på min blogg att jag skulle städa men eftersom jag aldrig gjorde det så bestämde vi oss för att göra det innan mamma kom hem.

Så vi dammsög i köket, hallen och vardagsrummet och sen torkade vi golvet också. Vi råkade dock spilla ut vattnet ur hinken i hela köket så köksgolvet fick sig en rejäl tvätt, hihi fail. Efter det så diskade vi och sånt och sen hängde vi upp alla kläder i torkskåpet, satte på tvättmaskinen och strök stryktvätten och sen var vi väl typ klara med allt. Vi tände ljus i köket och satte på kaffe åt mamma också och hon blev jätteglad när hon kom hem, bättre kan det ju inte bli! ;)

Just nu är jag trött som fan, jag ska gå och lägga mig tidigt idag och de ska bli så skönt! Vad har ni gjort idag?

Idag är jag världens snällaste!

Kategori:

Jag har inte kunnat sova på hela natten. Vet inte varför. Ibland kan jag inte sova bara och den här natten var en sån. Idag ska jag i alla fall vara världens snällaste för jag ska städa hela lägenheten åt mamma, enligt mig själv så är jag i alla fall världens snällaste som gör det. Det är inte så ofta som jag städar hela lägenheten och jag kommer förmodligen att vara helt död när jag är klar med allt. Mamma är ju nämligen ledig imorgon och hon brukar alltid städa överallt på sina lediga dagar så jag tänkte att om jag gör det idag så fint jag bara kan så kanske hon kan ta de lungt och vila imorgon, tror att hon behöver det! ;p

Men nu ska jag lägga mig ner i sängen en stund. Skriver senare, puss..

Gina tricot

Kategori:



Jag vill ha nya kläder!! Blir så irriterad över att jag typ måste köpa ny mobil för att min gick sönder. Jag vill köpa kläder istället men min syster vill nog ha tillbaka sin mobil så måste köpa ny. Lite irriterande!

Jag ska ringa min snälla pappa på tisdag och fråga om han kanske vill ge mig en tusenlapp eller lite mer så att jag kan köpa nya jeans och någon tröja. De vore i alla fall snällt tycker jag, hoppas att jag får :)

Är så trött på sånna som dig

Kategori:

Hur fan lagrar man kanaler?

Kategori:

Jag som hade tänkt att jag skulle krypa ner under mitt täcke och kolla på Sleepwalker och så visar det sig att jag inte har kanal 9. Så jag sökte efter den och hittade den men tyvärr var det inte lika lätt att hitta lagra-knappen som det var att hitta kanalen. Min tv-dosa ser inte ens likadan ut som det som dom visar på tv:n så det är lite svårt att veta vilken knapp det är dom menar + att jag har tryckt på precis alla knappar och ingen funkar.


Så himla irriterande! Cptv!! :(

Har inte skrivit på några dagar

Kategori:

Har haft lite andra saker för mig så har inte tänkt på att skriva men nu ska jag faktiskt göra det. I torsdags var jag först själv och tog de lungt bara och sen senare så var jag med Mart och såg på film, snackade och sov och sen drog han hem vid 3 tiden på fredagen. Då var jag med Michaela och bara chillade och så idag var jag med Mickis igen. Vi har legat i min säng och kollat på massor The Hills avsnitt, så jävla bra. Det börjar ju klockan 6 igen fast det är nya avsnitt tror jag, men vet inte om jag ska se.

Måste köpa sågspån till Hollys bur någon dag för den luktar bajs. Inte najs! ;p

Känner mig lite nere idag..