fuckingems - it's all about me

Just nu (äter en glass)

Kategori: Allt och lite till

Följde med mamma till filmkedjan och köpte cola light och en liten glass. En sån där sandwich, är det mycket fett i sånna? *hoppas inte* Edona kom hit och hälsade på en snabbis för hon skulle följa med Dita hem så vägde vi oss, jag har gått upp två kilo. Känns inte så bra, nu är det fan cola light och inget godis, chips eller fet mat som gäller ett tag.

Höll i alla fall i lilla Edwin. Han är så jävla söt hihi! Men tycker det är ganska svårt att hålla i bebisar som inte kan hålla upp huvudet själva för då vet man inte riktigt hur man ska bära dom. Söt var han i alla fall!

Äntligen hemma!

Kategori: Allt och lite till

Äntligen hemma säger jag bara. Vi åkte till Hallunda för att skriva in mig på arbetsförmedlingen och fyfan vad det var jobbigt att vänta. Det var typ 11 personer före mig och det gick skit segt men tillslut blev det min tur och då gick det snabbt. Dock så luktade han som snackade med mig ett rent helvete i munnen! Men ska inte vara elak för han var faktiskt jättesnäll även fast jag var tvungen att hålla andan lite då och då hehe! Aja nu är det gjort i alla fall. Det är riktigt skönt, då kanske det kommer pengar om några veckor. Hoppas!

Nu ska jag fixa i rummet lite. Min systers kompis ska komma hit med sin bebis, måste få hålla i den! Har jag sagt hur mycket jag älskar bebisar haha? Bästa och sötaste som finns. Aja, ska ta tag i rummet och sen spela spel. Puss!

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till



Nu ska jag till banken och sen arbetsförmedlingen, hörs senare!

Tisdag

Kategori: Allt och lite till

Hejhej :)

Har precis gått upp ur sängen. Mamma ringde och tjatade om arbetsförmedlingen och banken så tänkte att det är lika bra att jag går upp och fixar mig för hon lär ju vilja åka dit direkt när hon kommer hem. Tänkte skriva in mig där i torsdags men när jag frågade två tanter som stod utanför det huset som arbetsförmedlingen skulle ligga i så säger dom att det har flyttats till Hallunda och någon dag senare säger Mickis att det visst finns där för hennes pojkväns vänner går där. Ser jag dom där tanterna igen så kommer jag slå dom!

Haha nejdå, men palla ljuga..

Akon - I can't wait

Kategori: Allt och lite till



Kan inte sova. Sitter och lyssnar på den här låten

Vi hörs imorgon gullungar!

Kategori: Allt och lite till

Nej, nu orkar jag inte med bloggen. Har absolut ingen blogglust och jag är hur trött som helst. Tänkte göra om designen men kände "nej, orkar fan inte ikväll" så jag gör det någon annan dag. Tänker istället lägga mig i sängen och tänka på en viss person.

Hörs imorgon, pusssss!

Blast from the past

Kategori: Allt och lite till

Tittade på den här filmen för ett tag sedan. Den var ganska bra faktiskt och rolig. Men jag orkar inte skriva vad den handlar om och grejer så vill ni veta så får ni faktiskt se den istället om ni inte redan har sätt den.

Har inte varit bra på uppdateringar idag, I know! Men det blir bättre imorgon.. är så jävla trött just nu så ska nog snart hoppa i säng. Det ska bli så jävla skönt!

Fixat naglarna och nu ska jag färga håret

Kategori: Allt och lite till

Internet slutade fungera en stund så då passade jag på att fixa mina naglar. Målade rosa tippar och sedan genomskinligt nagellack över. Det blev ganska fint men behövs nog göras om på några ställen fast det orkar jag inte göra just nu. Trodde att comhem hade stängt av vårat internet på grund av en räkning som är lite försenad men nu funkar det visst igen. Gick ner till centrum och köpte mig en hårfärg, ska färga mellanbrunt. Har typ det redan men känns som det behövs färgas igen så därför ska jag göra det. Eftersom det kanske inte blir så mycket skillnad så sket jag i att ta en bild på hur det ser ut nu. Men ni får se mina naglar i alla fall!


Såhär blev dom, fint eller fult?


Den färgen ska jag färga :)

I'm home again

Kategori: Allt och lite till

Glömde visst att nämna igår att jag skulle hem till Alexander och sova hos honom tills idag. Åkte i alla fall med Mickis till södertälje igår, hon skulle köpa bikinitrosor och sen åt vi en varsin hamburgare och glass på mcdonalds. Sedan åkte vi hem, eller ja.. hon åkte till sin pojkvän och jag fortsatte hem till Alexander.

Hemma hos honom så kollade vi först på tv ett tag, sedan gick han och lagade mat. Han lagade kycklingwok med nudlar, det var jättegott! Han är duktig på att laga mat den där ;) Efter det kollade vi på mer tv och sen spelade vi guitar hero, eller Alexander spelade mest, jag provade en gång på nybörjarnivån men det gick inte så bra för mig.

Gjorde väl inte så mycket mer än det tror jag. Kollade mest på tv, såg Hancock haha. Grymt bra film faktiskt, ganska rolig. Sen sov vi och idag har vi inte gjort så mycket, legat i sängen och mysit och kollat tv och sen gick vi upp och åt frukost. Och sen åkte jag hem, tar ganska lång tid att åka så åkte så att jag skulle vara hemma till middagen som mamma håller på att göra nu. Ska fixa lite saker nu och sen lägga mig i soffan och ta det lugnt!


Haha, mamma tog bild på mig igår..

Gårdagens outfit

Kategori: Allt och lite till

Söndag

Kategori: Allt och lite till

Hej sötnos!

Jag kom precis från duschen och alldeles strax ska jag sminka mig. Känner mig så sexig med ett sår på ögonbrynet och ännu sexigare är det ju att man är torr på kinderna och näsan och att det börjat lossna skinn därifrån. Men det syns nog inte under sminket hehe! Ska väl sätta igång med detta nu för jag vill bli klar ganska snabbt, pusssss

Trött

Kategori: Allt och lite till

Sitter här och pratar med Alexander och tjaffsar med någon tönt på min msn. Tål inte sånna där människor som tror att dom är bäst i världen och vet/kan precis allting och alla andra är skit. Så fucking irriterande människor haha! Så jag är en liten bråkstake just nu men det är nice!

Är galet trött också men orkar inte sova. Tråkigt att gå och lägga sig tidigt en lördagkväll. Finns dock ingenting att göra men jag ska vara vaken ett tag till i alla fall. Dricka ett glas cola, kanske spela spel... Imorgon åker jag i alla fall hem till Alexander, det blir säkert trevligt och mysigt hihi =)

Ge mig!

Kategori: Allt och lite till



Jag vill ha!

Naglar

Kategori: Allt och lite till

Följde inte med Mickis och dom för dom skulle åka till någon badplats i Tumba och jag kanske ska träffa en vän senare så jag orkade inte följa med då. Tänkte att det var bra om dom skulle till mölle för då kunde jag bara gå hem om dom ville vara kvar där längre men eftersom dom skulle till Tumba så gick det inte.

Men skönt att vara hemma också. Har massa godis och lite cider så jag klarar mig. Har förresten fixat mina naglar nu och såhär blev dom:

Vet inte om jag ska ha sådär, vad tycker ni?

Back to the beach!

Kategori: Allt och lite till

Snart kommer Mickis hit och då ska hon sy någon skjorta och sen ska vi dricka lite cider och lite senare (vet inte när) ska vi åka med hennes BF och hans vän ner till stranden och vara där ett tag. Jag vet inte om jag ska vara där lika länge som dom, det får vi se. Det beror på om jag har roligt eller tråkigt och hur länge jag orkar vara där, är ganska trött. Men det blir nog en timme eller tre i alla fall. Nu ska jag fixa naglarna!

Vad ska ni göra ikväll?

Ny klänning

Kategori: Allt och lite till

Mamma köpte en klänning igår och sen idag vid middagen sa hon att jag kunde få den men kände mig lite taskig och sa att vi kan dela på den. Såhär ser den ut:



Den är mycket finare i verkligheten! Gillar den!

Gott!

Kategori: Allt och lite till



Har precis druckit en sån här. Riktigt bra att sånna finns när det är såhär varmt som det är just nu tycker jag. Drack blåbär och gröna äpplen. Vilken är eran favoritsmak?

Hemma igen

Kategori: Allt och lite till

Gick hem lite tidigare idag, orkade inte vara där så länge. Men tog ett ordentligt dopp idag i alla fall, tycker fortfarande att det är lite för kallt i vattnet för att verkligen kunna simma omkring och grejer. Mickis har gått till sin pojkvän och jag ska snart ta och försöka fixa till mina ögonbryn lite. Jag skulle färga dom igår och tänkte "det tar lång tid så jag gör allt annat först och sen tvättar jag av färgen" och så gjorde jag det. Grejen var bara att det inte alls tog så lång tid som det brukar göra och att färgen hade fastnat i huden. Skit snyggt! Fick panik haha. Gnuggade som fan med en handduk och lite balsam så har fått bort det mesta men det är fortfarande kvar rätt mycket + att jag har fått ett sår men det syns inte så mycket.

Ni vet som man gjorde när man var liten och gick i skolan. Då skulle man sudda med ett suddgummi på huden tills det blev ett sår och om man sa "aj" så var man bög, haha. Sånt sår har jag fått i alla fall och det svider så jävla mycket när man tvättar med tvål eller rör på det. Men ska i alla fall noppa dom lite och sen ska jag hoppa in i duschen.


Dagens outfit



Chokladmuffins, gott!



Soooola

Sola hela dagen lång!

Kategori: Allt och lite till

Nu har duktiga jag gjort massor mackor men sen orkade jag inge mer så mamma fick fortsätta. Jag, Mickis, syrran och mamma ska ner till mölle och bada och sola. Vääärsting nice!

Är väl hemma vid 4-5 kanske så ni får räkna med att ni får vänta ett tag innan jag uppdaterar igen. Tar med mig kameran så kanske kommer upp lite bilder sen :) pusssss

"Oh yeah, I like your sexy ass"

Kategori: Allt och lite till



Visst är hans röv något utöver det vanliga?!

Michael Jacksson

Kategori: Allt och lite till

Antingen så är det för att jag aldrig riktigt gillat människan eller så har jag inget hjärta. Men jag kan faktiskt inte bry mig speciellt mycket om han är levande eller död. Visst är det jättesynd att han har dött och förstår dom som verkligen tyckte om honom, hans fans, vänner och familj. Och visst var han en bra artist och gjorde ett bra jobb men jag tycker han var ganska äcklig också. Man har ju hört att han är pedofil och det tycker jag gör människan till ett äckel. Sen alla hans operationer som faktiskt har förstört hans utseende helt och hållet. Det är inte snyggt någonstans. Han ser inte ens ut som sig själv. Det är lite tragiskt att en människa gör om sig så mycket för att vad, passa in? Se bra ut? Bli accepterad? Accpeterad kanske han blev men han blev fan inte snyggare. Men nu ska jag inte vara elak mot honom för det finns ju folk som tar illa upp har jag sätt. Så jag säger bara, rest in peace Michael Jacksson!

Fixat naglarna :)

Kategori: Allt och lite till

Målade naglarna med det nya mörkrosa nagellacket och sen över har jag det rosa som är glittrigt



Nagellacken som jag köpte idag :)

Bilder från dom senaste dagarna

Kategori: Allt och lite till


Vi har solat, gillar dock inte bilden men bjuder väl på den..


Ätit glass


Druckit vin


Gillar inte den här bilden heller men bjuder på den också


Gått promenad


Tagit lite bilder



Och idag åt vi på tacobar

Nacka forum

Kategori: Allt och lite till

Hej sexbomb!

Har precis kommit hem från Nacka forum. Det är en jävla bit att åka kan jag ju säga. Jag har varit riktigt jävla dålig på att uppdatera dom senaste två dagarna men det har varit riktigt tråkigt att inte kunna lägga in bilder + att det är så himla fint väder nu och det vill man ju inte missa!

Igår var jag i alla fall med Anna och Mickis och vi låg och solade hela dagen och sen mötte vi Alexander. (ja, jag träffar han igen ;) hihi) Jag och Alexander gick hem till mig och låg och kollade på tv tills det var middag, sen åt vi mat och sen låg vi och kollade på tv ett tag till. Åt godis också och drack lite vin.

Sen idag så åkte han, jag och Mickis till Nacka forum, eller vi gick av Nacka forum och han fortsatte med bussen hem till sig. Jag och Mickis gick till Media Markt angående min kamera, berättade att jag hade en garanti men inget kvitto och det verkade vara lugnt men han sa att det kunde kosta ganska mycket att reparera skadan i kameran så jag tog den enkla vägen och gick och köpte mig en minneskortsläsare istället, billigt och bra!

Efter vi var klara med det gick vi till tacobar och åt mat där. Det var skit gott men det är verkligen sån mat man inte kan äta ofta för då tröttnar man på den, tycker jag i alla fall. Sen gick vi runt i lite affärer, Mickis köpte två nagellack och en liten väska och jag köpte tre nagellack. Ett glittrigt rosa, ett vitt och ett typ mörkrosa. Efter det köpte vi glass, sån där bägare och sen gick vi till bussen.

Jobbigt som fan att åka hem kan jag säga. Men nu ska jag gå och kolla vem som smsade mig och sen kommer det lite bilder.

pussss

Ska dra till tumba nu

Kategori: Allt och lite till

Ska snart börja gå mot centrum och möta Michaela. Sedan bär det av mot Tumba och där ska vi möta Anna och sen måste vi leta upp arbetsförmedlingen för jag ska skriva in mig där lite snabbt. Sen hem, äta och sen gå ner och sola hela dagen idag igen.

Hoppas arbetsförmedlingen går snabbt, känns som att hela dagen går annars. Kameran eller sladden fungerar fortfarande inte. Men imorgon åker jag och Mickis till nacka forum eller heron city med ALLA grejerna som hör till den och jag ska tamefan ha en ny annars jävlar!

Haha, nejdå.. men jag tror jag hittade garanti-pappret så jag hoppas på att få en ny, vem gör inte det liksom hehe? Här tackar vi inte nej till nya saker. Aja, hoppas kan man ju göra!

Irriterad

Kategori: Allt och lite till

Hejhej.

Inte uppdaterat ett skit på hela dagen. Men har verkligen inte orkat. Gick och la mig klockan 8 på morgonen igår och blev väckt av Michaela vid 11. Det första hon säger är "hallå, klockan är 2.. ska vi inte gå snart?" och jag ba "VA?!" men som tur så lurades hon bara!

Kom i alla fall på någon minut efter hon hade ringt mig att det brann i ett parkeringshus hus igår och jag ville se hur det såg ut idag, så smsade henne och slängde på mig lite kläder och satte upp håret sen drog jag ut. Man såg att det hade brunnit där men tycker ändå inte det var så mycket. Synd om dom som hade sina bilar där inne dock..

Jag och Mickis drog i alla fall hem till mig. Tog väskan, packade ner två handdukar, lite tidningar och en flaska med vatten i och sen drog vi ner till mölle och där låg vi och solade i några timmar. Varken jag eller Mickis hade ätit något på hela dagen så vid 3 tiden blev vi skit hungriga och gick hem.

Sen har vi väl inte gjort sådär jättemycket egentligen. Druckit vin, ätit glass, varit lite busiga, gått på promenad, lagat mat och kollat på tv. En tråkig sak har hänt också. Jävligt tråkig sak, min kamerasladd eller det kan likagärna vara kameran.. något av det har i alla fall gått sönder och därför går det inte att få in några bilder på datorn just nu. Jag ska åka till nacka forum eller heron city på fredag och ta med mig kameran och sladden. Hoppas dom kan hjälpa mig med de där, vill ju inte behöva köpa en ny kamera igen...


En liten mobilbild, ville bara visa att jag har blivit brun idag! Och imorgon ska jag bli mer brun!

Fanfanfan

Kategori: Allt och lite till

Helvete alltså.. det känns som att någon har tagit en visp och rört om allt den bara orkade bland mina känslor. Har en fet klump i magen som säger "hur ska jag göra? tänk om det blir sådär igen? ska jag skita i allt detta?" och hjärtat, det ska vi fan inte ens tala om. Nejnej, det här blev jävligt svårt.. I don't like it

Jag vill ha!

Kategori: Allt och lite till



Åh, jag dör så snygg keps. Jag ska köpa den när jag får pengar. Den kostar 179 och finns på bagsandfashion för er som vill veta.

Musik gör mig glad

Kategori: Allt och lite till

Hello sweeties.

Sitter här och lyssnar på musik. Just nu spelas Pink - So what, bra låt. Känner mig lika dålig på att uppdatera idag som jag gjorde igår men den här dagen har inte varit speciellt rolig den heller så. Bara suttit hemma och spelat ett skit tråkigt spel, förlorade hela tiden så jag sket i det nu. Orkade inte mer. Och sen har ju kusinen varit här som jag skrev i förra inlägget. Ska väl fortsätta lyssna på musik och sjunga, sen duscha och fixa naglarna.

Suttit på balkongen och pratat skit..

Kategori: Allt och lite till

Sitter med täcket runt om mig just nu och värmer mig. Min kusin har precis gått härifrån med sin lilla son. Dom kom hit och hälsade på oss så vi har suttit på balkongen och snackat om allt möjligt, det var trevligt. Pratade bland annat om tatueringar och hon tyckte inte jag skulle göra en tatuering i färg eftersom man ska ha den hela livet och att tatueringar i färg inte blir så fina sen när färgen börjar gå bort och att om jag ska göra i svanken så får man säga till dom att dom ska göra så det går att ta epidralsprutan som man tar när man föder barn. Men det är länge kvar tills jag ska göra min tatuering så jag har ju tid på mig att tänka vad jag vill ha och vart jag vill ha den.

Green day - Good riddance (time of your life)

Kategori: Allt och lite till



Fördriver tiden med spel..

Kategori: Allt och lite till

Sitter och kollar om det finns något roligt spel på någon sida. Det finns ingen sol på våran balkong så kan inte sitta där ute och sola. Men imorgon kommer Mickis hit så då ska vi sola hela dagen lång. Vill smörja in mig med lite olja då för man blir brun snabbare av det men då får man räkna med att getingarna kommer till en för dom gillar oljan och det vet jag inte om jag vill så jag vet inte om jag ska göra de. Kanske pyttelite i ansiktet bara för har blivit så jävla blek i ansiktet, helt sjukt! Jag som solat solarium och skit borde inte vara såhär blek i ansiktet haha! Men men.. det är bara lägga sig i solen imorgon och steka ;)

I'm happy!

Kategori: Allt och lite till

Kom precis hem från centrum, köpte cola. Älskar det här vädret! Blir på så bra humör när solen skiner och det är varmt ute. Ska snart gå till balkongen och kolla om det finns mycket sol där och om det finns det tänker jag lägga mig där och sola lite. Mitt ansikte behövs verkligen solas, kände mig som ett lik när jag kollade mig i spegeln haha.

Vad ska ni göra idag?

Sämst på att uppdatera idag

Kategori: Allt och lite till

Är verkligen sämst på att uppdatera bloggen idag. Men har verkligen ingenting intressant att dela med mig av idag. Jag har bara suttit och kollat runt på bilddagboken och facebook, låter roligt va haha? Just nu sitter jag och smsar med Tommy men ska snart gå och göra mig två mackor och en kopp med varm oboy och slå mig ner i soffan och glo på tv. Sen blir det duschen och sen vettefan.. lär väl sitta vid datorn och sen sova..

Har så sjukt jävla tråkigt

Kategori: Allt och lite till

Klockan är: - 19:09
Ditt namn: - Emelie
Födelseår: - 1991
Ditt födelseställe: - Huddinge sjukhus
Spelar du något instrument:
- Nej
Ligger Skåne i Sverige: - Tror det, haha
Har du några danska släktingar: - Nej
Dina första tankar när du vaknar: - Hur mycket är klockan
Är du hungrig: - Nej, men sugen på någonting gott
Vart befinner du dig just nu: - In my room
Vart bor du: - Salem
Är du singel: - Yes baby

Vilket land kommer du ifrån:
- Sverige
Din mobiltelefon: - Är snygg som fan
Låt just nu som jag lyssnar på just nu: - Ingen, lyssnar på tvn från vardagsrummet
Antal timmar sömn inatt: - Ingen aning, kanske 6-8
Vem är snyggast: - Jag? ;) hah!
Vem vill du ha just nu: - En mysig person, en bra film, massor med godis, ett varmt täcke och en säng!
Höger eller Vänsterhänt: - Vänsterhänt
Sängdags: - När jag blir trött
Brukar du svara på kontaktannonser: - Hahah nej
Åsikt om jultomten:
- Han är fett tuff!
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja: - Oj, I have no idea!
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: - Mamma tänkte döpa mig till Josefin
Pepsi eller Coca Cola: - Cola eller pepsi max
Mjölk i kaffet: - Dricker inte kaffe
Sjunger du: - Varje dag!
Har du varit kär: - Japp
Är du kär nu: - Nej
Den starkaste du vet: - Haha.. jag vet inte, jag tycker alla är starkare än mig
Vill du gifta dig:
- Nej, i så fall när jag är typ 95 för orka gå igenom skiljsmässa
Kommer du överrens med dina föräldrar: - Ja
Vad vill du arbeta med när du blir stor: - Ehm.. jag är redan stor? Psykolog eller fotograf
Din hårfärg och frisyr: - Brunett, typ mellanlångt och rakt
Skorna du hade på dig idag: - Svarta ballerina
Kläder du hade på dig idag: - Svarta jeans, vit topp, rött skärp
Vad har du på dig nu: - Mjukisbyxor och ett rosa linne
Favoritfärg på kläder: - Rosa, vit och svart
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: - En rosa mjukisdress
Har du rosa kamouflage-kläder: - Haha gud nej...
Tatueringar du har: - Ingen men jag vill göra en!
Piercingar du har: - Inga haha.. skulle ta hål i naveln men blev inte så, kanske dags efter sommaren?
Har du glasögon: - Nej
Hur ser din plånbok ut: - Svart
Din perfekta Pizza:
- Haha fan vet jag, vesuvio eller kebab!

Favoritårstid:
- Sommar såklart!
Favoritmat och dryck: - Wok med nudlar och dryck är nog cola..
Favoritämne i skolan: - Går inte i skolan men.. engelska var mitt favoritämne
Choklad el. vaniljglass: - Choklad!
Gillar du när det åskar: - Med rätt person, en varm säng, lite tända ljus.. då tror jag att jag skulle gilla den men annars.. no way!

Vad köpte du senast:
- Cola hihihi
Hur svarar du i telefonen: - "Hej"
Hur svarar du i mobilen: - "Hej"
Vem ringde senast till dig: - Anna pyttipanna
Sov du ensam inatt: - Ja
Ätit sushi den senaste månaden: - Haha nej, usch...
Blivit slagen den senaste månaden: - Nej
Klockan nu: - 19:38

Dålig på att uppdatera

Kategori: Allt och lite till

Jag har varit ganska dålig på att uppdatera idag. Men känner att jag inte har så mycket att skriva om för jag gör liksom typ inte ett skit idag. Åkte aldrig till arbetsförmedlingen för mamma fick inte ut några pengar från kontot och det gick inte att skicka sms för det var något fel. Och sen har jag världens jävla mensvärk. Det blir ju så ibland om man inte gör någonting speciellt så har man liksom inte så mycket att skriva men på onsdag ska man vara med Mickis pickis och sola och göra lite saker och på torsdag kommer Anna och så ska jag, Mickis och Anna sola och ha kul så då blir det bättre och roligare uppdateringar det kan jag lova!

Roligt program!

Kategori: Allt och lite till

Igår hittade jag ett roligt program. Man kan göra huden finare, ta bort finnar och annat som man kanske stör sig på. Sen kan man sminka och ändra ögonfärgen också, fast det är ganska svårt tycker jag. Men jag provade göra om en bild.

Tycker ni att det syns mycket att jag har gjort ögonskuggan och ögonfärgen lite blåare? Själv så tycker jag att det syns men det är kanske för att jag själv gjort bilden, what do I know..

Det var meningen att ögonskuggan skulle bli ljusare men råkade trycka så att det inte gick att ändra. Men aja, såhär blev bilden..

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till



Svarta jeans, vit topp, rött skärp

Måndag

Kategori: Allt och lite till

Tjenis penis!

Har duschat och tvättat håret + sminkat mig. Sitter och lyssnar på David guetta just nu och ska strax fixa håret och klä på mig. Mamma och min syster är borta på sjukhuset i södertälje för att träffa någon läkare för att hon ska bli utskriven igen eller vad det nu var.

När dom kommer hem ska jag och mamma åka till tumba och så ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen. Det är tydligen ett krav dom har där jag ska få pengar ifrån så har inget val än att skriva in mig. Skulle gjort det i onsdags men orkade inte. Men nu ska jag gå och torka håret lite och platta det + klä på mig kläder, pussss

Ska ta ett varmt bad

Kategori: Allt och lite till

Varför ska vi tjejer behöva ha mensvärk haha? Räcker det inte med att man blöder en hel vecka, nej.. det ska göra ont också. It sucks!

Tänkte i alla fall gå och ta ett varmt bad och se om det hjälper lite mot mensvärken. Tycker att någon borde uppfinna så att killar får mens istället för tjejer för dom får faktiskt ingenting. Dom slipper mens, dom slipper föda barn.. och båda sakerna gör ont, varför ska dom ha det så lyxigt haha?

Har målat naglarna

Kategori: Allt och lite till



Fixade naglarna förut idag, så nu är dom röda och fina. Jag älskar rött nagellack, finaste som finns enligt mig. Och rosa såklart! Vilken är eran favoritfärg?

Shoes!

Kategori: Allt och lite till



Nelly.com


Jag vill ha dom här snyggingarna. Men jag är pank. Får ta och skaffa mig en rich bitch som kan ge mig allt jag vill ha, vists låter det som en bra idé? Självklart ska han fixa en rosa ferrari med leopardsäten åt mig också hihi!

Alisha dixon - Breathe slow

Kategori: Allt och lite till

Blev ingen promenix för mig inte..

Kategori: Allt och lite till

Becauuuuuuse I have mensvärk. Och det är inte skönt. Gick en bit ute och sen kände jag att jag fick skit ont i magen och kände att jag kanske borde gå hem och kolla för annars kanske det hade hänt en olycka. Ni vet en sån där olycka som man verkligen inte vill ska hända. Förstår ni vad jag menar haha?

Jaja, nu är jag hemma i alla fall.

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till



Jeans shorts, vit tubtop, orange tröja

Nu ska jag sminka mig för sen ska jag ut och gå en promenad

Precis vaknat

Kategori: Allt och lite till

Good morning sweeties!

Vaknade lite sent idag men det blir ju så när man går och lägger sig sent hehe! I alla fall så har jag bara hunnit äta lite mat och legat i sängen och vilat en stund innan jag gick hit. Tänkte snart gå och ta en dusch och sedan fixa min stol. Den gick sönder igår, eller jag vet inte vad som händer men verkar som någonting lossnar från den och så blir den typ som en tandläkarstol om man lutar sig bakåt.

Ska inte göra någonting speciellt idag, det är inge fint väder alls här. Så himla trååååkigt, vill ju ha sol och värme men icke sa nicke. Vad har ni för väder hos er? Aja, duschen väntar. Hörs sen!

Därför är det så underbart att vara tjej ;)

Kategori: Allt och lite till

1. Vi kom av Titanic först.

2. Vi lider inte av för tidig utlösning.

3. När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en uppblåsbar docka är han patetisk.

4. Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.

5. Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.

6. Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar....

7. Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.

8. Vi kan krama våra vänner utan att VI UNDRAR om vi är homosexuella.

9. När det gäller storlek vet vi SANNINGEN.

10. Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.

11. Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.

12. Inget viktigt kan kapas med ett hugg.

13. Vi behöver inte fjärta för att roa oss.

14. Vi undrar aldrig om HANS orgasm var äkta.

15. Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes arsle.

16. Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.

17. Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.

18. Vi har förmåga att klä oss själva.

19. Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch MINST en gång i månaden.

20. Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.

21. Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.

Nu blir det tv, chips och cola

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med mitt täcke och äta chips och dricka cola.
Hörs senare, pussss

Lady gaga, tvåkönad?

Kategori: Allt och lite till

Sitter och sms:ar med en kompis just nu och så frågade han vad jag lyssnar på och då sa jag "lady gaga" och då får jag ett sms tillbaka där det står att hon är tvåkönad. Hon skäms tydligen över det och sa det för första gången i en interljuv ganska nyligen.

Vad tror ni om det, true or false?


Just nu (äter tårta)

Kategori: Allt och lite till

Har varit med två kompisar nyss men dom skulle dra till bussen nu. Dom försökte hitta fest men inga vill festa, kanske för att gårdagen var festdagen för alla antar jag ;) Och idag är nog många bakis och vill ta det lugnt, eller har jag helt fel nu?

Sitter och äter en tårtbit från tårtan som jag bakade igår. Den är mycket godare idag =) Och bakom mig håller mamma på att dammsuga som en galning, hon <3 dammsugaren. Förresten så dammsög den jäveln upp mina finaste trosor men jag hittade dom sen i dammsugarpåsen som tur. Annars hade jag förmodligen dödat den där makapären.

Åh, vill ha!

Kategori: Allt och lite till



Jag måste till gina tricot i veckan och fylla på lite i garderoben. Skulle vilja ha ALLA dom här sakerna om jag fick välja men tyvärr lär jag inte få så mycket pengar den här månaden så jag kan ju fetglömma allt det här. Men kanske 1-2 kjolar och ett par shorts, who knows..

Skulle beställa den rosa kjolen från gina tricots hemsida hade jag tänkt, frågade mamma om jag fick det och det fick jag. Men självklart ska det vara något fel så det inte går att lägga den i varukorgen. Men det kanske var lika bra för det kostar ju mer att beställa än vad det gör att handla ute..

Discotronic - The masterplan

Kategori: Allt och lite till

Tog bilder på hemvägen

Kategori: Allt och lite till





Det finns mer men känner inte för att lägga ut alla samtidigt, men två får ni se i alla fall!

Home sweet home

Kategori: Allt och lite till

Nu är man hemma igen. Vet ni vad jag gjorde på hemvägen? Tappade min älskade mobil.. som tur så märkte jag det direkt när kom innanför dörren så det var bara att gå ut igen och leta. Och då hade jag faktiskt tur igen för den låg på en liten stig som det inte var något gräs eller så på, tänk om den hade ramlat i det höga gräset.. det hade ju bara varit för tragiskt! I can't live without my mobile!

Men nog om det! Hälsade på min moster, kusin och hennes son. Gud så söt han är! Han har växt väldigt mycket sen sist jag träffade honom men han är fortfarande hur söt som helst. Han kommer bli en riktig snygging när han blir stor tror jag! ;)


Han låg och sov när vi kom..


Joél och Diana (hans mamma)


Haha, jätteglad kille!


Världens sötaste!

Såhär ser jag ut idag

Kategori: Allt och lite till



Jeansleggings, vit topp, svart skärp i midjan

Nu kom mamma nyss hem från centrum. Vi ska gå till min favoritmoster och hälsa på för min kusin har kommit hem från spanien med sin son och hennes kille. Älskar den ungen, världens sötaste. Han är min älsklingsbebis av alla bebisar som finns hihi. So cute! Ska ta med mig kameran, ska ta bild på sötnosen så ska ni få se honom.

God morgon

Kategori: Allt och lite till

Hej sexy.

Har ni sovit gott? Det har i alla fall jag gjort. Vaknade nyss upp med gårdagens kläder på mig, hår som står åt alla håll och gårdagens smink. Det känns lite sisådär.. inte nice. Badrummet blev precis ledigt nu så ni kan väl gissa vad jag ska göra haha? Duscha såklart!

Jag tänker inte säga så jättemycket om gårdagen men den blev riktigt bra, faktiskt! Mysig, rolig och inte för mycket fylla. Lite sådär lagom bara. Och jag är inte bakis idag så det är ju skönt.. Men duscha var det jag skulle göra nu.. vi hörs efter!

Pastasallad *gott*

Kategori: Allt och lite till

Till lunch blev det pastasallad. Blev en väldigt sen lunch men det gör ingenting. Det var skit gott. Vitlöksåsen var faktiskt också god, sånna där som man köper i affären brukar inte vara så jättegoda men den var faktiskt god.

Hur har eran midsommarafton varit än så länge?


Goooooott!


Mat är det bästa som finns!


Jag <3 mat

Jag har bakat tårta!

Kategori: Allt och lite till

Jag har bakat en jordgubbstårta. Fiiin va? Längtar tills man får äta den..


Jordgubbar <3


Sen skivade jag dom


Och la vaniljsås mellan varje tårtbotten


Och sen grädde


Och såhär blev den :D haha, är inget proffs på att göra tårtor direkt men kul är det!

Glad midsommar!

Kategori: Allt och lite till

Då var det midsommarafton då, haha :) Vädret är inte speciellt bra, det regnar som jag vet inte vad men regnet ska väl inte hindra än från att ha en riktigt bra midsommar även fast man hellre hade haft sol för det är inte så roligt att åka någonstans när det regnar.

Ska ni göra något speciellt idag? Själv så vet jag inte än. Eftersom det regnar så vill inte mamma åka iväg till något ställe för det är inte så kul att stå ute i regnet en hel dag. Men vi ska äta god mat och ska baka en tårta och sånt där. Kanske bara blir att vara hemma och ta det lugnt då. Äta god mat och se om det går någon bra film på tv.

Fast vem vet.. det kanske händer något kul ikväll.. Fast för mig spelar det inte så stor roll vad vi gör idag, känner mig trött och seg. Kan ju kanske bero på att jag sovit typ 4-5 timmar inatt?

Men en bra dag ska jag ha i alla fall.. hoppas att ni får det också!

Lovade ju er ett godnatt inlägg..

Kategori: Allt och lite till

Tänkte bara säga att jag är inte ett dugg full och har inte varit det på hela natten heller. Skönt! Kom nyss hem från Tommy, vi kollade på film. Den var skit bra och rolig =) Men nu tänker jag sova några timmar, puss på er så hörs vi senare!

Nu drar jag!

Kategori: Allt och lite till

PÅKLÄDD, SMINKAD, FIXAT HÅRET... och nu drar jag, för nu ska jag ha kul :D
Och jag lovar, vilken tid jag än kommer hem och hur cp jag än är.. så ska ni få ett godnatt inlägg av mig, this I promise you!

Åh, någon ska ha kul ikväll..

Kategori: Allt och lite till

Jonas ringde mig i duschen haha! Han undrade vad jag skulle göra ikväll så sa jag att jag inte ska göra något speciellt. Då frågade han om jag ville komma över till Mattias. Lite pinsamt för den där Mattias är min mammas jobbarkompis men har ju träffat han och Jonas och dom förut så det ska nog gå bra, hehe!

Tänkte gå dit en stund och kolla läget för Jonas verkar ju vilja att jag ska komma dit haha. Kanske blir kul och blir det inte det så drar jag hem igen. Någon får möta mig utanför hans port för jag vågar inte gå in där själv, man är ju lite blyg tihi. Men nu ska jag fixelixa mig, pussss

3 favoriter från stylebystars

Kategori: Allt och lite till



Älskar stylebystars klänningar. Man hittar alltid någonting snyggt på den sidan. Kollade lite där nyss och hittade dom här tre klänningarna som jag tycker är grymt snygga!

Alla 3 är ju hur snygga som helst men om jag skulle välja en av dom nu och beställa skulle jag nog ta den rosa. Vilken skulle ni välja?

Från mig till min bästavän :D

Kategori: Allt och lite till

Såhär glad blev jag när jag fick cola..

Kategori: Allt och lite till


Hehe, visar tandställningen till och med.. men den får ni gärna ignorera

Svar på frågorna!

Kategori: Allt och lite till

Erica
Vad är det roligaste du ska göra i sommar?
När fyller du år?
Vad tycker du är bäst med att blogga?

Svar:
1 - Jag har inte planerat att göra någonting speciellt i sommar. Men ska försöka ha så kul som möjligt vad jag än gör.. det är ju trots allt bara sommar en gång om året ;)
2 - Jag fyller år den 28 januari
3 - Svår fråga. Det bästa är nog när man får kommentarer och folk gillar det man skriver.. tror jag, haha!

alx
Vart bor du någonstanns?
Hur gammal är du?
Varför startade du bloggen?

Svar:
1 - Jag bor i Salem
2 - 18 år
3 - Det verkade roligt att blogga så jag ville prova :)

Har SÅ ont i huvudet

Kategori: Allt och lite till

Hejhej alla sötnosar!

Kom hem för typ en timme sedan och har legat i soffan och kollat på Tyra banks show och sen efter det såg jag på Mannen som talar med hundar. Jag har världens huvudvärk just nu, det känns som att mitt huvud ska explodera. Såg att några stycken hade ställt lite frågor i inlägget under det här och jag ska svara på dom om några minuter.

Min syster kommer hem idag, hon får tydligen vara hemma tills på måndag och sen ska dom åka dit igen för läkarna vill se hur det går och sådär. Det slog mig nyss att det inte är så många dagar kvar tills måndag, men får hoppas att hon får vara hemma längre än bara till på måndag.

Nu ska jag vänta på att mamma kommer, hon skulle köpa med sig cola hem. Sen ska jag svara på era frågor!

Ska snart dra till bussen..

Kategori: Allt och lite till

Jajjamensan! Sitter här helt fixad och väntar på att klockan ska gå. Måste med bussen som går 13:01 så har inte all tid i världen på mig att skriva det här inlägget tyvärr.

Tänkte väl bara mest säga att jag råkade somna igår och därför blev det inte så mycket inlägg, men det blir bättre idag. Och nu sitter jag som sagt och väntar på att klockan ska gå, ska åka till det där stället där jag ska börja den 17 augusti och möta upp Tove och sen ska hon hjälpa mig att kopiera lite papper. Efter det ska jag väl hem..

Tänkte ha frågestund nu igen, medans jag är där.. så passa på att fråga massa saker nu! :)

Danny - If only you

Kategori: Allt och lite till

Tyra banks show

Kategori: Allt och lite till

Jag visste att du var ful men sådär ful? HAHA äckel ;)



Nu undrar ni såklart vad jag menar med texten över den här bilden. Men det tänker jag faktiskt inte säga, that's my dirty secret! ;) Men jag kan inte sluta garva, damn alltså!

Aja, jag ska gå ut i köket och sätta i två mackor i brödrosten och göra varm oboy och sedan placera mitt feta arsle i soffan och kolla på Tyra banks show, så jävla bra det är! Någon mer som ska se det? Börjar klockan 15:00 på 3:an för er som vill veta hihi.. hörs efter det, pussssss

Ibland har man tur..

Kategori: Allt och lite till

Hittade en internetsladd som fungerar!

Det är något fel på blogg.se va? För jag har problem med att publicera mina inlägg, dom blir till utkast ibland. Lite jobbigt faktiskt men jag antar att det är för att dom gör om någonting..

Men nu ska jag fixa mig, har inte gjort det än..

Kaninjävel..

Kategori: Allt och lite till

Ååå.. vad tror ni inte händer än att min kanin ska bita sönder min internetsladd? Så nu finns det inget internet på min dator och sitter vid syrrans dator just nu men här finns inga bilder, så kanske inte uppdaterar så jättemycket tills på fredag. Men det är ju bara en dag typ, så ni får hålla ut..

Sova..

Kategori: Allt och lite till

Vill bara att det ska bli en ny dag, så tänker gå och lägga mig nu. Jag försöker allt jag kan att säga bra och rätt saker till dig, för jag vill inte att det ska bli så att allting bara handlar om en sak. Jag är trött på sånt, jag vill bort från allt det. Det jag vill ha är vänskap eller tillsammans, inte någonting där emellan för det känns som att då kommer det handla om precis den saken jag inte vill att det ska handla om.

Jag vill träffa dig, det vill jag. Vi kan göra saker tillsammans, se filmer.. vad fan du vill. Men det ska inte handla om bara den saken. Never!


Ska ta en dusch..

Kategori: Allt och lite till

Har precis kollat på Desperate housewives. Det är ju bara för bra! Ni som såg det, vem tror ni Mike gifte sig med? Jag tror i alla fall att det blev Susan :)

Nu tänkte jag gå och ta en dusch. Tvätta bort allt smink och raka benen och sedan kanske jag skriver några inlägg till. Ska försöka sova tidigt idag för jag har fått världens huvudvärk. Det blir ju så när man är beroende av cola. Men mamma skulle vara snäll och försöka fixa det imorgon så jag får stå ut tills imorgon. Man dör ju inte av att vara utan cola en dag, får bara sån jäääävla huvudvärk och orkar inte göra ett skit. Men aja, duscha vare jag skulle göra nu. Puss på er!

my new BFF

Kategori: Allt och lite till



Någon mer som ska kolla på det här?
Jag har nog missat något/några avsnitt men ikväll ska jag faktiskt ta och kolla på det. Sånna här program kan vara rätt underhållande ibland.

Börjar klockan 20:00 på 3an för er som vill veta!

Är stolt över mig själv!

Kategori: Allt och lite till

Kolla här vad jag lyckades ta kort på! Lite duktig är jag väl?
Tog fler bilder men lägger in dom senare!






Ska ut och gå!

Kategori: Allt och lite till

Nu drar jag ut med mamma en stund. Orkar inte vara inne, fortsätter städa sen eller imorgon. Skriver när jag kommer tillbaka!

Städa rummet, riktigt ordentligt!

Kategori: Allt och lite till

Har precis slängt in mina mattor i tvättmaskinen. Min kanin verkar nämligen tro att när hon är ute och springer på mitt golv så är min ena matta hennes toalett. But fuck no! Nu är det slut på det här, jag ska få in henne i buren och hon ska få vara där resten av dagen. Jag är trött på att hon springer omkring och äter på mina saker, hårar ner som jag vet inte vad och bajsar överallt.

Jag ska ta och städa riktigt ordentligt nu för på fredag kommer min syster hem från sjukhuset och då ska det vara fint i mitt rum, så det så! Haha.. aja, ska väl sätta igång.... pussssss

Äta mat!

Kategori: Allt och lite till

Har fixat mig och grejer nu. Saknar min ögonbrynspenna så himla mycket, den var så bra. Men den tog slut för några dagar sedan, måste köpa en ny. Bästa ögonbrynspennan I ever had! Den finns på kicks för er som vill veta, märket är eh.. clinique :D

KUL att vårat schampo är slut så jag måste gå med äckelpäckel hår tills på fredag. Eller inte kul.. men jag får stå ut! Får sätta upp det eller något. Mitt hår blir typ smutsigt på en dag så måste nästan tvätta det varje dag, fast jag gör varannan. Skit irriterande faktiskt!

Men nu tänkte jag gå och värma min goda mat som jag gjorde igår i micron och sätta mig framför tvn och äta :D hörs senare, love ya!

Håller på att få halsfluss (tror jag)

Kategori: Allt och lite till

Hade lite ont i halsen igårkväll och idag när jag vaknade så gör det ännu ondare och lite ont när man pratar. Men jag kollade precis i munnen i spegeln och det ser inte ut som att det har svullnat upp mer så får hoppas på att det går över. Vill verkligen inte bli sjuk!

Förövrigt så vaknade jag för ett tag sedan. Har kollat lite saker på datorn och nu väntar jag på att mamma ska komma hem med cola åt mig, bara en liten burk men whatever. Jag funderar på att byta ut colan mot loka istället och försöka sluta dricka den där skiten. Eller typ bara dricka cola på helgerna.

Men det lär jag ju aldrig klara, haha :)

Klippte luggen lite, busigt va?

Kategori: Allt och lite till



Hemska bilder I know men det bjuder jag på =)

Har duschat och smörjt in mig med hudlotion nu + att jag har varit lite busig och klippt min snelugg lite. Fast på dom där bilderna är den inte fixad och så har jag bara lagt fram den lite för att ni skulle få se. Det kändes som att den hade försvunnit helt och hållet så jag bara klippte lite, hihihi..

Fick nyss ett kedjebrev på min mobil. Hatar sånna, känner verkligen att jag måste skicka dom till så många som det står att man ska skicka till inom en viss tid. Inte för att jag tror på sånna men ändå! Så nu håller jag på med det, 10 stycken skulle man skicka till. Dock vill inte alla skickas iväg, men jag ska tvinga dom! Brukar ni få sånna sms på era mobiler?

Mean girls

Kategori: Allt och lite till

Nu börjar mean girls på 4:an. Någon mer än jag som ska se/såg den?

Kom på en sak

Kategori: Allt och lite till



Jag har ju inte berättat hur det gick på mötet som jag var på idag så jag tänkte att jag skulle göra det nu. Det gick rent ut sagt så jävla bra!

Mamma brukar alltid följa med mig på sånna där möten men gick själv nu och det kändes skit bra. Jag är ju 18 år så jag borde gå på mina möten själv men mamma vet mer om sånt där så därför brukar hon få följa med eftersom hon vet vad hon snackar om och jag som inte vet ett skit vet inte ens vad jag ska säga. Men jag bad henne skriva på en lapp vad för saker jag skulle ta upp med dom så det gick skit bra.

Ska ringa imorgon till kommunen så dom kopplar mig till någon och så kanske jag får komma dit och prata med någon igen. Sen ska vi ringa försäkringskassan och sånt också, måste skicka in en blankett dit. Och på torsdag ska jag bort till dit där jag ska börja i augusti och fixa med lite papper som dom ville ha, Tove ska hjälpa mig att kopiera dom. Fick lite nummer och sen ett schema som hon hade fixat också.

Verkar som allt går bra nu, hoppas det!

I'm back

Kategori: Allt och lite till

Min mosters affär var tyvärr stängd så vi gick hem igen. Blev en väldigt kort promenad men det är skönt att komma ut lite, så tråkigt att vara inne när det är sol ute.

Man skulle haft en hund så man var tvungen att gå ut ibland för det är skönt att gå promenader. Men det är nog inte lika kul att gå ut med en hund när det regnar ute...

Ska ut en stund

Kategori: Allt och lite till

Solen kom nu så jag kände att jag vill ut en stund för man vet aldrig hur länge den stannar. Ska följa med mamma ner till min moster och låna lite diskmedel och posta en sak. Skriver när jag kommer tillbaka, pussssss

Svar på era frågor

Kategori: Allt och lite till

Lite frågor fick jag allt ;) Kul faktiskt!
Här kommer svaren:

Ida
Varför börja du blogga?
Hur länge har du bloggat?
Vilka bloggar brukar du läsa?

Svar:
1 - Jag började blogga för att jag tyckte det verkade kul.
2 - Jag har bloggat sedan november 2008.
3 - Jag läser självklart mina vänners bloggar. Läser också Kissies, Dessies och Paulinas blogg och några andra.

Linda
Ditt bästa skönhetstips?
Hur gammal är du?
Varför börja du blogga?
Har du några syskon?

Svar:
1 - Oj, svår fråga! Vet faktiskt inte om jag har något bra skönhetstips. Ansiktsmask 1-2 gånger i månaden kanske haha?
2 - Jag är 18 år
3 - Jag tyckte det verkade kul och ville testa det
4 - Ja, jag har en storesyster på mammas sida och två småsyskon på pappas sida

Tycker ni att jag ska ha frågestund någon mer gång?

Frågestund medans jag är på möte

Kategori: Allt och lite till

Tänkte ha en frågestund medans jag är på möte. Mest för skojs skull för jag tror inte jag kommer få så mycket frågor eftersom jag har inte så mycket läsare (tror jag) men ändå! Så fråga MASSA saker medans jag är borta så blir jag superglad!

Ska strax börja gå till kommunhuset. Det är skönt att det är nära mig för då slipper jag stressa och gå flera minuter innan mötet börjar. Det är iofs ganska långt om man går vanliga vägen men jag går bara till filmkedjan och över vägen och sedan ner för någon slänt och sen är man där. Önskar mig själv lycka till på mötet, höhö! ;)

Same shit, different day

Kategori: Allt och lite till

Godmorgon sockertoppar! :D

Har ni sovit gott? Själv så vaknade jag upp på ett bra humör idag, bortsett från mitt alarm på mobilen för jag hittade inte knappen där man stängde av det. Men sen tillslut så gick det! =)


Har mycket att göra nu.
  • Sminka mig
  • Välja/leta efter kläder som jag ska ha idag
  • Klä på mig
  • Fixa håret
  • Äta någonting
  • Försöka hinna städa upp alla kläder som ligger överallt

Skriver av mig, that's all I do..

Kategori: Allt och lite till

Har ni kännt någon gång att ni fått falska förhoppningar?

Jag har gått omkring i några veckor och kännt mig som världens gladaste människa. Jag trodde jag hade hittat en kille som inte skulle göra som alla andra gjort. Men ju mer jag började tycka om honom desto räddare blev jag att han faktiskt skulle göra som alla andra, så jag skrev vad jag kände i bloggen. För jag trodde att om jag skriver av mig, allt jag tänkte på så skulle det kännas bättre inom mig. Men det hjälpte inte så mycket.

Jag sa det till honom, att jag ville att det här skulle fungera och inte gå för snabbt. Han skrev att det inte skulle bli så och att han inte var som alla andra idioter. Nu menar jag inte att han är en idiot, för det är han absolut inte. Han är jättesnäll och rolig, precis sånna som jag har lätt för att börja tycka om.

Han sa att han ville vara hos mig och att han saknade mig. Det fick mig att tro att han tyckte om mig, som mer än vän. Det gjorde mig glad, jag tänkte att han tycker om mig och att det kanske kunde bli någonting mellan oss. Jag fick förhoppningar om det. Kanske är jag bara en tjej och vi tjejer kanske får förhoppningar lätt? Inte fan vet jag.

Men jag vet att dom där förhoppningarna var falska. Dom blev falska den natten när han sa att han bara tyckte om mig som vän. Och jag grät, jag grät så huvudet värkte. Men jag förstod, för vi har inte träffats mycket alls. Och jag accepterade det, att vi bara ska vara vänner och vi kanske ses någon gång, vem vet?

Sen tänkte jag bara säga att jag inte är arg på dig, längre. Men du har sårat mig, eftersom du fick mig att tro någonting som inte var som jag trodde. Du är en bra kille och du kommer säkert hitta en lika bra tjej, som inte är rädd för att bli sårad och som inte är lika svartsjuk och jobbig som jag. Haha! ;)

Alesha dixon - Oh baby I like it like that

Kategori: Allt och lite till



Riktigt bra låt! Den får mig på partyhumör :D

Vilken outfit är snyggast

Kategori: Allt och lite till



Vilken av dom här tre outfiterna tycker ni är snyggast på Beyonce?

Själv så tycker jag den med shorts och linnet. Det ser ganska enkelt ut men ändå snyggt liksom. Förutom väskan, jag hade nog haft en svart eller vit väska till det där.

Nu har jag gjort allt som behövdes göras

Kategori: Allt och lite till



  • Tvättat ansiktet + kroppen
  • Rakat benen, under armarna och sånt
  • Smörjt in mig med hudlotion
Skönt att ha detta gjort nu! Då slipper jag tänka på det imorgon när jag vaknar. Känner mig väldigt ren och fräsch faktiskt! Ända jag behöver tänka på imorgon är mitt hår dårå, som känns lite konstigt men det ska nog gå att fixa! Annars får jag tvätta det haha.

Tänkte att jag skulle försöka få bort mitt nagellack nu och måla om det. Jag har klöst bort det på massor ställen och det ser inte speciellt snyggt ut, så det ska jag fixa nu!

Ska gå och duscha nu

Kategori: Allt och lite till

Har suttit ett tag nu och försökt hitta något program där man kan göra en video med bilder och sen musik. Vet att man kan använda windows movie maker men har tydligen inte det på datorn och hittar ingenstans att ladda ner så sket i det och försökte hitta någonting annat men hittade inget bra.

Nu orkar jag inte leta längre utan ska äta en macka och sedan gå och ta en dusch. Ska på möte imorgon hos någon tjej på kommunhuset så vill känna mig fräsch imorgon :)

Vi hörs efter jag har duschat, puss!

Christina aguilera - The voice within

Kategori: Allt och lite till



When there's no one else
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
You'll learn to begin
To trust the voice within

I love chocolate

Kategori: Allt och lite till



Jag vet att det finns killar som inte tycker om choklad. Eller jag tror det!
Men finns det någon tjej som inte gör det?! Det skulle förvåna mig ;)

Grymt snygg blus

Kategori: Allt och lite till



Hittade den här grymt snygga blusen på leilei.nu. Det står att den är lite mer rosa än vad den upplevs att vara på bilden i verkligheten men det gör ju inget för rosa är en fin färg!

Den kostar ungefär 259 kronor. Jag hade aldrig tvekat på att beställa den om det inte vore för att jag är helt pank just nu. Så himla typiskt!

Ingen blogglust

Kategori: Allt och lite till

Hände en sak igår som gjorde mig ganska ledsen så jag har inte haft någon blogglust idag men jag tänkte att jag skulle uppdatera bloggen ändå. Det har spöregnat hela dagen så det är väl därför lusten försvinner lite också, man blir ju så deppig av det här vädret. Men det sägs ju att efter regn kommer solsken.

På fredag är det midsommarafton också. Ska ni göra något speciellt då? Själv så vet jag inte än vad jag ska göra. Mamma pratade om att åka någonstans och kanske ha picknick eller något. Bästa med midsommar är nog all god mat som man äter, annars så tycker jag inte att midsommar är sådär jättekul.

Rensat datorn lite

Kategori: Allt och lite till

Jag har laddat upp alla bilder som fanns på min dator på pixbox. Det är så jobbigt när det blir så jävla mycket bilder så jag brukar ladda upp allt där och ta bort från datorn. Då har man ju på ett sätt kvar allting men man slipper ha det på datorn.

Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Ska nog se på tv och ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt. Eller ja, försöka somna tidigt i alla fall. Vet inte om A är sur på mig för att jag blev sur på honom men hoppas inte det :/

Ska fortsätta med städningen

Kategori: Allt och lite till

Mitt smink är helt förstört och mina kinder är randiga. Skit snyggt, eller inte. Men jag orkar fan inte bry mig just nu. Ska fortsätta med städningen och få det klart så att jag kan ta det lugnt sen för känner verkligen inte för att göra någonting egentligen. Bara lägga mig i soffan och glo på tv.

Fan också

Kategori: Allt och lite till

Jag ville bara vara med dig. Tänka på något annat än alla jävla problem
Känna mig glad för en gångs skull. Det var en dag bara, en dag.

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till



Jag hittade någon t-shirt i min systers rum som jag lånade och sen ett par blåa jeans. Jag måste få annat att tänka på för jag är så jävla trött på allt och irriterad så jag ska sätta på musik och ta och städa hela mitt rum.

Inte för att det är speciellt kul att städa men mitt rum är äckligt och det behövs städas. Det blir så när man har en cp kanin som springer runt på golvet 24/7. Behövs dammas, dammsugas, torka golv, byta sängkläder, hänga upp kläder och tvätta kläder. ALLT ni kan tänka er.

En bra dag blev en dålig dag

Kategori: Allt och lite till

Det verkar som att A inte alls kommer hit. Känns bara som bortförklaringar allting men vad vet jag. Jag vet bara hur jag känner och att det är tredje gången nu som vi skulle ses men sen blir det inget. Och att han inte svarar på mina sms men det kan ju vara för att han inte är vid telefonen. Som sagt, I don't know..

Han får höra av sig om han ska komma eller inte och om inte så kan han ju höra av sig någon gång när han vill/kan och hoppas på att jag också vill/kan.

Orkar inte bry mig. Du gör som du vill

Idag är det en bra dag..

Kategori: Allt och lite till

För idag kommer Alexander hihi. Gick alldeles nyss upp ur sängen och ska snart fixa håret, sminka mig och klä på mig. Men först ska jag äta lunch - spagetti och köttfärsås blir det!

Jag har fått massa finnar påhakan och en i pannan. Brukar ALDRIG få finnar förutom när jag ska ha mens. Hur får man bort dom haha? Hatar finnar. Fast dom kanske inte syns så mycket men dom stör mig.

Aja, nu är maten klar och efter det ska jag ju fixa mig så vi hörs när jag är klar med allt!

Äntligen är det färdigt..

Kategori: Allt och lite till

Sorry för att jag inte har uppdaterat någonting idag. Eller ja, jag har ju gjort det två gånger men ändå. Jag har väntat på att The sims 3 som jag faktiskt laddade ner idag skulle bli färdigt, datorn blev så otroligt seg av det så jag har nästan inte suttit något vid datorn idag. Så nu förstår ni kanske varför jag inte har uppdaterat något?

Och imorgon kommer Alexander hit och då ska han hjälpa mig att installera the sims. Hoppas verkligen att det fungerar! Det måste göra det annars får jag damp.

Vi ska ha det mysigt imorgon också. HIHIHI... mer än så får inte ni veta!


Badade med tända ljus idag, tog lite bilder..

Jordin sparks - Tattoo

Kategori: Allt och lite till



I gotta be strong and leave you behind!

Regn, regn, regn..

Kategori: Allt och lite till

Usch vad det är tråkigt väder ute! Det var ju sol igår så jag trodde att det skulle vara det idag med men icke sa nicke. Så idag vill man ju inte vara ute, blir att ta det lugnt hemma och vänta på att en sak som jag laddar ner (hehehe busig) ska bli färdig och sen försöka installera den. Hur man nu gör det haha?

Vad ska ni göra idag?

Tagit nya bilder idag!

Kategori: Allt och lite till

Mamma ville ut på en promenad idag så jag följde med och självklart följde min kamera med mig också. Vi gick i någon konstig skog för mamma trodde att det skulle växa jättemycket blommor där som hon ville plocka men där fanns det ju inte speciellt mycket blommor. Men några plockade hon i alla fall.

Det var en jätteäcklig husgrund där också. Från ett gammalt hus som dom antagligen har rivit ner, mitt i skogen liksom. Lite scary va? Jag lovar att uteliggare eller något sover där på nätterna. Skulle inte förvåna mig!









Shoppingsugen

Kategori: Allt och lite till

Är så grymt shoppingsugen. Längtar tills man får lite pengar så man kan åka till stan och gå i affärer och äta mjukglass (om det är fint väder) och bara njuta samtidigt som man fyller på lite i garderoben. That's nice!

Duffy - Mercy

Kategori: Allt och lite till

Jag är sjukt trött!

Kategori: Allt och lite till



Igår på kvällen fick jag ett samtal från en kompis som ville att jag skulle följa med hem till honom och kolla på film med han och hans kompis. Jag hade inte speciellt kul hemma och eftersom jag är så snäll så sminkade jag mig lite snabbt och klädde på mig kläder och mötte honom utanför mig.

Vi gick och mötte hans kompis och sen gick vi hem till honom och kollade på film. Blev skit trött och höll nästan på att somna i hans soffa så kollade på klockan och den var ungefär 3 på natten så det var typ dags för mig att gå hem och sova några timmar eftersom jag skulle upp tidigt idag och åka till stan.

Kom hem klockan 4, tvättade av sminket lite snabbt och slarvigt och la mig i sängen och sov. Blev väckt halv 9 idag och låg i sängen till typ halv 11 sedan gick jag upp och kollade när bussen till Rönninge gick och den gick 11:21 så det var bara att sminka sig så fort man kunde och slänga på sig några kläder, sätta upp håret i en ful knut på huvudet och gå till bussen.

Så nu förstår ni kanske varför jag är så trött idag? ;) Dock så är det mitt egna fel... hehe!

Kom precis hem

Kategori: Allt och lite till

Sådärja, nu är jag hemma. Tog bussen från Rönninge ner till centrum och mötte mamma som skulle köpa cigg sen köpte jag cola och en sån där färdig maträtt som man värmer i micron. Och den blev faktiskt alldeles nyss färdig så jag ska väl gå och äta nu och efter det ska jag svara på era kommentarer. Puss!

Drar till stan nu

Kategori: Allt och lite till

Ska möta Anna i stan och få min hundralapp. Svarar på kommentarer när jag kommer hem eller senare idag :)

Ska ta en dusch

Kategori: Allt och lite till

Mitt hår verkar ha levt sitt egna liv inatt. När jag vaknade imorse så hade jag världens sidbena + att håret kändes smutsigt så jag bara satte upp det i en ful bulle och drog till bussen. Tänkte därför att jag skulle gå och ta en dusch nu och tvätta håret för det är helt fucked up och sedan tänkte jag också raka mina ben och sånt där som vi tjejer gör i duschen, höhö!

Vi hörs efter!

Äntligen hemma!

Kategori: Allt och lite till

Herregud vad det är kallt ute. Helt sjukt, vad hände med sommaren? Det gick i alla fall bra hos tandläkaren idag, dom kollade bara lite på mina tänder och sen pratade vi lite. Bytte alldeles nyss kläder, från jeans och en vit top till mjukisbyxor och en tjocktröja för jag fryser typ ihjäl.

Jag är skit trött också. Jag ska hälla upp lite sånna där chips som man äter till tacos i en skål och ta ett glas cola och sedan ta mitt täcke och lägga mig i soffan, kolla på tv och bara ta det lugnt en stund. Svarar på kommentarer sen!

Onsdag

Kategori: Allt och lite till

Jag är trött, jag vill sova.
Det ser ut som det har kraschat en bomb i mitt ansikte.
Har fått typ 5 finnar som vägrar gå bort.
Tack och lov att smink finns.
Ska till tandläkaren halv 4 inne i stan och jag vill inte.

Drar mig tillbaka

Kategori: Allt och lite till

Är skit trött så tänkte faktiskt gå och lägga mig nu. Ska bara äta någonting först. Vi hörs imorgon sötisar, sov så gott!

Måste bara skriva av mig

Kategori: Allt och lite till

Det här känns väldigt töntigt men just nu är jag så himla irriterad och jag bara måste få ut det. Imorgon tar Alexander studenten och det var meningen att jag skulle gå på hans utspring, men jag ville inte stå där själv bland massa människor. Och jag följde med på en viss persons utspring för en annan viss persons skull och jag hoppades faktiskt på att få någonting tillbaka eftersom jag var snäll och ställde upp och följde med på den där personens utspring + hem till honom, jag kände inte någon där men jag följde med ändå eftersom den ena av dom här personerna är min vän och jag tycker att man ställer upp för sina vänner.

I alla fall så hoppades jag på att få någonting tillbaka som till exempel ett sällskap i ungefär en timme på Alexanders utspring. Men det fick jag inte och det gör mig verkligen arg för jag ställde upp för en vän men den vännen ställde inte upp för mig. Jag begär ju inte att Alexander och den här personen ska bli bästa vänner eller ens hälsa på varandra, jag skiter fullständigt i det men däremot ville jag ha ett sällskap. Och det var allt men fick jag det? Nepp.

Tänker sluta vara så jävla snäll och ställda upp för folk om jag inte kan få någonting tillbaka. Som att den personen ställer upp för mig om jag vill ha sällskap någonstans. Men jag vill inte bli ovän med någon och därför säger jag oftast ingenting men nu kände jag bara att jag måste få skriva av mig för jag började tänka på det när jag badade och blev bara så arg över att jag ställde upp när jag inte får ett skit tillbaka. And that's about it!

Hemma igen

Kategori: Allt och lite till

Har precis ätit lite middag, åt ingen förut så. Jag och André (min kusin) var hos min syster och hälsade på som jag skrev i förra inlägget. När vi skulle gå in på sjukhuset så var dörren låst så vi fick typ gå runt hela sjukhuset till en annan ingång. Jobbigt faktiskt!

Tycker inte om att vara där. Klart jag vill hälsa på min syster och sånt men tycker det är jobbigt att vara där. Allting är så sorgligt att det skulle behöva gå såhär långt och tycker det är svårt att prata med henne för jag vet inte riktigt vad jag ska säga.

Allt är så svårt just nu. Att se henne vara så sjuk och veta om att hon har hemlängtan och inte får komma hem än, det är så jävla jobbigt. Man får ont i hjärtat när man tänker på henne. Hon som är så snäll och söt och aldrig skulle göra någon illa, varför ska hon behöva vara så sjuk?

Men man får stå ut och försöka tänka positivt och visa att man finns där för henne och älskar henne. Vad mer kan man göra? Man har ju inga superkrafter som kan göra henne frisk så... =/

Ska åka till min syster nu

Kategori: Allt och lite till

Hejhej!

Kom precis hem från Dita, gick dit och hälsade på en stund och så fick jag en colaflaska av henne. I need my drug, hehe! Men det var snällt att hon gav mig en. Hennes bebis låg och sov, så söt!

Jag hinner tyvärr inte skriva mer än såhär nu för min kusin ska hämta mig vid krysset så jag måste gå dit nu. Vi ska åka till min syster och hälsa på henne en stund men dom har bara besökstid till klockan 8 så vi hinner nog inte vara där så länge. Men aja, svarar på kommentarer och sånt när jag kommer hem. Puss!

Fryser

Kategori: Allt och lite till

Det är skit kallt i våran lägenhet just nu. Antar att det är för att det typ är sommar och då antar jag att dom stänger av elementen eller vrider ner värmen. Någonting är det i alla fall för såhär kallt brukar det inte vara hemma hos oss. Det är ju ingen värme ute just nu (inte här i alla fall) så då blir det ju ännu kallare inne.

Jag ska i alla fall gå och ta ett varmt bad nu och sen ska jag byta kläder och fixa mig lite. Det kan hända att min kusin slår mig en signal sen vid 4 tiden för att han ville nämligen åka och hälsa på min syster och då ska jag följa med så..

Vi hörs snart!


Josh Hartnett

Häftig kjol

Kategori: Allt och lite till


Är inte den här kjolen ganska cool? Det ser nästan ut som att tyget skulle vara jeanstyg. Jag vet dock inte om det är någonting jag skulle köpa om jag såg den i en affär men när man ser den som på den här bilden så är den faktiskt riktigt snygg!

Den kjolen till en vit t-shirt och ett par svarta klackskor, det skulle nog vara snyggt.
Vad tycker ni, diss eller hiss? ;)

Det var inte riktigt som jag trodde

Kategori: Allt och lite till

Så fel man kan tro ibland. Jag trodde vi skulle till det där huset för att ha möte med någon om vart eller vad jag skulle praktisera som men riktigt så var det ju inte. Jag ska alltså vara där från halv 10 till ungefär halv 4 från måndag-fredag, man behöver inte gå dit hela veckan om man kommer överens med dom om det, alltså kan man typ gå där från måndag-torsdag om jag har fattat de hela rätt.

Man kan tydligen göra massa saker där, typ dom gör massa keramik grejer och egna smycken som dom sedan säljer och det kan man få göra. Sen har dom massa andra saker som man får testa på också, laga mat till exempel. Och varför man gör alla dom här sakerna är väl för att man ska testa vad man tycker är kul och kanske känna efter lite vad man skulle vilja jobba/praktisera med. Sen hjälper dom än att hitta en praktikplats, det fanns något datarum där man kan söka jobb och studera om jag minns rätt.

Ska ha ett till möte med Tove (hon som höll i mötet idag) och någon Diana nere på kommunhuset som jag trodde hade flyttat dit men det var visst bara vissa saker som hade flyttat dit. Jag tycker det verkar ganska bra i alla fall, jag måste ju börja någonstans. Kan liksom inte sitta hemma hela livet så det är lika bra att jag ger det här en chans och verkligen anstränger mig för då kanske det blir bra tillslut.

Jag börjar i alla fall den 17 augusti så jag får sommarlov precis som alla andra *glad* och jag har bestämt mig för att ge det här en chans och inte ge upp som jag alltid gör så fort någonting inte blir som jag vill. Jag ska göra det här och jag ska klara det :)

Tisdag

Kategori: Allt och lite till

Har precis fixat håret och klätt på mig kläder. Jag och mamma ska alldeles strax ner till centrum och handla min älskade drog, höhö. Nej men.. måste ha cola. Sen ska vi ta bussen till någon väg, vet inte om det är målarstigen eller om det är snickarstigen men därifrån ska vi i alla fall gå till något hus och möta någon som jobbar där. Våran kommun har nämligen flyttat dit. Men nu måste jag gå för mamma tjatar men ni ska först få se vad jag har på mig idag.



Leggings, tubkjol, grön/vit randig tröja

Sex and the city

Kategori: Allt och lite till

Kollade nyss på sex and the city, älskar det!
Brukar ni kolla på det?



Nu är det dags för mig att gå till badrummet och borsta tänderna och sedan gå och sova. Jag ska upp tidigt imorgon och fixa mig sen ska jag på möte och efter det åka till södertälje och skriva in mig på arbetsförmedlingen. Känns både jobbigt och bra.

Godnatt!

Nyduschad

Kategori: Allt och lite till

I'm back sweeties!

Det är så skönt att duscha att man aldrig vill gå upp. Man kan liksom sitta där bara för att det är så skönt och varmt hur länge som helst. Håller ni inte med?

Dags att duscha!

Kategori: Allt och lite till

Ops, tiden går snabbt när man har kul höhö. Eller när man sitter framför datorn kanske jag ska säga? Känner att det är dags att gå och ta den där långa duschen nu för annars kommer jag nog inte orka.

Vi hörs efter jag har duschat, pusspuss!


Lite rolig bild, hehe!

The calling - Wherever you will go

Kategori: Allt och lite till



When I'm gone you'll need love to light the shadows on your face

Förlåt sötnosar

Kategori: Allt och lite till

Jätteledsen att jag har varit så jävla seg på att uppdatera bloggen. Ni tror säkert att jag har suttit och spelat spel hela dagen men det har jag icke. Min dvd-rom är fucked up och fungerar nog inte så jag har försökt hitta drivrutiner till den men jag hittade inget, försökte även uppdatera den men det funkade inte så måste nog köpa ny innan jag kan installera det där spelet. Sad but true!

Men det är inte hela världen, bara lite tråkigt för när man fått spelet så vill man ju testa det men skitsamma. Jag har nyss ätit middag i alla fall och snart ska jag gå och ta en lång dusch. Måste tvätta håret för imorgon ska jag på möte och sen efter mötet tänkte jag och mamma åka till södertälje så att jag kan skriva in mig på arbetsförmedlingen.

Man måste ju börja någonstans, right?

Gissa vad jag fick idag?

Kategori: Allt och lite till

The sims 3 haha. Nu ska jag testa installera det, skriver sen.. puss!

Om alla andra kan så kan du

Kategori: Allt och lite till

Det är lite svårt att förklara vad jag menar med rubriken på det här inlägget men det är så jag känner. Det känns som att jag blir kär/börjar tycka om någon för snabbt och sen blir allt fel och så sitter man där med ett hjärta som gör så jävla ont och tårar som aldrig tar slut.

Det kanske inte kommer att bli så men det är så det känns. Det känns som att om alla andra kunde såra mig så kan du också göra de och jag är så jävla rädd att det ska bli så också. För jag vill verkligen inte.

Känns som allt jag gör just nu är att vänta på att den dagen kommer för jag är så van vid att den kommer. Jag är van vid ett hjärta som gör ont och tårar som rinner. Jag är van vid att sakna någon så mycket så det gör ont och vilja ha den jag inte kan få.

Irriterad

Kategori: Allt och lite till

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ DIG!

Käka kex och glo på tv

Kategori: Allt och lite till

Hejhej :)

Hjälpte nyss en tjej att fixa hennes design. Hennes blogg hittar ni här om ni vill se hur resultatet blev -  http://savitas.blogg.se

Nu ska jag gå till vardagsrummet och lägga mig i soffan och käka kex och dricka cola och se på film om det nu är någon på tv.

Förresten är det någon mer än jag som har sätt Paris hiltons nya serie/program? My new BFF heter det tror jag. Vad tycker ni om det? Själv tycker jag att hon härmar top model ganska mycket men det blir nog kul att se vem som blir hennes nya bästa vän ;)

Nickelback - Photograph

Kategori: Allt och lite till


Ont i magen..

Kategori: Allt och lite till

Min mage gör ont nu igen. Alltså jag undrar vad det är som händer där inne. Vad håller den på med liksom? Hade ont hela dagen igår och nu börjar det igen.

Förövrigt så väntar jag på att mamma ska komma hem och laga middag, hamburgare med bröd för det finns typ ingenting annat här hemma att äta just nu. Men det duger, är ändå inte så hungrig.

Jag känner mig arg på en viss person. För jag tycker det känns som att den här personen bara säger massa saker och sen blir det inte så och jag orkar inte med det. Antingen säger man en sak och då gör man den saken eller så behöver man inte säga ett piss, hur svårt kan det vara? Det känns som bortförklaringar om man säger så. Hatar folk som inte bara kan säga som det är utan man måste gissa sig fram till hur det är...

Är en riktig bitterfitta idag

Uppdatering

Kategori: Allt och lite till

Nu har jag fått i mig lite mat. Det blev inte sådär jättegott, nudlarna var lite för mjuka tycker jag. Det är mycket godare när mamma gör.

Jag ska snart sminka mig och platta håret lite och senare ska jag träffa Alexander tror jag. Han skulle iväg och rösta och så skulle vi ses efter om jag minns rätt men han har inte svarat på mitt sms än så jag vet inte när vi ska ses eller om vi ens kommer att göra de.

Skriver efter jag har sminkat mig, puss!

Ska laga mat nu

Kategori: Allt och lite till

Kom precis hem från centrum. Känner mig gladare idag än igår och det är nog bara för att solen skiner och att det är lite varmare än vad det har varit dom senaste dagarna. Hoppas att det fortsätter såhär så jag kan få ta mitt första dopp snart :) Har ni tagit erat första dopp än?

Nu ska jag i alla fall gå till köket och laga mat åt mig själv. Köpte saker så att jag kan göra wok med nudlar, fast utan kött för det hade jag inte råd med men det gör inget för jag äter typ inte det ändå. Efter jag har ätit ska jag fixa mig, så vi hörs när jag har gjort det!

David gray - This years love

Kategori: Allt och lite till



Nu ska jag snart ner till centrum, hörs sen!

Söndag

Kategori: Allt och lite till

Hej sötnosar!

Mamma väckte mig för en stund sedan och det är jag glad över för jag sover alltid så sent och så ska man fixa sig och sånt och när man är klar är klockan typ två. Inte kul!

Jag ska vänta tills mamma har fixat sig och sen bara slänga på mig några jeans och en tröja och sen ska vi ner till centrum och handla lunch åt mig. Sen ska mamma åka till syrran och jag ska hem. Imorgon ska jag nog följa med till min syster, känns som jag hälsar på henne för lite men tycker inte om att vara där.. men för hennes skull så ska jag det :)

Är i stort behov av ögonbrynsfärg

Kategori: Allt och lite till

Mina ögonbryn känns som en stor katastrof just nu. Det ser fan ut som att jag inte har några. Tack och lov att någon uppfann ögonbrynspennan. Brukar ni färga ögonbrynen? Eller målar ni dom?

Aja, klockan är mycket nu mina vänner. 03:14 för att vara exakt och jag ställer mig själv frågan vad fan jag gör vaken. Det sägs ju att man får bäst svar om man frågar sig själv så. Dags att säga hejdå till Alexander och någon annan och gå och borsta tänderna och lägga sig i sängen.

Jag ska börja blogga mer och bättre.

I'm having a bad day

Kategori: Allt och lite till

Usch nu har jag loggat ut från msn och jag tänker fan inte logga in något mer idag. Jag har lyckats blivit irriterad på alla 100 killar som frågar om jag vill göra någonting idag, jag vill inte okej? Sluta fråga. Jag ville vara med en person idag men det sket ju sig så bajs på den här dagen. Sen har jag blivit irriterad på alla dom som bara vill en sak och som tror att jag också vill den saken och sitter och skriver massa grejer åt mig. Blir äcklad. Har också lyckats (alldeles nyss) bli arg på mamma för att hon gör sån mat som jag inte äter. Dont' mess with me today.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv, kommer ligga där tills jag känner att jag är på bättre humör. Jävla mage som gör ont också.....

Tråkigt väder = en tråkig Emelie

Kategori: Allt och lite till

Usch vilket äckligt väder det är idag. Det regnar.. svensk sommar haha? Imorse när jag var ute så sken solen lite så fick ett litet hopp om att det skulle bli fint väder idag men där gick det hoppet i bitar. Tråkigare är det ju att jag också blir tråkig när det är sånt här väder. Jag får ingen lust att göra någonting. Bajs på den här dagen..

The hills - fjärde säsongen

Kategori: Allt och lite till

Har duschat och sånt nu. Känner inte för att fixa mig idag, är trött och seg. Nu ska jag skjuta fram databordet lite mer mot sängen och lägga mig där och kolla på The hills - Fjärde säsongen. Jag har för mig att Anna berättade för mig att det finns en femte säsong också? Men på MTV grejen där jag kollar finns det bara 4 säsonger i alla fall. Och fjärde säsongen ska jag kolla på nu för det var den jag aldrig såg klart förut när jag hade tänkt att jag skulle kolla på alla säsongerna.

Vi hörs sen, puss!

Sveriges nationaldag

Kategori: Allt och lite till

Vad händer hos er idag? Jag menar det är ju trots allt sveriges nationaldag och då brukar det väl alltid hända något. Här är det i alla fall massa folk som uppträder nere i centrum. Jag har inte varit där nere och kollat men mamma berättade det. Det är samma sak varje år så det börjar bli ganska tråkigt att gå dit och kolla. Men det kanske är roligt för alla småbarn att gå dit och kolla..

Var nyss och handlade chips på krysset, ska ha dom ikväll om det är någon bra film på tv. Den här lördagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, trodde att A skulle komma hit men han hade andra planer så  vi ska ses imorgon istället tror jag. Men jag hittar nog på något annat idag, ska fråga Edona om hon har tid att ses. Hon jobbar ju så mycket nu så hon har nästan aldrig tid. Men nu ska jag hoppa in i duschen!

Pussar!

Nu har jag sätt filmen!

Kategori: Allt och lite till

Och jag måste säga att allas snack om hur bra den är och hur snygg killen är.. it's true! Filmen är verkligen grymt bra och killen.... han ska vi inte ens prata om ;) Jag skulle lätt kunna se den filmen flera gånger utan att tröttna på den. Och den där "new moon" är inte det tvåan på den? I så fall ser jag fram emot att se den!

Annars så sitter jag bara här och smsar lite med Alexander och undrar varför min mage gör ont. Nu är det inte som mensvärk längre utan det trycker längst ner på magen. Men det går säkert över snart. Insåg just att klockan nästan är 3 på natten och jag som nyss tänkte "varför är jag så jävla trött? klockan är ju inte ens..... *host* ....mycket" Men det var den. Kanske dags att sova? Det här blir i alla fall sista inlägget tonight! Puss och kram, ses på stan!

Twilight

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag se filmen som alla pratar om höhö ;) Nej men.. alla säger ju att den är så grymt bra, att man vill se den om och om igen och att killen i filmen är något att dö för så nu ska jag ta reda på om detta stämmer. Vad jag tyckte får ni veta när jag sätt filmen!

Förövrigt så har jag nyss duschat och har ont i magen men nu känns det som att det gick över lite. Det känns som mensvärk men mens har jag redan haft så kan inte vara det.. vet inte vad det är men ah skitsamma.. Vill hela tiden äta någonting men jag vet inte vad. Det är mest godsaker jag är sugen på och just nu är jag grymt sugen på chips men ingenting är öppet så det får jag köpa imorgon istället.. Vill ha någon mat men vet inte vad jag vill ha. Haha jag har det riktigt svårt just nu alltså ;) (med att välja vad jag ska äta)

Aja, nu äre ligga i sängen, pilla sig i naveln och Twilight som gäller. PUSSS


Tänk om man var rosa på riktigt =)

Yellowcard - Ocean avenue

Kategori: Allt och lite till



En låt som aldrig blir dålig hur många gånger man än lyssnar på den!

Sitter normalt nu..

Kategori: Allt och lite till

Så nu sitter jag normalt. Mycket skönare förutom att det har hänt någonting konstigt med min stol men skitsamma. Aja, tänkte bara säga att jag sitter normalt nu. Ska läsa lite bloggar nu och ta det lugnt en stund. Skriver sen!

Just nu (sitter framför datorn i sängen)

Kategori: Allt och lite till

Haha, gissa hur jag sitter just nu? I SÄNGEN HAHA :D

Databordet står precis vid sängkanten just nu. Egentligen ska den ju såklart stå mot väggen men om man vill kan man ju skjuta fram det lite och sen är det ju bara skjuta tillbaka de mot väggen. Hade inte tänkt sitta såhär hela tiden, bara nu för att testa haha.. Glömde ta en före och efter bild så ni får se hur det ser ut i mitt rum en annan gång.



Men nu ska jag skjuta in databordet mot väggen för jag känner att det här är väldigt okekvämt, man får ont i ryggen och man måste sträcka sig långt som fan för att nå tangentbordet. Testa inte detta! Inget jag rekommenderar haha..

Möblera om i rummet

Kategori: Allt och lite till

Det ska jag göra nu, hehe! Känner för lite förändring för nu har jag faktiskt haft som jag har nu skit länge. Före och efter bild kommer sen när jag är färdig, puss på er så länge och glöm inte att svara på min dagens fråga ;)

Tacos

Kategori: Allt och lite till

Idag blev det tacos till middag. Det är inget jag är sådär jätteförtjust i, brukar tycka att det är ganska äckligt faktiskt. Åt inte mer än en sån där grej för jag var irriterad för att det inte fanns någon ost kvar och för att det var så lite grönsaker att välja mellan. Satt nog mest och klagade mer än vad jag åt tror jag. Inte bra.. fy på mig!


Dagens fråga

Kategori: Allt och lite till

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till



Nu ska jag hjälpa mamma att sy upp några gardiner, vi hörs senare!

Tänkte bara säga att jag lever

Kategori: Allt och lite till

Vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Jag ska typ gå och ta en dusch strax och sedan fixa mig. Har inte planerat någonting speciellt att göra idag så kommer antagligen bara vara hemma. Mamma ville ha hjälp att sy upp en klänning, är inte helt säker på hur man gör det men kanske kan försöka om jag orkar. Men duscha ska jag göra nu! Kisses..

Bortsett från mitt tänkande...

Kategori: Allt och lite till

Så har jag haft en bra kväll. Träffat en vän till mig, druckit lite öl, snackat. Det är nice.
Nu är jag trött. Borde gå och duscha men orkar inte gå till duschen.



Sitter och tänker lite

Kategori: Allt och lite till

På hur mycket jag vill kunna styra mina känslor från att inte börja tycka om någon för mycket för jag vet hur det slutar. Det slutar med att jag sitter med tårar i ögonen och undrar vad fan det är för fel på mig. Varför jag aldrig kan få vara lycklig? Det känns i alla fall som att det är så det kommer sluta. Det känns så varje gång nu för tiden, att jag vet redan från början hur det kommer sluta. Det har hänt så många gånger att nu för tiden vill jag inte bli kär eller börja tycka om någon för att slippa bli sårad. För det är verkligen det värsta som finns tycker jag. Det gör så jävla ont.

Jag brukar inte vara rädd. Jag brukar tänka att den här gången ska det funka, det ska inte gå för snabbt och det ska inte bli fel. Men det blir det och nu känner jag mig faktiskt rädd för att verkligen släppa in någon i mitt hjärta och bli kär. Men jag kan inte styra det även om jag skulle vilja.

Jag är bara så jävla rädd att jag ska bli kär och personen jag tycker om inte blir det och så känner han att det inte är rätt eller att han hittar någon som är bättre än mig och säger det till mig för då sitter jag där igen med tårar som rinner ner för kinderna och ett hjärta som gör ont. Och jag HATAR det.

Sådärja!

Kategori: Allt och lite till

I'm dooone.. eller har varit det ett tag. Nu är jeansleggingsen bättre tror jag, orkar inte lägga in bild. Tänker sitta här och lyssna på bra musik och sjunga och må bra ett tag nu, svarar på kommentarer och sånt sen!

Nu ska jag sy!

Kategori: Allt och lite till

Nu ska jag ta och fixa mina jeansleggings och lite annat med hjälp av min kusins underbara symaskin. Nästan så att man går och gifter sig med den. Det är så skönt att slippa gå ner till centrum och behöva betala 150 kronor bara för att sy in ett par jeans + att när man gör det själv så blir det precis som man vill.

Vi hörs sen, när jag har sytt klart!

The sims 3

Kategori: Allt och lite till



Nu har The sims 3 kommit ut och jag har faktiskt beställt det alldeles nyss. Jag vill så gärna ha det så frågade mamma om jag fick beställa och då sa hon att jag får de. Kommer nog inte kunna hämta ut det direkt när det kommer men hoppas. Brukar ni spela the sims haha? Jag brukar inte spela det egentligen men det är kul att spela när man har jättetråkigt!

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till



Jeans - Gina tricot om jag minns rätt
Vit tröja - H&M
Svart väst - Lånat från syrran
Blått skärp - Vero moda

Amanda jenssen - Do you love me

Kategori: Allt och lite till



Nu hoppar jag in i duschen, hörs sen!

Hejsan svejsan

Kategori: Allt och lite till



Gick upp för ungefär en timme sedan. Har bara suttit och kollat lite bloggar och ätit frukost och så nu tänkte jag att jag kanske borde uppdatera bloggen. Mamma ska åka till min syster nu och själv så hade jag tänkt gå och ta en snabb dusch och sedan fixa mig lite.

Jag måste sy om mina jeansleggings idag för dom var alldeles för tajta i rumpan. Det gick inte att dra upp dom helt så ska fixa om dom idag. Får hoppas att dom blir bättre idag, i benen var dom helt perfekta men inte i rumpan haha. Mer än så har jag inte planerat att göra, tror det kommer bli en lugn dag för vädret är inte speciellt trevligt, om det hade varit sol hade man ju kunnat dra ut och sola men det är typ regn ute så det går inte.. tråkigt värre.. hoppas det blir fint väder imorgon! :)

Duscha sen sova.. eller något

Kategori: Allt och lite till



Är så trött! Ska ta och gå och ta en dusch nu och sen lägga mig i soffan och äta lite chilinötter och dricka ett glas cola och se lite på tv innan jag sover. Svarar på kommentarer imorgon, sov gott!

Bråk över msn, woho så moget!

Kategori: Allt och lite till

Är inte det lite omoget? Folk som sitter och leker så jävla uppkäftiga bakom sin lilla dataskärm. Varför gör man så? Varför säger man inte bara det man vill säga face to face. Är man för feg för det eller handlar det bara om att det är så jävla mycket lättare och bekvämare att sitta hemma framför sin dataskärm och säga en massa jävla skit? Jag tycker det nästan alltid är så att folk leker så fruktansvärt coola och uppkäftiga på msn.

Det är inte det att jag brukar bråka med folk över msn, bortsett från en viss mupp som heter Darius då. Han bråkar jag väl med minst en gång i veckan men han är en sån där person som tror att han är bäst och att han vet allt och sånna personer kan ibland vara jävligt irriterande.

Men om man tänker allmänt bara, att folk oftast är hur uppkäftiga och kan säga precis vad som helst över msn men inte i verkligheten. Varför haha? Jag antar att det är för att det inte är lika lätt att säga det man vill säga face to face för då måste man ju kolla personen i ögonen. Eller vad tror ni? :)

Har mina chilinötter nu..

Kategori: Allt och lite till

Mickis ringde mig så fick helt plötsligt lite ork att gå och handla trots allt, så nu har jag mina goda chilinötter. Ska lägga mig i soffan och smsa med en viss sötnos som heter Alexander och se på tv nu. Hörs sen om jag inte somnar! puss

Jag vill ha chilinötter!

Kategori: Allt och lite till



Åt sånna här nötter hemma hos Michaelas boyfriend idag och nu blev jag skit sugen på sånna. Men jag orkar inte gå och handla, är för trött för att ens orka gå och duscha som jag skrev att jag skulle göra för en timme sen. Orkar inte röra på mig liksom. Får köpa sånna imorgon istället ;)

Billy talent - Surrender

Kategori: Allt och lite till



Grymt bra låt!

Onsdag

Kategori: Allt och lite till

Idag tog ju Michaelas pojkvän studenten så det är därför jag inte har skrivit någonting idag för er som undrar. Gick upp klockan 9 idag och väntade på Mickis, sen gick vi ner till apoteket och handlade halstabletter åt Mickis och sen gick vi hem och fixade oss. Åkte ända bort till Tyersö Slott med Robin och hans kompis och när vi kom dit träffade vi några från hennes pojkväns släkt och så stod vi där tills dom sprang ut och sånt.

Sen åkte vi till Mickis pojkvän, jag hade egentligen tänkt åka hem direkt efter dom hade sprungit ut och sånt men det blev inte så. Följde med hem till hennes pojkvän istället och där drack vi champange, äckligt som fan tycker jag. Sen åt vi lite mat och satt och lyssnade när alla pratade och så. Alla var jättesnälla tycker jag, eller dom verkade vara det i alla fall :)

Gick hem vid halv 6-6 tiden och mötte mamma i centrum och köpte kebab från grillen som jag åt direkt när jag kom hem. Sen har jag bara legat i soffan och glott på tv för jag är så jävla trött. Jag ska snart gå och ta en dusch och sen ska jag se på lyxfällan och sen blir det nog sova som gäller för min del. Ska försöka uppdatera några gånger innan jag sover men det är inte helt säkert att det blir mer än såhär idag, men ska som sagt försöka!

Har ni haft en bra dag?

Sov gott alla!

Kategori: Allt och lite till



Nu ska jag gå och lägga mig och sova i alla fall. Måste upp ganska tidigt imorgon så det är lika bra. Ska gå och borsta tänderna och sedan lägga mig i soffan och kolla på tv och smsa med min bejb en stund innan jag sover. Sov så gott sötnosar!

Dagens vill ha

Kategori: Allt och lite till



Alltså åh! Rosa jeans är snyggt, något jag aldrig kunde tro att jag skulle fastna för men nu har jag gjort de och jag ska hitta ett par i min storlek!


Det här halsbandet gillar jag, det ser somrigt ut


Och dom här shortsen, rosa såklart! ;)

Precis duschat

Kategori: Allt och lite till

Nu känner jag mig ren och fräsch. Har rakat benen och tvättat håret. Det är nämligen så att imorgon ska jag följa med Michaela på hennes pojkväns student. Då vill man ju känna sig fräsch och inte komma dit med helt äckligt hår. Tror det var i Tyresö kyrka han ska ta studenten men jag vet inte.. blir säkert lite kul att följa med hehe.

Sen den 10 juni ska man på sån där skit igen, fast på Alexanders :) Hoppas någon kan följa med mig, vill inte åka själv för jag hittar inte ens dit hehe. Anna hittar dit så jag hoppas på att hon kan den dagen! :D Men nu ska jag vara lite social på msn.. puss!

I'm done with this!

Kategori: Allt och lite till



Så känner jag just nu för nu orkar jag verkligen inte sy mer. Tror jag har sytt allt som faktiskt behövde sys nu. Sydde ju dom där jeansleggingsen + ett par till jeans men bara i låren och två tröjor som jag beställde från ellos för ungefär 1 år sedan som var jättestora, dom sydde jag in lite så nu sitter dom tajtare. Känns jävligt bra!

Man får ju tacka kusinen så himla mycket för att man fick låna hennes symaskin. Det är nog inte alla som lånar ut sin symaskin hit och dit kanske? Nu vet jag ju inte om hon gör det men ändå. En sak är säker och det är att jag ska fråga henne vart hon köpte den och hur mycket den kostade och köpa en egen.

Nu är jag trött i alla fall och ska ta och värma lite mat i micron och sätta mig i vardagsrummet, titta på tv och äta. Jag är så jääävla hungrig, galet alltså. Vi hörs lite senare.. efter jag har duschat skulle jag tro :)

Sytt in jeansleggingsen

Kategori: Allt och lite till

Nu är jeansleggingsen insydda, heter det så? I alla fall så blev dom tajta, nästan lite för tajta kanske. Förhoppningsvis så töjer dom ut sig när man använder dom och så, har dom faktiskt på mig just nu men ska snart ta av mig dom och sätta på mig mjukisbyxor och fortsätta sy lite andra saker. Om jag nu kan få den där symaskinen att bli normal igen. Den blev nämligen lite cp igen men man kanske bara måste göra om allt, så det ska jag gå och göra. Tänkte bara slänga in en bild på hur jeansleggingsen blev..


Ser nästan ut som att jag har sne rygg, det har jag inte haha! Linnet som sitter lite konstigt bara.. men who cares

Sitter och väntar på Michaela

Kategori: Allt och lite till



Hejhej :) har ni haft en bra dag? Själv så vaknade jag upp imorse bredvid Alexander, mysigt! Vi gick typ upp klockan 2 och såg på tv och sen vid 3 tiden åkte han typ hem.

Nu sitter jag och väntar på att Michaela ska komma hit. Hon är seg som en snigel. Vi ska försöka sy på den där cp maskinen som jag lånade av min kusin. Jag vet inte vad vi gör för fel men undertråden blir helt cp hela tiden så jag frågade mamma om hon kunde åka till Tumba på vägen hem från sjukhuset och kolla i någon affär om det finns sytråd och undertrådar där som redan är fixade. Jag tror det kanske skulle fungera då? Eller jag har ingen aning, men jag skulle bli glad om det gjorde de för jag behöver verkligen sy in mina nya jeansleggings och ett par jeans

Gissa vem som är på väg hem till mig? ;)

Kategori: Allt och lite till

Alexander hihi. Lite udda tid att komma hem till någon på kanske men det får man ju förstå eftersom han varit på sin studentskiva. Vi kommer nog sova typ direkt när han kommer. Han är lite onykter så han lär ju vara trött? Eller vad vet jag, jag vet bara att jag är jävligt trött när jag är onykter och varit det i några timmar så. Ska till bussen och möta honom snart, hans buss är framme 02:07 haha.

Lite sent och lite läskigt att gå ut mitt i natten när det är mörkt men som tur är det nära och sen så är det fan värt de :) Det här blir sista inlägget i alla fall, skriver imorgon! puss!

Ska lägga mig i soffan och kolla på tv nu

Kategori: Allt och lite till



Har duschat och sånt nu. Tänkte ta någonting att äta och sedan lägga mig i soffan och kolla på tv och smsa lite tills jag blir trött. Ska försöka gå upp typ 7-8 på morgonen imorgon så man hinner sola lite på balkongen om det nu är någon sol imorgon, jag har hört att de ska bli regn men hoppas ändå att det blir sol och det gör nog många andra också. Hoppas åtminstonde att det är sol på morgonen så jag kan sola lite. Men nu ska jag lägga mig i soffan.. godnatt alla :)

Smsar med Alexander

Kategori: Allt och lite till



Sitter och lyssnar på Simple plan - I can wait forever och smsar med Alexander. Han är på sin studentskiva just nu, jag hade också kunnat vara där ifall jag hade haft en legitimation. Det är något som verkligen måste och ska fixas den här månaden, känner att jag har skjutit upp det lite för länge nu. Men jag kommer i alla fall på hans student den 10 juni, det blir nog roligt!

Måste vara jävligt roligt att ta studenten. Något som jag kanske missar men det stör mig inte speciellt mycket, kanske ska åka med på Michaelas flak när hon tar studenten. Så det är ju ungefär som att jag också gör det? ;) Inte riktigt men ändå. Men nu ska jag sluta skriva massa skit och gå och ta en lång dusch. Köpte fel mascara, köpte en vattenfast så varje gång jag tvättar bort skiten får jag tvätta flera gånger, sjukt jobbigt!

Teardrops on my guitar

Kategori: Allt och lite till



Drew looks at me, I fake a smile so he won't see
That I want and I'm needing everything that we should be
I'll bet she's beautiful, that girl he talks about
And she's got everything that I have to live without
Drew talks to me, I laugh cause it's just so funny
That I can't even see anyone when he's with me
He says he's so in love, he's finally got it right
I wonder if he knows he's all I think about at night

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do

Drew walks by me, can he tell that I can't breathe?
And there he goes, so perfectly
The kind of flawless I wish I could be
She'd better hold him tight, give him all her love
Look in those beautiful eyes and know she's lucky cause..

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do

So I drive home alone, as I turn out the light
I'll put his picture down and maybe
Get some sleep tonight
He's the reason for the teardrops on my guitar
The only one who's got enough of me to break my heart
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do
He's the time taken up, but there's never enough
And he's all that I need to fall into..

Drew looks at me, I fake a smile so he won't see

Nu orkar jag inte mer

Kategori: Allt och lite till

Gjorde om headern en gång till och nu orkar jag fan inte mer. Nu får det vara såhär, orkar inte bry mig haha.. ;p

Såååå...

Kategori: Allt och lite till

Såhär blev designen. Fan vad jag gör om den hela tiden, dock bara småsaker som att byta header eller bakgrund + färger på vissa saker. Men jag blir aldrig nöjd, nu är jag nöjd men inte med headern. Men jag orkar inte göra om den just nu, kanske senare.. tills dess får det vara såhär!

Nu är jag hemma igen

Kategori: Allt och lite till



Kom precis hem från min och mammas långa promenad. Vi gick ner till vattnet, en liten ankfamilj simmade omkring på vattnet och det kryllade av grodyngel. Älskar verkligen det här vädret, det är nu man verkligen får lust att vara ute och man blir på så bra humör!

Ska fixa en ny design nu, IGEN... hur orkar jag?

Ut och gå

Kategori: Allt och lite till

Nu har mamma kommit hem. Eftersom jag inte vet vart fan mina nycklar är så fick jag vänta tills hon kom hem istället. Nu ska vi ut och gå en promenad, svarar på alla kommentarer när jag kommer hem. Puss!

Städastädastäda

Kategori: Allt och lite till

Det var ingen sol på våran jävla balkong så blev inget solande. Men när mamma kommer från sjukhuset ska jag ner till Rönninge och möta henne så ska vi ta en lång promenad. Jag vet precis vart jag har tänkt att vi ska gå, det gäller bara att mamma också vill gå den vägen haha.

Nu ska jag ta och städa mitt rum ordentligt medans jag väntar på mammas telefonsamtal. Jag har ändå ingenting att göra just nu så.. svarar på alla kommentarer sen! :)

Dagens outfit

Kategori: Allt och lite till

Då var man fixad ;)

Kategori: Allt och lite till

Sådärja, nu har jag klätt på mig kläder och sminkat mig. I kylskåpet ligger det en pastasallad som jag snart ska ta och sätta mig i vardagsrummet med ett glas cola och äta. Det är sååå gott med sallad nu när det är såhär varmt, håller ni inte med? :) Ska också försöka sola lite på balkongen om det nu är någon sol där haha. Hoppas på det!

Vad ska ni göra idag?

Lite om gårdagen (söndag)

Kategori: Allt och lite till

Förlåt att jag inte har uppdaterat speciellt mycket nu dom här två senaste dagarna. Jag hade verkligen ingen ork eller lust igår. Men jag ska börja uppdatera oftare nu, det lovar jag!

Igår åkte jag och mamma till södertälje och såg till att min syster fick på sig lite kläder och sånt sen gick vi över till förlossningsavdelningen för det är nämligen så att min systers kompis har fått sitt barn nu. Det blev en liten kille som ska heta Edwin. Han var grymt söt. Mamma och syrran höll i honom och sen frågade hon om jag också ville det men tycker det är läskigt att hålla bebisar när dom är sådär små så jag väntar tills dom kommer hem från sjukhuset istället.

Efter vi hade hälsat på henne på sjukhuset så gick vi till mcdonalds och åt mat där eftersom mamma hade lovat min syster att vi skulle göra det + att det var ju mors dag igår. Jag blev helt cp mätt och började må illa så jag ville åka hem och det gjorde jag också och när jag har åkt till Rönninge och sitter och väntar på bussen så kommer jag på att jag inte har några nycklar. Smart jag är va? Tar med mig allting förutom nycklar.

Smsade i alla fall mamma som ringde upp mig och så sa jag att jag inte har några nycklar och sen fick jag sitta där och vänta vilket var jävligt tråkigt så jag bad henne ringa upp mig igen och gick ner och satte mig i Rönninge iställe. Tack och lov att jag slapp vänta så länge i alla fall för jag såg ut som en död knarkare igår haha. Var lite bakis + hade gammalt smink på mig, men hade iofs solglasögon nästan hela tiden så var nog inte så många som såg det.

Har ni haft en bra helg?